Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
helló mindenki nekem tudna valaki segiteni vettem egy 5800-át és elötte 20-as volt de fügettlen és 30 as kártya van bent és nem tudok fel meni vele netre mindig valami csomagalapu hibát ir választ elöre is kösz ha lehet profilhoz vagy pm.mégegyszer kösz
hiána androidos szerintem symbianra is jó[LINK]
elég erős telefon, haveromnak egy Live with walkman-je van (hardverben ugyanaz), és szépen megy rajta minden, nem akad.
És a 4.0 hogy döcög rajta? 😀
azt mondta nagyon király 😀
elég erős telefon, haveromnak egy Live with walkman-je van (hardverben ugyanaz), és szépen megy rajta minden, nem akad.
És a 4.0 hogy döcög rajta? 😀
Megéri használtan egy xperia ray 40.000-ért? + beszámolják az x8-at 16.000-ért 😀
igen
És jól mennek rajta a játékok meg a net?
Megéri használtan egy xperia ray 40.000-ért? + beszámolják az x8-at 16.000-ért 😀
igen
Megéri galaxy ace-t venni?
Nem
Legalábbis újonan nem
Szerintetek milyen az "LG Optimus 4X HD" bunkófon??? 😃 😆
a bunkófon a sárga hátlapos samsung corby.
amúgy LG-t nem vennék
Kösz Kmisi, végre egy válasz amit vártam 😃 Van már android-os telóm, gamer gépem is szal az már nem kell. Majd lehet elkérem párszor bátyám Motorola XOOM-ját. Egyébként néztem ezt a Wayteq-t csak... hát nem tudom. Két vagy egy magos proci van benne?
R0x0r gondoltam, hogy neked van már telód és géped, akk eltaláltam!! 😃 😀
Kösz Kmisi, végre egy válasz amit vártam 😃 Van már android-os telóm, gamer gépem is szal az már nem kell. Majd lehet elkérem párszor bátyám Motorola XOOM-ját. Egyébként néztem ezt a Wayteq-t csak... hát nem tudom. Két vagy egy magos proci van benne?
Egyébként meg itt van két népszerűbb tablet amiknek jó az ár érték arányuk és elég erősek
Wayteq XTAB 70i, Concorde 7015
nézz youtube vidit hogy hogy viszik az adott játékot és az alapján dönts
tabletet ami 40 ezer forint alatt van és fut rajtuk akadásmentesen a max payne
meg a gta 3, NOVA 3 meg ilyenek. HASZNNÁLT IS JÓ! Ha pedig vkinek van és
nem kell az írjon privátba, előre is köszi a válaszokat!
csak ezekhez képest nagyon szar ugye? 😃
nem szar, de gyengébb.
csak ezekhez képest nagyon szar ugye? 😃
nem szar, de gyengébb.
JA, azt hittem az is jó 😞 😀
Jó az is 😃
De tudod melyikre gondoltam a Sony-s képre??? 😃
mindkettővel jól jársz.
Én a helyedben a samsungot venném de ez a te telefonod itt már az alapján kell döntened hogy melyik tetszik jobban.
színes home gomb mi ez kínai bazár? 😃
semmi gyakorlati haszna nincs. Egy idő után meg fogod unni.
na erre így esély nincs 😀
behozod a képet -> jobb klikk -> kép címének másolása -> beilleszted ide -> berakod egy kép BB kódba vagy csak berakod ide és akkor előrébb vagyunk.
Meg a színes homegombjaiért... 😃 De lehet, hogy erre még alszok egyet hogy melyik legyen 😃
Akk jó, hogy tesz képet 😀 😃 S neked milyen telód van? 😀 S milyent szeretnél kb ilyen kategóriában??? 😀
Nekem most egy Samsung Galaxy Ace telefonom van.
Ha most vennék valószínűleg a HTC Incredible S és a Samsung Galaxy W között választanék. De nem most fogom lecserélni, hanem jövőre, addig meglátjuk mik lesznek.