Sziasztok !
Most telepítettem fel a Windows 7 64 bites Home Premiumját és nem tudom hogy kéne megcsinálni a netet. Van egy TP-LINK Wireless G USB Adapterem (TL-WN322G)ez eddig működött 32-bites HP-on most feltenni is csak úgy sikerült ( a drivert) hogy Win 2000 kompatibilis módban voltam. Beállítani hol kell a vezetéknélkülit ? Legutóbb nem én csináltam és nem tudom :S az internet beállításoknál az új hálózati kapcsolat beállításánál csak PPoP-t vagy mit ad, vezetéknélküli nincs. ha rákeresek a Vez. Pultban ott találok valami olyasmit hogy vezetéknélküli hálózatok kezelése de ott se tudok semmit se csinálni mert az írja hogy nincs adapter. MIT CSINÁLJAK ??
cseszka, kipróbáltam a laptopon (windows vista alatt) amit írtál, de még mindig lefagy. Esetleg nem tudtok valami megoldást. Lehet a laptop lenne kevés hozzá?
(a Win7 es gépem még nincs, meg (majd a Core i3 as lesz) csak tájékozódok hogy milyen op rendszert kellene feltelepítenem ahhoz hogy fussanak rajta a régebbi játékok)
sullivan09 írta:
Hát a win7-es driver-el se volt hang és realtek-ből a 2.56-os 64-bit-es verzió-t szedtem le azzal se sehogy se egy haverom valami win7 illesztőprogramról beszélt de nem tudom mit csináljak.
Innen szedd le.
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-73pvm-s2h_10/download/
Itt a verzio:R2.52 ,méret:50,1Mb
Ezzel probáld ki.99%ban müködni kéne.
Hát a win7-es driver-el se volt hang és realtek-ből a 2.56-os 64-bit-es verzió-t szedtem le azzal se sehogy se egy haverom valami win7 illesztőprogramról beszélt de nem tudom mit csináljak.
sullivan09 írta:
Légyszi már valaki kajak zavar hogy nincs hang és nem tudok megoldást találni sehogy annyit tudok hogy xp-re nekem realtek hd audio kellett a hanghoz mást nem kérlek.
Jó drivert szedtél le?a win 7 alapbol feltesz drivert,azzal se volt hang?vagycsak azota nincs miota feltetted az uj drivert amit leszedtél?Jol van rácsatlakoztatva a gépre?
Vagy,számitógép jobb klikk,kezelés,megnyilik gy ablak,itt rámész az eszközkezelöre, és ottt megnézed a hangkártyádat van e vele valami bibi,vag a realtek vezérlöpultban,ha feltetted a drivert,az ora mellet kell neki lennie ikon,ott is lehet áligatni.lehet h nem is az van beállitva alapértelmezett hanglejátszó eszköznek.
zsolty87 írta:
Trj Pain.
Hogyan műkődik a kompatibilitás mód? Hol találom azt meg?
a telepitett játék exe fájl-jára jobb klikk,tulajdonságok,megnyilik egy ablak,felül a füleknél lesz olyan h kopatibilitás,arra rámész,lessz egy kis kocka,oda beteszed a pipát,a legördülö fülnél alapbol Xp Sp3 van,azt tedd win 98-ra,elöbb ezt probáld meg.alkalmaz,ok és igy probáld meg elinditani.
Légyszi már valaki kajak zavar hogy nincs hang és nem tudok megoldást találni sehogy annyit tudok hogy xp-re nekem realtek hd audio kellett a hanghoz mást nem kérlek.
Felraktam a windows7-et az alaplapom-hoz töltöttem le win64-bit kompatibilis realtek hd audio drivert is sehogy se müxik a hang win7 ultimate-m van 64bit-es ha ez segít hogy csináljak hangot.
nekem 32 bites win7 volt de tettem rá 64 bitest. 32 bitesen kékhahlált hozott be és újraindult. 64 bitesen nem hoz kékhalált dde valami folytán újraindult ,elfekedett a monitor és újraindult..??? lehet hogy táp rossz vagy hdd??
sullivan09 írta:
Win7-em lesz azt mondta pár haverom hogy ha tört kulcsal használom akkor kiírja egy idő után hogy nem eredeti a windows licenszem!!!
Segítsetek hogy hogyan lehetne ezt megoldani?
Itt joformánn mindenkinek tört windows-a van,kevés embernek van licences oprendszere.Nekem is ilyen van,csak win7,és léteik hozzá activator,ami aktiválya a vint,és nemfog sz.rakodni.Kell h legyen vistahoz is,csak keress rá google-ban.
Win7-em lesz azt mondta pár haverom hogy ha tört kulcsal használom akkor kiírja egy idő után hogy nem eredeti a windows licenszem!!!
Innen lelehet tölteni a drivereket hozzá,és ahogy nézem,majdnem nindenhez van vista diver:chipset,vga,audio...
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-vm900m_20/download/
Hali valaki aki vágja ezta win 7 témát win 7 ultimatet szeretnék használni de nincs az alaplapomhoz(gigabyte ga-vm900m) win 7 driver a vistáéval hibaüzeneteket dobál valaki sejt megoldást??
Sziasztok a Win7 egy remek OS telepítés nélkül felismeri a hardwer elemeket és gyorsabb is. Ráadásul még a kezelőfelülete is egyszerűbben használható és a kinézete is sokkal szebb.
Sziasztok.
Win7 hogy boldogul régebbi játékokkal? Pl: Diablo II: Lord of Destruction.
Melyik verziót érdemes feltelepíteni? Mi a különbség az egyes verziók közt?
Szerintem winnel,mert végül is mindig a nettel hal meg.
Bár lehet h a hálozati kártya,mert kolegám is igy járt az integráltal,csak neki kifagyot mindig ugy h restartolni kellett.Neked is itt lesz a bibi,probáld meg elöször ujrarakni a wint,ha meg esse segit akkor hálokártya.
az a problemam van h nemreg vettem uj masinat es felraktam a windows 7 32 iteset es a jatekoknal szeppen megy de a netmozinal vagy valami kis online jateknal kikapcsol a gep es elkezd villogni az ellejen az a a bekapcsolo gomb ami amikoor bevan kapcsolva a keppem allandoan villog es azz a lenyeg h nem birom visza gapcsolni a geppet csak akkor ha kihuzom az arrombol es varok 2 mint es utana birom viszakapcsolni de ez szokkot akkor is neha lenni mikkozben a netezek es megnyittok 5-6 oldalt pl volt mikkor a gepigeny oldalan nezellotem masoknak a gepeit megnyittam 5-6 oldalt kullon ablakban es egyszer csak kikapcsol es jon a szokasos procedura.ez most mi miat van a geppemmel van gond ?vagy a windowsal?
Sziasztok 1GB RAM-om van Win7-et akarok rakni a gépre de azt hallottam, hogy nagyon zabálja a RAM-ot meg a Procit. és hát a procim gyenge (persze az alapkövetelményeknek megfelel) és hogy 1GB RAM-ot megeszik. Szóval szaggatni fognak az olyan játékok amik eddig nem?
alex13 írta:
Hellosztok a directx-el lenne 1 kis problémám mit csináljak
a laptopom Directx10.1 támogat kell valami progi hozzá
mert én raktam fel egy directx 9-et valami újabb ne m kéne?
Ha igen akkor lécci valaki dobjon 1 linket.Előre is kössz.
Vagy magyarázza el valaki , hogy ezek mi fén teremnek a Directx-ek.😃😃😃
csak a DX9-et lehet külön letölteni/frissíteni, a DX10/10.1/11 a windowsod alapból támogatja (a 7esről beszélek) s a windows frissítéssel frissülnek (nagy ritkán), vagyis nem is kell a DX.el törődnöd, úgysem nagyon tudod befolyásolni.
Ahogy feldobtad,vagy feldobták rá win7-et,már van is neki DX10-e.Most h 10.1-et lehet e,v létezik e olyan,nemtom,mert egyes játékoknál 2ikon van pl HAWX.EXE meg HAWX2_DX11.EXE.Itt lehet futtatni DX11ben,haa a vikarid támogatja.Olat is láttam h lehet nyomni DX10-ben,de olyat h 10.1,még nem.A lényeg h ahogy pakolod a játékokat ugy megy fel a dx is,minél ujabb a game annál ujabb a dx is.Csak a vga-d 64bites memo gyorsasága nemhiszem h szereti a nagyobb játékokat.Akad,laggol,fagy...
szevasztok lenne a windows 7 le egy kis problémám.
A 2 hónapos 100%ra feltöltött aksira ezt írja ki mikor beraktam beteszem.
"telepcsere javasolt Probléma van a teleppel ami a számítógép hirtelen leálását okozhatja"
Az aksin nagy betűkkel ezek vannak feltüntetve:Toshiba aksi
*Li-ion Battery pack
*Bloc Batteries Li-ion
*Model NO. PA3534U-1BRS
*Toshiba cprporation
Most mit tegyek aksit cseréljek vagy ez csak átveres ne vegyem komolyan és nem fog bekövetkezni ez amit a windows 7 irt?
Neme az lehet hogy a windows 7 hibás és ujra kell telepíteni?
matebabaja írta:
nekem az lenne a problémám, hogy win7 ultimate 32 bites van a gépen és kékhalált hoz be,újrainddul, kékhalál megint újraindul és ennyi rendesen müködik. mi lehet a gond?? lehet tápegység vagy HDD?vagy vírus?mit csináljak?egy újratelepítés megoldaná a problémát?400 W-os táp van
Hát első körben az újratelepítéssel próbálkozz, aztán ha az sem jelent megoldást, akkor lehet más problémamegoldó tevékenységen agyalni!😀 Addig szerintem még fölösleges hardveres problémára gyanakodni!
egyetertek de egyenlore csak mac(macintosh)on is lehet majd jaccani meg amit win7esen is és egy tipp:
win7ben virtualisan is kilehet probalni/hasznalni az mac legujabb snow leopardját...
http://www.redmondpie.com/how-to-install-os-x-snow-leopard-in-vmware-windows-7-9140301/
Sziaztok!
Az van, hogy valamiért a windows nem jelentkezik be egyből, hanem mielőtt megjelenne a tálca meg egyebek, rá kell kattintanom a nevemre, pedig nincs is jelszavam..ez nekem nagyon zavaró!
Előre is köszi!😀
Attól függ. Kinek mire kell a gépe. Tervezésre meg ilyesmikre tényleg MAC jobb, viszont gémelésre eggyértelműen windows 7, MAC-on alig megy el pár játék és azoknak is jóval nagyobb a gépigénye rajta.
hát csak sulinkban vannak MAC-s gépek és hát nagyon gyorsak 😀 és ténleg marha szép rajta minden.Sulink megvette az Adobe-s Cs4 vagy mi és hát hasított rajta rendesen.
Meg volt ilyen 3d-s tervező az se akadt meg egy pillanatra sem 😃 szal én örülnék egy MAC-s gépnek 😀 ha fogok venni gépet akkor csak MAC lesz a következő nem érdekel h annyiért már lehet egy atom pc-t csinálni.Egy apples gép külön kategória 😀
nekem az lenne a problémám, hogy win7 ultimate 32 bites van a gépen és kékhalált hoz be,újrainddul, kékhalál megint újraindul és ennyi rendesen müködik. mi lehet a gond?? lehet tápegység vagy HDD?vagy vírus?mit csináljak?egy újratelepítés megoldaná a problémát?400 W-os táp van
Megoldódott a problémám most már hibátlanul működik a win7 és a hang is.
mivolt a gáz?
Most telepítettem fel a Windows 7 64 bites Home Premiumját és nem tudom hogy kéne megcsinálni a netet. Van egy TP-LINK Wireless G USB Adapterem (TL-WN322G)ez eddig működött 32-bites HP-on most feltenni is csak úgy sikerült ( a drivert) hogy Win 2000 kompatibilis módban voltam. Beállítani hol kell a vezetéknélkülit ? Legutóbb nem én csináltam és nem tudom :S az internet beállításoknál az új hálózati kapcsolat beállításánál csak PPoP-t vagy mit ad, vezetéknélküli nincs. ha rákeresek a Vez. Pultban ott találok valami olyasmit hogy vezetéknélküli hálózatok kezelése de ott se tudok semmit se csinálni mert az írja hogy nincs adapter. MIT CSINÁLJAK ??
(a Win7 es gépem még nincs, meg (majd a Core i3 as lesz) csak tájékozódok hogy milyen op rendszert kellene feltelepítenem ahhoz hogy fussanak rajta a régebbi játékok)
Innen szedd le.
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-73pvm-s2h_10/download/
Itt a verzio:R2.52 ,méret:50,1Mb
Ezzel probáld ki.99%ban müködni kéne.
Jó drivert szedtél le?a win 7 alapbol feltesz drivert,azzal se volt hang?vagycsak azota nincs miota feltetted az uj drivert amit leszedtél?Jol van rácsatlakoztatva a gépre?
Vagy,számitógép jobb klikk,kezelés,megnyilik gy ablak,itt rámész az eszközkezelöre, és ottt megnézed a hangkártyádat van e vele valami bibi,vag a realtek vezérlöpultban,ha feltetted a drivert,az ora mellet kell neki lennie ikon,ott is lehet áligatni.lehet h nem is az van beállitva alapértelmezett hanglejátszó eszköznek.
Trj Pain.
a telepitett játék exe fájl-jára jobb klikk,tulajdonságok,megnyilik egy ablak,felül a füleknél lesz olyan h kopatibilitás,arra rámész,lessz egy kis kocka,oda beteszed a pipát,a legördülö fülnél alapbol Xp Sp3 van,azt tedd win 98-ra,elöbb ezt probáld meg.alkalmaz,ok és igy probáld meg elinditani.
Régebbi játékok (Diablo II: Lord of Destruction, Red Alert 2) futnának Win7 Ultimate verzióján?
Itt joformánn mindenkinek tört windows-a van,kevés embernek van licences oprendszere.Nekem is ilyen van,csak win7,és léteik hozzá activator,ami aktiválya a vint,és nemfog sz.rakodni.Kell h legyen vistahoz is,csak keress rá google-ban.
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-vm900m_20/download/
Win7 hogy boldogul régebbi játékokkal? Pl: Diablo II: Lord of Destruction.
Melyik verziót érdemes feltelepíteni? Mi a különbség az egyes verziók közt?
Bár lehet h a hálozati kártya,mert kolegám is igy járt az integráltal,csak neki kifagyot mindig ugy h restartolni kellett.Neked is itt lesz a bibi,probáld meg elöször ujrarakni a wint,ha meg esse segit akkor hálokártya.
Szerksztés:Megtaláltam😃
csak a DX9-et lehet külön letölteni/frissíteni, a DX10/10.1/11 a windowsod alapból támogatja (a 7esről beszélek) s a windows frissítéssel frissülnek (nagy ritkán), vagyis nem is kell a DX.el törődnöd, úgysem nagyon tudod befolyásolni.
A 2 hónapos 100%ra feltöltött aksira ezt írja ki mikor beraktam beteszem.
"telepcsere javasolt Probléma van a teleppel ami a számítógép hirtelen leálását okozhatja"
Az aksin nagy betűkkel ezek vannak feltüntetve:Toshiba aksi
*Li-ion Battery pack
*Bloc Batteries Li-ion
*Model NO. PA3534U-1BRS
*Toshiba cprporation
Most mit tegyek aksit cseréljek vagy ez csak átveres ne vegyem komolyan és nem fog bekövetkezni ez amit a windows 7 irt?
Neme az lehet hogy a windows 7 hibás és ujra kell telepíteni?
Laptop: Toshiba A500-1EE
Core i3 330m (2,13Ghz)
Nvidia GeForce 330M 1GB
1066MHz DDR3 4GB
Windows 7 ultimate x32
Hát első körben az újratelepítéssel próbálkozz, aztán ha az sem jelent megoldást, akkor lehet más problémamegoldó tevékenységen agyalni!😀 Addig szerintem még fölösleges hardveres problémára gyanakodni!
win7ben virtualisan is kilehet probalni/hasznalni az mac legujabb snow leopardját...
http://www.redmondpie.com/how-to-install-os-x-snow-leopard-in-vmware-windows-7-9140301/
Az van, hogy valamiért a windows nem jelentkezik be egyből, hanem mielőtt megjelenne a tálca meg egyebek, rá kell kattintanom a nevemre, pedig nincs is jelszavam..ez nekem nagyon zavaró!
Előre is köszi!😀
Meg volt ilyen 3d-s tervező az se akadt meg egy pillanatra sem 😃 szal én örülnék egy MAC-s gépnek 😀 ha fogok venni gépet akkor csak MAC lesz a következő nem érdekel h annyiért már lehet egy atom pc-t csinálni.Egy apples gép külön kategória 😀