864x480 ban tudok felvenni vele 3. frissités után 😀 haverod töltse le a frissitést garantálom nem lessz lassu semmi 😃ű
Mivel mobil softveresen lehet bármit állitani rajta amit updatelnek! szóval sony nak meg egy 2 gyártonak nincs nagy hátránya!
Satio : meglátásom szerint: Butitva jött ki!
Elöször is 1. softvere! bazi lassu volt a menü, a kamera, másolás, netezés, képválltogatás, a videó akadozott néha.. videó kamera butitva volt méretbe!
2. update a legtöbbet javitotta, közepesen!
3. szinte tökéletesen + nagyobb videó felbontás méret! ez aztjelenti mégjobbra is lenne képes! de felesleges! igy is videó kamera minüségben vesz fel! 12 mp meg tüéles képeket készit ennyi update után!
nem ugy értettem a lassúságát... hanem ahogy mozgatod a telót kicsit elhomályosodik a kép és nem tudja rendesen követni a mozgásod a kamera... minnél nagyobb a felbontás annál lassabb a kamera... neki spec ez nem tetszik benne... ha ezt meg tudnák oldani meg kicserélnék a kijelzőt az árához passzoló elektronkisüléseshez úgy már jó kis teló lenne 😉 de igy sem rossz 😂
3 másodpercenként tudok 1 képet késziteni! Normál fotozással! Mindenkinek ipfone van 😀 én szeretek kitünni a tömegből ezzel is! Aki Satiot vesz az készbekapja a garanciát arrol hogy miöség! amugy softvertől függ hogy a satio milyen gyors... 1 béta soft tényleg szar volt! 2. már elég gyors is volt , meg netezést is javitották! 3. meg tökéletesen begyorsitotta!
maximum: nemtudom az h lehet 😀 mert a sationak nyomásérzékelős a kijelzője... akk a tiéd vmi szuperkivitel... haveromé nem... ő azt tapasztalta h a kamerája kicsit lassú de kárpótolja a 12mp...
az iphone-ról meg annyit h nem elmaradott a kaerája... az egy dolog h 2-3mp-eles de csinál olyan jó képet mint egy 5mp-eles kamerával szerelt teló... tapasztalat 😉 a stb-t meg nemtudom mire érted 😆 😂
Ezt már párszor leírtam a p990i de is symbi fut csak uiq3.0 platformal a platform pedig nem más mint egy kezelő felület szóval az alap az a symbi
Ez olyan mintha windows lenne az oprendser a mack os-es kezelőfelülettel. szóval max jobb a kezelőfelülete. Bár a symbianra sincs nagy panasz
Kmisi99 írta:
Na akkor jövök én is. Azért mondta hogy retek az érintője mert az hogy ha má húú 500 megapixel meg minden ilyen jó akkor ne kapacitív kijelzőt rakjanak bele mint a 30 000ft os samsungba mert a kapacitívot fizikailag be nyomni kell míg a rezisztívet csak éppen hogy ujjhegyek érinkezni kell.
Amúgy meg a p990i hogy a toszba verné az n95 öt semmiben nem tud tőle többet csak hogy érintős
Húúú meg fogok zeberedni vazze! Na mindegy!
Mint ahogy azt lentebb is leírtam!Azért jobb a p990i-m ,mert az én UIQ3.0-ám veri az S60 V3-at!Tapasztalatból mondom, mert mindd a kettő volt nekem!
Hitoshi írta:
ki próbálták,és péniszt is érzékeli az iphone 😆
ipfont nemvennék igaz szép meg minden csillivili... de kamerája stb elég elmaradott!
Elárulom 3.0 Softver van a legújabb a satiomon!!!!!
Éppen hogy az újjam végével hozzáérek hajszálal!!!!
Azonnal érzékeli! nemtudom ti mit és hol halotatok, vagy valami Mütelefont nyomkodtatok de nyomát se látom, érintös gondnak!
