Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
norbli01 avatar
Nálam épp ellenkezőleg 😃 szeretem ha (jó) női főszereplő(k) van benne, csak az ilyen ritka 😃 Persze a férfival sincs bajom lásd: Natsu 😃

Btw. ugye most elkezdtem a OnePiece-t.. én vagyok az egyetlen aki agyf*szt kap ettől a sok ordibálástól?? 😆 no offense de szét megy tőle a fejem, legalább ne lenne ennyire erőltetett 😃
0
0
0
0
soko avatar
dispPap : Az igen akkor nálad elégé befolyásolt az anime és még jó irányba is 😃
Norbli : Fogalmam sincs általában annyira nem szerettem ha a főszereplőnk/ink lányok . 😃 és kajak nem tudok jobbat mondani miért 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
soko: Hogyhogy? 😲 nem szereted a női főszereplőket? O.o
0
0
0
0
dispPaP avatar
Pfff régebben, mondjuk 2-3 nyárral ezelőtt voltak konkrét olyan napjaim ahol 20/24 animéztem. - Szerintetek honnan van a 250 napnyi anime? 😆 - Csak rohadtul nem egészséges, mondjuk vicces hogy mennyi sportot kipróbáltam animék miatt, és van egy pár amit követek is nézőként, meg van pár amit űzök is a mai napig.

És visszagondolva vicces hogy olyan animéknek is köszönhetem hogy megváltoztam amiket ma szarnak tartok. 😲
0
0
0
0
soko avatar
Értem akkor kihagyom 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát ha egy animét túl gyorsan nézek végig 3 dolog szokott bennem feltűnni váltakozva: Hiány érzet, üresség és egy kis szomorúság, mert ugye vége van 😃
soko: Igen, 2 lány a főszereplő 😃 Én itt vártam is valamit, de nem az lett amire számítottam :'D

sudosu: Meg tudom érteni, az animáltnak nincs is értelme 😜 Amúgy múltkor nekem is ez jutott eszembe, úgyhogy megint le szedtem a L4D2-t 😆
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
norbli01: Ezzel én is igy vagyok. Annó, amikor kezdtem a bizniszt, akkor én is úgy daráltam az animéket és pár jobb anime végénél azon vettem észre magam, hogy kár volt igy sietni...

Mellesleg én mindig nézek youtube-on ilyen top anime videókat és én is kedvet kaptam, hogy csináljak egyet (totál kezdő vagyok 😜).
Itt a végeredmény:
Spoiler!
0
0
0
0
soko avatar
Norbli : Ga-Rei Zero vissza térve ha jól láttam a főszereplőink leányok ugye 😃 ?
0
0
0
0
sudosu avatar
Mhmm azon gondolkozom hogy valami játékot játszanunk kéne közösen, mint régen a Left 4 Dead 2-őt.
Nekem is jókor jut ilyesmi eszembe, amikor szerdán indul a tanfolyamom 😆

norbli01:
Animált igazából nem is kell, láttam párat és azt a következtetést vontam le, hogy megmaradok inkább az Eroge noveleknél, meg időnként persze pár Yuri mangánál.
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: azért mondtam 😆 na, azért a lolik is "emberek" 😃 kinek mi, tudod 😃 De amúgy címet nem adok (mert nem is tudok 😆 ) le írni meg lusta vagyok, szóval mind1 😃

sunny474: Ha nem lenne utána ez a hiányérzet és "üresség" akkor én is egy nap alatt végig nézném az ilyeneket, de rájöttem, hogyha lassabban nézem, akkor meg tudok békélni azzal is, hogy vége van 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Ha választhatnátok, milyen képességet választanátok egy animéből?
Fujiwara Takumi-t választanám Initial D-ből.

ok: Egyszer mennék downhillen egy AE 86-ossal és belekezdenék a profi versenyzésbe 😃.

norbli01:
Hát minden eroge-ban és hentaiba van nagymellű (kivéve loli, dehát azt ki nézi) , tehát nem értem a kérdést! 😃
0
0
0
0
sunny474 avatar
norbli01: Elméletileg 13 lesz, ebből 6 van kint eddig. Ezek szerint ellentéted vagyok,ha találok egy olyat ami megfog és kint van teljesen addig nem alszok amíg végig nem néztem😃
(persze nyilván nem Dragon Ball kaliberre gondolok,az kissé necces lenne alvás nélkül😃 De egy 12-24 részest simán)

flyaway2: Ezen behaltam,pont most néztem nemrég végig a 2. évadát 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
"Képességes kérdés"
Nekem a Log Horizonból Shiroe képessége kéne. Mármint nem a varázslós cucc...a varázslás lóf@sz... Nekem a szemüvegcsillogtatós képesség kell. Akárhányszor hozzáérnék a szemüvegemhez mindig kitalálnám az éppen aktuális problémámra a megoldást. És működne légszemüveggel is.😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
Igen, de elég zavaros lett 😃 nem igazán jött be, de nem volt rossz, egyszerűen csak nem jött át valamiért 😃 azon kívül jól ki lett találva 😃
0
0
0
0
soko avatar
Ga-Rei Zero írtál már véleményt norbli ? 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én Excaliburt bírtam... egy ideig... eeegy nagyon rövid ideig... Amúgy nem, nem a Soul Eater-esre gondoltam 😃 Ezen kívül minden ember mást szeret, szóval aki mazochista... egy fokon meg tudom érteni 😆

sunny474: Nem akarom egybe le tudni, rá érek és nem szeretek egy animét túl hamar befejezni 😃 de akkor ez hány részes is?

soko: Háát éppenséggel én 1 nap alatt néztem végig... és mellette még be fejeztem a Ga-Rei Zero-t is... ezért maradt utána egy kis hiány érzetem, de talán újra végig nézem. A 3 kedvenc női karaktereim közül Rinka lett az egyik kedvencem 😃

Csak mert annyira aranyos 😃 : https://iwannarofl.com/wp-content/uploads/2015/07/11705321_909191815800981_1425537271790610885_n.jpg
0
0
0
0
dispPaP avatar
Míly szép dolog is a Mazochizmus. 😆

A Soul Eateres Excalibur a második legidegesíttőbb karakter - Homigyerek után - EVER!
0
0
0
0
soko avatar
norbli01 Ne agódj kíváncsi vagyok a Tokyo ESP végére én is csak az elmúlt napokba még mindig a 3 résznél tartok mert nem volt időm 😞 de majd ma 😃 !
0
0
0
0
sunny474 avatar
norbli01: Én azt javaslom ha egybe akarod letudni ,akkor kezd el a Charlotte-ot amikor jöv héten kijön a 7. rész. Ahogy jozsefgyorfi is írta az uccsó részben kezdtek érdekesre fordulni a dolgok,addig teljesen átlagos. Szal most majd meglátjuk mi sül ki belőle.
0
0
0
0
xoki avatar
Aha, kivéve ha a Soul eateres excaliburra gondolsz 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki a "legendás" kardokat is bírod, mint pl. Excalibur? 😃
0
0
0
0
xoki avatar
dispPaP: de, nem véletlenül soroltam fel hogy mikkel jár a shinigami erő 😃 A kardot meg ugyebár azért irtam oda mert kardmániás vagyok animék/meg minden terén 😜 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Na, akkor már 100% hogy megnézem, köszi az ismertetőt, kedvet kaptam hozzá 😃 "kár" hogy még itt van a hyouka és még valamit ez utánra is tervezek 😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
norbli01: Megpróbálok spoiler mentes lenni. A lényeg az, hogy egyes iskolásoknak különleges erőik vannak (személyenként 1). Mikor a személy leérettségizik akkor ez az erő nem sokára eltűnik. Ha a kormány megtudja egy ilyen embernek a személyazonosságát akkor az az ember kisérleti patkányként végzi egy laborban és többé nem tud normális életet élni. Van egy különleges suli, ami kb egy safe zone-ként viselkedik. Szóval aki képességgel rendelkezik, de oda jár az biztonságban van. Ennek az iskolának a diáktanácsa pedig megpróbálja a lehető legtöbb képességgel rendelkező embert átiratni ebbe az iskolába, hogy biztonságban legyenek.

Hát kb ez az alap.
0
0
0
0
norbli01 avatar

Idő manipulálás, leginkább megállítani és vissza pörgetni

ok: Sok vicces - és egyéb - dolgot meg lehet tenni alatta, + hogyha vmit elb*sztam akkor vissza is csinálhatom 😆

soko: Kíváncsi vagyok a véleményedre a Tokyo ESP-ről 😃

Ja és mellesleg dispPaP ez a Tekkai olyan mint a pokémon-ban a Harden? 😆 Az is mekkora volt :'D Óvakodjatok egy Kakuna befogásától...

jozsefgyorfi: Majd mesélhetnél a Charlotte-ról, persze spoiler mentesen és persze csak ha rá érsz

sudosu: szerintem azt az eroge-t láttam.. csak éppen nem eroge formában... nagy mellű lányok voltak benne igaz? 😆

És biztos hogy elfelejtettem még írni valamit, de 10 perc múlva biztos eszembe jut és 6. alkalommal is szerkesztem a hozzá szólást... vagy elmegyek aludni esetleg kávézni mert aludtam kb. 2 órát *-*
0
0
0
0
soko avatar
Látom mindenkinek meg van már a fantáziája 😃
dispPaP : Én kilógok a sorból vagy belefér a megkötésekbe ? 😃
0
0
0
0
sunny474 avatar
Ez így túl tág,fejtsd ki jobban vagy gondold újra a kikötést. Bármit fel tudsz használni harci képességként pl.gondolatolvasás, magas intelligencia stb. A való életben pedig a kamehameha igenis tökéletes lenne egy épületbontásra. Mennyire örülnének a munkások,ha a több heti munkát megoldanád fél perc alatt?

Egyébként ha ez a kereteken belül van én most egy kamui-val kiegyeznék. Nem kéne becsempésznem a piát Szigetre, csak szimplán előrántanám egy másik dimenzióból a whiskey-s palackom.
+ részegen nem kéne elvergődnöm a házig visszafele😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Charlotte-ban a 6. epizód végén előhúztak egy cliffhangert és azt kell mondjam, hogy ha jól folytatják, akkor még a végére kaphatunk egy jó animét is. Kiváncsi vagyok hogyan folytatják és remélem nem szúrják el.

Csak annyit tudok, hogy valami képességet, ami a legtöbb embernél okosabbá tesz.
Ok: Sokat segitene a tanulmányokban és nagy dolgokat tehetnék kevesebb belefektetett idővel.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
A kávéfőzés nem éppen képesség
0
0
0
0
dispPaP avatar
Látom a megkötést 3/2-en nem olvastátok. 😆
0
0
0
0
xoki avatar

Shinigami ofc 😃 (bleach)
(megjegyzés: ichigo szerű erő nem igazi shinigami akik halottak...)
Egyszerű, abban a formában nem látnak, megérezném mások jelenlétét, lenne jó kis kardom szép képességgel 😃 gyors közlekedés 😃
0
0
0
0
visor261 avatar
Szerintem a magas fejlettségű alkimizmusnál nincs jobb.
Magyarázat:Most őszíntén... bármiből bármit lehet csinálni amíg tartod az arányokat... szerintem akinek van fantáziája... "The possibilities are endless." akinek nincs nézze meg az ember tragédiáját(az animációt) vagy a mostani anime expon is láttam egy hasonlót... eléggé elgondolkodtató... de más szemszögből vicces 😃
0
0
0
0
soko avatar

Nekem gondolat olvasás és módosítás . 😃
Láttam is egy anime-t amiben ez volt az egyik gonosz emberke képessége de a neve tökre nem jut eszembe .

Magyarázat : Nem hiszem hogy kell ide magyarázat azt csinálna mindenki amit én mondanék 😀 !
0
0
0
0
dispPaP avatar
Akkor jöjjön egy kérdés:

Megkötés: Nem lehet harci képesség, csak olyan amit a valóéletben tudnál kamatoztatni. Továbbá írjatok mellé magyarázatot is hogy miért. (Utólag iktassuk be, hogy olyan képesség sem lehet amivel manipulálni lehet a másik embert!)

Én válaszom: [LINK]

Magyarázat: Jól jön a küzdősportokban, na meg persze kondiban tart. 😃
0
0
0
0
soko avatar
Talán 😃 valaki tudja hogy jelenleg a Dragon Ball S. hol tart ?
0
0
0
0
xoki avatar
Mindenki animézik, nincs idő irkálni ide 😃 (vagyis remélhetőleg ez az oka 😃 😆 )
0
0
0
0
soko avatar
Srácok mi ez a kihalás 😆 ? Mivel az előző hsz-et nem engedte szerkeszteni így törölnöm kellet 😞
0
0
0
0
sunny474 avatar
dispPaP: nyilván nem azokra értettem akiknek alapból nem tetszik a rajzolt grafika meg hülyeségnek,mesének titulálja. Műfajilag sokrétű.

sudosu: Jó,kicsit nyersen fogalmaztam,csak pont a hentai kategória miatt degradálja le a legtöbb ember az animéket. Lásd 9gag,a legtöbb animés post vagy valami elborult hentai,vagy ecchi. Egyébként az utóbbival nekem nincs is bajom,jókat tudok nevetni rajta. A yuri kategória annyira nem vonzz de kinek a pap kinek a papné .
0
0
0
0
dispPaP avatar
"Jó ez a japán anime kultusz,mindenki megtalálja magának a megfelelőt "

Ne fogadj nagy tétekkel rá. 😜 - Bár na jó, hónapok után a Monster bejön nagyon is. -
0
0
0
0
sudosu avatar
sunny474:
Egyéb hentai? :D Akkor én megnyugodtam hogy a yurit preferálom.
Szerintem nincs semmi baj a h-val csak tudni kell helyénkezelni a dolgokat, az ugyanolan "élvezeti cikk" mint mondjuk az anime.

xoki:
Szerintem nézd meg a Supernatural-t, bár én nem láttam belőle az animét, de az élőszereplős sorozat jó belőle. Érdemes megnézni az első két szezont a sorozatból, mielőtt belekezdene bárki is.
[LINK]

A csáposról jut eszembe olvastam nem rég egy Eroge-t, ami Eroge készítésről szól. Keresettek rá google-ben, nem adok linket :D
Képzeljetek el olyat mint Welcome to the NHK-ben, csak van benne (sok) action és cenzúrázatlan.

Random zene Sound Voltex-ből:
0
0
0
0
xoki avatar
Háát nem tudom. Az első ajánlat, leirás alapján nem rossz viszont, emliti hogy erő birtokába jut a főszereplő. Másiknál szintén szellemek vannak ha jól látom, csak ahogy irja is majdnem olyan amit leirtam 😃 Ugyhogy egyenlőre leszedem a Tasogare Otome x Amnesia-t, de a másik is kap majd egy esélyt utána!

soko: én is! odairtam hogy most változatosság kedvéért kell ilyesmi 😃

flyaway2:
nos kezdjük a "talán jó lesz kategóriával" 😃
Ore monogatari (még fut)
Tonari no Kaibutsu-kun (számomra túl lányos volt, -a lány szemszögéből van főként bemutatva a szerelem- szóval nálam drop, de attól még simán nézhető lehet másnak)
Myself ; Yourself: hát ebbe kevés a romance de hátha

és a "szerintem jó lesz" kategória:
Gosick: még nem néztem csak leszedtem, de elég jónak tűnik ráadásul kicsit darkosabb a környezete, komolyabbnak tűnik (ami persze csak akkor derül ki ha majd elkezdem nézni... 😃 )
Koi Kaze: ugyanaz az a helyzet vele mint az előzőnél, viszont elvileg ez még komolyabb, ráadásul seinen.
Kimi ga Nozomu Eien szintén az előző vonatkozik rá, itt az a fontos hogy dráma romanceról van szó...(bár lehet az előzőeknél is ... 😃😉
Mindenesetre csekkold le őket, hátha lesz köztük egy jó, próbáltam a nem túl ismerteket irni...
0
0
0
0
sunny474 avatar
Jó ez a japán anime kultusz,mindenki megtalálja magának a megfelelőt 😃 (habár aki a csápos és egyéb hentai kategóriát megalkotta annak lőnék 1 golyót a fejébe)
0
0
0
0
soko avatar
Teljesen az ellentéteim vagytok 😃
Én mindig fantasy/szuper erőset keresek 😃 !
szerk : Ma a Tokyo ESP veszem célba 😀! 3-ik résznél tartok eddig tetszetős 😃 !
0
0
0
0
flyaway2 avatar
xoki Tasogare Otome x Amnesia.
Ez pontosan olyan amit te keresel pontról-pontra.😃
Most a Bleachet kezdtem el nézni, igaz rengeteg részt át szoktam ugrani de, hogy nehogy belefásuljak nekem is jöhet egy ajánlás. Na szóval love story kéne. Nemtudom miért de néha-néha úgyérzem kell egy ilyen is.😃 Na de aztán nekem is vannak kikötéseim, kb ugyan azok mint xoki-nak csak nekem nem horror kell.😆 Szóval semmi szupererő és ne ecchi/hárem, szóval én is egy komolyabbat keresek egy átlagos világban.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ott a Bújj bújj szellem. Szerintem az olyan, amilyent keresel.
0
0
0
0
xoki avatar
Na de inaktiv ma mindenki 😃

Kérnék egy kis anime ajánlást:
Olyasmi kellene mint pl az Another, de ne olyan mint a higurashi pl.
Tehát először is horror szerű, de ne nagyon komoly, és ne legyen úgymond undorító 😃 Pl a higurashit kicsit annak tartom. Comedy elemet nem baj ha tartalmaz, de ne az legyen a központban. Ja és lehetőleg szuper erő nélkül, maximum az Another féle szuper erő még oké, az sem baj hogy ha valami természet feletti cucc van benne, de a főszereplőnek lehetőleg ne legyen semmi ilyen erő félesége. Remélem van valami ilyesmi 😃 Kicsit ellentétben adtam meg hogy kb mi kell de hátha tud valaki valamit 😃 ebben a stilusban csak ezt a két animét ismerem 😃 (elfen lied pl nem ide tartozik nálam)
Most kivételesen akarok kis változatosságot azért kérek ajánlást 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
xoki Nekem Erza lectures you. Most nemtudom, hogy ennek örülnöm kéne vagy inkább félnem.
0
0
0
0
xoki avatar
Most komolyan csak nekem volt nagyon unalmas a Hyouka? Hontou? Majide? ... mindegy

Itt egy kis fairy tail game... Remélhetőleg még nem volt.
Nekem juvia ignores you :/ 😃
https://www.kephost.com/images/2015/08/06/11800255_469896323184714_9201558228548998687_n.jpg
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
flyaway2 nem kérek belőle, köszönöm...

A Hyouka nagyon jó anime, ajánlom mindenkinek, nagyon tetszett 😀
0
0
0
0
flyaway2 avatar