Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DoN_BeNCe22 avatar
Kmisi99 köszönöm a tesztet , máris fordult a kocka nálam, az S3 javára. az ár nem lényeg mivel Részletre veszem és olyan csomagokban meg stb. hogy szinte u.a. a részlet áruk
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az órajel se számít mert szintetikus tesztekben is meg sima használatnál is gördülékenyebb jobb az S3
0
0
0
0
no avatar
Igen, az egyetlen dolog, ami jobb lehet a One X ben az az, hogy a procija magonként +100 Mhz-el rendelkezik, ami nem annyira jelentős. Az S3-ból több tárhelyet lehet kihozni, és az 1080p videókat is nagyobb fps-el vesz. Bár ez meg is látszik az áron, de sztem akkor is az S3.

Davezorrr: Szerintem erősen az Xperia U. Minden téren jobb, kivéve a kamerát, hacsak nem vagy oda a fotózásért, akkor a xperia u lesz a jobb választás.(Összehasonlíthatod itt: [url]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4437&idPhone2=3972[/url])
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mindkét korábbi cikk is bizonyítja hogy az S3 összességében jobb van amiben jobb az one x de több dolgoban jobb az S3.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
sony xperia u vagy sony ericsson ray ?
0
0
0
0
niteforce avatar
Metalmate írta:
A One X sokkal jobb az S3-nál...

miért?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ajánlom ezt a cikket. Sokkal jobb és részletesebb.
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
DoN_BeNCe22 írta:
Sziasztok megint!😀 Most az a kérdésem hogy Samsung Galaxy S3 vagy HTC One X ?
[LINK] ebben a cikkben a srác elemzi rendesen , de még így se tudom eldönteni ,talán az S3 jobb egy kicsivel , nem?😀

Szerintem is az S3 lesz a nyerő, én a One X-et már csak azért sem választanám, mert nem lehet memókártyát tenni bele.
Itt összehasonlíthatod a két telefont: [url]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4320&idPhone2=4238[/url]

Master Killer: Szerintem úgy 20 ezer körül, de talán valaki más véleményét is hallgasd meg, mivel ez Romániában van így.
0
0
0
0
Master Killer avatar
Mennyit ér egy 8 hónapos Samsung Galaxi Mini (S5570)?
0
0
0
0
niteforce avatar
DoN_BeNCe22 írta:
[LINK] ebben a cikkben a srác elemzi rendesen , de még így se tudom eldönteni ,talán az S3 jobb egy kicsivel , nem?😀

én az S3-mat ajánlom
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
0
0
0
0
no avatar
Én a használt telókba nem bízom meg. Soha nem lehet tudni, hogy milyen új csekélységgel lepnek meg.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát persze. Hisz ennek van a legtöbb értelme. Állandóan más csúcskészülékem van és gyakorlatilag 0ft omba kerül. Mert megveszem használtan majd amint látom hogy hoppá ennek elkezdett esni az ára akkor azonnal adom el még annyiért amennyiért vettem és veszem a kövi telót. Így volt már LG optimus 2x em utána a Galax s2, bár abba éppen pótoltam. De közbe ahogy szétnéztem nem nagyon van jobb még az s2 nél 80 000. Még ősz végéig várok azán akkor újra nekiállok ennek.
0
0
0
0
niteforce avatar
Kmisi99 írta:
Milyen telót ajánlanátok Használtan! 80 000Ft körül. Nincs semmi különösebb kívánságom mindent meghallgatok. Csak galaxy S2 őt ne ajánljatok mert az most van és lassan fél éves lesz szóval ideje lecserélnem.

csak azért mert fél éves lesz, lecseréled? 😲
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Milyen telót ajánlanátok Használtan! 80 000Ft körül. Nincs semmi különösebb kívánságom mindent meghallgatok. Csak galaxy S2 őt ne ajánljatok mert az most van és lassan fél éves lesz szóval ideje lecserélnem.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
niteforce írta:
gyenesmartin írta:
Ha már karcosodás. Galaxy mini-t ne használjon senki fólia nélkül. Már attól karcos lesz, ha leteszem az asztalra. Van rajta két jó mély karc is ami már elég zavaró. Lassan jöhet rá egy új plexi.

hát igen, műanyagból van, nem üvegből.
Pedig a jó régi L700-osomon még egy karc sincs. Pedig ez tényleg nem volt kímélve.
0
0
0
0
Loltv avatar
ne vegyetek telefont helyete TETRISOJETEK ES nyomujatok a SUPER MARION 😆😆😆😆😆
0
0
0
0
niteforce avatar
gyenesmartin írta:
Ha már karcosodás. Galaxy mini-t ne használjon senki fólia nélkül. Már attól karcos lesz, ha leteszem az asztalra. Van rajta két jó mély karc is ami már elég zavaró. Lassan jöhet rá egy új plexi.

hát igen, műanyagból van, nem üvegből.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
Élet tartamra előreláthatólag ha nagyon vigyázva van akk melyik bírja tovább?😀
0
0
0
0
almos avatar
Nagyon jó az Apple, de én is a HTC mellett szavazok.
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
1-0 a HTC -nek ami a HTC mellet szóljon hogy közel 50k -val olcsóbb is😀
0
0
0
0
niteforce avatar
DoN_BeNCe22 írta:
Sziasztok!😀 HTC One X vagy IPhone 4S ?😀😉
Melyik bírja valsz. tovább. és melyik a jobb tapasztalatilag ,anyagilag , és papíron?

Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!😀

Üdv.Bence

én a HTC-re szavaznék
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
Sziasztok!😀 HTC One X vagy IPhone 4S ?😀😉
Melyik bírja valsz. tovább. és melyik a jobb tapasztalatilag ,anyagilag , és papíron?

Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!😀

Üdv.Bence
0
0
0
0
Feki1991 avatar
molfer98 írta:
Sziasztok. Van egy ipod touch-om meg egy xperiax8-am és elég sok kisebb karc van a kijelzőn. Mivel tudnám megpucolni?

ajánlom a Displex touch screen polish-t (nem tudom Nálatok lehet-e kapni, Nálunk Szlovákián 4,50 Eur-ért árulják) a HTC Desire HD-mon volt 2 elég hosszú bár nem mély karc, elég volt 1 borsószemnyi s pár mozdulat a törlőkendővel s el is tűntek a karcok...
0
0
0
0
19ati93 avatar
szerintem az nagyon irritáló,mármint a fólia 😆
0
0
0
0
no avatar
Folia azt nincs gond 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Nekem úgy néz ki a telefonom mintha valami túlélőtúrán jártam volna vele 😃 Engem nem zavarnak a kisebb karcok a kijelzőn, ez a mindennapos használatból adódik. Ha vitrinben tartod akkor meg nem tudod használni.
0
0
0
0
Adam996 avatar
De elvileg van olyan képernyő tisztító ami eltünteti a hajszálkarcokat 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A mai fogkrémek már nem igazán jók polírozásra na meg tele menne vele minden az apró résekbe a telón szóval nem ajánlott lehet csak még jobban összekarcolná. Hagyd a fenébe rakj rá fóliát nem karcolódik tovább.
0
0
0
0
Adam996 avatar
molfer98 írta:
Azt hallottam hogy a fogkérm jo lehet vagy ha polirozzák. Szerinted?

Ne csináld fogkrémmel ha nem vészes a karc hagyjad a vészes inkább vegyél új előlapot a fogkrémmel csak jobban tönkre fogod tenni
0
0
0
0
molfer98 avatar
Azt hallottam hogy a fogkérm jo lehet vagy ha polirozzák. Szerinted?
0
0
0
0
molfer98 avatar
Sziasztok. Van egy ipod touch-om meg egy xperiax8-am és elég sok kisebb karc van a kijelzőn. Mivel tudnám megpucolni?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni hogy milyen telefont vegyek? 😃

Jelenleg egy Sony Xperia U-n gondolkodok, de néztem LG Optimus L7-et is... esetleg egyéb ötlet? ebben az árkategóriában?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
niteforce írta:
Bershka írta:
Köszi a választ 😃 És helyette jó választás lenne egy se xperia arc s? Vagy inkább szánjak rá többet és vegyek egy galaxy s2-őt?

S2-re érdemes félretenni, jön rá ICS 4.0, a hardver is erős, a kijelző pedig gyönyörű.

Az s2 re már régóta március óta van hivatalos magyar ics. A samsung viszonylag gyors etéren. Viszont a másik az hogy nem szokása sokat frissíteni kiad max egy frissítést azt jöhet a kövi teló.

Egyébként kiváló cucc szerintem ez az S2 a kijelző nagyon szép akku idő viszonylag korrekt. Ha nem nyüstöljük és nincs rajta 0-24h ban net akkor 2 napot elmegy na meg rohadt gyors.
0
0
0
0
no avatar
Bershka írta:
Köszi a választ 😃 És helyette jó választás lenne egy se xperia arc s? Vagy inkább szánjak rá többet és vegyek egy galaxy s2-őt?

Én nem vennék SGS2- őt, nekem is ARC S em van marhára meg vagyok vele elégedve csak nem szabad ICS re frissíteni még nem lett jó ez, amúgy kamerába veri a SONY S t szóval semmi gond vele
0
0
0
0
niteforce avatar
Bershka írta:

S2-re érdemes félretenni, jön rá ICS 4.0, a hardver is erős, a kijelző pedig gyönyörű.
0
0
0
0
no avatar
Egyértelmű Xperia mini pro, egyáltalán nem női telefon [a nők nem értenek annyira a droidhoz 😃] nekem is volt igaz csak minim de nem volt vele semmi gondom, ICS frissítés jön rá gyorsabb lesz bár így sincs a sebeséggel gondja 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
én 15-ért eltudtam adni pár napja egy samsung s5230-at (2éves kicsit ütött kopott! ráadásul csak a gyári cuccokkal,szóval no sim és memkártya) LOL 😂😂😂
0
0
0
0
Bershka avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ha van olyan hülye aki annyiért megveszi akkor azonnal. Van ahol már 15 000ft ért kapni használtan a jobb állapotú darabokat meg már 25 000 ért is kapni.
0
0
0
0
Bershka avatar
Jó álapotban lévő sony ericsson vivaz pro-mat megéri eladnom 30k forintért?
0
0
0
0
19ati93 avatar
niteforce írta:
molfer98 írta:
niteforce írta:
elég erős telefon, haveromnak egy Live with walkman-je van (hardverben ugyanaz), és szépen megy rajta minden, nem akad.

És a 4.0 hogy döcög rajta? 😀

azt mondta nagyon király 😀

nekem ray van eddig minden szép és jó minden játék ment szépen amit pobáltam😃 ics is lagg mentesen megy,ráadásul az akku ideje valamivel jobbis lett 😃
0
0
0
0
lumosnina avatar
Szerintetek a SONY XPERIA S jó választás? Nagyon tetszik! 😃
Egy ismerősömnek Sola van, azt már azért nem akarok 😜

https://www.mobilport.hu/data/cikk/40/14/29/cikk_401429/9.jpg

0
0
0
0
no avatar
Én most vettem egy sony ericsson xperia ray-t. Nagyon jó telefon. Hangilag is képileg is tökéletes, és 8 megapixeles kamerája van. Megéri venni egy ilyet 😃
0
0
0
0
zsubnalov avatar
Tudom, hogy nem ide illik de nem tudom máshova írni.
Még megéri venni 2007 es xbox 360-t venni?
0
0
0
0
gisti avatar
nem tudom mi lehet mert a face-ét be kellene töltenie söt még pénz is van a karin és igy se akar csatlakozni
0
0
0
0
timon5000 avatar
Nekem ilyen telefonom van mi a véleményetek róla!

[url]http://www.youtube.com/watch?v=YcpNKqxiTxA&feature=channel&list=UL[/url]
0
0
0
0
19ati93 avatar
gisti írta:
kösz szépen megpróbálom
na megvn most nem ir csatlakozási hibát csak nem tudja betölteni az oldalt 😀

és mért nem tölti be? nincs rajta net? (mert ha igen akkor nagy gond nincs, mert tudjuk hogy jó! 😃 )
0
0
0
0
gisti avatar
kösz szépen megpróbálom
na megvn most nem ir csatlakozási hibát csak nem tudja betölteni az oldalt 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció