Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
soko avatar
Lehet majd szemet vetek én is erre az anime-re 😃 Csak munka miatt nem sok időm van 😃 !

Szerk:
Közbe befejeztem a Rokujouma no Shinryakusha!? hát erről kár lenne véleményt írni..
0
0
0
0
norbli01 avatar
Áhh, gome, Animeaddicts-ról nézek mindent ^^" De akkor sem fogom olvasni, mert annyira nem tetszik mint az anime 😜 Már csak a karakterek miatt is 😃 Lassan az avatárom 3 képből áll majd 😆
0
0
0
0
dispPaP avatar
A Hyoukát mi fordítottuk, a novel meg már jó rég lezárták. 😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Hát én úgy tudom, hogy 5 volumból áll és az utolsót pedig 2010-ben adták ki, szóval már befejezett.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát igen, kíváncsi vagyok a befejezésre, mert ha jól tudom, a Light Novel még mindig fut, na de erről majd később 😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
norbli01: Hát a Hyouka az ilyen és ezért is szeretem. Nem egy nagy durranás, de mégis van benne valami, ami kicsivel az átlag felé teszi. Persze ez csak az én véleményem. Kár, hogy nem folytatták tovább pedig még lenne mit feldolgozni.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ééés nekem is ez volt a teóriám 😃 Habár Gintama-ból nem láttam még egy részt sem, de éreztem hogy az lesz az... A tippem viszont egyértelműen Ichigo lett volna 😃
Teóriáról szólva, esküszöm, a legjobb mystery anime a Hyouka még ha nem is teljesen az. A maga "történetével" ez az egyik legjobb "gondolkodós" anime, kár hogy azt nem hagyják, hogy az ember maga találjon ki valamit 😃 na de még van pár rész hátra, aztán egy gyors vélemény 😃

szerk.: Most vettem észre, hogy ez a nap első kommentje... mi történt? 😃
0
0
0
0
soko avatar
Az korrekt első ránézésre esküszöm ichigo-t mondtam volna mikor hasonló formában van 😃
Csak a ruha tér el 😃 https://images4.fanpop.com/image/photos/21300000/ICHIGO-MUGETSU-bleach-anime-21372487-800-640.png

😃 Ilyen kép láttán mindig nosztalgiázni támadna kedvem 😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
kicsit elkéstem, de tényleg elég nyilvánvaló, hogy Gintama 😀 , az a ruha és az a nézés az egyedi 😜
0
0
0
0
dispPaP avatar
xoki: Fail, ő nem Ichigo. Viszont igen ő Gintoki. 😃

231. GIntama rész a legjobb. vagy 100x láttam, de még mindig visítva röhögök mint egy retardált. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
dispPaP easy 😃 Ichigo mugetsu, viszont tuti nem a Bleachbe, mert ott nem igy néz ki, ebből következtetve csak Gintama lehet 😃 Főleg hogy Gintoki ruhája is szembetűnő 😆
Áá erről jut eszembe azt is folytatni kéne már... már jó ideje szüneteltetem, mert ha jól emlékszem valami idegesitő rész volt nagyon ahol abba hagytam... (138. jönne)
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Így első ránézésre zárt osztályról. Amúgy nem tudom 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
Nem vagyok benne biztos, hogy ki ez, szóval inkább meg sem szólalok 😆 De egyébként csak azért raktam be, mert csak most találtam meg és imádom amikor így össze raknak mindenkit 😃

Ha ilyen a Noragami, akkor inkább nem veszem le a listámról...
0
0
0
0
dispPaP avatar
Animes got talent már régi 😆

