GRIFF2 ebben az esetben én biztosan a VGA driver-t ellenőrizném a laptopon. Valamint az AMD CCC-ben próbálkoznék a beállításokkal. Egyéb tippem nincs...
Sziasztok, elnézést ha rossz helyre írom, de sürgősen segítség kell.Tegnap vettünk egy Full HD LED TV-t meg egy Laptop-ot, amit összekötöttünk HDMI kábellel. A probléma az hogy a Laptopon illetve a TV-n is szétesik a kép,( a TV-n jobban látszik), pont mint amikor játékok alatt kikapcsolod a VSync-et. Kipróbáltuk úgy is, ha DVD-ről nézünk filmet, meg úgy is ha netről, és ugyanúgy nem jó. Tudnátok segíteni ? Laptop: Lenovo G50-45
Sziasztok. Tegnap vettem egy sata3 as hdd-t, feltettem rá a rendszert meg a többit... és az a gond, hogyha automatikusan indul ujra, akkor el sem indul (fekete képernyö, no signal felirat) viszont ha resetelek, akkor megy rendesen. Ötletek?
kvio1: Kitartóan próbálkozol csak összejön a szétfeszelés. Ha a ramok jók, Vga is, akkor alaplap vagy táp marad, de mint írtam szerintem táp. Így telepatikusan nem látom a géped, nem mondhatom 100%-ra. 😀
Értem, de nálam más a helyzet, mivel most már az integrált vidivel se megy. Először csíkozódott a kép , majd le is fagyott, újraindítottam, de hiába megint nem megy. Így sztem a vga- val nem hiszem, h gond van.
én is azt hittem a táp de aztán 3 táp és 2 gép után rájöttem hogy annyi a VGA-nak 😞 A VGA GPU-ja halt meg (nálam legalábbis) 10 ért csinálták volna meg úgyhogy 8-ért inkább eladtam.
Aha, és akkor ez biztos? Sztem még másik gépben meg kéne nézni, hátha nem avval van a gond. Ezek alapján avval,de sosem lehet tudni. Mennyi idős volt a kártyád?
kvio1: Lehet ram, alaplap vagy táp. Próbáld ki egy rammal, beteszed az egyiket, ha nem javul próba a másikkal. De szerintem a tápod haldoklik. Túl sokat ne próbálkozz, ha táp a ludas, nehogy valamit széjjelfeszeljen, vidd szervizbe !
Sziasztok!
Amikor bekapcsolom a gépet nem bootol be a rendszer. A ventik pörögnek, a hdd is felpörög, aztán semmi, csak a ventik mennek. Még az alaplap képe sem jelenik meg. Eddig is csinálta ezt, ha valami ki-be vettem. Bios resetet is csináltam,de most az se orvosolja a problémát. Eddig azzal sikerült nem rég amikor ezt csinálta. Valamint most játék közben újra indult csak úgy a gép, és onnantól kezdve nem tud betölteni a windows. Amikor próbáltam indítani egy helyreállítást kaptam egy kék halált, nem engedi megcsinálni. Ezután meg a fent leírt történt. Mi lehet a gond szerintetek?
@Flori99 Ha jól látom Windows 8/8.1-ed van. Egyszerű az első tipp...
Rámész a "Folyamatok"-ra a feladatkezelőben. És kiválasztod a "Memória" fület ([LINK])
Megnézed mi zabálja a legtöbbet. !HA! nem tudod mi az a program épp, akkor szépen felgaloppolsz a google-re és beírod a nevét. Biztos lesz olyan fórum ahol az adott programról már esett szó vagy valami.
Heló sziasztok. Nálam egy elég érdekes probléma jelentkezett... A memória használatom alapállapotban is 66%. Nem tudom ezt most hová tenni, talán hardveres probléma vagy szoftveres?
Itt van egy kép: http://kepfeltoltes.hu/view/150227/1393729885N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
bejön a windows rendesen az f1-el.
odafigyeltem szerelésnél, nem az a baj szerintem.
és a tápnak sincs baja szerintem
ja és nem az a gép amit pasztáztam, ebben csak a kártyát szedtem ki én hülye hogy megnézzem aztán szépen visszatettem. ha baj lenne vele vagy megnyomorítottam volna akkor most se tudnék itt a gép előtt ezen a monitoron gépelni nem?
Sziasztok nemrég volt olyan problémám hogy GYAKRAN KIAKADT A GÉP és EGYRE SÚLYOSABB lett másnap már be se akarta olvasni a hdd-t ezért ELVITTEM SZERVÍZBE és alig egy hete van nálam de már ELKEZD ÚJRAINDULNI JÁTÉK KÖZBEN pl: League Of Legend médiumon pedig maxon elvan vele még így is a kiakadáskor a hangszóró elkezd ilyesmi: zü zü zü zü zü zü (gyorsan folyamatosan)hangot adni és ÚJRAINDUL KÉKHALÁL NÉLKÜL. NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK egyetlen tippem van az az pedig hogy azt írja a monitor hogy ez az üzemmód: 67.5khz pp 1920x1080. És ez lenne az optimális :1920x1080 60hz én ezt nem értem mivel a windows azt írja hogy az útobbi üzemmód üzemmel. DE MI ELŐTT MEGINT VISSZA VINNÉM REMÉLEM TUDTOK SEGÍTENI MERT ÍGY IS CSAK 4000FT HAGYTAM OTT CSAK A WINDWOS-ÉRT. VÁLASZOKAT ELŐRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM 😃
1. Egy gépet szana széjjel kaptam, hogy a procit bepasztázzam. Miután összeraktam, ki akartam próbálni, hogy működik. A ventik felpörögnek, de nincs kép. Mi lehet a baj?
2. Egy másik gépben kiszedtem a vidikarit, hogy megnézzem. Majd visszatettem, és néhányszori újraindulás után megjelent a kijelzőn egy infóablak, hogy F1-el menj tovább. Most jó a gép. Ez mégis miért volt?
Feltételezhetően vagy a fájlrendszer sérült vagy fizikálisan a winchester.
Próbálj meg a laptop indításakor belépni a BIOS-ba (F10 billentyű) és ott keresd meg a Smart Support menüpontot.
Ha megtaláltad, akkor válaszd az Extended self-test on the hard disk drive lehetőséget.
Ha netán hibával végződne a vizsgálat, akkor elképzelhető, hogy cserére szorul a merevlemez.
Sziasztok nemrég volt olyan problémám hogy GYAKRAN KIAKADT A GÉP és EGYRE SÚLYOSABB lett másnap már be se akarta olvasni a hdd-t ezért ELVITTEM SZERVÍZBE és alig egy hete van nálam de már ELKEZD ÚJRAINDULNI JÁTÉK KÖZBEN pl: League Of Legend médiumon pedig maxon elvan vele még így is a kiakadáskor a hangszóró elkezd ilyesmi: zü zü zü zü zü zü (gyorsan folyamatosan)hangot adni és ÚJRAINDUL KÉKHALÁL NÉLKÜL. NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK egyetlen tippem van az az pedig hogy azt írja a monitor hogy ez az üzemmód: 67.5khz pp 1920x1080. És ez lenne az optimális :1920x1080 60hz én ezt nem értem mivel a windows azt írja hogy az útobbi üzemmód üzemmel. DE MI ELŐTT MEGINT VISSZA VINNÉM REMÉLEM TUDTOK SEGÍTENI MERT ÍGY IS CSAK 4000FT HAGYTAM OTT CSAK A WINDWOS-ÉRT. VÁLASZOKAT ELŐRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM 😆
Baja más nemlehet,bár h meghibásodik e senki nemtudja elöre megmondani,elektronik,tehát romolhat.Bár én nemtudom,biztos e h az integrált lankártya adta e meg magát...?Mer akkor vagy lenne net,vagy nem.Olyat még nem hallottam,h csak le korlátozodik a sebesség...nemlehet h win-ban lett valami elállitva?
Nálam ezek a rendellenességek akkor jelentkeztek mikor , haldoklott a HDD - m...
Lefagyás (nincs kékhalál) , folyamatosan viágító HDD - led, lassan válaszoló programok,
akadozó recsegő hangok...
Ha van mód rá ,szerezz egy másik HDD - t a TESZT EREJÉIG.
Ezt esetleg az okozhatja e, hogyha tulmelegszik a vga? Mert játék közbne is tapasztaltam hasonlot, a játék ment tovább, viszont eléggé laggolt meg recsegett a hang. Hőfok 80C Kihasználtság 79-80+ % volt.
@Athis18
Arról olvastam fórumokban ,hogy a SATAII - es HDD - vel voltak gondok egy SATAIII - as
alaplapban , viszont fordítva nincs gond egy SATAII - es lappal használható a SATAIII - as HDD is.
Mellesleg az alaplap gyártód oldalán olvastam, hogy a lapod kompatibilis a
Windows /XP/7/8/(8.1 csak a R2.0) OP. rendszerekkel...
Amikor bekapcsolom a gépet nem bootol be a rendszer. A ventik pörögnek, a hdd is felpörög, aztán semmi, csak a ventik mennek. Még az alaplap képe sem jelenik meg. Eddig is csinálta ezt, ha valami ki-be vettem. Bios resetet is csináltam,de most az se orvosolja a problémát. Eddig azzal sikerült nem rég amikor ezt csinálta. Valamint most játék közben újra indult csak úgy a gép, és onnantól kezdve nem tud betölteni a windows. Amikor próbáltam indítani egy helyreállítást kaptam egy kék halált, nem engedi megcsinálni. Ezután meg a fent leírt történt. Mi lehet a gond szerintetek?
Rámész a "Folyamatok"-ra a feladatkezelőben. És kiválasztod a "Memória" fület ([LINK])
Megnézed mi zabálja a legtöbbet. !HA! nem tudod mi az a program épp, akkor szépen felgaloppolsz a google-re és beírod a nevét. Biztos lesz olyan fórum ahol az adott programról már esett szó vagy valami.
Itt van egy kép: http://kepfeltoltes.hu/view/150227/1393729885N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Valaki valami ötlet, hogy mi lehet a baj?
[LINK]
Amúgy most CMOS elemet cseréltem, nem tudom el fog-e múlni a problémám, de remélem
odafigyeltem szerelésnél, nem az a baj szerintem.
és a tápnak sincs baja szerintem
ja és nem az a gép amit pasztáztam, ebben csak a kártyát szedtem ki én hülye hogy megnézzem aztán szépen visszatettem. ha baj lenne vele vagy megnyomorítottam volna akkor most se tudnék itt a gép előtt ezen a monitoron gépelni nem?
Ha ez sem akkor szerviz.
Amikor bütykölted, odafigyeltél, hogy levezesd magadról a töltést vagy vettél föl kesztyűt?
Hiba linkje [LINK]
Mit tegyek, milyen hiba ez ? Mi a megoldás? Előre is köszönöm!!!
Elvileg a kinti hideg rendbe teszi az ilyen szar gépeket. Egy próbát megér....
Most amúgy arra gondolsz, hogy házon belül van e rendesen, vagy hogy a kábel van e benne jól?
Egyébként a gép elindul csak nem ad képet?
1. Egy gépet szana széjjel kaptam, hogy a procit bepasztázzam. Miután összeraktam, ki akartam próbálni, hogy működik. A ventik felpörögnek, de nincs kép. Mi lehet a baj?
2. Egy másik gépben kiszedtem a vidikarit, hogy megnézzem. Majd visszatettem, és néhányszori újraindulás után megjelent a kijelzőn egy infóablak, hogy F1-el menj tovább. Most jó a gép. Ez mégis miért volt?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Feltételezhetően vagy a fájlrendszer sérült vagy fizikálisan a winchester.
Próbálj meg a laptop indításakor belépni a BIOS-ba (F10 billentyű) és ott keresd meg a Smart Support menüpontot.
Ha megtaláltad, akkor válaszd az Extended self-test on the hard disk drive lehetőséget.
Ha netán hibával végződne a vizsgálat, akkor elképzelhető, hogy cserére szorul a merevlemez.
1720 smart hard drive detects imminent failure failing attribute 05
? 😃
Lefagyás (nincs kékhalál) , folyamatosan viágító HDD - led, lassan válaszoló programok,
akadozó recsegő hangok...
Ha van mód rá ,szerezz egy másik HDD - t a TESZT EREJÉIG.
Ezt esetleg az okozhatja e, hogyha tulmelegszik a vga? Mert játék közbne is tapasztaltam hasonlot, a játék ment tovább, viszont eléggé laggolt meg recsegett a hang. Hőfok 80C Kihasználtság 79-80+ % volt.
Arról olvastam fórumokban ,hogy a SATAII - es HDD - vel voltak gondok egy SATAIII - as
alaplapban , viszont fordítva nincs gond egy SATAII - es lappal használható a SATAIII - as HDD is.
Mellesleg az alaplap gyártód oldalán olvastam, hogy a lapod kompatibilis a
Windows /XP/7/8/(8.1 csak a R2.0) OP. rendszerekkel...
Nem tudom javítható-e, szerintem nem (max panel cserével).