sziasztok lenne egy kérdésem 😀
van egy mostani gépem : http://gepigeny.hu/user/basshunter2233/eszkozok/105781
mielött új gépet szeretnék venni,ezt a mostanit el akarom adni, és árba összesen mennyit érne? 😀 a monitort meg ilyenek maradnak csak a gép lenne eladva 😀
OriginalGrandpa:
A "jó" egy relatív fogalom, kinek mit jelent... Nézőpont kérdése is. Egy konzolt simán kenterbe ver, de ne várj tőle sokat az újabb játékok terén. Már kapásból 4 GB vram kell elég sok mai játékhoz, de itt még a GPU is gyenge már pár esetben. Szerintem ez a belépő gamer konfig, gondod nem lesz vele, de kompormisszumokat kell kötni: fullon nem fog rajta minden elfutni. Az hogy jó vagy rossz, az nézőpont kérdése: mik az elvárásaid, milyen felbontáson mit akarsz rajta futtatni stb. stb.
Ár-érték arányban inkább jobbnak mondanám az AMD R7 370-et. 3-4 ezerrel több a Sapphire mint az MSI 750Ti, és annál erősebb, mert az már inkább a GTX 950-es szintjét hozza.
[LINK]
Ha belefér a keretbe az a plus pár ezer, én inkább azt venném.
A táp már megvan régebbről másik gépből, de azt néztem, szerintem elbírná azt a konfigot( vagy azért nem?). Alaplapból meg inkább rászánnék pár ezerrel többet, hogfy ne legyen micro-ATX.
alaplapból inkább ez: Gigabyte GA-F2A88XM-D3H, és akkor amit megspóroltál vele, abból egy hexa + 400 táp, mert elég ratyi amit kinéztél. ha ez még meglesz, korrekt kis gép lesz...
Hát az, hogy alkalmas, ez nálam kétértelmű, lehet vele játszani, ha akarsz ! 😆
De én biztos nem fektetném ilyenbe a pénzem, ha valaki játszani akar ennyiből, az vegyen konzolt 100 ropi alatt már kapni ps4-et vagy Xboxone-t is... 😀
az alaplapot igazad van, benéztem, ennyit ér egy betű... 😊 az az ssd ezer forinttal drágább, és gyorsabb, valamint dupla annyi a tárhely. szerintem egy ezres nem oszt, nem szoroz. a ramot azért választottam mert cl9 a hyperx meg cl10-es.
meg ha mar FSP akkor raider 550
ha plusz 8ezer neked mindegy, akkor legyen, csak már igy is nagyon eltávolodtunk a 90-100kerettől.
tápegység zalmanokból az alsó szériában nem egy nagy durranás. én mindig a kisebb, de minőségibb teljesítményt ajánlom.
DS3P vel az a baj h csak 1 EPS van ami 125W procival a kesobbiekben nem lenne elonyos a D3P-n meg 2 van.
Nagyobb SSD dragabb is 😃 Zalmannal meg nemtom mi a baj 😃 meg ha mar FSP akkor raider 550 😃
Tapot meg a lapot kesobbiekben is meg akarnam tartani szal csak azert akarok komolyabb felet.
Sok lemondassal nincs baj ettol meg csak rosszabb gepem volt es tokre elvoltam nem 4k ban akarok crysis 3 azni 😃
Foleg csak MMO meg ilyen egyszerubb jatekok 768p re. Am hyperx ből az 1866 olcsobb mint az 1600 as.
Hat akk nem 100 at 😂 Erettsegire tervezem igazabol. SSD ből meg elég nekem 60GB csak a windows menne ra 80GB winyon is 40GB hely volr 😃
Mellesleg igy a kinezet es szin kombo passzol ami egyeseknek jelentektelen de en azert szeretnem.
90-100ból nem jön ki amit te összeraktál... esetleg így... jobb ssd, nagyobb is. táp is jobb. vga is+3év gari az xfx-re csak 2 van, hűtése is jobb. hűtőt ajánlom személyes tapasztalatból. ha meg tényleg csak 100ezred van rá, akkor az sok lemondással fog járni...
Jó az az alaplap. Ha meg van rá az a plusz 10e Ft, akkor nem hülyeség megvenni. Olyan hangkártyát kapsz integrálva, ami sok esetben jobb pár külön kapható hangkártyánál, no meg azért ezeken a lapokon van pár extra, ami összességében jó vétellé teszi. persze simán lehet egy 20e Ft-os lapon is játszani, de ha már egyszer...