De egyértelmű a győztes. 😃

https://www.theanimegallery.com/data/thumbs/790px/0125/tAG_125552.jpg

Na találjátok ki miből van, kereső nélkül. Aki látta az nem éri. 😜
0
0
0
0
xoki avatar
Noragami
Nos azt kell mondanom, nagyon tetszett. Maga a világ nekem egy hajszálnyit hasonlít a Black bullethez, főleg gondolok itt az ellenségekre. Csak itt szellemeknek vannak elnevezve. Na már most adottak az istenek, és nekik vannak fegyvereik, mindketten rendes embereknek vannak ábrázolva, viszont nem láthatja őket bárki, vagyis nehezen észrevehetőek. A fegyverek szellemek, akiknek van egy fegyveralakjuk is, amit az isten tud aktiválni, és használni. Igazából jobban nem térnék ki másra a történettel kapcsolatban, mert az egészet összekötő történet nincs, legalábbis nem tudok ilyenről(az elvarratlan szál az oroszlános nővel nekem nem ilyen), de azért csak nem voltam annyira figyelmetlen hogy ne tudnám ha lenne..... 😃 Karakter igazából nem sok van, adott a 3 főszereplő. Yato az isten, Yukine a szent ereklyéje (fegyver/kard, ami mellesleg eléggé hasonlít Bleachből Rukia kardjára 😃 ) és Hiyori a "félszellem" lány. Hiyori találkozása velük véletlen, aztán pedig kéréssel fordul az istenhez hogy ne legyen félszellem. Elvállaja, de igazából nem tudja rá a megoldást 😃 Innentől pedig halad kicsit a történet, főként Yukine lesz a középpontjában. Most pedig a végéről pár szó, ami egyben tartalmazni fogja azon elemeket is amik nem tetszettek. Tehát, a végén megjelenik egy titokzatos alak, akiről elég keveset tudunk meg ahogy magukról az istenekről is és a fegyvereikről is...csak az alap dolgokat mondja el az anime, mindegy... Ez az alak lesz úgymond a főellenség. Az utolsó részben küzdenek meg elég látványos kezdéssel és huss vége befejezéssel. Ezen harc a többi részből nagyon hiányzik. Valamint ugyebár nem ártana egy folytatás, (ami ha minden igaz lesz is most októberben!!) Grafika/ábrázolás a szellemekén kivül tetszik. Valamint a comedy elemek nagyon jók benne szvsz, nem eltúlzott, épp elegendő mennyiségű, igy nem lehet azt mondani rá hogy comedy anime....
Mindenesetre számomra egy erős 8/10

norbli01 wow, rohadt jó! 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ja, okés 😆 Valami rémlik ez a kép alapján 😃 most már muszáj megnéznem 😃

erre egyből ment a like:

Imádom az ilyeneket 😃
0
0
0
0
visor261 avatar
az is :/
de közben rátaláltam a Kyou kara Ore wa-ra
azért kössz 😃
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: Tán csak nem a postjaim között, asszem' róla is van pár kép 😃
Egyébként szerintem elég jó kis anime, csak ugyebár rövid, de egyszer nézhető mindenképpen.
Van belőle már két játék PC re is, azt is érdemes kipróbálni! 😃
Egyébként itt egy kis rész belőle:
De sok harc van benne, és a legnagyobb negativuma hogy nem ad sok magyarázatot a világra.
https://www.kephost.com/images/2015/08/04/vlc2015-04-1023-28-35-65.png
(ja és btw, ilyen képösszerakásokat töröltem ki a mappából csak mert 10-15 mega egy 😃 Szóval értelmetlen feltennem a többit ha nagyon kell keresd meg facen 😃 )
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én az Elfen Lied-ban a 9. résznél tartottam, amikor rájöttem, hogy nem is érdekel... a brutalitása miatt néztem eredetileg, de a hangulata nagyon nem jött át, ezért a 9. rész opening-je után be is zártam a lapot 😜

Valaki tud valamit a Choujigen Game Neptune The Animation-ről? Sok képet láttam a főszereplőről és már kezd érdekelni...
0
0
0
0
visor261 avatar
egyedül a gintama nem volt meg mert várom a 283.ik részt... :/
0
0
0
0
dispPaP avatar
Visor: Danshi Koukousei no Nichijou, GIntama esetleg, School Rumble
0
0
0
0
visor261 avatar
valaki tud a cromartie-hez hasonlót ajánlani?
0
0
0
0
dispPaP avatar
Egyik legjobb kritika amit valaha olvastam az egy [LINK] amúgy. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Ja az elfen lied jó kis anime. Igazából nekem egy bajom volt vele még pedig hogy elvileg dráma lenne (+horror ugyebár) de egyáltalán nem adta át nekem azt a drámai érzést, nem tudtam senkit/semmit sem sajnálni benne... 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Az Elfen Lied egy egész jó anime, mondjuk akkora pszichológia bullshitek vannak benne mint ide Miami. Arról nem is beszélve hogy enyhén pedofil az egész cucc. 😃
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Az Elfel Lied-et kezdtem most el. Sokan mondták, hogy nagyon jó a története és érdekes elveket vet fel az emberi viselkedéssel, az ismeretlennel szemben. És tényleg nagyon jóra sikerült, megmondthatom, hogy nem csak a vért kell nézni benne.
0
0
0
0
xoki avatar
Majd holnap felrakom a másik felét 😆
(már ha ugyebár megtalálom azokat amelyeket töröltem 😃 )
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ha vicces képek voltak tőlem maradhattak volna 😆 köszi a fáradozást 😃
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: itt is van a mappa, mindössze 2 óra alatt feltöltötte 😆 Kiszedtem belőle a fölösleges poénos szöveg összevágásokat, meg a hasonló dolgokat igy sikerült a méretet a félere csökkenteni. Aztán szólj ha találtál valami jót 😃 Egyébként a legtöbb kép az animé cimével vagy a karakter nevével van ellátva, de ha valamelyik érdekel miből van szólj 😃
[url]https://mega.co.nz/#!7tlhnZIa!PdQlmKrczd2CroRlCrNsBTBG1H3aYXWqwEN2kQadhAo[/url]

