Ez is egy jó film, már alig várom hogy meg nézhessem magyarul, egyszer már láttam angolul magyar felirattal de szinkronosan jobb lesz, és állítólag februárba jön DVD-n.
De amit talán ennél is jobban várok az a Halálos iramban 6, csak az még sajnos odébb van, majd valamikor májusba.😞
De ahogy elnéztem az idei film felhozatalt, nem lesz hiány jó filmek terén.😃
magyarrul, ha valakit érdekel 😂
Izomagyak
Március 31-én kezdődik végre a 3. évad.
De várom már a nyarat 😜 😃
csak a linknek végét, így: "p1QgNF6J1h0"
valakinek feltűnt hogy egy szar nyílal leszedik a repülőt?😃 nekem viccesnek tűnik😃
Hát na igen... de hát na ezért film a film mert nem mindig tükrözi a valóságto! 😜
Láttam már a hosszabbat is de azért köszi! 😃
Végre már mióta erre vártam! 😀😉
Itt van egy másik is, hosszabb változat.😉
Végre már mióta erre vártam! 😀😉
Annyira régóta nem várhatod, mert futószalagon gyártják a filmet, sorba dobálják ki az újabb és újabb részeket. Spoiler!
Na igen aki nem szereti annak pontosan ez a reakciója! 😀
Ez is egy jó film, már alig várom hogy meg nézhessem magyarul, egyszer már láttam angolul magyar felirattal de szinkronosan jobb lesz, és állítólag februárba jön DVD-n.
De amit talán ennél is jobban várok az a Halálos iramban 6, csak az még sajnos odébb van, majd valamikor májusba.😞
De ahogy elnéztem az idei film felhozatalt, nem lesz hiány jó filmek terén.😃
Nemá.Iron man 3?😲 Rohadtul jó lesz!
Az biztos! 😀 Csak kár, hogy még jövő év május messze van! 😊
Áprilisba már kint lesz 😃
úgy látszik durva film lesz😃
durva nagyon
Nekem a régi horror-komédia jobban tetszett. Bruce Champell veretlen volt.😆
Nemá.Iron man 3?😲 Rohadtul jó lesz!
Az biztos! 😀 Csak kár, hogy még jövő év május messze van! 😊
Na ez aztán a faxa, nem adják majd a magyar mozik a Dredd-et, pedig annyira kíváncsi voltamra. 😢
Jónak tűnik😀
norbertsolider:.
nincs, sorendbe így van:.
Batman: Kezdődik
A sötét lovag
A sötét lovag – Felemelkedés
Köszönöm. 😀
Ez jó kis film, éppen hétfőn láttam ( eredeti nyelv, magyar felirat ) főleg a főszereplő karaktere ami igen megtetszet.
nincs, sorendbe így van:.
Batman: Kezdődik
A sötét lovag
A sötét lovag – Felemelkedés
feláldozhatók 2 😃 nagyonvárom az 1. nagyon jó vilm volt bááár kicsit mese habbal érzésem van 😀
Én is várom a Feláldozhatókat 😃 szerintem nagyon jó film lesz😎
feláldozhatók 2 😃 nagyonvárom az 1. nagyon jó vilm volt bááár kicsit mese habbal érzésem van 😀