Emulátor-zóna

Szerző: NTSC Jani, 2011. February 21., téma
Fórum » Szoftver
Minden jöhet ide, ami az emulátorokkal kapcsolatos! :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar

meszes17 írta:

ratchet and clank 2 nem menne el nekem pcsx2n???
a gépem adatai:
intel core 2 duo 2 magos 2.8 ghz
4 gb ddr2 ram
amd radeon asus hd 6570 1 gb
egyszer probaltam de igen szarul ment lasu is volt es grafikaja is rosz vot nem vot jo...pls help

Mennie kéne. Én nem próbáltam, de ha lassú, akkor játszani kell a speedhackekkel. Van olyaán játék ami egyáltalán nem igényel gyorsítóhacket.

galex írta:

valaki próbált már guitar herot a pcsx2-vel? és ha igen akkor működik rendesen?

Guitar Hero - World Tour (U), Guitar Hero II (U), Guitar Hero (U), Guitar Hero - Rocks the 80's (U), Guitar Hero - Metallica (U), Guitar Hero - Aerosmith (U)

Ezek mind játszhatóak elvileg. Nyilván azokat érdemes kipróbálni, amelyik nem jelent meg pc-re, hiszen a ps2 emulátornak nagyobb gép kell.

gyurmi írta:

Sziasztok!

Zöldfülű vagyok ebben a témában ezért egy kis segítséget kérnék. Berakom a pcsx2-be a Shadow of the Colossus képfájlt, el is indul a játék de a kontroller nem érzékeli ha hátra vagy jobbra akarok menni. A többi irányba jól működik, csak ebbe a két irányba nem csinál semmit. Egyb Xbox 360 kontrollert használok ha ez segít a probléma megoldásában.
Jah és még vmi: hogy lehet átállítani ha egy játékot nem kontrollerrel akarom játszani hanem billentyűzettel?

PS2-es játékokat nem érdemes billentyűzettel játszani, mert sok játék megköveteli az analógkart.

Ha nem reagál rendesen az analógkar, akkor lehet, hogy nem állítottad be rendesen az irányítást.

Itt egy link, ahol hosszansan le van írva minden, gyakorlatilag egy útmutató: [url]http://forums.pcsx2.net/Thread-A-hivatalos-magyar-útmutató-v0-9-8#Pad[/url]
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Sziasztok!

Zöldfülű vagyok ebben a témában ezért egy kis segítséget kérnék. Berakom a pcsx2-be a Shadow of the Colossus képfájlt, el is indul a játék de a kontroller nem érzékeli ha hátra vagy jobbra akarok menni. A többi irányba jól működik, csak ebbe a két irányba nem csinál semmit. Egyb Xbox 360 kontrollert használok ha ez segít a probléma megoldásában.
Jah és még vmi: hogy lehet átállítani ha egy játékot nem kontrollerrel akarom játszani hanem billentyűzettel?
0
0
0
0
Galex1995 avatar
valaki próbált már guitar herot a pcsx2-vel? és ha igen akkor működik rendesen?
0
0
0
0
meszes17 avatar
ratchet and clank 2 nem menne el nekem pcsx2n???
a gépem adatai:
intel core 2 duo 2 magos 2.8 ghz
4 gb ddr2 ram
amd radeon asus hd 6570 1 gb
egyszer probaltam de igen szarul ment lasu is volt es grafikaja is rosz vot nem vot jo...pls help
0
0
0
0
Gobey avatar
Sziasztok! Valaki nem tud egy jó billentyüzet configot a wwe smackdow vs raw játéknál! anlógos joysticra!
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Superlompos írta:
Nincs, nem is lesz még pár évig.

Köszi de ez nem valami jó hír😢
0
0
0
0
no avatar
Nah időközben el tudtam távolítani a dll-t de az a fránya exe fájl még mindig ott van :S
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nincs, nem is lesz még pár évig.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
XBOX360 Slimhez akkor nincs emulátor?😢
0
0
0
0
no avatar
De már mindent töröltem de mondom azt a két fájlt amit nem enged:
AXShlEx.dll és a másik: StarWindServiceAE <-- ez egy alkalmazás fájl szóval tényleg nem tom :/

Jah és időközben megnáztem valamiért hiányzik az illesztőprogram azthiszem 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nincs bene véletlenül egy képfájl? Mert a daemon tools-nál benne hagyja.
0
0
0
0
no avatar
Bocsi hogy ide írok ez nem igazán ide tartozik de jobb helyet nem találtam neki. Szóval a probléma: leszedtem az alcohol 52%-ot de egyből le is szeretném törölni de nem engedi. Mármint marad vmilyen exe fájl meg egy másik is és se manuálisan se a ccleaner sem tudja leszedni mert azt mondja törlésnél hogy meg van nyitva DE HÁT MÉG A FELADATKEZELŐ SE JELZI KI!!!!!!! Sőt még a regedit is probbléma ütközik mikor el akarom távolítani az értéket szóval segítsetek pls 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Elvileg a Dxbx a legjobb a classic xbox-hoz.
0
0
0
0
Hagrid avatar
Classic XBOX-hoz van valami értelmes emulátor?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Hazudik...

Xbox-os játék nem megy emulátor nélkül, pláne egy xbox360-as, amiehz még emulátor sincs...
0
0
0
0
molfer98 avatar
az oszt. társam leszedi pc-re az xbox-os játékokat és emulátor nélkül játszik vele. Ez lehetséges??
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
ePSXe használóknak!

Akinek gyenge procija van, az használja az ePSXe SPU core 1.7.0-át.

Ok: Ezzel a pluginnal a CPU-m 0-20 % között mozgott, de leginkább 10 alatt. Míg más hang pluginnál ez a használat felugrott 50-70%-ra. Mondjuk ettől nekem nem laggolt, csak megszerettem volna osztani ezt a tapasztalatot.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Némelyiket nehéz beizzítani, de pl Heroes1, Lost vikings nekem szuperul ment dosboxszal
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A dos-os játékok a 80-as évek vége, 90-es évek első fele.
0
0
0
0
meszes17 avatar
dos jatekok jok?vagy olyan gagyi nintendo jatekok?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
meszes17 írta:
az mire jo xbox emu v mi?

Nem.

Dos-os játékokat tudsz vele játszani.

Csak azért kérdeztem, mert nekem valamiért régebben nem sikerült elindítanom vele semmit se.
0
0
0
0
meszes17 avatar
nekem a dragonball budokai 3 es a naruto ultimate ninja shippuden 5 siman megy
dual core 2.8 ghz 4 gb ddr2ram és asus hd 6570 1gbal
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Superlompos írta:
Dosboxot használt valaki? 😊 😜

Én igen...
0
0
0
0
meszes17 avatar
az mire jo xbox emu v mi?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Dosboxot használt valaki? 😊 😜
0
0
0
0
spleenszuru avatar
a memóriakártya helyét azt tudtam, azt megtaláltam, de az a másik "statesaves" nevű mappa nincs.. ha más nem kiírom majd a memkarit..
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ezt találtam:

MCs are here : Dolphin Folder/User/GC (or Wii)
And if you use SaveStates here : Dolphin Folder/User/StateSaves
0
0
0
0
spleenszuru avatar
találtam angol oldalakon utalásokat, hogy hol is van dolphinban a mentés, viszont elvileg konvertálni is kell valahogy, hogy ki tudjam szedni, de onnantól kezdve kezd nagyon kínai lenni : D
szóval ha más nem újratelepítésnél az egész cuccot ahogy van kiírom, csak-csak megmarad a mentésem 😆
ja és amúgy sehol nincs könyvtára elrejtve, mint pl egy AVP vagy NFSUG2-nek..
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ez jó kérdés...

Nincs olyan a felhasználónév (user mappában), hogy dolphin? Mert ha igen akkor talán ott van ilyen, hogy save/memcard mappa. Így van a PCSX2-nél legalábbis. Persze ez csak egy tipp.

Az ePSXe-nél pl. ott vannak a memóriakártyák, ahova telepítve van maga a program.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
Dolphin emulátort nem tudom használ-e valaki, ha igen, segítene abban, hogyan tudom itt kiírni valahogyan a játékok mentését ??
"memóriakártyával" dolgozik ez is, mint pl. a PCSX, de fogalmam nincs, hogy találhatom meg a mentést...
0
0
0
0
Slaf avatar
Lasúság probléma megoldódott. Kikapcsoltam a hangot 200fps lett a vége 😃
0
0
0
0
spleenszuru avatar
köszönöm, de közben rájöttem már : )
most azzal szenvedek hogy gyorsabban menjen kicsit, mert néha lassított filmfelvétel 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
spleenszuru írta:
amikor sikerül beolvastatni egy iso-t, és kirakosgatja hogy memóriakártya 1,2 meg van cd/dvd lehetőség is, mit kell ott választani ? meg nekem német.. nem lehet legalább angolra állítani ? :/

https://www.kephost.com/images4/2012/1/3/amd4lcpflcgsc3f37dw7.jpg
0
0
0
0
spleenszuru avatar
amikor sikerül beolvastatni egy iso-t, és kirakosgatja hogy memóriakártya 1,2 meg van cd/dvd lehetőség is, mit kell ott választani ? meg nekem német.. nem lehet legalább angolra állítani ? :/
0
0
0
0
Slaf avatar
hello. elkezdtem olvasni a fórumot de nem volt türelmem már végig érni 😀