Én is a 4460-as vonalat akartam, viszont 1 barátom erre hivatkozott, hogy a skylake már újabb generáció, és hogy jobban megérné, a keretből pedig csak gpu nélkül tudnám kihozni 😃
Sziasztok, ez a konfig így jó lesz? 169k-ra jöttem ki, nagyjából ennyi is a keret! Játékos gép lenne! Esetleg van amit javítanátok rajta? Később ha úgy leszek anyagilag 1-2 hónap és dobnék bele egy gpu-t addig pedig jó lesz a skylake integrált is kompromisszumokkal játszani 😃 Észrevételeteket javításotokat köszönöm!
Tiszi: adatlapodnál a gépedből meg lehet hagyni a hdd-t meg a házat, szóval nem tettem az enyémbe, de ha hexa 500tápod van, akkor még azt is, esetleg a ramot is. 200ból ez egy elég jó játékos lett
GIGABYTE GA-H97M-D3H 25.000 Ft
Intel Core i5 4460 52.000 ft
Kingston DDR3-RAM 8GB PC3-12800 HyperX Fury Kit (HX316C10FRK2/8) 11.400 Ft
Western Digital Caviar Blue 1TB (WD10EZEX) 14.000 ft
Chieftec GPS-600A8 600W 15.000 ft
Gigabyte GTX 970 WF3 OC 100-105 ezer ft
Valamilyen gépház, ami tetszik 10-12 ezer ft körül
SSD-t és DVD meghajtót nem tettem bele. Eldöntöd kell-e. GTX 970-nel viszont nagyon jól jársz, ha játékra kell.
lacimaci17:
Gigabyte GA-B85M-D3H-A alaplap 18 482 Ft
Intel Core i5-4460 processzor 52 418 Ft
Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black 11 173 Ft
Sapphire R9 380X 4GB NITRO 77 924 Ft
SSD: Intel 535 series 120 GB 18 241 Ft
HDD: WD10EZEX 14 072 Ft
FSP Raider S 550W 19 350 Ft
Zalman Z3 Plus 12 217 Ft
optik: LG GH24NSC0 3 621 Ft
Össz.: 227,498 Ft (PCX) Erre jön még szállítási plusz egyéb költségek (pl.: utánvétkezelés, biztosítás). 4-5 ezernél biztos nem több.
SSD-vel lehet hogy kell majd még egy sata kábel, ehhez a laphoz lehet hogy csak kettő jár. Ha nem kell SSD, akkor beforgatod az árát VGA-ba: úgy GTX 970 szerintem éppen hogy kijön még, legolcsóbb formájában.
Na haliho! ugy döntöttem, hogy új pc-t veszek! Tudnátok egy kicsit segíteni nekem? ( összeállítani)
Szóval játékra kellene 1 gamer pc, hogy elég jól vigye őket! Olyan 200-230.000 ft-re gondoltam árba! Tudnátok nekem ajánlani valamit? Köszöntem! 😀
tibi458: Én arra törekszem, hogy legyen meg a 30-40fps, nem kell nekem annyira 60fps. Azért jó, mert stabil 60fps mellett nincs az, hogy elcsúszik a textúra és mivel a legtöbb monitor 60Hz-es, így a szemed nem is lát többet, persze a játék "gyorsul" attól még, ha 60+ fps van.
az egy hatékonyabb, kevesebbet fogyasztó verzió. ha csak játékra kell, ezért javasoltam hogy inkább 250-ből jobb újat kihozni, mindenre van gari, nyugodt vagy, modernebb, erősebb (procit kivéve ugye de elég lesz az is)
van egy mostani gépem : http://gepigeny.hu/user/basshunter2233/eszkozok/105781
mielött új gépet szeretnék venni,ezt a mostanit el akarom adni, és árba összesen mennyit érne? 😀 a monitort meg ilyenek maradnak csak a gép lenne eladva 😀
A "jó" egy relatív fogalom, kinek mit jelent... Nézőpont kérdése is. Egy konzolt simán kenterbe ver, de ne várj tőle sokat az újabb játékok terén. Már kapásból 4 GB vram kell elég sok mai játékhoz, de itt még a GPU is gyenge már pár esetben. Szerintem ez a belépő gamer konfig, gondod nem lesz vele, de kompormisszumokat kell kötni: fullon nem fog rajta minden elfutni. Az hogy jó vagy rossz, az nézőpont kérdése: mik az elvárásaid, milyen felbontáson mit akarsz rajta futtatni stb. stb.
Ár-érték arányban inkább jobbnak mondanám az AMD R7 370-et. 3-4 ezerrel több a Sapphire mint az MSI 750Ti, és annál erősebb, mert az már inkább a GTX 950-es szintjét hozza.
[LINK]
Ha belefér a keretbe az a plus pár ezer, én inkább azt venném.
Köszi azoknak akik tanácsokat küldtek!
De én biztos nem fektetném ilyenbe a pénzem, ha valaki játszani akar ennyiből, az vegyen konzolt 100 ropi alatt már kapni ps4-et vagy Xboxone-t is... 😀
[LINK]
Szili:
[LINK]
Ez egy gyors kis gép lenne 150-ért ! 😀
ha plusz 8ezer neked mindegy, akkor legyen, csak már igy is nagyon eltávolodtunk a 90-100kerettől.
tápegység zalmanokból az alsó szériában nem egy nagy durranás. én mindig a kisebb, de minőségibb teljesítményt ajánlom.
Nagyobb SSD dragabb is 😃 Zalmannal meg nemtom mi a baj 😃 meg ha mar FSP akkor raider 550 😃
Tapot meg a lapot kesobbiekben is meg akarnam tartani szal csak azert akarok komolyabb felet.
Sok lemondassal nincs baj ettol meg csak rosszabb gepem volt es tokre elvoltam nem 4k ban akarok crysis 3 azni 😃
Foleg csak MMO meg ilyen egyszerubb jatekok 768p re. Am hyperx ből az 1866 olcsobb mint az 1600 as.
Hat akk nem 100 at 😂 Erettsegire tervezem igazabol. SSD ből meg elég nekem 60GB csak a windows menne ra 80GB winyon is 40GB hely volr 😃
Mellesleg igy a kinezet es szin kombo passzol ami egyeseknek jelentektelen de en azert szeretnem.
[LINK]
AM3+/s1150/s1151
Mit gondoltok a terv gepemrol ? Jol van osszeallitva ?
https://www.pcx.hu/termek/msi-h97-gaming-3-alaplap-077222
Ez a párosítás jó?
http://kepkezelo.com/images/9o77jhhd2u6o1y7c0ulq.png
Gondolom a ddr4 miatt vannak ráizgulva... 😊
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Nekem valami ilyesmi ötletem volna annyiból : [LINK]
Lacimaci: [LINK]
Később raksz még bele egy ssd-t és akkor "megállíthatatlan" lesz a gép ! 😆
GIGABYTE GA-H97M-D3H 25.000 Ft
Intel Core i5 4460 52.000 ft
Kingston DDR3-RAM 8GB PC3-12800 HyperX Fury Kit (HX316C10FRK2/8) 11.400 Ft
Western Digital Caviar Blue 1TB (WD10EZEX) 14.000 ft
Chieftec GPS-600A8 600W 15.000 ft
Gigabyte GTX 970 WF3 OC 100-105 ezer ft
Valamilyen gépház, ami tetszik 10-12 ezer ft körül
SSD-t és DVD meghajtót nem tettem bele. Eldöntöd kell-e. GTX 970-nel viszont nagyon jól jársz, ha játékra kell.
Gigabyte GA-B85M-D3H-A alaplap 18 482 Ft
Intel Core i5-4460 processzor 52 418 Ft
Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black 11 173 Ft
Sapphire R9 380X 4GB NITRO 77 924 Ft
SSD: Intel 535 series 120 GB 18 241 Ft
HDD: WD10EZEX 14 072 Ft
FSP Raider S 550W 19 350 Ft
Zalman Z3 Plus 12 217 Ft
optik: LG GH24NSC0 3 621 Ft
Össz.: 227,498 Ft (PCX) Erre jön még szállítási plusz egyéb költségek (pl.: utánvétkezelés, biztosítás). 4-5 ezernél biztos nem több.
SSD-vel lehet hogy kell majd még egy sata kábel, ehhez a laphoz lehet hogy csak kettő jár. Ha nem kell SSD, akkor beforgatod az árát VGA-ba: úgy GTX 970 szerintem éppen hogy kijön még, legolcsóbb formájában.
Szóval játékra kellene 1 gamer pc, hogy elég jól vigye őket! Olyan 200-230.000 ft-re gondoltam árba! Tudnátok nekem ajánlani valamit? Köszöntem! 😀
[LINK]