Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
apetit1989 avatar
Ahá. Akkor a belső tárhely tényleg nem szempont.
0
0
0
0
19ati93 avatar
apetit1989 írta:
SD-re mennek a zenék, képek, stb, de az appok a belsőre települnek nem?

Gingerbread-tól átlehet helyezni a memóriakártyára a telefon memóriájába telepített programokat
0
0
0
0
apetit1989 avatar
SD-re mennek a zenék, képek, stb, de az appok a belsőre települnek nem?
0
0
0
0
19ati93 avatar
Ha van microSD-d akkor egyiknél se lenne gond a tárhellyel!
De ezen három közül a Tipo a legjobb egyérteműen!
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Üdv.
Megöltem a nyáron az X10 minimet, de legalább fürdött egy kellemeset a forró nyári délutánon, az utolsó perceit kellemesen hűsen töltötte.
A póttelefonom nagyon kaki, így mostanra eldöntöttem, hogy bizony nekem kell egy másik telefon. Kinéztem három telefont, pro-kontrára lenne szükségem, hogy melyik lenne a legjobb. Mást ne ajánljatok helyettük, kérlek titeket, mert szolgáltatónál veszem, így nincs nagy választékom. Újra meg nincs pénzem. A versenyzők:
Sony Xperia Tipo. Ez a legolcsóbb, érdekes módon, gyárilag ICS-el érkezik. 480x320-as kép, 800 Mhz proci, fél giga ram. Belső tárhely 4GB, ez sem rossz. Kamerája nagyon béna.
Huawei Ascend G300. Árához képest impozáns, 480x800-as képe van. 2,5 GB használható belső memóriája van, 2.3-as droid.
Samsung Galaxy Ace. Ez a legdrágább, a droidja 2.2-es, a három közül ennek a legkisebb az akkuja, és a belső tárhely röhejes 158 MB-os. Teszek rá 5 appot, és rinyálni fog nekem a kevés tárhelyért? Jól gondolom? Képátmérő 320x480
Viszont jó a kamerája, külalakban meg egész pofás.

Tehát így állunk, kiváncsi lennék, kinek melyik tetszik, és ha kérhetem, indokoljátok meg. Köszönöm.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
+1 Egyértelműen S az ace azért az árért halom fos. Valóban az S mindenben jobb kamerában kijelzőben hardverben szoftverben. Ég és föld a különbség. Ha én áraznám a termékeket akkor az S kb 20k val többet érne mint az ace
0
0
0
0
19ati93 avatar
Nem kérdés az S! Hardverileg,szoftverileg tudásban kenterbe veri az ACE-t!
0
0
0
0
szolnokiferenc 23 avatar
Üdv szerintetek galaxy ace vagy galaxy S? A galaxy S 6 ezerrel drágább. Ha lehet akkor megindokolnátok? Előre is köszönöm a válaszokat! 40 ezrem van rá ilyen kategóriában milyet ajánlotok?
0
0
0
0
19ati93 avatar
ComAndor írta:
Nokia 3310 elég heti egyszer tölteni,zöld háttér világítás,rezgő hívás jelző, minőségi gombok,elpusztíthatatlan szerkezet,önvédelemre alkalmas masszív forma, több mint 100kb memória kell ennél több? Nincs is ennél jobb 😃

na az OT995-ös tippem nem jött be 😆 kis humorzsák 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
molfer98 írta:
És a nagyobb játékokkal hogy boldogul?

Melyik? OT 995? Nekem megy minden gond nélkül így valószínűleg szint úgy azon is!
0
0
0
0
Adam996 avatar
iPhone 4S használtan 60ezer körül van
0
0
0
0
molfer98 avatar
És a nagyobb játékokkal hogy boldogul?
0
0
0
0
19ati93 avatar
niteforce írta:
19ati93 írta:
Direkt nem mondtam mert szerintem hardverileg gyenge...(U-hoz képest)
Havernak van és akkora mint egy palacsinta sütő 😂

Mert nem 2 magos, attól még nem gyenge az 😀
Azzal a procival és az Adreno 205-el simán lehet játszani is szépen.
Szerintem az U-nál egy nagy hátrány hogy nem bővíthető az a 4 giga memória. Nagyon kevés. És ha zenére is meg játékokra is kell, meg fényképezésre, akkor az nem lesz elég.

Tudom hogy lehet játszani vele nekem is olyan gpu-m van a ray-ben... 😆
Csak hát az 2 mag 😃 Bár a tárhely tényleg kevés 😶
Iphone meg használtan is rohadt drága...
0
0
0
0
molfer98 avatar
mondjuk az nem gáz mert szerzek online tárhelyet 😃
iphone 4 mennyiért megy használtan?
0
0
0
0
niteforce avatar
19ati93 írta:

Mert nem 2 magos, attól még nem gyenge az 😀
Azzal a procival és az Adreno 205-el simán lehet játszani is szépen.
Szerintem az U-nál egy nagy hátrány hogy nem bővíthető az a 4 giga memória. Nagyon kevés. És ha zenére is meg játékokra is kell, meg fényképezésre, akkor az nem lesz elég.
0
0
0
0
SnileZ avatar
Samsung Nexus S. Referenciamodell, egy jó ideig kapod a frissítéseket. De Nexus S-re szerintem csak idén fognak jönni a frissítések, jövőre nem hiszem.
Ha még spórolnál egy kicsit 80 körül lehet kapni Samsung Galaxy Nexust (használtan), ami még egy jó ideig kapni fogja a frissítéseket és elég erős hardverrel rendelkezik.
0
0
0
0
19ati93 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
Alcatel OT995
4,3" -os

bár én inkább a Samsung Galaxy W-t venném, a kezelőfelület miatt, igaz az "csak" 3,7"-os, de 1 centi most nem számít szerintem 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
Az U-nál jobb ár/érték arányút nem találsz szerintem...
0
0
0
0
molfer98 avatar
Valami 4 colos nics? mert nekem kicsinek tűnik a kijjelzője 😞
0
0
0
0
molfer98 avatar
niteforce írta:
LG-t ne vegyél. Sony Xperia P, Xperia S, Galaxy S2, HTC One X, One S.

Ezek túl drágák 😞
0
0
0
0
molfer98 avatar
hát olyan 58 ezer körül lenne rá pénzem úgy hogy az x8-at eladom 6-ért
0
0
0
0
niteforce avatar
LG-t ne vegyél. Sony Xperia P, Xperia S, Galaxy S2, HTC One X, One S.
0
0
0
0
molfer98 avatar
vagy milyen telót tudsz ajánlani ? 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
szerintem jobb lenne mint az x8 nem kérdés! de attól függ hogy mennyit fizetnél rá!!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Jajj de rühelltem ezt a fostimus 2x et. Fényképezésre hányadék ilyen undorító kamerájú telefonom még nem volt. Vakuzásnál gyakorlatilag a vaku a kamerát elvakította és 10/5x fehér kép volt a végeredmény. Emelett nagyon fosul van rá optimalizálva a rendszer így szaggat. Az akksija is elég szar. Zene téren nem kiemelkedő de nincs vele baj. Játékoknál viszont nagyon jó.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Ezekhez mit szóltok? Lehet lecserélem a putri x8-at 😃

[LINK]

[LINK]
Ezeket néztem 😀
játékra , zenére , fényképezésre kéne 😀
Fontos lenne a nagy kijelző 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Nekem csak a zene 3,5 giga. Aztán ha még fotózol videózol akkor már nagyon könnyen betelik a 4 giga.
0
0
0
0
19ati93 avatar
DarthRoni írta:
Jelenleg 2 gigával élek és még az is elég a GPS-re, zenékre meg videókra, így nem látom értelmét 4 gigánál nagyobb memóriára váltanom 😀

2 giga? ráteszek egy filmet be is telik 😶
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Jelenleg 2 gigával élek és még az is elég a GPS-re, zenékre meg videókra, így nem látom értelmét 4 gigánál nagyobb memóriára váltanom 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
az xperia u korrekt teló igen erős. Csak 4gb? Az durva két mag meg minden szar és a szaros memórián spóroltak elég gáz.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Sziasztok, LG GT 540-em van, lassan lejár a hűségem a vodkánál, de meg vagyok velük elégedve, így nem akarok váltani.
Tudnátok ajánlani telefont, ami a mátrix 1 díjcsomagban nem kéne sokat ráfizetni?
Tudom bemegyek a vodkához segítenek, de én a Ti véleményetekre, tapasztalatotokra vagyok kíváncsi 😀

Sony xperia U-t nézem, igaz sajna nem bővíthető a memória, de sztem elég lenne az a 4 giga szabadon felhaszálható.

Vagy tudtok még hasonló árban jó telefont? Ami fontos hogy relatív jó legyen a kamerája, GPS-t tudjon és ne legyen kisebb 3,5"-nál a kijelzője😀

Tippeket előre is köszönöm 😃 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem vállal garanciát mert gyártói garancia van az azért még jobb 😆 És ismerem a csávót is szóval megbízhatóságban is fullos tőle vettem az S2-t is.

És most romániába mennyi az s3 kb forintba?
0
0
0
0
no avatar
Szerintem amíg garanciát vállal, addig megéri. Nálunk(Romániában) most esett nemrég úgy kb. 300 lejt(nagyjából 20k forint), mivel megjött a Note II, és az átvette az SIII árát 😜
0
0
0
0
19ati93 avatar
Kmisi99 írta:
Az jó. Először a csávó 100k ért adta volna csak utána nézett az áraknak aztán föl vitte. Remélem hogy egy hamar nem kezd esni nagyon az ára mert sokáig szeretném használni.

100-ért brutál 110-ért is nagyon jó ajánlat 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az jó. Először a csávó 100k ért adta volna csak utána nézett az áraknak aztán föl vitte. Remélem hogy egy hamar nem kezd esni nagyon az ára mert sokáig szeretném használni.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Kmisi99 írta:
Szerintetek egy független 4 hónapos fullos állapotú Galaxy S3 110K ért jó vétel? Használt de tökéletes állapotú minden tartozékával és közel két év garival.

Nagyon is!!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az jó azért remélem jelentősebb veszteség nélkül tudom majd pár hónap múlva eladni. Félek hogy akár 10 000 ret is bukhatok rajta de szerintem bevállalom mert jelenleg nincs rendes telefonom és nem akarok a galaxy s2 őre visszatérni.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintetek egy független 4 hónapos fullos állapotú Galaxy S3 110K ért jó vétel? Használt de tökéletes állapotú minden tartozékával és közel két év garival.
0
0
0
0
no avatar
Hát biztos, hogy le fog menni 1-2k-t, attól függ milyen akció lesz, és miért lesz kedvezőbb megvenni(pl olcsóbb szerződés vagy vmi egyéb).
0
0
0
0
Bershka avatar
Tudom hogy hülye kérdés de szerintetek Karácsonykor milyen árban lesz a samsung galaxy s2?
0
0
0
0
no avatar
Csak az a baj, hogy nem biztos, hogy egy próba után feltűnik a hibája. Csinálj meg mindent amit tudsz, próbálj ki mindent, wifi, bluetooth(küldést/fogadást is), minden kis dolgot ellenőrizz, és ha egy kis furcsaságot is találsz, akkor keress rá a neten, hogy az normális-e annál a telónál(pl: a motorola razr-nek a zoom megy szarul és normális dolog nála[nem tudom, hogy azóta kijavíották-e.]).
0
0
0
0
no avatar
Minden esetre élőben még nála próbáld ki.
0
0
0
0
R0x0r avatar
Aprodon neztem, es mar irtam a csavonak h megneznem, azt irta csaladi okok miatt...
0
0
0
0
no avatar
Főleg vadidegentől. Szerintem biztos lopta 😆!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát én se. Csak egy idióta adná ennyiért. Lehet lopott vagy letilott.
0
0
0
0
no avatar
Hát, én így simán próbálás nélkül nem venném meg az biztos.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció