Rock/Metal
Ha szeretetitek a Rockot/Metált akkor itt a helyetek! ;)
Linkelhettek be videókat kedvenc zenéitekről, bandáitoktól!
Meg lehet beszélni kinek-mi a kedvenc albuma egy adott bandától stb.!
Yugiohyugiohzebuyugioh nyitja meg az első videójával a topikot!
Yugi a szinpád a tied! xD
Linkelhettek be videókat kedvenc zenéitekről, bandáitoktól!
Meg lehet beszélni kinek-mi a kedvenc albuma egy adott bandától stb.!
Yugiohyugiohzebuyugioh nyitja meg az első videójával a topikot!
Yugi a szinpád a tied! xD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DJ PSYCHO: Hát vedd halkabbra, úgy bírni fogja 😃 (Hacsak nem hallgattad már szét szerencsétlen fülest 😃😉
Nem tudom más hogy van ezzel, de imádom mikor egy bm számot kásásan adnak elő 😃 Igaz, fülesen nem igazán előnyös, de hangfalon, headset-en nagyon adja! 😃 Főleg ez!! 😃
Bronson: Sólstafir-t néztem meg mert Primordial-t ismerem. És jó nagyon, töltöm is lefele 😃
Már vagy 2-3 hete Amorphis Thousand lakes albuma megy, de még mindig nem tudtam megunni 😃 Írtó jó lemez. De néha azért kell mást is hallgatni 😃
Egyébként tud valaki ajánlani valami doom/folk féle műfaj elegyet? 😃 Valami ilyesmire gondoltam, vagy nagyon hasonlóra 😃
Én nem állítom azt, hogy egy nu metal szám szar... itt van a Sepultura Roots. Hatalmas erő van benne. De ettől még nem fogok nu-t hallgatni 😃
DJ PSYCHO: WMD-t ismered? 😃 Magyarok közül szerintem ez az a banda, ami tud hozni külföldi színvonalat is 😃 Ez szám pl nagyon beteg.. 😃
Számomra Slayer közelebb áll a death metalhoz, de ez az én véleményem, attól még szeretem. Bár ha már death metalt hallgatok, akkor leginkább slamming brutal death metalt (slam), bár szinte csak deathcore-t, metalcore-t, slam-et hallgatok, meg ami tetszik, illetve magyar rock/metál, pl Divízió88, Kárpátia, Titkolt Ellenállás, Radical Hungary, stb.
Biztos vannak koraibb. más lemezek is, de én ezeket hallgatom ha old-school zúzdára vágyok 😃
De ha szerinted a Metallica a legjobb thrash banda...