Próbálkoztam Gran turismo 4-el, de kegyetlenül instabil sajna 😞
Rajtnál belassul minden (32 fps de olyan mintha 10 lenne) , majd mikor az élre kerülök felugrik 60fps-re.

Nem vagyok benne biztos, hogy a configom hibája lenne. (talán csak a vid kari)
Core i3 540 3ghz 4gb ddr3 ram és egy gf gt 440 1gb videó kártya.
kipróbáltam ps1 emulal a gt2-őt ott stabilan 50 fps de a lassúság a rajtnál ott is meg van.

Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a ludas?
élőre is köszi

gogli segített nem elég a gépem

System Requirements

Minimum
Windows/Linux OS
CPU: Any that supports SSE2 (Pentium 4 and up, Athlon64 and up)
GPU: Any that supports Pixel Shader model 2.0, except Nvidia FX series (broken SM2.0, too slow anyway)
512MB RAM (note Vista needs at least 2GB to run reliably)
Recommended
Windows Vista / Windows 7 (32bit or 64bit) with the latest DirectX
CPU: Intel Core 2 Duo @ 3.2ghz or better
GPU: 8800gt or better (for Direct3D10 support)
RAM: 1GB on Linux/Windows XP, 2GB or more on Vist
0
0
0
0
kalaoi avatar
valaki segítene hogy kell beállítani hogy billentyűzettel is mennyen
előre is köszi😀
0
0
0
0
meszes17 avatar
hat belemesz a controlsba és ott bealitod hogy meik mi legyen de egyszerubb lenne joyal
0
0
0
0
spleenszuru avatar
hali !
leszedtem egy ps2 iso-t, dragon ball z budokai 3
és hozzá azt a pcsx emulátort, de amikor be akarom "mountolni" az iso-t, kiírja a program, hogy a fájl nem megfelelő.
valakinek valami ötlete ?

szerk.: ez a gond megoldva, inkább az irányítás beállításában kellene help, a bill. egy gombja sem csinál semmit 😃
0
0
0
0
philips20 avatar
androidra tud valaki nintendo 64 emulátort ?
0
0
0
0
Hagrid avatar
A Dolphin emulatorral is el lehet érni azt a sebességet amit pcsx2-vel?Gyorsabb\Lassabb?(mortal kombat)
0
0
0
0
meszes17 avatar
en akarnek pcsxezni de nem igen mennek a jatekok es jol bealitotam a progit...mi lehet a gond...egyik lassu masik grafikailag hibás...
pedig eleg jo gépem van...
intel core duo E6300 2.8ghz
4 gb ram
asus HD6570 1 gb videokari...
nemtom mi lehet a baj?tipp?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem gond! 😆

Remélem nemsokára kiadják az 1.0-ás verziót, mert az jelentős sebesség növekedést fog eredményezni. 😜
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Superlompos írta:
Beírod, hogy Gran turismo 4 torrent a google-ba, és rögtön az első link.

Ez fura,ennyire marha vagyok ! 😆 Én úgy kerestem hogy GT4 download 😃

Kösz Főnök..😀 Ekkora marhát mind én 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Beírod, hogy Gran turismo 4 torrent a google-ba, és rögtön az első link.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
cseszka írta:
Kornel77 írta:
Superlompos írta:
Miután nem lehet torrent linket adni, így nem tudok.

Ja,igaz,Bocs FŐNÖK

pcsx2-0.9.8-r4600-setup.exe
erre keress rá,meg ehhez van bios is,ez müködik,ezt használom.

Ez megvan 😀 A Gran Turismo 4-hez kellene link 😀
Ám köszi 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Kornel77 írta:
Superlompos írta:

Ja,igaz,Bocs FŐNÖK

pcsx2-0.9.8-r4600-setup.exe
erre keress rá,meg ehhez van bios is,ez müködik,ezt használom.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Superlompos írta:

Ja,igaz,Bocs FŐNÖK
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Okés 😀
És ha nem untatlak MESTER,tudnál egy linkel szolgálni,mert találok párat,de nincs seeder -.-
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció