Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Valami ötlet?😃
De +1GB Ram-al tuti gyorsabb lesz: )
3.2Ghz Celeron 9500
DDR 1GB/400MHz (PC3200) brand memória 5.751 Ft
De szólhat az akinek van felesleges procija,végülis ki tudnám fizetni csak most jövő héten érkezik a F1 2012-öm PS3-ra.😃D
meg nem arról van szó van 3D tv-m is meg stb...
De szépen sorendben ebbe a gépbe is teszem a dolgokat.: D újításokat.: )
Akkor RAM legyen?
Hát ez csak az én véleményem volt😃 Szerintem várj még meg párat😀
DDR 1GB/400MHz (PC3200) brand memória 5.751 Ft
De szólhat az akinek van felesleges procija,végülis ki tudnám fizetni csak most jövő héten érkezik a F1 2012-öm PS3-ra.😃D
meg nem arról van szó van 3D tv-m is meg stb...
De szépen sorendben ebbe a gépbe is teszem a dolgokat.: D újításokat.: )
Akkor RAM legyen?
2 Gépem van,gépen nem szoktam nagyon játszani csak PS-en,Gépen inkább netezni meg ilyeneket,viszont egyik gépben csak 2 Ghz van 1 magos,és 768 mb RAM,mert 1 GB az kilett véve még régebben,nos és netezés közben azért elég lassú szokott lenni néha-néha,mit vegyek bele inkább amitől gyorsabb lesz az egész rendszer,elsőként egy 3,2 Ghz-s procit vegyek bele,vagy + 1 GB RAM-ot!?: )
Elöre is köszönöm a választ!
De azért jó lett volna😃
Menni fog 3 GHz-en, de ekkora oc-nak nem sok értelme van.
De ha E6600 van a gépedben, akkor miért nem azt húzod? Az alapból 3 Ghz-en megy. Azzal el lehet érni a 4 GHz-et is.
Azért mert ha valami történne akkor ne azt a procit tegyem tönkre(ha tönkremegy) amit jelenleg használok 😃
hali
vga-mat szeretném húzni egy kicsit, de nem igazán tudom, hogyan kell, ebben kérnék tanácsot. Youtoube-s vidikben nem annyira bízom...
Azért kellene tuningolni kicsit, mert vga-limitem van több új játéknál is, és jó lenne pár + fps😃
Ajánlom figyelmedbe az MSI Afterburnert. Pofonegyszerű használni. 😀
vga-mat szeretném húzni egy kicsit, de nem igazán tudom, hogyan kell, ebben kérnék tanácsot. Youtoube-s vidikben nem annyira bízom...
Azért kellene tuningolni kicsit, mert vga-limitem van több új játéknál is, és jó lenne pár + fps😃
Igaz minimális oc-ról beszélünk, de akkor is javasolt egy jobb hűtő...
De ha E6600 van a gépedben, akkor miért nem azt húzod? Az alapból 3 Ghz-en megy. Azzal el lehet érni a 4 GHz-et is.
Négymaggal 1-2perc útán lefagy.3maggal 30perc kb után lefagy akk most mivan?😃
Feszt-t emeltél? Ha igen mennyit? Mert 1,5 felett már koránt sem egészséges... a hűtő is kb addig bírja... Prime95-tel tesztelted? Ha igen akkor melyik részével mert az se mind1 hogy Blend vagy small/large FFTs.
Előfordulhat hogy adni kell feszt az NB-nek is... Ha sehogy nem akarja az igazat a proci akkor vissza is vehetsz az órajelből pl 800MHz-re és onnan szépen lépegetsz fel kb 100MHz-enként egész addig amíg stabil.
Van nekem egy amd phenom X2 555 BE procim.Bekapcsoltam a 4magot és bejött minden de 1-2 perc múlva lefagy.Kinyomom a +2 magot marad 2magos úgy jó.Szerintetek mér van ez?Meglehet csinálni?A fesszel kell valamit trükközni vagy mi?😃Előre is köszi!
12ghz? hogy jött ez? 2,6ghz-t ne szorozd meg 4-el, mert így megy. 400mhz-et már talán néhol észre veszed
Nem úgy működik,hogy 1 mag 2,6Ghz és úgy a többi,mert akkor idáig sötét homályban éltem!? o.O
200 mhz-nek semmi értelme. nem veszed észre, nem is gyorsulna annyira hogy bárhol is feltűnő legyen. 1200mhz már érne vmit, bár kérdés hogy a lapod és procid bírja-e (jó hűtő mellett)
Rendben értem ez a gép igazából nincs meg csak ezt tervezem megvenni!
A lap az Gigabyte A75M-S2V
Azért 3Gh-zre húzva érezhető lenne nem?
(10,4Ghz-12Ghz)
Egy jó minőségű hűtővel elérhető lenne az,hogy ez az órajel így is maradjon?!
Arra lennék kíváncsi,hogy az AMD athlon 2 X4-nek megártana-e ha 2,6Ghz-ről 2,8-ra lenne húzva!?
a lapon már ne muljon a +20e nem számítmár. Ha joltudom i5-öt lehet kapni már 30e-is nem?
Nemtudtam h ennyi lovéd van,fentebb ugy irtad h procit vagy vgat,de nem mindkettöt 1szerre.Ha van annyi lovéd,cserélheted mindet.Lap+proci+vga+memo ddr3-as.H mennyi az i5 nemtom,használtan valamennyivel biztos olcsobb.