Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Már olvastam azt a tesztet, csak azért jobb emberektől megtudni, hogy milyen is ez a készülék 😃
Elmondanád nekem, hogy mi az a launcher? :$
Sziasztok 😀
Valakinek valami tapasztalat az Alcatel OT-995-el kapcsolatban? 😀
Nagyon jó telefon,egyetlen hátránya talán az alap szoftvere ami hajlamos 4-5 oldal esetén szaggatni(teli widgetekkel)
Persze egy gyors launcher csere megoldja a problémát!
Fut rajta a GTA 3,N.O.V.A,Dead Space,Modern Combat,Dirt(tesztelve)
Amúgy olvasd el a Mobilarena tesztjét! 😀
[LINK]
Valakinek valami tapasztalat az Alcatel OT-995-el kapcsolatban? 😀
30ezerig: Xperia X8 ami ér valamit
150-ig meg egyértemű Galaxy S3
Köszi, én is a Galaxy S3-on gondolkodom, csak most nem hiszem, hogy lesz rá pénzem. Majd esetleg január környékén, addigra még talán kicsit lentebb is megy az ára 😀
x8-at csak úgy vegyél ha custom romot teszel rá mert eszméletlen lassú. Meg a microusb csatlekozó hibája az ilyen betegség mert több embernél láttam hogy nem akarja tölteni meg nem akarja csatlakoztatni a géphez. Nekem is ez a bajom 😠
150-ig meg egyértemű Galaxy S3
Szabcsi: Az is "átjön", úgyhogy jöhet 😃
Nagyon jó telefon a középkategóriában,áron alul!
De egy baj van vele... 😞 Nem lehet bőviteni Micro SD-vel 😞
akkor a HTC One V
ahhoz van 25 giga dropbox tárhely is, és bővíthető
-Samsung E2600: 13.410Ft
-Samsung S5610: 17.010Ft
-Motorola Gleam Plusz: 17.910Ft
-Samsung Star 3: 17.910Ft
-Nokia C2-01: 20.610Ft
-Nokia Asha 300: 26.010Ft
-Samsung Galaxy Y: 29.394Ft
-Alcatel OT-991: 30.690Ft
-Sony Xperia Tipo: 33.282Ft
-LG E400 Optimus L3: 33.282Ft
-Samsung Galaxy Mini 2: 36.954Ft
-Nokia Lumia 610: 39.114Ft
-Motorola Defy Mini: 39.330Ft
-Alcatel OT-995: 44.946Ft
-Samsung Galaxy Ace: 44.991Ft
-HTC Desire C: 52.121Ft
-Sony Xperia U: 53.991Ft
-Samsung Wave III: 53.991Ft
-Nokia Lumia 710: 53.991Ft
-Motorola Motoluxe: 54.234Ft
-Samsung Galaxy Ace 2: 62.991Ft
-Sony Xperia Go: 67.491Ft
-HTC One V: 67.491Ft
Hát így vannak sorba, az árukat is odaírtam.
Meg ha akartok akkor még pluszba írhattok, hogy miért válasszad ezt stb.
Előre is Köszönöm a segítséget! 😀 😉
Ha egyszer sok pénzem lesz, akkor Sony Xperia V-t veszek! 😀 Sztem nagyon jó telefon.
Én is azt vennék, de mivel még nem kapható, ezért Acro S lesz megvéve.
Nah igen ezekkel csak a kiszállítás a probléma... 😃
Szerk:szerintetek ha kérnék képeket erről a Motoroláról adnának hozzá?
[LINK]
Posta? futárszolgálat? Mindkettő létező funkció.
Én a hasznaltgsm en rohadt jó üzletet csináltam kb 10 hónapja potom 60k ft ért egy szinte zsír új LG optimus 2x et vettem majd fél év múlva 60 000 ért tovább adtam. Szóval annyira áron alul vettem hogy az inflálódással se vesztettem pénzt.
Az LWW az szerintem is nagyon hó teló! 😀
December óta olyan telefonom van és jól bírja meg eléggé sokat is tud, nem bántam meg hogy ezt vettem! 😃
Igen régen én is nagyon sokat gondolkoztam rajta csak a képernyő az ami miatt inkább nem vettem meg...3,2inch az nagyon kicsi..de mikor a Motorolát megláttam,gondoltam ez a telefon nekem teremtetett 😜
December óta olyan telefonom van és jól bírja meg eléggé sokat is tud, nem bántam meg hogy ezt vettem! 😃
Amúgy meg én utálom az SE-t,max. a SONY tetszik még...
(az SE-nak olyan kancsal alakja van) 😃
Szerk:szerintetek ha kérnék képeket erről a Motoroláról adnának hozzá?
[LINK]
A Defy-nál ezek jobbak.
Főleg,hogy vízálló,mérsékelten ütésálló,gorilla glass...tehát elég jó teló!
Jah és fut rajta a Dead Space! 😆
molfer olvasd el a Mobilarena tesztet,ott is nagyon dicsérik!
Apród-on is vannak elég jó ajánlatok csak nem tudom,hogy ez a Postai dolog,hogy működik..
persze az állapota se mindegy milyen 😃
Használtan se lehet kapni normálisat mindent megnéztem! :S
Egyik ismerősöm ajánlott egy oldalt,ahonnan tipikus "kamionról leesö" telefonokat lehet vásárolni!
Ő is rendelt 30k-ért egy Apple telót és tökéletes állapotban van(Teló+töltő)
Valami programot is le kellett szedni,hogy "hivatalosan" is T-mobil-os legyen..
Szerintetek megéri onnan vásárolni,esetleg később adódhat ebből probléma?
[LINK]
Lehet kapni jó állapotút is használtan
de az akksi gyenge pontja ezeknek a telefonoknak.
Egy LWW akksija pedig elég sokáig bírja. Ezen kívül gyors, van rá Andorid 4.0, szuper kis telefon
használtan 35k körül ha találna ray-t akkor az bestbuy lenne! 😃 egy 3gs manapság használtan szerintem 25k max legalábbis nállam...
25k-ért egy leharcolt 8gb-s 3g-t kapsz egy jó állapotú egy jó állapotó 3GS 32gb-s az 40-45k körül mozog
mondom nállam! 😆 nállam nem ér egyik ájfon se többet még újonnan se 100-at nem még használtan és tök öregen...
Egy LWW akksija pedig elég sokáig bírja. Ezen kívül gyors, van rá Andorid 4.0, szuper kis telefon
használtan 35k körül ha találna ray-t akkor az bestbuy lenne! 😃 egy 3gs manapság használtan szerintem 25k max legalábbis nállam...
25k-ért egy leharcolt 8gb-s 3g-t kapsz egy jó állapotú egy jó állapotó 3GS 32gb-s az 40-45k körül mozog
Szerintetek megérné Iphone 3gs-t venni használtan? És kb meddig lesz még támogatott?
attól függ...
mennyiért tudnád beszerezni?
3g-t ajánlottak 35-ért. jailbreakelve van.
Én nem ajánlom. az akksi nem olyan jó mint új korában, általában nem is makulátlan a külseje, meghát mégsem az mint egy új.
Inkább vegyél egy Sony Ericsson live with walkmant, vagy xperia Ray-t.
Gyorsak, és olcsók
Szerintetek megérné Iphone 3gs-t venni használtan? És kb meddig lesz még támogatott?
attól függ...
3g-t ajánlottak 35-ért. jailbreakelve van.
attól függ...
Igen, az egyetlen dolog, ami jobb lehet a One X ben az az, hogy a procija magonként +100 Mhz-el rendelkezik, ami nem annyira jelentős. Az S3-ból több tárhelyet lehet kihozni, és az 1080p videókat is nagyobb fps-el vesz. Bár ez meg is látszik az áron, de sztem akkor is az S3.
Davezorrr: Szerintem erősen az Xperia U. Minden téren jobb, kivéve a kamerát, hacsak nem vagy oda a fotózásért, akkor a xperia u lesz a jobb választás.(Összehasonlíthatod itt: [url]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4437&idPhone2=3972[/url])
köszi a választ 😀 U lesz 😀