Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
19ati93 avatar
gisti írta:
helló mindenki nekem tudna valaki segiteni vettem egy 5800-át és elötte 20-as volt de fügettlen és 30 as kártya van bent és nem tudok fel meni vele netre mindig valami csomagalapu hibát ir választ elöre is kösz ha lehet profilhoz vagy pm.mégegyszer kösz

hiána androidos szerintem symbianra is jó[LINK]
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Gondolom a hozzáférési pontokat be kell állítani. Ez a szolgáltató honlapján meg van adva hogy mik azok.
0
0
0
0
gisti avatar
helló mindenki nekem tudna valaki segiteni vettem egy 5800-át és elötte 20-as volt de fügettlen és 30 as kártya van bent és nem tudok fel meni vele netre mindig valami csomagalapu hibát ir választ elöre is kösz ha lehet profilhoz vagy pm.mégegyszer kösz
0
0
0
0
niteforce avatar
molfer98 írta:
niteforce írta:
elég erős telefon, haveromnak egy Live with walkman-je van (hardverben ugyanaz), és szépen megy rajta minden, nem akad.

És a 4.0 hogy döcög rajta? 😀

azt mondta nagyon király 😀
0
0
0
0
molfer98 avatar
niteforce írta:
elég erős telefon, haveromnak egy Live with walkman-je van (hardverben ugyanaz), és szépen megy rajta minden, nem akad.

És a 4.0 hogy döcög rajta? 😀
0
0
0
0
ceni98 avatar
én most kaptam meg a nokia c2-05öt nem egy bivaly erős telefon de sztem full tökéletes 😃 az akuja eléggé tartós,kinézetre is nagyon jó,hangilag is szóval csak ajánlani tuom 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
molfer98 avatar
niteforce írta:
molfer98 írta:
Megéri használtan egy xperia ray 40.000-ért? + beszámolják az x8-at 16.000-ért 😀

igen

És jól mennek rajta a játékok meg a net?
0
0
0
0
niteforce avatar
molfer98 írta:
Megéri használtan egy xperia ray 40.000-ért? + beszámolják az x8-at 16.000-ért 😀

igen
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
Én még tavaly 34 ezerért vettem előfizuval, akkor jó vétel volt, de most már sokkal jobbak is vannak.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Egyetértek újonnan egyáltalán nem használtan 30 000 körül egész korrekt.
0
0
0
0
niteforce avatar
flyaway2 írta:
Megéri galaxy ace-t venni?

Nem

Legalábbis újonan nem
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Megéri galaxy ace-t venni?
0
0
0
0
DonTuros avatar
Vagy a Samsung NP900 ultrabook? 😀
0
0
0
0
DonTuros avatar
Lehet, hogy nem nagyon tartozik ide, de milyen a HP Pavilion dv6 6c06eh laptop??? 😀
0
0
0
0
DonTuros avatar
Akk ez a SGSA2 nem lesz... 😀 😃
0
0
0
0
DonTuros avatar
Hát még nem tudom 😃, mindkettő jó, még lesz egy pár videónézés a Yútyúbon 😆 aztán meg lesz egy pár teszt, s utána megnézem mi lesz 😃, melyik lesz 😀 De milyen ez a SG Ace 2??? 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
Xperia-val mi lett? 😀
0
0
0
0
DonTuros avatar
Mást én nem tudok ilyen telefont, vagyis még lenne egy: Samsung Galaxy Ace 2 más nem, de még mindig benn van a SGS+ ... 😀
0
0
0
0
DonTuros avatar
Ja nem nagyon igen,jó??? 😞
0
0
0
0
niteforce avatar
ErzsikeTurika írta:
Szerintetek milyen az "LG Optimus 4X HD" bunkófon??? 😃 😆

a bunkófon a sárga hátlapos samsung corby.
amúgy LG-t nem vennék
0
0
0
0
DonTuros avatar
Szerintetek milyen az "LG Optimus 4X HD" bunkófon??? 😃 😆
0
0
0
0
DonTuros avatar
R0x0r írta:
Kösz Kmisi, végre egy válasz amit vártam 😃 Van már android-os telóm, gamer gépem is szal az már nem kell. Majd lehet elkérem párszor bátyám Motorola XOOM-ját. Egyébként néztem ezt a Wayteq-t csak... hát nem tudom. Két vagy egy magos proci van benne?

R0x0r gondoltam, hogy neked van már telód és géped, akk eltaláltam!! 😃 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
R0x0r írta:
Kösz Kmisi, végre egy válasz amit vártam 😃 Van már android-os telóm, gamer gépem is szal az már nem kell. Majd lehet elkérem párszor bátyám Motorola XOOM-ját. Egyébként néztem ezt a Wayteq-t csak... hát nem tudom. Két vagy egy magos proci van benne?
1 magos mindkettő.
0
0
0
0
R0x0r avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Kínai tableteket érdemes nézni egész korrekt cuccok vannak már 30k ért és akár olyan hardverrel amik csak 60k+ telókban vannak
Egyébként meg itt van két népszerűbb tablet amiknek jó az ár érték arányuk és elég erősek
Wayteq XTAB 70i, Concorde 7015
nézz youtube vidit hogy hogy viszik az adott játékot és az alapján dönts
0
0
0
0
DonTuros avatar
Én erre a két dologra 😀
0
0
0
0
menoteboj avatar
Jaja😀 en szemly szerint PC-s vagyok ha koltok ilyenre akkor arra fogok😀
0
0
0
0
DonTuros avatar
Neki jó, meg az ilyen netbook vagy mi a neve, de mindegy, lehet neki már van telója, PC-je, de még nincs tabletje... ki tudja?! 😃
0
0
0
0
menoteboj avatar
Igen!😀 en is most veszek egy alap gamer gepet mert csak arra lesz zseton😀 jovore mef tuningolom😀 a tablet a fojton mozgo embereknek vvalo! Aki soha nincs otthon, mondjyk alandian vonatozik, buszozik, plazaban csaszkal stb, 😀
0
0
0
0
DonTuros avatar
Köszönöm Menoteboj! 😀 Hát igen én is egy új telót (Samsung Galaxy S Plus-ot) meg egy kiváló gamer gépet tervezek venni most a nyáron, de abból még bármi lehet, a telefon egyenlőre biztos 😀 Tablet szerintem az egy hülyeség, de "Ízlések és pofonok" 😃 😉
0
0
0
0
menoteboj avatar
Igaza van az elottem szolonak!😀 unkabb vegyel egy olxso alap androidos telot! Mar kapsz 23000Ft-t es veszel egy gamer gepet, ami kezdetben jo alaplap es egy alap konfiggal! Ha penz szukiben vagy! Utt a nyar irany dolgozni! En is ezt tesem!😃
0
0
0
0
DonTuros avatar
R0x0r én nem szeretem a tableteket, nem is használok inkbákk külön egy telefon meg egy laptop mint inkább ez, sajnálom de nem tudok segíteni... 😞 Boics, sajnálom 😉
0
0
0
0
R0x0r avatar
Megegyszer feltennem. Tudtok mondani olyan
tabletet ami 40 ezer forint alatt van és fut rajtuk akadásmentesen a max payne
meg a gta 3, NOVA 3 meg ilyenek. HASZNNÁLT IS JÓ! Ha pedig vkinek van és
nem kell az írjon privátba, előre is köszi a válaszokat!
0
0
0
0
DonTuros avatar
LG Optimus L7-esről mi a véleményed? 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
ErzsikeTurika írta:
csak ezekhez képest nagyon szar ugye? 😃

nem szar, de gyengébb.
0
0
0
0
niteforce avatar
ErzsikeTurika írta:

nem szar, de gyengébb.
0
0
0
0
DonTuros avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
ErzsikeTurika írta:
JA, azt hittem az is jó 😞 😀

Jó az is 😃
0
0
0
0
DonTuros avatar
JA, azt hittem az is jó 😞 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Az gyengébb mindkettőnél
0
0
0
0
DonTuros avatar
http://www-bgr-com.vimg.net/wp-content/uploads/2012/02/htc-one-v-press.jpg S ez a telefon mennyire tetszik HTC One V? 😉

De tudod melyikre gondoltam a Sony-s képre??? 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Nekem valahogy nem jönnek be ezek a cuccok, de ha neked igen, nyugodtan vedd meg a Sony-t.
mindkettővel jól jársz.
Én a helyedben a samsungot venném de ez a te telefonod itt már az alapján kell döntened hogy melyik tetszik jobban.
0
0
0
0
DonTuros avatar
http://mobilarena.hu/dl/cnt/2012-02/82795/xperia_u_3.jpg
0
0
0
0
niteforce avatar
SGS+ jobb választás
színes home gomb mi ez kínai bazár? 😃
semmi gyakorlati haszna nincs. Egy idő után meg fogod unni.

na erre így esély nincs 😀

behozod a képet -> jobb klikk -> kép címének másolása -> beilleszted ide -> berakod egy kép BB kódba vagy csak berakod ide és akkor előrébb vagyunk.
0
0
0
0
DonTuros avatar
Hát a választás szeintem a...... a............................ a................................... sgs + , szért nem a Sony mert a Sonyt csak a kamerájáért, s a kissébb erős processzorért választanám (kamera:+ vaku s panoráma fotó 😀😉 S a HTC One V mennyire tetszik?? 😀

Meg a színes homegombjaiért... 😃 De lehet, hogy erre még alszok egyet hogy melyik legyen 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
ErzsikeTurika írta:
Akk jó, hogy tesz képet 😀 😃 S neked milyen telód van? 😀 S milyent szeretnél kb ilyen kategóriában??? 😀

Nekem most egy Samsung Galaxy Ace telefonom van.
Ha most vennék valószínűleg a HTC Incredible S és a Samsung Galaxy W között választanék. De nem most fogom lecserélni, hanem jövőre, addig meglátjuk mik lesznek.
0
0
0
0
DonTuros avatar
Akk jó, hogy tesz képet 😀 😃 S neked milyen telód van? 😀 S milyent szeretnél kb ilyen kategóriában??? 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció