Piedónés pizzűt kóstolta már valaki? 😆 egyik LAN party-n azt rendeltem/ünk és olyanokat fingott tőle mindenki, főleg én 😆 tele volt babbal az a pizza de finom nagyon 😆 szerencse h ajtó mellett voltam 😆
Megtetszett a recepted😃 A név honnan jött? 😆
Amit kóstoltam eddíg az mind jó volt, kivéve a tenger gyümölcsei...az nem jött be. A legjobb pedig a házi, amikor van benne ízlés szerint akármi😃
Sonkás gombás vagy pedig tenger gyümölcsei (tintahallal polippal😆😉
kisborda: Kezd eleged lenni? Mi vagy te admin😆 Neked nem kell törődni az ilyenekkel hagyd az adminokra!
Mivel finnyás vok, utálom az ien gombás pizzát, vagy amin ien zöld, piros xarok vannak😆, szal 4 sajtos, sonkás, szalámis, baconos, bolognai, vagy ha rendelünk akko hústorony, abba van ezekből minden csak 1 féle sajt😆, a téma meg ahogy nézem kedves Főadmint nem zavarja, akkor engem se😆!
Én minden második pénteken Artemont eszek, csípős tartárral, és egy halom citromos Gösserrel. Az úgy király. 😜
De mikor a haverokkal megyek, minden furcsaságot kipróbálok, jövő héten a lekváros-gyümölcsöst fogom. 😆
ez aztán kell ide 😆 😂
nekem a kedvencem a saját receptem 😃 tésztájához pluszba egy kis tojás meg egy kis sör, tetejére sok kechup, vmi szalámi, sok kukorica, hagyma, sok sajt meg ami van itthon 😂
Amit kóstoltam eddíg az mind jó volt, kivéve a tenger gyümölcsei...az nem jött be. A legjobb pedig a házi, amikor van benne ízlés szerint akármi😃
pár példa:
-Bud Spencer Pizza
30 dkg keskenyre szeletelt paprikás szalámi
6-8 darab pepperoni
20 dkg mozzarella sajt
2 fej hagyma
2 evőkanál olaj
őrölt fekete bors
só
-Gyrosz Pizza
Tészta:élesztö ,egy kis tej,cukor ,só ,2 evökanál olaj.
Tzaziki feltét:Egy fél kigyóuborka,1nagy tejföl,3gerezd fokhagyma.
Hus:70-80dkg Csirkemell filé,Knorr gyors füszerkeverék,izlés szerint bors ,ételiseitö.
Végül😜aprika,paradicsom,hagyma,20dkg trapista sajt.
-mexikói
De mivel szeretem a pizzát,leírom: tenger gyümölcsei,magyaros,hawaii nameg amit szoktam csinálni az a sonkás,ananászos,kukoricás!😜
ööö ananászos,kukoricás,parmezános,sonkás ja és csokis nagyon állat probáljátok kiprobálni
Én utálom a csokit!
kisborda: Kezd eleged lenni? Mi vagy te admin😆 Neked nem kell törődni az ilyenekkel hagyd az adminokra!
2.magyaros 😃
De am nekeem a csipős inyencségek de bab kukorica sonka mindig van rajta
De mikor a haverokkal megyek, minden furcsaságot kipróbálok, jövő héten a lekváros-gyümölcsöst fogom. 😆
Olyan sokat még nem próbáltam, de a pick szalámis eddig a favorit. 😀
Ez a téma lesokkolt. 😲
LOL, nem vagy egyedül. 😆
Am. nekem a sonkás-sajtos-kukoricás! 😂😂😂
nekem a kedvencem a saját receptem 😃 tésztájához pluszba egy kis tojás meg egy kis sör, tetejére sok kechup, vmi szalámi, sok kukorica, hagyma, sok sajt meg ami van itthon 😂