De most van egy olyan MSi alaplap, ami egy hybrid chipszetet kapott, ami annyiban különleges, hogy nvidia, és ati kártyát is rakhatsz a lapra, és összekötheted a kettőt, így az ati szép kiemelése, és az nvidia physx-e összedolgozhat. 😃 Érdekes.. de létezik! 😃
Nekem életem első VGA-ja nVidia volt(2001-ben)😃 azóta már az ATI jobb lett az nVidiánál,szerintem régen sokkaj jobb volt az nVidia,de mióta az ATIt megvette az AMD,azóta sokkal jobb!
Nem tudom de nekem valahogy jobban bejön az nvidia. De kíváncsian várom a Fermiket hogy milyen lesz a teljesítménye.Amúgy meg majd mennek lejjebb az árak az Nvidia-nál is mert jönnek az új kártyák😃
KuTYanMajOM írta:
Na, aki idáig az ati driver-eire mondta hogy egy hulladék, és az nvidia-ét mondta jónak, akkor most én gratulálok az nvidiának. 😃 Még szerencse hogy észre vették időben, még mielőtt többeknek okozott volna kárt.
[LINK]
Nálam is a legfriseeb van de inkább 4 fokkal hidegebb lett.
Igen, mivel nem minden kártyánál fordult ez elő, csak gondolj bele, ha veled is megtörténik, az az nvidia hibája, de te mégsem kapsz új kártyát... Az amerikaiak is hisztiznek kártya cseréért, de nvidia bácsi magasról tojik az egészre.
Mármint mire gondolsz?, A DX11-el, vagy teljesítményileg?? Mert az 58xx szériának van elfogadható teljesítménye, azokat nem tudja lepipálni az nvidia...
KuTYanMajOM írta:
Na, aki idáig az ati driver-eire mondta hogy egy hulladék, és az nvidia-ét mondta jónak, akkor most én gratulálok az nvidiának. 😃 Még szerencse hogy észre vették időben, még mielőtt többeknek okozott volna kárt.
[LINK]
Nálam is a legfriseeb van de inkább 4 fokkal hidegebb lett.
[LINK]
Milyen szakemberek az nividia szakemberei az nvidia drágább és ezzel együtt gyengéd mint a hasonló atik kivéve 1-2 őt ami jobb de így is sokkal drágább az nvidia régen jó volt de tavaly óta nem tud semmi jót felmutatni
Mert lehet hogy most az új széria jobb lesz de valószínűleg jó drága
hát mindenkinek megvan a véleménye!szakemberek megmondják hogy az Nvidia jobb!!!!!!!!!na de mind1!hagyjuk inkáb,mert mindenkinek más tetszik!nincs két egyforma ember!!!!!!!
jó de nem a 295GTX-hez kéne hasonlitanod, mivel az 2 magos....ahhoz majd hasonlitsd az 5870x2-t....
ATI a király jelenleg, és az is fog maradni sztem, nvidia csak azé ilyen mert nagyobb költségvetésből tud dolgozni és sok játékfeklesztőt lefizet h nvidiára optimalizálják a gameket....korrupt pöcsök...de szerencsére a crime craft atira van optimalizálva 😃😆
http://media.bestofmicro.com/W/0/176112/original/gtx-295_chart-01.png-na aki annyira atis ezt lesse meg!!!erről ennyit!ez egy öregebb teszt!most lehet jobb a 5770en,de csak addig amig nem jön az Nvidia3xx szeria!
szerintem a radeonok azért jobbak mert jobb a minöségük átlagban 20 és 40 %-ban verik az nvidiát teljesitményileg ,de az télleg igaz sajnos hogy a játékok nagy része nvidiát részesiti elönyben de akkor is nekem amig lesz radeon az is lesz nekem !!!
Jelen esetben az ATI visz mindent!!! Az 5000 szériának nincs is konkurense! Az Nvidia nem tudom, hogy mit csinál, de egyesek szerint valami "nagyon" dolgoznak! De ha ennyire dolgoznak valamin, akkor az egyszer nagyot fog villantani.
hát neked csak Nvidiád volt!szal nem tudod hogy melyik jobb!nekem volt atim is nvidiám is!ati sokat baszakodott nekem!de az Nvidiával nincs gondom!de lehet hogy én is fogok venni 5770et!de még kérdezek szakembert is hogy megéri e!
nekem eddig életemben atim volt egy 9550 és most egy 4850 eddig semmi baj sem volt egyikkel se de általában ijeneket olvasok forumokon meg hallok hogy általában az nvidiának kisebb a teljesitménye ez még nem akkora gond de általában az ember 1 hét után chip hibát kap meg izsonyuan forrosodik meg egyéb szarságok
egyértelmű hogy az Nvidia jobb!sok ember azért veszi az uj fajta atikat mert olcsó!de ezt megértem!én is vennék atit!de szakember mondta hogy inkábbNvidiát!mert az Nvidia sokkal jobb!😀
Egy radeon 9200-vel kezdtem,1 hét után besült a memóriája.Majd egy Leadtek-es fx 5700-as következett,ami ugyan hibátlanul működött,csak gyenge.Most másfél éve sapphire radeon hd 3850-est használok,semmi gond vele.Tehát marad az ATI.
Én eddig Nvidia párti voltam de rájöttem hogy az Ati sokkal jobb!! Eddig 1 7600gs-em volt és sm3-as és dx9-es volt 17k-ért vettem,1 évre rá vettem a mostani kártyám a HD3650-et! A crysis -ban +10 fps-em van a warhead-ben meg +15-18 fps ugy hogy ezentúl senki ne akarja nekem bemesélni hogy az nvidia jobb ja és 19k-ért vettem az Ati-t!
Tehát ATI párti leszek ezentúl!!
most kérdeztem meg egy pc-s szakembert,és azt mondta hogy az nvidia jobb,bár drágább is😞 lásd: gtx295😃
de én akkor is ati párti vagyok és hd4770 4ever😆
Nah szoval gondolkodtam és asszem megvárom az új kiadást,azt meglátjuk a véleményeket!😃
Ha már úgyis most akarok vga-t venni akkor már csak tok várni pár hetet az új dx11-es karikra!😀
nekem már volt ati kártyám is és nvidia is...
első amire emlékszek 😆 : Gigabyte Radeon 9200 - el kellett adnom mert nem volt kompatibilis a géppel... második: Asus Radeon 9550 ezzel nem volt semmi gondom hibátlanul ment, harmadik: Leadtek WinFast 7600GT nah első nvidia... ezzel rengeteg gondom volt hetente vittem szervizbe, de megelégeltem, negyedik: Sapphire Radeon HD3650 ez is hibátlan volt igaz nemsokat használtam mivel még agp-s kártya volt és a gép többi része nem volt valami fényes... és a jelenlegi egy Sapphire Radeon HD4870 ezzel sincs gond és remélem nem is lesz, bár még csak 2 hete van meg de keményen használom - tesztelem...
nekem mind1 h nvidia vagy ati az a lényeg h ne legyen vele gond és vigyen mindent 😆
Nekem volt egy X1650 Pro-m, utánna egy 6600GT, most meg HD4850. 😃
Annyira nem számít nálam, hogy ATI vagy nVidia, csak jól teljesítsen, és jól bírja a játékokat. 😜
Joke666 írta:
Én egész életem ben ATI s voltam de a mostani szórakozik
Régebben csak atit vettem és arra esküdtem addig ameddig nem kaptam kölcsön egy nvidia-t a télen és váltottam,mert annyival megbízhatóbbnak találom az nvidia-kat!Az atik mindig szarakodtak,az nvidiam ami most van szuperül teljesít a gpu hiba ellenére is!Most cserélni fogom de valszeg maradok az nvidia-nal mert lehet hogy atik vezetnek hajszállal,de megbízhatatlanabbak!Sok helyen utánaolvastam és a panasz rengeteg!
[LINK]
Igen, mivel nem minden kártyánál fordult ez elő, csak gondolj bele, ha veled is megtörténik, az az nvidia hibája, de te mégsem kapsz új kártyát... Az amerikaiak is hisztiznek kártya cseréért, de nvidia bácsi magasról tojik az egészre.
[LINK]
pedig 1-10fps töbet tud az 5750 de nem tudom 😆
mondjuk ami már a jóféle kategória az 5850+
am. sztem most jobb az ati (nekem is az van,igaz kicsi 😜 )
Sokan akik ésszerű érvekkel nem tudtak az nvidia pártján állni azzal jöttek idáig, hogy az ATI driverei szarok. Ezután mivel jönnek majd?
[LINK]
Mert lehet hogy most az új széria jobb lesz de valószínűleg jó drága
ATI a király jelenleg, és az is fog maradni sztem, nvidia csak azé ilyen mert nagyobb költségvetésből tud dolgozni és sok játékfeklesztőt lefizet h nvidiára optimalizálják a gameket....korrupt pöcsök...de szerencsére a crime craft atira van optimalizálva 😃😆
Tehát ATI párti leszek ezentúl!!
de én akkor is ati párti vagyok és hd4770 4ever😆
Ha már úgyis most akarok vga-t venni akkor már csak tok várni pár hetet az új dx11-es karikra!😀
első amire emlékszek 😆 : Gigabyte Radeon 9200 - el kellett adnom mert nem volt kompatibilis a géppel... második: Asus Radeon 9550 ezzel nem volt semmi gondom hibátlanul ment, harmadik: Leadtek WinFast 7600GT nah első nvidia... ezzel rengeteg gondom volt hetente vittem szervizbe, de megelégeltem, negyedik: Sapphire Radeon HD3650 ez is hibátlan volt igaz nemsokat használtam mivel még agp-s kártya volt és a gép többi része nem volt valami fényes... és a jelenlegi egy Sapphire Radeon HD4870 ezzel sincs gond és remélem nem is lesz, bár még csak 2 hete van meg de keményen használom - tesztelem...
nekem mind1 h nvidia vagy ati az a lényeg h ne legyen vele gond és vigyen mindent 😆
Annyira nem számít nálam, hogy ATI vagy nVidia, csak jól teljesítsen, és jól bírja a játékokat. 😜
Hát a régi atik tényleg jobban hibásodtak. De most már az ati tökéletes olcsó ár nagy teljesítmény és van vagy 2 év garancia
nvidiákra meg 3év gari van
Én egész életem ben ATI s voltam de a mostani szórakozik
Régebben csak atit vettem és arra esküdtem addig ameddig nem kaptam kölcsön egy nvidia-t a télen és váltottam,mert annyival megbízhatóbbnak találom az nvidia-kat!Az atik mindig szarakodtak,az nvidiam ami most van szuperül teljesít a gpu hiba ellenére is!Most cserélni fogom de valszeg maradok az nvidia-nal mert lehet hogy atik vezetnek hajszállal,de megbízhatatlanabbak!Sok helyen utánaolvastam és a panasz rengeteg!