Aki nem tudná, ezek azok a posztok amit facebookra szoktam rakni, tehát animés képek. Szóval ha valakit még érdekel az szedje le, csak hogy még jobban megérje a feltöltést 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
dispPaP megoldható 😆

xoki: pl. Nico képeire gondoltam, meg amiket mostanában raktál ki, de akár az egész mappát is át küldheted... legfeljebb kapsz még pár kérdést, hogy mi melyik animéből van :'D

csak úgy rá találtam, ez után meg fel vettem az animét a listámra :
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: hát konkrét karakterre/karakterekre gondolsz, vagy az összes eddigi postra ? 😃 Mert az utóbbi másfél giga 😃 De igazából az is megoldható, csak kicsit sokáig fogja feltölteni 😃
(bár van sok párbeszéd összevágás, azokat kiszedve lehet nem foglal azért annyit 😃 )
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én csak később fogom, itt nem nagyon tudom 😃

xoki nem is gondoltam hogy látod amiket postolgatok :$ 😆 amúgy azokat a képeket amiket a szülinapok miatt postolsz ki el tudod küldeni valahogy? 😃 Nem csak amiket most, hanem amiket korábban is ki raktál (kellenek új háttér képek 😆😉

dispPaP már túl vagyok azon, mostmár valami 14. rész itt... Kurahadol van... bocsi, a memóriám nincs jóban a nevekkel ^^
0
0
0
0
dispPaP avatar
"Sok nagyon jó anime van, de ami nálam a prímet vitte az a Shingeki no Kyojin!"

Beletekertem ez volt az első mondat amit hallottam. 😆 LMAO 😃

amúgy grat, majd délután végighallgatom 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Első podcast hype
[LINK]
3 noob próbálkozik valami újjal 😃
0
0
0
0
soko avatar
Z/X: Ignition :
Fogalmam sincs miért volt a listámon de ha már ott volt akkor csak végignéztem ....
Az eleje az anime-nek érdekesen indult kb a 4 részig ...Utána már vontatott unalmas valamivé vált ..Hiába mutatták be egy két karakter múltját ez nem kompenzálta azt a tényt hogy unalmas volt .
A karakterek szintén siralmasak voltak . Még mondanám hogy a harc hű de jó volt de egyáltalán nem illetve az egyik fő boss féle hát az valami vicc volt komolyan mondom ..
Szerintem ha bárkinek fent van a listáján azt nem mondom hogy ne nézze meg ..DE ne várjon az anime-től semmit talán talán unalom űzésnek megteszi..
10/4 ..
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: hát, facebookon látszik, hogy unatkozol az biztos 😃
Egyébként én is, nem rég kezdtem el a Noragamit, ma/holnap végig kellene nézni, az elmúlt hónapban elég lassan haladtam az animékkel, de majd most behozom! 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
5. rész? Buggy meg Cabaji volt már? Vagy csak még Zoro volt?
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én is ajánlom a K-ON!-t, nem értettem miért vannak annyira oda érte, de ez volt az első comedy anime ami nagyon megtetszett 😃
Már elkezdtem, keményen az 5. résznél tartok 😆 eddig érdekes, talán megtalálom a kedvenc karaktert aki miatt érdemes lesz nézni, talán már meg is van 😃 (Luffy eléggé idegesít /pillanat)
De ezen kívül folytatom a Hyouka-t, mivel normális monitorom csak később lesz, időm mint a tenger 😃
0
0
0
0
xoki avatar
jozsefgyorfi: k-on! -t nézd!

