Rock/Metal

Szerző: tothricsi95, 2010. June 27., téma
Fórum » Zene
Ha szeretetitek a Rockot/Metált akkor itt a helyetek! ;)
Linkelhettek be videókat kedvenc zenéitekről, bandáitoktól!
Meg lehet beszélni kinek-mi a kedvenc albuma egy adott bandától stb.!
Yugiohyugiohzebuyugioh nyitja meg az első videójával a topikot!
Yugi a szinpád a tied! xD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Slammer avatar
velem is mindig ez van amikor Carnifex-et hallgatok 😃
0
0
0
0
Slammer avatar
wooow, sacred words a kedvenc számom az új albumról. múlt hét hétfőn voltam koncertjükön budapesten, és vettem egy pólót is, ami szintén sacred words -os *.* 😃 \m/
0
0
0
0
Slammer avatar
ulver01: Human Rejectiont mindig halkabban hallgatom fülesen, semmi baja még a fülesnek 😃
0
0
0
0
ulver01 avatar
Dono: Igen, és az egész album! Írtó jók a riffelések, meg a szinti témák benne! Taake-t (tóhkeh) ismered? Norvég, és vannak neki is jó témái:

DJ PSYCHO: Hát vedd halkabbra, úgy bírni fogja 😃 (Hacsak nem hallgattad már szét szerencsétlen fülest 😃😉
0
0
0
0
Slammer avatar
ulver01: ismerem hát 😃 nekem Human Rejection számait nem bírja a fülesem, de a gépem meg telóm hangszórója viszont bírja 😃

0
0
0
0
no avatar
ulver01: Az Into the Mighty Forest is a Dark Medieval Times albumon van ugye? Marhajó 😃
0
0
0
0
ulver01 avatar
DJ PSYCHO: Black/death 😃 Satyricont ismered? Nálam ez a "szerelmes" zene 😃
Nem tudom más hogy van ezzel, de imádom mikor egy bm számot kásásan adnak elő 😃 Igaz, fülesen nem igazán előnyös, de hangfalon, headset-en nagyon adja! 😃 Főleg ez!! 😃

Bronson: Sólstafir-t néztem meg mert Primordial-t ismerem. És jó nagyon, töltöm is lefele 😃
Már vagy 2-3 hete Amorphis Thousand lakes albuma megy, de még mindig nem tudtam megunni 😃 Írtó jó lemez. De néha azért kell mást is hallgatni 😃
0
0
0
0
Slammer avatar
ulver01: Christian Epidemic az Black Metal, legalábbis a szövegét tekintve mindenképp, nekem úgy tetszik ahogy van, főleg hogy a Black metal-t is szeretem 😃 kedvenc szerelmes számom is (nincs igazán ilyen, de ha van akkor csakis ez) Christian Epidemic adta elő, Ezer Harang a címe.
0
0
0
0
ulver01 avatar
Bronson: Kösz! Utánna nézek! 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
ulver01 : ajánlom a Sólstafir-t ha még nem ismernéd! azon belül is a Köld albumot, zseniális! Primordial esetleg? The gathering wilderness albumot ajánlom!
0
0
0
0
ulver01 avatar
DJ PSYCHO: Christian Epidemic utolsó albuma nem lett rossz. Viszont a szövegeik nálam az ízlés határ végét feszegetik, eléggé durva példákkal fejezik ki magukat. 😃

Egyébként tud valaki ajánlani valami doom/folk féle műfaj elegyet? 😃 Valami ilyesmire gondoltam, vagy nagyon hasonlóra 😃
0
0
0
0
Slammer avatar
ulver01: igen ismerem, nagyón jó banda 😃 de magyar bandák közül a kedvenceim Rektális Szerzetesrend és Christian Epidemic 😃

0
0
0
0
ulver01 avatar
Bronson: Még King is bevallotta hogy vannak benne nu-metal elemek. És pont azért kísérleteztek, mert akkoriban a nu-metal volt a populárisabb. (Kiadó nyomására)

Én nem állítom azt, hogy egy nu metal szám szar... itt van a Sepultura Roots. Hatalmas erő van benne. De ettől még nem fogok nu-t hallgatni 😃

DJ PSYCHO: WMD-t ismered? 😃 Magyarok közül szerintem ez az a banda, ami tud hozni külföldi színvonalat is 😃 Ez szám pl nagyon beteg.. 😃
0
0
0
0
Slammer avatar
Bronson: bocs hogy gyorsan írtam és kihagytam egy betűt -.-
Számomra Slayer közelebb áll a death metalhoz, de ez az én véleményem, attól még szeretem. Bár ha már death metalt hallgatok, akkor leginkább slamming brutal death metalt (slam), bár szinte csak deathcore-t, metalcore-t, slam-et hallgatok, meg ami tetszik, illetve magyar rock/metál, pl Divízió88, Kárpátia, Titkolt Ellenállás, Radical Hungary, stb.
0
0
0
0
Bronson avatar
ulver01 : az a bizonyos 'nu' album a Diabolus in musica, hatalmas favoritom! Hülyeség szerintem a nu jelző, mert kegyetlen súlyos egy album és rohadt jó hogy mertek kísérletezni...
0
0
0
0
no avatar
Metal meg az elismertség... A Slayer kissé beteges és agresszív, épp ez benne a jó. Ilyennek kell lennie.

0
0
0
0
ulver01 avatar
FourdPczmage: Slayer valahogy engem se fogott meg, de van 1-2 jó számuk. Pl :

0
0
0
0
ulver01 avatar
Slayer sose volt death metal. Esetleg van egy nu albuma, de azt is tagadják 😃 Szerintem death itt kezdődik:

Biztos vannak koraibb. más lemezek is, de én ezeket hallgatom ha old-school zúzdára vágyok 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
DJ PSYCHO : nem tudom honnan szedted, de rosszak az infóid. Amikor valaki alapból TRASHnek írja a THRASH metalt, az sok mindent elárul... már ne vedd sértésnek, érted...
0
0
0
0
Slammer avatar
Mert a Slayer nem is trash, hanem death metal 😃 és a death metalra meg alműfajaira (slam, deathcore, stb) a hörgés jellemző, és a durvább hangzások.

0
0
0
0
no avatar
Igen, te 😜
De ha szerinted a Metallica a legjobb thrash banda...
0
0
0
0
Slammer avatar
brutál jó volt a tegnap esti koncert \m/ 😃
0
0
0
0
ximo avatar
Akkor egy kis megbotránkoztatás, igen, rap-elnek benne, és ennek ellenére nem rossz:
0
0
0
0
Slammer avatar
Egy kis kalózmetál 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció