Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Davezorrr: Szerintem erősen az Xperia U. Minden téren jobb, kivéve a kamerát, hacsak nem vagy oda a fotózásért, akkor a xperia u lesz a jobb választás.(Összehasonlíthatod itt: [url]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4437&idPhone2=3972[/url])
A One X sokkal jobb az S3-nál...
miért?
[LINK]
Sziasztok megint!😀 Most az a kérdésem hogy Samsung Galaxy S3 vagy HTC One X ?
[LINK] ebben a cikkben a srác elemzi rendesen , de még így se tudom eldönteni ,talán az S3 jobb egy kicsivel , nem?😀
Szerintem is az S3 lesz a nyerő, én a One X-et már csak azért sem választanám, mert nem lehet memókártyát tenni bele.
Itt összehasonlíthatod a két telefont: [url]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4320&idPhone2=4238[/url]
Master Killer: Szerintem úgy 20 ezer körül, de talán valaki más véleményét is hallgasd meg, mivel ez Romániában van így.
Sziasztok megint!😀 Most az a kérdésem hogy Samsung Galaxy S3 vagy HTC One X ?
[LINK] ebben a cikkben a srác elemzi rendesen , de még így se tudom eldönteni ,talán az S3 jobb egy kicsivel , nem?😀
én az S3-mat ajánlom
Milyen telót ajánlanátok Használtan! 80 000Ft körül. Nincs semmi különösebb kívánságom mindent meghallgatok. Csak galaxy S2 őt ne ajánljatok mert az most van és lassan fél éves lesz szóval ideje lecserélnem.
csak azért mert fél éves lesz, lecseréled? 😲
Ha már karcosodás. Galaxy mini-t ne használjon senki fólia nélkül. Már attól karcos lesz, ha leteszem az asztalra. Van rajta két jó mély karc is ami már elég zavaró. Lassan jöhet rá egy új plexi.
hát igen, műanyagból van, nem üvegből.
Ha már karcosodás. Galaxy mini-t ne használjon senki fólia nélkül. Már attól karcos lesz, ha leteszem az asztalra. Van rajta két jó mély karc is ami már elég zavaró. Lassan jöhet rá egy új plexi.
hát igen, műanyagból van, nem üvegből.
Sziasztok!😀 HTC One X vagy IPhone 4S ?😀😉
Melyik bírja valsz. tovább. és melyik a jobb tapasztalatilag ,anyagilag , és papíron?
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!😀
Üdv.Bence
én a HTC-re szavaznék
Melyik bírja valsz. tovább. és melyik a jobb tapasztalatilag ,anyagilag , és papíron?
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!😀
Üdv.Bence
Sziasztok. Van egy ipod touch-om meg egy xperiax8-am és elég sok kisebb karc van a kijelzőn. Mivel tudnám megpucolni?
ajánlom a Displex touch screen polish-t (nem tudom Nálatok lehet-e kapni, Nálunk Szlovákián 4,50 Eur-ért árulják) a HTC Desire HD-mon volt 2 elég hosszú bár nem mély karc, elég volt 1 borsószemnyi s pár mozdulat a törlőkendővel s el is tűntek a karcok...
Azt hallottam hogy a fogkérm jo lehet vagy ha polirozzák. Szerinted?
Ne csináld fogkrémmel ha nem vészes a karc hagyjad a vészes inkább vegyél új előlapot a fogkrémmel csak jobban tönkre fogod tenni
Valaki tudna segíteni hogy milyen telefont vegyek? 😃
Jelenleg egy Sony Xperia U-n gondolkodok, de néztem LG Optimus L7-et is... esetleg egyéb ötlet? ebben az árkategóriában?
Köszi a választ 😃 És helyette jó választás lenne egy se xperia arc s? Vagy inkább szánjak rá többet és vegyek egy galaxy s2-őt?
S2-re érdemes félretenni, jön rá ICS 4.0, a hardver is erős, a kijelző pedig gyönyörű.
Az s2 re már régóta március óta van hivatalos magyar ics. A samsung viszonylag gyors etéren. Viszont a másik az hogy nem szokása sokat frissíteni kiad max egy frissítést azt jöhet a kövi teló.
Egyébként kiváló cucc szerintem ez az S2 a kijelző nagyon szép akku idő viszonylag korrekt. Ha nem nyüstöljük és nincs rajta 0-24h ban net akkor 2 napot elmegy na meg rohadt gyors.
Köszi a választ 😃 És helyette jó választás lenne egy se xperia arc s? Vagy inkább szánjak rá többet és vegyek egy galaxy s2-őt?
Én nem vennék SGS2- őt, nekem is ARC S em van marhára meg vagyok vele elégedve csak nem szabad ICS re frissíteni még nem lett jó ez, amúgy kamerába veri a SONY S t szóval semmi gond vele
S2-re érdemes félretenni, jön rá ICS 4.0, a hardver is erős, a kijelző pedig gyönyörű.
elég erős telefon, haveromnak egy Live with walkman-je van (hardverben ugyanaz), és szépen megy rajta minden, nem akad.
És a 4.0 hogy döcög rajta? 😀
azt mondta nagyon király 😀
nekem ray van eddig minden szép és jó minden játék ment szépen amit pobáltam😃 ics is lagg mentesen megy,ráadásul az akku ideje valamivel jobbis lett 😃
Egy ismerősömnek Sola van, azt már azért nem akarok 😜
Még megéri venni 2007 es xbox 360-t venni?
[url]http://www.youtube.com/watch?v=YcpNKqxiTxA&feature=channel&list=UL[/url]
kösz szépen megpróbálom
na megvn most nem ir csatlakozási hibát csak nem tudja betölteni az oldalt 😀
és mért nem tölti be? nincs rajta net? (mert ha igen akkor nagy gond nincs, mert tudjuk hogy jó! 😃 )
na megvn most nem ir csatlakozási hibát csak nem tudja betölteni az oldalt 😀