Random kép, ha már one piece volt a téma 😃
https://otakumeme.com/wp-content/uploads/2014/08/epic-cosplay_o_110608.jpg

Ja és még egy 😃
https://otakumeme.com/wp-content/uploads/2014/07/BLEACH.full_.678512-600x596.jpg
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
One Piece szerintem nagyon jó. Még emlékszem, amikor pár hónapja belekezdtem, mert nagyon unatkoztam és per pillanat nem találtam semmit, ami tetszett és úgy gondoltam, hogy akkor belenézek és egyetlen egyszer sem bántam meg. Nekem a Marineford arc tetszett a legjobban és persze Shirohige (Whitebeard = Fehérszakáll). Shirohige az egyik legszimpatikusabb karakter számomra az egész One Piece világból és szerintem nagyon jól állt neki az az apaszerep és, hogy az egész legénységére a fiaiként gondolt.Spoiler!
Eléggé megsirattam 😢 .

Első alkalommal fordult velem elő, hogy több, mint 20 animét nézek folyamatosan, ezekből több mint 15 szezonális szóval csak heti 1 rész, de ezeken és a régebbieken kivül még belekezdtem a K-On-ba és a D.Gray-man-be is és azon dilemmázok, hogy mit nézzek 😆.
0
0
0
0
soko avatar
Szerintem mindenkinek más az hogy kinek mi a kiemelkedő 😃
Mondjuk a filler-ről annyit hogy valamelyik anime képes nagyon elhúzni pl : Naruto ...
De ugyan ez mondható a Bleach-re is de ott spec nekem tetszettek a fillerek főleg amikor a kardok "életre" kelnek 😃 Az tetszetős volt .
Mondjuk nem mostanában láttam kiemelkedő shounen anime-t 😃 !
0
0
0
0
dispPaP avatar
EZeket a tippeléseket nagyon szoktam szeretni, Kubo 4 évig szerette volna húzni még a Bleachet, már lassan 5 éve fut az utolsó arc. 😃 Dressrosa egy jó arc lenne, ha neki állnának adaptálni, rettenetesen lassú, lassan 100rész óta vagyunk Dressrosan kissé fárasztó kezd lenni, bár a múltak eléggé el lettek találva. 😃 Meg Sanjiékat már egy éve nem láttuk eléggé eltűntek.
0
0
0
0
xoki avatar
Hát én azt mondom hogy a One piece elejét érdemes megnézni még akkor is ha unalmas. Aztán ha jól emlékszem van két csapattársról összefoglaló film az bőven elég, aztán amikor a jelenlegi csapat összeáll, onnantól megint érdemes nézni és akkor már nagyon is jónak mondható 😃
Én jelenleg várom hogy véget érjen végre az a történetrész ami most megy, már van vagy 60 rész 😃 ... 703 nál tart egyébként, és asszem' a mondo magazinnál láttam hogy még kb 8 évig tervezi folytatni a mangát, ez akkor 10 év animét is jelenthet még 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Én egyébként gagyinak tartottam sokáig, még 2010ben szerettem bele, de úgy hogy konkrétan belenéztem a közepébe és megtetszett. (400-500) Mondjuk elég sok alap dolog kimarad de egy próbát megér, vagy mondjuk az egyik Mozifilm. (Strong Worldöt ajánlanám a legjobban.) A Skypea - Water 7 - Enies Lobby Arcot meg mindenképp nézd meg, hatalmas arc mind a három.

Nem is, ezzel kezd, ez egy special a Nami féle Arlong Park arcról az elejéről, csak egy felújított változatban: [LINK]

Akarod egyébként egy háttérszálat lespoilerezek, ebből nagyjából láthatod milyen az egész. 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
A kedvencem biztos nem lesz, eddig csak az első 4 részt láttam, csak a feltöltés régi volt egy kicsit ez is vette kicsit a kedvet. Az erők meg jók, de már a főszereplő Luffy ereje sem tetszik, eléggé... gagyi 😆 Akkor még bele kezdek, nem tudom meddig nézem, csak nehogy arra a sorsra jusson mint a Bleach, mert akkor inkább dobom, nem szeretem úgy nézni az animéket, hogy egyszer pl 20 rész, utána hetekig semmi... De ha a világ fele annyira részletes mint mondod és tényleg vannak jó csaták, akkor biztos el leszek vele 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció