Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SD-re mennek a zenék, képek, stb, de az appok a belsőre települnek nem?
Gingerbread-tól átlehet helyezni a memóriakártyára a telefon memóriájába telepített programokat
De ezen három közül a Tipo a legjobb egyérteműen!
Megöltem a nyáron az X10 minimet, de legalább fürdött egy kellemeset a forró nyári délutánon, az utolsó perceit kellemesen hűsen töltötte.
A póttelefonom nagyon kaki, így mostanra eldöntöttem, hogy bizony nekem kell egy másik telefon. Kinéztem három telefont, pro-kontrára lenne szükségem, hogy melyik lenne a legjobb. Mást ne ajánljatok helyettük, kérlek titeket, mert szolgáltatónál veszem, így nincs nagy választékom. Újra meg nincs pénzem. A versenyzők:
Sony Xperia Tipo. Ez a legolcsóbb, érdekes módon, gyárilag ICS-el érkezik. 480x320-as kép, 800 Mhz proci, fél giga ram. Belső tárhely 4GB, ez sem rossz. Kamerája nagyon béna.
Huawei Ascend G300. Árához képest impozáns, 480x800-as képe van. 2,5 GB használható belső memóriája van, 2.3-as droid.
Samsung Galaxy Ace. Ez a legdrágább, a droidja 2.2-es, a három közül ennek a legkisebb az akkuja, és a belső tárhely röhejes 158 MB-os. Teszek rá 5 appot, és rinyálni fog nekem a kevés tárhelyért? Jól gondolom? Képátmérő 320x480
Viszont jó a kamerája, külalakban meg egész pofás.
Tehát így állunk, kiváncsi lennék, kinek melyik tetszik, és ha kérhetem, indokoljátok meg. Köszönöm.
Nokia 3310 elég heti egyszer tölteni,zöld háttér világítás,rezgő hívás jelző, minőségi gombok,elpusztíthatatlan szerkezet,önvédelemre alkalmas masszív forma, több mint 100kb memória kell ennél több? Nincs is ennél jobb 😃
na az OT995-ös tippem nem jött be 😆 kis humorzsák 😆
És a nagyobb játékokkal hogy boldogul?
Melyik? OT 995? Nekem megy minden gond nélkül így valószínűleg szint úgy azon is!
Direkt nem mondtam mert szerintem hardverileg gyenge...(U-hoz képest)
Havernak van és akkora mint egy palacsinta sütő 😂
Mert nem 2 magos, attól még nem gyenge az 😀
Azzal a procival és az Adreno 205-el simán lehet játszani is szépen.
Szerintem az U-nál egy nagy hátrány hogy nem bővíthető az a 4 giga memória. Nagyon kevés. És ha zenére is meg játékokra is kell, meg fényképezésre, akkor az nem lesz elég.
Tudom hogy lehet játszani vele nekem is olyan gpu-m van a ray-ben... 😆
Csak hát az 2 mag 😃 Bár a tárhely tényleg kevés 😶
Iphone meg használtan is rohadt drága...
iphone 4 mennyiért megy használtan?
Direkt nem mondtam mert szerintem hardverileg gyenge...(U-hoz képest)
Mert nem 2 magos, attól még nem gyenge az 😀
Azzal a procival és az Adreno 205-el simán lehet játszani is szépen.
Szerintem az U-nál egy nagy hátrány hogy nem bővíthető az a 4 giga memória. Nagyon kevés. És ha zenére is meg játékokra is kell, meg fényképezésre, akkor az nem lesz elég.
Ha még spórolnál egy kicsit 80 körül lehet kapni Samsung Galaxy Nexust (használtan), ami még egy jó ideig kapni fogja a frissítéseket és elég erős hardverrel rendelkezik.
4,3" -os
bár én inkább a Samsung Galaxy W-t venném, a kezelőfelület miatt, igaz az "csak" 3,7"-os, de 1 centi most nem számít szerintem 😃
LG-t ne vegyél. Sony Xperia P, Xperia S, Galaxy S2, HTC One X, One S.
Ezek túl drágák 😞
[LINK]
[LINK]
Ezeket néztem 😀
játékra , zenére , fényképezésre kéne 😀
Fontos lenne a nagy kijelző 😀
Jelenleg 2 gigával élek és még az is elég a GPS-re, zenékre meg videókra, így nem látom értelmét 4 gigánál nagyobb memóriára váltanom 😀
2 giga? ráteszek egy filmet be is telik 😶
Tudnátok ajánlani telefont, ami a mátrix 1 díjcsomagban nem kéne sokat ráfizetni?
Tudom bemegyek a vodkához segítenek, de én a Ti véleményetekre, tapasztalatotokra vagyok kíváncsi 😀
Sony xperia U-t nézem, igaz sajna nem bővíthető a memória, de sztem elég lenne az a 4 giga szabadon felhaszálható.
Vagy tudtok még hasonló árban jó telefont? Ami fontos hogy relatív jó legyen a kamerája, GPS-t tudjon és ne legyen kisebb 3,5"-nál a kijelzője😀
Tippeket előre is köszönöm 😃 😀
És most romániába mennyi az s3 kb forintba?
Az jó. Először a csávó 100k ért adta volna csak utána nézett az áraknak aztán föl vitte. Remélem hogy egy hamar nem kezd esni nagyon az ára mert sokáig szeretném használni.
100-ért brutál 110-ért is nagyon jó ajánlat 😃
Szerintetek egy független 4 hónapos fullos állapotú Galaxy S3 110K ért jó vétel? Használt de tökéletes állapotú minden tartozékával és közel két év garival.
Nagyon is!!