Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
Rengeteg játék van, én hamar meguntam ezeket, jelen pillanatban egy játék sincs a telefonomon, de nagyon sokat lehet találni.
Tesz képet az alapból is, lemezborítóképet vagy valamit.
Ilyen progi biztos van, én nem tudok róla.
0
0
0
0
DonTuros avatar
akk jó, hogy nem akad ilyen játékokban, s a Játékokból jó sok van??? 😀 😃 Én azt hittem, hogy ez a Track id csoportosít a zenéhez egy képet, tudod ilyen album vagy valami..... Létezik ilyen program ami hozzá rak a zenéhez egy képet??? 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
ErzsikeTurika írta:
s milyen a játékokban nem akad meg a programoban, nem akad??? 😀 s a track id az jó vagy mi van vele?

Nem akad a telefon 😀
A track ID megpróbálja megmondani a dal címét, de ugyanezt tudja a Sound Hound, marketről ingyenesen letölthető 😀
0
0
0
0
DonTuros avatar
s milyen a játékokban nem akad meg a programoban, nem akad??? 😀 s a track id az jó vagy mi van vele?
0
0
0
0
niteforce avatar
Minden jó megvan a samsung kamerájában is.
Nagy felbontású, tiszta képeket csinál, Van geo tagging, és touch focus is.
A vaku annyira nem hiszem hogy fog hiányozni, hacsak nem éjszaka kis távolságra fotózol.
SGS+-ra már nem jön hivatalos ICS, de főzött igen. Amúgy meg nem akkora előny. Most nem is tudok hirtelen olyan dolgot ami megvan a 4.0-ban de a 2.3-ban nincs. Lehet hogy elfogult vagyok de szerintem a samsungot vedd. Tényleg szép a kijelzője, és az általad vázolt igényekre 4" azért mégiscsak jobb mint 3,5"
0
0
0
0
DonTuros avatar
Milyen a kamerájuk a Sony Xperia U-nak és a SGS+-nak???
Szerintem ha az SGS-t lehet használni rajta az ICS-t akkor gondolom a +-on is... 😜 S ez a Track ID jó progi, vagy nincs nagy jelentősége???? Ha nem lehet bővíteni a Sony-ét akk megint dondolkozóba kezdek... 😃 Ha jó a Samsungnak a kameráj, mert igazából azt is nagy erővel használnám fotózásra, szórkaozásra, akk lehet, hogy a Samsung lesz... Samsunggal vagy a Sonyval jobb játszani, gamerezni, mert amelyiknek jobb a kamerája, és jobb vele játszani az lesz, de ehhez a képernyőnek is szépnek kell lenni 😀 Hát szerintetek jó ez az elgondolás amit én kigondoltam így, ahogy leírtam? 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
ErzsikeTurika írta:
a martinka ***rakurvára drága 😞 😜 Sajnos.... 😞 De tényleg jó az s Hát nem gondoltam volna, hogy a Samsung ilyen rossz 😞
Erzsikeee. Csak mondtam, hogy nekem ez tetszik.😊
0
0
0
0
niteforce avatar
19ati93 írta:
csak én hittem azt hogy mindekttö 8mp-s kamerával szerelve van? 😃
am nem tudom de szerintem messze jobb az összes XPERIA a hasonló kategóriájú samsungok-al szemben! játékok biztos jobban mennének! EXMOR R kamera van az U-ban is ha jól tudom és a 3,5 nem kicsi! nekem a nagy tepsim elfér 3,3-on bőven 😃 a többiben meg kb azonos a helyzet a tárhely meg m1 micro sd-vel 32-ig lehet őket nyomni! szal számomra egyértelmű U! ráadásul 2 magos is és lesz rá vagy már van rá ICS SGS+-ra nem lesz! (ugy tudom...)

Nem lehet bővíteni az Xperia U memóriáját!
Kb 4 GB-al lehet szabadon gazdálkodni, ez használattól függ, de ez elég kevés.
A samsung meg egyáltalán nem rossz. Erős a telefon (igaz nem annyira mint az xperia), nagyobb és szebb a kijelzője, és a nagy belső memória mellett ugye még bővíthető is. Szerintem jó választás, nekem személy szerint a samsung kezelőfelülete sokkal jobban bejön mint a sony-é. Én biztos azt venném.

Na meg nem rossz a gingerbread, szerintem max a 2 magos proci a legnagyobb ütőkártyája annak az xperiának.
0
0
0
0
DonTuros avatar
a martinka ***rakurvára drága 😞 😜 Sajnos.... 😞 De tényleg jó az s Hát nem gondoltam volna, hogy a Samsung ilyen rossz 😞
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
ErzsikeTurika írta:
Ja milyen lehet??? 😃 😀 😆 😂 😎 Hát neked a Xperia Arc S mennyire jön át (tetszik) Martin?
Nekem a sima xperia s tetszik.
0
0
0
0
19ati93 avatar
csak én hittem azt hogy mindekttö 8mp-s kamerával szerelve van? 😃
am nem tudom de szerintem messze jobb az összes XPERIA a hasonló kategóriájú samsungok-al szemben! játékok biztos jobban mennének! EXMOR R kamera van az U-ban is ha jól tudom és a 3,5 nem kicsi! nekem a nagy tepsim elfér 3,3-on bőven 😃 a többiben meg kb azonos a helyzet a tárhely meg m1 micro sd-vel 32-ig lehet őket nyomni! szal számomra egyértelmű U! ráadásul 2 magos is és lesz rá vagy már van rá ICS SGS+-ra nem lesz! (ugy tudom...)
0
0
0
0
DonTuros avatar
Ja milyen lehet??? 😃 😀 😆 😂 😎 Hát neked a Xperia Arc S mennyire jön át (tetszik) Martin?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
ErzsikeTurika írta:
R0x0r én nem szeretem a tableteket, nem is használok inkbákk külön egy telefon meg egy laptop mint inkább ez, sajnálom de nem tudok segíteni 😞 Martin próbáltad már ki a sonyt? vagy az sgs+-t?
Egyik osztálytársamnak live with walkman-je a másiknak meg nexus s-e van. Ha már ez a sony sokkal jobbnak tűnt akkor milyen lehet az az xperia.
0
0
0
0
DonTuros avatar
R0x0r én nem szeretem a tableteket, nem is használok inkbákk külön egy telefon meg egy laptop mint inkább ez, sajnálom de nem tudok segíteni 😞 Martin próbáltad már ki a sonyt? vagy az sgs+-t?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
ErzsikeTurika írta:
PL. a Sonynak tetszik a színkijelzője a home gomboknál tudod kék, zöld arany, szürke... 😀
A sony jobb. A játékokat is jobban viszi. Meg netre is jó.
0
0
0
0
R0x0r avatar
Mivel nem találtam rá témát, ezért itt teszem fel a kérdést. Tudtok mondani olyan tabletet ami 40 ezer forint alatt van és fut rajtuk akadásmentesen a max payne meg a gta 3, NOVA 3 meg ilyenek. HASZNNÁLT IS JÓ! Ha pedig vkinek van és nem kell az írjon privátba, előre is köszi a válaszokat! 😀
0
0
0
0
DonTuros avatar
Rendben megmondom, telefonálásra, internetezésre, programokra, játékokra, szórakozásra (zene,film,videónézés) fotózás, videózás meg különféle érdekes androidos programokra Hát így most ennyi jutott eszembe, meg legyen egy kicsit dizájnos ne egy ilyen siemens vagy alacatel kinézetű
S üzenetküldésre beszélgetésre
0
0
0
0
niteforce avatar
ErzsikeTurika írta:
PL. a Sonynak tetszik a színkijelzője a home gomboknál tudod kék, zöld arany, szürke... 😀

Akkor vedd a Sony-t
0
0
0
0
DonTuros avatar
Rendben megmondom, telefonálásra, internetezésre, programokra, játékokra, szórakozásra (zene,film,videónézés) fotózás, videózás meg különféle érdekes androidos programokra 😀 Hát így most ennyi jutott eszembe, meg legyen egy kicsit dizájnos ne egy ilyen siemens vagy alacatel kinézetű 😃 😆 😜

S üzenetküldésre beszélgetésre 😀

0
0
0
0
niteforce avatar
Mi a fontos, mire használnád főként a telefont?
0
0
0
0
DonTuros avatar
Köszi Niteforce! 😉 Hát martin Én megint úgy vagyok, hogy csederből vederbe 😃 😆 Hát a Sonynak jobb a teljesítménye viszont a Samsungnak meg a kijelzője, tárhelye a jó és a op rendszere egy kicsit 😀 Hát nem tudom mi legyen ezek közülk a kettő közül 😞 😲
0
0
0
0
niteforce avatar
Csak vannak gyengébb, erősebb érvek benne hogy melyik gyenge, erős, azt döntse el ő.
0
0
0
0
DonTuros avatar
Trió 😃 😆 😂 S a másik kettő U és a S+ között mi van? 😀 Vagy ezek közül egyiket se érdemes inkább tudsz valami más telót mutatni, ajánlani???!!! 😲 De akk is csak max 63.000Ft lenne 😞
0
0
0
0
niteforce avatar
ErzsikeTurika írta:
A Sony Ericcson Arc S-sel mi van??, 😃 Az, jó-e, ha igen miért vagy miért nem jó, nem érdemes olyat vennI?? 😀

az a leggyengébb a trióból
0
0
0
0
DonTuros avatar
A Sony Ericcson Arc S-sel mi van??, 😃 Az, jó-e, ha igen miért vagy miért nem jó, nem érdemes olyat vennI?? 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
ErzsikeTurika írta:
Nekem az U-ban a kicsi kijelző nem tetszik egyedül 😞 De a Super Amoled és a Bravia engine között mi a különbség??? melyik a jobb kijelző?? 😀

A Super Amoled szebb, de a Bravia Engine is szép.
3,5" nem olyan kicsi, én nagykezűként is elvagyok 3,5"-os telóval.
0
0
0
0
DonTuros avatar
Nekem az U-ban a kicsi kijelző nem tetszik egyedül 😞 De a Super Amoled és a Bravia engine között mi a különbség??? melyik a jobb kijelző?? 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
Ezek küzül az XPERIA U nem tudom mit kell rajta variálni kenterbe veri a többit 😃
0
0
0
0
DonTuros avatar
Kérlek tudtok nyugodtan írjatok egy hosszabb véleményt a telefonokról külön-külön miért választanád és miért nem (pro-kontra)!!!??? 😀 😃 Köszönöm a segítséget!! Még mindig ez a 3 teló: Sony Xperia U; Sony Ericsson Xperia Arc S; Samsung Galaxy S Plus 😀 Mindent írjatok le róluk külön-külön ilyen pro-kontra formában 😀 S bármit lehet miért ajánlod, miért nem stb..... 😀 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
Xperia Ray kb itt van kicsit talán több de én még nem csalódtam benne 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
TomiMan írta:
Hello!

Szeretnék telót venni kinéztem a Nokia Lumia 610-et (55k)
Mi a véleményetek róla?
Ha esetleg tudtok ajánlani jobbat maximum 55k-ért akkor azt is szivesen meghallgatom!
Előre is köszönöm! 😀

Elég gyenge telefon (800 MHz-es a procija)
én inkább a Sony Ericsson Xperia U-t ajánlom
0
0
0
0
TomiMan avatar
Hello!

Szeretnék telót venni kinéztem a Nokia Lumia 610-et (55k)
Mi a véleményetek róla?
Ha esetleg tudtok ajánlani jobbat maximum 55k-ért akkor azt is szivesen meghallgatom!
Előre is köszönöm! 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Az Xperia U a legerősebb hiszen 2 magos a procija, tehát mondhatni az a legjobb választás.
ÉN a Galaxy S+-t venném, mert az sem egy lassú telefon, és én a samsungot nagyon szeretem, szerintem annak a legjobb a kezelőfelülete.

Tehát hogyha érvek alapján nézzük akkor az xperia U a legjobb.
utána az S+, és végül az Arc S.
Itt már neked kell eldöntened hogy melyik lesz a nyerő neked, én a Galaxy S plust venném.
0
0
0
0
DonTuros avatar
Köszönöm Niteforce a segítséget! 😀 Hát a mostani telefonom LG KP502-es, ugye azon sincs vaku, de ennek e telefonnak az LG borzalmasan nagyon szar a képe 😜..... Hát nekem elsőre megtetszett az SGS+, sajnos csak forgathattam a kezemben a kinézetét,méretét megnézve, de sajnos ki nem próbáltam 😞... Igaz a többit sem próbáltam ki 😞 Lehet akk talán az SGS+ lesz még egyet inkább alszok rá.... 😃 😆 Sőt ezek a T-mobile-n (ott venném csak) 10% internetes kedvezmény, ingyenes házhozszállítással mindegyik ugyanannyi 62.991Ft. Gondolom ugyanazokat tudják....
0
0
0
0
niteforce avatar
Samsung Galaxy S Plus legnagyobb hátrányának azt tartom hogy nem kapot vakut. Az ICS frissítésre meg nem fordítanék nagy figyelmet, későbbi modellek sem kapják azt meg...
Az ICS (Ice Cream Sandwich) az Android 4.0 művészneve, ez a Google új mobil Operéciós rendszere, mint korábban a Froyo (2.2) és a Gingerbread (2.3)
Az SGS+nak elég erős a hardwere.
gyakorlatilag ugyanaz a Samsung galaxy W.
Abban van vaku, viszont a kijelzője sima TFT, nem pedig Super Amoled.
Ez gyengébb színeket eredményez, neked kell mérlegelni hogy melyik a fontosabb, a színhű kijelző vagy a vaku a kamerán. (Hozzá kell tennem, a Galaxy W-nek TFT létére is szép a kijelzője, tehát nem kell valami szartól tartani)
Én a Samsung Galaxy S+-t ajánlanám, vagy ugye a Galaxy W-t.
0
0
0
0
DonTuros avatar
Bl0ck a nagybátyámnak van S8000-se 😃 De köszönöm minden segítséget 😀 Kmisi99, te melyikre gondoltál, hogy szebb, gyorsabb és jobb???? 😀 Ducky: ez mi ez az ICs dolog??? Mit takar???? Szerintetek melyik legyen??? Melyik éri meg a legjobban összesen??? 😀
0
0
0
0
Bl0ck avatar
nem volt még androidos telefonom, de nővérem telefonján ICS van....nem tudom mitől lenen szebb...gyorsabbnak se tűnt mint haver gyári szoftveres minije...
az meg, hogy elavult a Galax S azért túlzás.....

nem egy személyre látom jellemzőnek, nem is rosszból írom....
legyen rá ICS meg a bánat tudja mi, mert szép és jó....
persze ezek a telefonok része drágább amikre van újabb cucc...
ilyenkor miért nem sír senki, hogy nincs pénze?

ezek szerint én is maradi vagyok, az is leszek, emrt egy szimpla rendszerű S8000-em van...és Galaxy S-t akarok venni....
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ducky dehogy veszik el ez óriási hülyeség.

Bl0ck azért mert szebb gyorsabb és jobb. Ki ne szeretné ezt.
0
0
0
0
Bl0ck avatar
mindenki ezzel az isten verte ICS-vel van...
miért az a legfontosabb mindenkinek ,hogy a legeslegújabb szoftver legyen rajta?

U-t nem ismerem amúgy, az Arc S-nek a kamerája jobb a SGS+-tól, amúgy jobb a Galaxy....
De ha az a nyomorult szoftver a fő lényeg, akkor szerintem Arc S....
0
0
0
0
Ducky avatar
ErzsikeTurika írta:
Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb telefon, írjatok véleményt az adott telefonról amelyik a jobb s miért? 😀 Sony Ericcson Xperia Arc S vagy Sony Xperia U vagy Samsung Galaxy S Plus ezek azok a telefonok 😀 S köszönöm a segítséget 😀

hát én annyit tudok, hogy a SGSplus már nagyon elavult, nem jön rá az ICS.
kérdésem: ha a netről leszedem a gta3-at egy live with walkman-re akkor ugye nem vész el a garancia?
0
0
0
0
DonTuros avatar
Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb telefon, írjatok véleményt az adott telefonról amelyik a jobb s miért? 😀 Sony Ericcson Xperia Arc S vagy Sony Xperia U vagy Samsung Galaxy S Plus ezek azok a telefonok 😀 S köszönöm a segítséget 😀
0
0
0
0
Garadex avatar
Bl0ck írta:
Szerintem amelyik telón android van alapból nem bír sokat....
Nővérem LWW-je ~3 napot bír, úgy, hogy nem nagyon használja még...

LG Optimus x2 3D-m van 4-5 napot kibír úgy hogy rendszeresen hallgatok rajta zenét...
0
0
0
0
Ducky avatar
Sziasztok!
Nem tudom, hogy milyen memóriakártyát rakjak bele. egy Sony Live with walkman-be. Az meg van, hogy Kingston, meg ilyen jobb minőségű lesz, csak nem tudom, hogy hanyas class legyen.
Továbbá, jó a sima vagy HC legyen? 2GB mire elég?
Előre is köszönöm a segítséget.
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Szerintem amelyik telón android van alapból nem bír sokat....
Nővérem LWW-je ~3 napot bír, úgy, hogy nem nagyon használja még...
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Matyi10 írta:
sziasztok telefon vásárlás elött állok és nem tudok dönteni...:S

galaxy nexus vagy Sony xperia S telefont vegyek? vagy tudtok hasonló tudású telefont ajánlani?

elöre is kösz.😀

Nekem xperia S-t volt alkalmam kipróbálni, nekem nagyon tetszett, szinte mindent meglehet vele csinálni, lassan már gondolkozik helyetted 😆D
1 negatívum, bár azt nem tudom h hasonló kategóriában a többi gyártó mit tud, de osztálytársam elhozza suliba, hazamegy és egyből rakja töltőre a telót, mondjuk használja is szünetekben meg órán is 😃 de max 2 napot bír töltés nélkül, és akkor keveset van használva.

Szóval ha a töltési idő neked nem akadály, akkor Sony-t nyugodtan vehetsz!!!
Én is szerintem a kistesóját az U-t fogom venni, nagyon király lett az új Sony 😀
0
0
0
0
Matyi10 avatar
BRUgamer írta:
Sziasztok telefont vennék,érintő képernyőset,nem csúcs kategóriás okostelefont,androiddal meg ilyen cuccokal hanem valamit ami hasonlít a Samsung Star II-höz mert havernak az van és nagyon jó telo fontos még nekem hogy legyen hozzá pálcika.

Szia egy használt samsung champot tudok 10e. van hozzá pálcika is.
0
0
0
0
Axelior avatar
ilosz írta:
Axelior írta:
ilosz írta:
Axelior írta:
ilosz írta:
Axelior írta:
Hali!
Tudnátok segíteni két kis kérdésben?😆
1.: Android 4.0 SDK-mit takar az SDK? Valami plusz, vagy simán benne van a nevében?([LINK] az alján van a link h honnan tölthető le, az lenne az android 4.0? )
2.: Android 4.0 nincs magyarul/nincs rá magyarítás?

1.Az SDK fejlesztői készletet takar...
2.Az alap magyarul elérhető.

Hol érhető el?😃 se a neten, se a marketen nem találtam 😞

http://www.htc.com/help/au/howto_iframe.aspx?id=50616&type=1&p_id=399
Többet nem tudok én sem😃

Hát igen, csak ha rákeresek , hogy van-e elérhető ápdét, azt írja naprakész =(

Szerk.: Ha ezt letöltöm : [LINK], akkor angol nyelvű lesz az egész teló, ugye?

Annak semmi köze a telóhoz...azt a gépre tudod feltenni és programokat tudsz vele létrehozni/szerkeszteni.

Hmm akkor jól gondoltam 😃
Szerk.: De ha angol androidot töltök le a magyar telóra és azt teszem fel, akkor angol lesz ugye?
0
0
0
0
ilosz avatar
Axelior írta:
ilosz írta:
Axelior írta:
ilosz írta:
Axelior írta:
Hali!
Tudnátok segíteni két kis kérdésben?😆
1.: Android 4.0 SDK-mit takar az SDK? Valami plusz, vagy simán benne van a nevében?([LINK] az alján van a link h honnan tölthető le, az lenne az android 4.0? )
2.: Android 4.0 nincs magyarul/nincs rá magyarítás?

1.Az SDK fejlesztői készletet takar...
2.Az alap magyarul elérhető.

Hol érhető el?😃 se a neten, se a marketen nem találtam 😞

http://www.htc.com/help/au/howto_iframe.aspx?id=50616&type=1&p_id=399
Többet nem tudok én sem😃

Hát igen, csak ha rákeresek , hogy van-e elérhető ápdét, azt írja naprakész =(

Szerk.: Ha ezt letöltöm : [LINK], akkor angol nyelvű lesz az egész teló, ugye?

Annak semmi köze a telóhoz...azt a gépre tudod feltenni és programokat tudsz vele létrehozni/szerkeszteni.
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Sziasztok telefont vennék,érintő képernyőset,nem csúcs kategóriás okostelefont,androiddal meg ilyen cuccokal hanem valamit ami hasonlít a Samsung Star II-höz mert havernak az van és nagyon jó telo fontos még nekem hogy legyen hozzá pálcika.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció