A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cseszka avatar
sullivan09 írta:
Megoldódott a problémám most már hibátlanul működik a win7 és a hang is.

mivolt a gáz?
0
0
0
0
no avatar
Megoldódott a problémám most már hibátlanul működik a win7 és a hang is.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Sziasztok !
Most telepítettem fel a Windows 7 64 bites Home Premiumját és nem tudom hogy kéne megcsinálni a netet. Van egy TP-LINK Wireless G USB Adapterem (TL-WN322G)ez eddig működött 32-bites HP-on most feltenni is csak úgy sikerült ( a drivert) hogy Win 2000 kompatibilis módban voltam. Beállítani hol kell a vezetéknélkülit ? Legutóbb nem én csináltam és nem tudom :S az internet beállításoknál az új hálózati kapcsolat beállításánál csak PPoP-t vagy mit ad, vezetéknélküli nincs. ha rákeresek a Vez. Pultban ott találok valami olyasmit hogy vezetéknélküli hálózatok kezelése de ott se tudok semmit se csinálni mert az írja hogy nincs adapter. MIT CSINÁLJAK ??
0
0
0
0
zsolty87 avatar
cseszka, kipróbáltam a laptopon (windows vista alatt) amit írtál, de még mindig lefagy. Esetleg nem tudtok valami megoldást. Lehet a laptop lenne kevés hozzá?
(a Win7 es gépem még nincs, meg (majd a Core i3 as lesz) csak tájékozódok hogy milyen op rendszert kellene feltelepítenem ahhoz hogy fussanak rajta a régebbi játékok)
0
0
0
0
cseszka avatar
sullivan09 írta:
Hát a win7-es driver-el se volt hang és realtek-ből a 2.56-os 64-bit-es verzió-t szedtem le azzal se sehogy se egy haverom valami win7 illesztőprogramról beszélt de nem tudom mit csináljak.

Innen szedd le.
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-73pvm-s2h_10/download/
Itt a verzio:R2.52 ,méret:50,1Mb
Ezzel probáld ki.99%ban müködni kéne.
0
0
0
0
no avatar
Hát a win7-es driver-el se volt hang és realtek-ből a 2.56-os 64-bit-es verzió-t szedtem le azzal se sehogy se egy haverom valami win7 illesztőprogramról beszélt de nem tudom mit csináljak.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
köszi, ki is próbálom
0
0
0
0
cseszka avatar
sullivan09 írta:
Légyszi már valaki kajak zavar hogy nincs hang és nem tudok megoldást találni sehogy annyit tudok hogy xp-re nekem realtek hd audio kellett a hanghoz mást nem kérlek.

Jó drivert szedtél le?a win 7 alapbol feltesz drivert,azzal se volt hang?vagycsak azota nincs miota feltetted az uj drivert amit leszedtél?Jol van rácsatlakoztatva a gépre?
Vagy,számitógép jobb klikk,kezelés,megnyilik gy ablak,itt rámész az eszközkezelöre, és ottt megnézed a hangkártyádat van e vele valami bibi,vag a realtek vezérlöpultban,ha feltetted a drivert,az ora mellet kell neki lennie ikon,ott is lehet áligatni.lehet h nem is az van beállitva alapértelmezett hanglejátszó eszköznek.
0
0
0
0
cseszka avatar
zsolty87 írta:
Trj Pain.
Hogyan műkődik a kompatibilitás mód? Hol találom azt meg?

a telepitett játék exe fájl-jára jobb klikk,tulajdonságok,megnyilik egy ablak,felül a füleknél lesz olyan h kopatibilitás,arra rámész,lessz egy kis kocka,oda beteszed a pipát,a legördülö fülnél alapbol Xp Sp3 van,azt tedd win 98-ra,elöbb ezt probáld meg.alkalmaz,ok és igy probáld meg elinditani.
0
0
0
0
no avatar
Légyszi már valaki kajak zavar hogy nincs hang és nem tudok megoldást találni sehogy annyit tudok hogy xp-re nekem realtek hd audio kellett a hanghoz mást nem kérlek.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Trj Pain.
Hogyan műkődik a kompatibilitás mód? Hol találom azt meg?
0
0
0
0
no avatar
Szóval valaki tudna segíteni légyszives.
0
0
0
0
Trj Pain avatar
Nekem a Diablo demója fut win 7en, legfeljebb berakod a kompatibilitás módot.😀
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok!
Régebbi játékok (Diablo II: Lord of Destruction, Red Alert 2) futnának Win7 Ultimate verzióján?
0
0
0
0
no avatar
Felraktam a windows7-et az alaplapom-hoz töltöttem le win64-bit kompatibilis realtek hd audio drivert is sehogy se müxik a hang win7 ultimate-m van 64bit-es ha ez segít hogy csináljak hangot.
0
0
0
0
gigazte avatar
Két windows 7 van fenn?😲 Ne csodálkozz, hogy nem jó valamelyiket töröld le!
0
0
0
0
no avatar
nekem 32 bites win7 volt de tettem rá 64 bitest. 32 bitesen kékhahlált hozott be és újraindult. 64 bitesen nem hoz kékhalált dde valami folytán újraindult ,elfekedett a monitor és újraindult..??? lehet hogy táp rossz vagy hdd??
0
0
0
0
cseszka avatar
sullivan09 írta:
Win7-em lesz azt mondta pár haverom hogy ha tört kulcsal használom akkor kiírja egy idő után hogy nem eredeti a windows licenszem!!!
Segítsetek hogy hogyan lehetne ezt megoldani?

Itt joformánn mindenkinek tört windows-a van,kevés embernek van licences oprendszere.Nekem is ilyen van,csak win7,és léteik hozzá activator,ami aktiválya a vint,és nemfog sz.rakodni.Kell h legyen vistahoz is,csak keress rá google-ban.
0
0
0
0
no avatar
Win7-em lesz azt mondta pár haverom hogy ha tört kulcsal használom akkor kiírja egy idő után hogy nem eredeti a windows licenszem!!!
Segítsetek hogy hogyan lehetne ezt megoldani?
0
0
0
0
cseszka avatar
Innen lelehet tölteni a drivereket hozzá,és ahogy nézem,majdnem nindenhez van vista diver:chipset,vga,audio...
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-vm900m_20/download/
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Nem hinném...nekem is vm900m alaplapom van már jó ideje, és semmi baja nincs a win7 el...talán Bios frissítés?
0
0
0
0
no avatar
valószínűleg az alaplapod nem támogatja a win7et/vistát
0
0
0
0
agressor81 avatar
Hali valaki aki vágja ezta win 7 témát win 7 ultimatet szeretnék használni de nincs az alaplapomhoz(gigabyte ga-vm900m) win 7 driver a vistáéval hibaüzeneteket dobál valaki sejt megoldást??
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha van 4 gb ram a gépedben akkor mehet a 64-bites, ha nincs akkor 32-bites.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok a Win7 egy remek OS telepítés nélkül felismeri a hardwer elemeket és gyorsabb is. Ráadásul még a kezelőfelülete is egyszerűbben használható és a kinézete is sokkal szebb.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Win7 hogy boldogul régebbi játékokkal? Pl: Diablo II: Lord of Destruction.
Melyik verziót érdemes feltelepíteni? Mi a különbség az egyes verziók közt?
0
0
0
0
cseszka avatar
Szerintem winnel,mert végül is mindig a nettel hal meg.
Bár lehet h a hálozati kártya,mert kolegám is igy járt az integráltal,csak neki kifagyot mindig ugy h restartolni kellett.Neked is itt lesz a bibi,probáld meg elöször ujrarakni a wint,ha meg esse segit akkor hálokártya.
0
0
0
0
no avatar
az a problemam van h nemreg vettem uj masinat es felraktam a windows 7 32 iteset es a jatekoknal szeppen megy de a netmozinal vagy valami kis online jateknal kikapcsol a gep es elkezd villogni az ellejen az a a bekapcsolo gomb ami amikoor bevan kapcsolva a keppem allandoan villog es azz a lenyeg h nem birom visza gapcsolni a geppet csak akkor ha kihuzom az arrombol es varok 2 mint es utana birom viszakapcsolni de ez szokkot akkor is neha lenni mikkozben a netezek es megnyittok 5-6 oldalt pl volt mikkor a gepigeny oldalan nezellotem masoknak a gepeit megnyittam 5-6 oldalt kullon ablakban es egyszer csak kikapcsol es jon a szokasos procedura.ez most mi miat van a geppemmel van gond ?vagy a windowsal?
0
0
0
0
reqwiem avatar
Mi annak a gadgetnek a neve ami a vga hőfökát mérei meg kiírja ,hogy milyen órajeleken megy a vga?

Szerksztés:Megtaláltam😃
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Akkor marad a sima vén XP 😞
0
0
0
0
cseszka avatar
Üresjáratban fogyaszt 1 Gb ramot.ha win 7 akarsz akkor vegyél bele még 1gb ramot.Vagy marad az Xp.
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Sziasztok 1GB RAM-om van Win7-et akarok rakni a gépre de azt hallottam, hogy nagyon zabálja a RAM-ot meg a Procit. és hát a procim gyenge (persze az alapkövetelményeknek megfelel) és hogy 1GB RAM-ot megeszik. Szóval szaggatni fognak az olyan játékok amik eddig nem?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
alex13 írta:
Hellosztok a directx-el lenne 1 kis problémám mit csináljak
a laptopom Directx10.1 támogat kell valami progi hozzá
mert én raktam fel egy directx 9-et valami újabb ne m kéne?
Ha igen akkor lécci valaki dobjon 1 linket.Előre is kössz.
Vagy magyarázza el valaki , hogy ezek mi fén teremnek a Directx-ek.😃😃😃

csak a DX9-et lehet külön letölteni/frissíteni, a DX10/10.1/11 a windowsod alapból támogatja (a 7esről beszélek) s a windows frissítéssel frissülnek (nagy ritkán), vagyis nem is kell a DX.el törődnöd, úgysem nagyon tudod befolyásolni.
0
0
0
0
cseszka avatar
Ahogy feldobtad,vagy feldobták rá win7-et,már van is neki DX10-e.Most h 10.1-et lehet e,v létezik e olyan,nemtom,mert egyes játékoknál 2ikon van pl HAWX.EXE meg HAWX2_DX11.EXE.Itt lehet futtatni DX11ben,haa a vikarid támogatja.Olat is láttam h lehet nyomni DX10-ben,de olyat h 10.1,még nem.A lényeg h ahogy pakolod a játékokat ugy megy fel a dx is,minél ujabb a game annál ujabb a dx is.Csak a vga-d 64bites memo gyorsasága nemhiszem h szereti a nagyobb játékokat.Akad,laggol,fagy...
0
0
0
0
alex13 avatar
Hellosztok a directx-el lenne 1 kis problémám mit csináljak
a laptopom Directx10.1 támogat kell valami progi hozzá
mert én raktam fel egy directx 9-et valami újabb ne m kéne?
Ha igen akkor lécci valaki dobjon 1 linket.Előre is kössz.
Vagy magyarázza el valaki , hogy ezek mi fén teremnek a Directx-ek.😃😃😃
0
0
0
0
foxbet avatar
szevasztok lenne a windows 7 le egy kis problémám.

A 2 hónapos 100%ra feltöltött aksira ezt írja ki mikor beraktam beteszem.

"telepcsere javasolt Probléma van a teleppel ami a számítógép hirtelen leálását okozhatja"

Az aksin nagy betűkkel ezek vannak feltüntetve:Toshiba aksi
*Li-ion Battery pack
*Bloc Batteries Li-ion
*Model NO. PA3534U-1BRS
*Toshiba cprporation

Most mit tegyek aksit cseréljek vagy ez csak átveres ne vegyem komolyan és nem fog bekövetkezni ez amit a windows 7 irt?
Neme az lehet hogy a windows 7 hibás és ujra kell telepíteni?

Laptop: Toshiba A500-1EE
Core i3 330m (2,13Ghz)
Nvidia GeForce 330M 1GB
1066MHz DDR3 4GB
Windows 7 ultimate x32
0
0
0
0
thug85 avatar
matebabaja írta:
nekem az lenne a problémám, hogy win7 ultimate 32 bites van a gépen és kékhalált hoz be,újrainddul, kékhalál megint újraindul és ennyi rendesen müködik. mi lehet a gond?? lehet tápegység vagy HDD?vagy vírus?mit csináljak?egy újratelepítés megoldaná a problémát?400 W-os táp van

Hát első körben az újratelepítéssel próbálkozz, aztán ha az sem jelent megoldást, akkor lehet más problémamegoldó tevékenységen agyalni!😀 Addig szerintem még fölösleges hardveres problémára gyanakodni!
0
0
0
0
no avatar
nah nem válaszolnátok már a kérdésemre.nem Mac kell hanem win7 64 bites és ne legyen kékhalos
0
0
0
0
meszes17 avatar
egyetertek de egyenlore csak mac(macintosh)on is lehet majd jaccani meg amit win7esen is és egy tipp:
win7ben virtualisan is kilehet probalni/hasznalni az mac legujabb snow leopardját...
http://www.redmondpie.com/how-to-install-os-x-snow-leopard-in-vmware-windows-7-9140301/
0
0
0
0
Ducky avatar
Sziaztok!
Az van, hogy valamiért a windows nem jelentkezik be egyből, hanem mielőtt megjelenne a tálca meg egyebek, rá kell kattintanom a nevemre, pedig nincs is jelszavam..ez nekem nagyon zavaró!
Előre is köszi!😀
0
0
0
0
no avatar
Attól függ. Kinek mire kell a gépe. Tervezésre meg ilyesmikre tényleg MAC jobb, viszont gémelésre eggyértelműen windows 7, MAC-on alig megy el pár játék és azoknak is jóval nagyobb a gépigénye rajta.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
hát csak sulinkban vannak MAC-s gépek és hát nagyon gyorsak 😀 és ténleg marha szép rajta minden.Sulink megvette az Adobe-s Cs4 vagy mi és hát hasított rajta rendesen.
Meg volt ilyen 3d-s tervező az se akadt meg egy pillanatra sem 😃 szal én örülnék egy MAC-s gépnek 😀 ha fogok venni gépet akkor csak MAC lesz a következő nem érdekel h annyiért már lehet egy atom pc-t csinálni.Egy apples gép külön kategória 😀
0
0
0
0
meszes17 avatar
vagyis nem fos csak lassu hat igen am te probaltad davezorrr?mert én most fogom...
0
0
0
0
Davezorrr avatar
a többi windowshoz képest jó a win7 de a Snow leopardhoz képest ténleg egy fos 😆
0
0
0
0
no avatar
miért fos a win7??nah indokolj ha ekkora szád van
0
0
0
0
meszes17 avatar
win7 az fos MAC os x snow leopard a legjobb és legfejlettem és legszebb grafikaju és a leggyorsabb,best attol nincs jobb mindenkinek ajanlom...
0
0
0
0
no avatar
nekem az lenne a problémám, hogy win7 ultimate 32 bites van a gépen és kékhalált hoz be,újrainddul, kékhalál megint újraindul és ennyi rendesen müködik. mi lehet a gond?? lehet tápegység vagy HDD?vagy vírus?mit csináljak?egy újratelepítés megoldaná a problémát?400 W-os táp van
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció