Kinek mi a hobbija, hóbortja?

Szerző: apetit1989, 2012. September 22., téma
Fórum » Társalgó
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Én az olvasásért vagyok oda. Viszont eléggé válogatós vagyok 😜 Magyar íróktól nem is olvasok könyveket, és eléggé egyedinek kell lennie a történetnek.
0
0
0
0
no avatar
apetit1989 írta:
No, hát zenélni én is zenélek, ki is felejtettem. Bőgőzök egy zenekarban, pantera, akela, moby dick, slipknot, meg efféléket nyomunk.

Na az király 😀 Én már nagyon megbántam, hogy eladtam a gitárt mert jó lenne néha elővenni egy kicsit játszani rajta.Gondolkoztam rajta, hogy megint veszek egy egyszerű akusztikus gitárt.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
No, hát zenélni én is zenélek, ki is felejtettem. Bőgőzök egy zenekarban, pantera, akela, moby dick, slipknot, meg efféléket nyomunk.
0
0
0
0
no avatar
Nekem már volt egy pár hobbim.Régebben zongoráztam aztán gitároztam 3 évig majd deszkáztam 2 évig.Most meg a gépezésre tekintek hobbiként mert nincs túl sok időm hétköznap gépezni.Első az asszony aztán a meló utána a gép 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Sziasztok.

Úgy gondolom, a kérdés világos lehet mindenkinek. Le lehet írni, ki mit gyűjt, ki mit szeret csinálni, milyen érdekes hóbortja van, ami egy különálló, a témát nem érdeklő embernek már-már mániának tűnhet.
Én szerelmes vagyok az öregebb, szocializmus beli autókba (ugyanakkor magát az akkori rendszert ki nem állhatom), ezért is gyűjtöm a régi autómodelleket, 1:43-as méretarányban. Mára 44 db-os gyűjteményem van belőle.
Gyűjtöm, idézem édesanyámat: "elektromos szarságokat", régebbi számítógépeket, konzolokat. Ebben még gyérül állok, majd idővel jobb lesz. Pár példa: egy SNES, néhány fake NES, egy Atari 2600, és egy jó kis Amiga 500-as, csak nem működik. Hamarosan lesz egy Commodore 64 is, ill. van egy iMac G3-asom.
És még egy hóbort, öreg, csöves rádiók gyűjtése, amit öregapámmal rendre restaurálunk kívül-belül, egy jó 50 éves Tesla hamarosan elkészül, azt majd fel is teszem ide.

Szóval, jöhet ide minden, a gyufásskatuláktól a bélyegeken át a halászásig minden.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció