Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
galaxy nexus vagy Sony xperia S telefont vegyek? vagy tudtok hasonló tudású telefont ajánlani?
elöre is kösz.😀
Hali!
Tudnátok segíteni két kis kérdésben?😆
1.: Android 4.0 SDK-mit takar az SDK? Valami plusz, vagy simán benne van a nevében?([LINK] az alján van a link h honnan tölthető le, az lenne az android 4.0? )
2.: Android 4.0 nincs magyarul/nincs rá magyarítás?
1.Az SDK fejlesztői készletet takar...
2.Az alap magyarul elérhető.
Hol érhető el?😃 se a neten, se a marketen nem találtam 😞
http://www.htc.com/help/au/howto_iframe.aspx?id=50616&type=1&p_id=399
Többet nem tudok én sem😃
Hát igen, csak ha rákeresek , hogy van-e elérhető ápdét, azt írja naprakész =(
Szerk.: Ha ezt letöltöm : [LINK], akkor angol nyelvű lesz az egész teló, ugye?
Hali!
1.: Android 4.0 SDK-mit takar az SDK? Valami plusz, vagy simán benne van a nevében?([LINK] az alján van a link h honnan tölthető le, az lenne az android 4.0? )
http://www.htc.com/help/au/howto_iframe.aspx?id=50616&type=1&p_id=399
Többet nem tudok én sem😃
Tudtok ajánlani valami telót használtan kéne 50 000 ig. Ami kiesett galaxy s se x10 htc desire se liwe with walkman tudtok még mást? Ami ittkörül kapható?
Hali!
Próbáld meg használtan a Samsung Galaxy W-t, nem tudom, hogy csak a desire-t zártad-e ki, vagy az egész termékcsaládot, de nézd meg a Desire S-t, Sony Xperia Ray,illetve a Neo,Neo V, HTC Incredible, Samsung Galaxy Ace, Motorola Defy+.
Egyelőre ennyi 😃
Tudtok ajánlani valami telót használtan kéne 50 000 ig. Ami kiesett galaxy s se x10 htc desire se liwe with walkman tudtok még mást? Ami ittkörül kapható?
amiket irtál a galaxy s kivételével mind használtan kb 30-40 max a x10 50ezer! sztem galaxy s! vagy valami jó kis HTC!
Hali!
Hali!
Semmilyet. A sensationon gorilla glass üveglap van karc és törésálló. Bár mondjuk az apró kőszemcsék megkarcolják de nem kell sóderban hordani 😆. Egy olcsó szar is ugyan olyan jó lesz mint a drága. Hisz az apró karcoló dolgoktól megvédi a nagyobb dolgok meg egyszereűen nem karcolhatják meg itt egy vidi róla
Értem én, csak jobb szeretem biztonságban tartani. Típushiba pl, hogy porosodik, ez elől a fólia védené vmennyire, a tok meg többek közt a zsebpiszoktól védené. Nem sóderben hordom, de na 😀
Hali!
Sensation-höz (vagy úgy általában) milyen márkájú/típusú kijelzővédő fóliát illetve telefon tokot érdemes venni?
S.E xperia Pro mk16i ? Vagy Ebben az árketogirában?
hmm, a mini pronak csökkenhet az ára? nyár végére
sokat nem, de így is megéri
Akkor teljesen nem éri meg ? hosszútávra megvenni ? 1-2 év
Már most lassú, nekem galaxy Ace van, ami ettől erősebb, de már most cserélném, ma már nem versenyképes.
többe kerül, de sokkal gyorsabb, ugyanúgy van billentyűzete
Samsung i5510 galaxy 551 vélemény?
régi telefon, nem vennék már ilyet
Srácok, köszi szépen a segítséget, meglett a HTC Sensation. Nagyon tetszik! 😀
gratulalok hozza! :-)
Köszi 😆
Srácok, köszi szépen a segítséget, meglett a HTC Sensation. Nagyon tetszik! 😀
gratulalok hozza! :-)
Sony telefonok jók, csak kicsit le vannak maradva az Android frissítéssel, a többiek jóval elöttük járnak. Amúgy ha nagyon Androidos kell akkor HTC azok a legjobbak. De addig is iOS 4ever 😃
Ki nincs lemaradva???
Az egész Android frissítési rendszer egy káosz.
Azt legalább frissítik.
Amúgy ezért nem az androidot, vagyis a google-t kell okolni, hanem a gyártókat.
Sony telefonok jók, csak kicsit le vannak maradva az Android frissítéssel, a többiek jóval elöttük járnak. Amúgy ha nagyon Androidos kell akkor HTC azok a legjobbak. De addig is iOS 4ever 😃
Ki nincs lemaradva???
Az egész Android frissítési rendszer egy káosz.
[LINK]
És erről az új Sony Xperia U-ról mi a véleményetek? nekem nagyon bejön 😀 hiába nem bővíthető a memória, eddig is elvoltam egy 2 gigás microSD-vel 😀
mivel HD Videót és bazi nagy képeket készít kb egy hétig nem nyulnál a telohoz és lenne rajta zene rengeteg kép és HD video gyorsan elfogyna egy ilyen ketyerénél a 2 giga 😃
Az lehet, csak hogy ennek jóval nagyobb a tárhelye mint 2 giga 😃
[LINK]
És erről az új Sony Xperia U-ról mi a véleményetek? nekem nagyon bejön 😀 hiába nem bővíthető a memória, eddig is elvoltam egy 2 gigás microSD-vel 😀
mivel HD Videót és bazi nagy képeket készít kb egy hétig nem nyulnál a telohoz és lenne rajta zene rengeteg kép és HD video gyorsan elfogyna egy ilyen ketyerénél a 2 giga 😃
Ha akkor is lesz a vodkánál ez, megfontolom majd, nagyon fain kis telefon 😀 Persze addig még kihozhat más gyártó mégjobbat is az árában 😃
Szeretném megkérdezni, nem tudom, hogy tudjátok-e , már teljesen össze vagyok zavarodva.
Ha veszek egy HTC-t, és hálózatfüggő a készülék, majd függetlenítem, elveszik a garancia vagy sem?
lww nemsokára kiderül, hogy mennyire kicsi 😃
1 óra és jön kb..
Kösz 😀
Nekem nem is tetszik a mini pro, se az X8,X10-ek...
amilyen kicsi, felidegesít és tenyérben összeroppantom kb 😆
az X10 nem olyan kicsi teló, viszont a mini az már használhatatlanul kicsi 😃
Nekem nem is tetszik a mini pro, se az X8,X10-ek...
amilyen kicsi, felidegesít és tenyérben összeroppantom kb 😆
hát akkor sok szerencsét hozzá! 😜
nekem az lenne, de ez most nővéremnek lesz 😀
én SGS-t akarok vagy O7-et....
Nem amúgy. Vágom.
Konzultációk tömkelege után Sony Ericsson Live with Walkman lesz a szerencsétlen szerencsés 😀
Mondták, ha már mini pro, akkor ott a lww, csak a vödör gomb nincs rajta....
(nemtom kicsillagozza-e.. ha igen, akkor az mobilarena.hu)
megnézheted a Huawei-ről amiket tudni lehet.. : D
nekem Skate-em van, nekem megfelel.. gondolom azt vágod mivan benn : D na szal én ezt is ajánlanám, egyedül a videó minősége olyan.. de sztem amúgy meg oké : ) na de még lehet, hogy írnak meg akkor ezt amit linkeltem megnézheted : DD
az nem jött be nekünk annyira a csúszka miatt....
még várok, hátha ír más is 😀
Huawei-ről tudtok valamit amúgy?