Hozzáteszem tavaj November óta van meg a Satio, megjelenés után 1 nappal vettem meg! Nembántam meg és sose fogom!
Igaz 150 volt -25 ezer lebeszélhetöséggel!
és miért érte meg? mert az ára elég stabil marad, amikor megvettem utána is érdeklödtem a kamerája miatt elég árstabil marad!
Na akkor jövök én is. Azért mondta hogy retek az érintője mert az hogy ha má húú 500 megapixel meg minden ilyen jó akkor ne kapacitív kijelzőt rakjanak bele mint a 30 000ft os samsungba mert a kapacitívot fizikailag be nyomni kell míg a rezisztívet csak éppen hogy ujjhegyek érinkezni kell.
Amúgy meg a p990i hogy a toszba verné az n95 öt semmiben nem tud tőle többet csak hogy érintős
az elsőt elfogadom.... ott már bele voltam zavarodva a dolgokba...
de a retket nem pont úgy értettem h rossz ezt késöbb is leirtam (kifejtettem bővebben) de mind1... de az meg nem hiszem el h nem tudod elolvasni a nevemet... betűzöm akk P A K A I 9 3
remélem menni fog... és nemtudom mióta vagyunk olyan jóban h le öregezz... annyival meg még idősebb sem vagyok...
jahm jól kijavitottad... de mind1... én nem mondtam h satiod van... tudom h p990... nyomon követem a témát... csak te valahogy ezt a 2 telót hasonlitottad össze ami sztem hülyeség mert mind a 2 teló két külön fogalom... és azt sem mondtam h rossz az érintője... én személyes tapasztalatot, véleményt irtam... nemtudom mit kell neked mindenen felháborodni... azt már tudom h nem tudsz olvasni de h még amit elolvasol nem is érted meg... de még irsz is... wááááááá de már téll hagyjuk az egészet... nem ér annyit... részemről vége...
Am. pataki93: az enyém is van egy pár éves!És így is veri az N95-ödet!Csak nincs benne 5 mpx-eles kamera meg GPS alapból nincs benne!
De az N95 még nem is érintős!
1. pakai93 vagyok nem pataki...
2. a satio nem lehet több éves...
3. az n95 megjelenésekor az érintőképernyő hol volt szted? 😲 plusz a satio-ban retek az érintő képernyő is mert nyomásérzékelős...
4. hagyjuk az egészet...
Óóó Istenem minek nem olvasol vissza vazze!!!!
1.pataki93-at írtam és nem patakit
2.egy szóval sem mondtam, hogy Satio-m van, mert Sony Ericsson P990i-m van, ami egy jó pár éve kint van!
3.A Nokia n95 idejében már vagy ezer éve volt érintőképernyős teló (mint Pl. a Sony Ericsson P910i, vagy van még ennél régebbi SE is ami érintős, csak annak már nemtom a nevét)
Am. meg nemtom honnanveszed, hogy rossz az érintőkijelző a Satio-ban!Az én P990i-m en tökéletesen működik az éríntő és más telókon is (amit láttam és teszteltem!)
próbáltam... nem szoktam szidni semmit amig nem próbáltam és nem vagyok meggyőződve a dolgokról... és én már lezártam a "vitát" a 4. pontban 😀
"4. hagyjuk az egészet..."
Am. pataki93: az enyém is van egy pár éves!És így is veri az N95-ödet!Csak nincs benne 5 mpx-eles kamera meg GPS alapból nincs benne!
3. az n95 megjelenésekor az érintőképernyő hol volt szted? 😲 plusz a satio-ban retek az érintő képernyő is mert nyomásérzékelős...
4. hagyjuk az egészet...
Nekem Satio-m lesz, amíg nem próbáltad addig ne szídd, meg különben is az a lényeg, hogy magadnak tetszen. Ezt a témát nem azért csinálták, hogy itt vitatkozzatok...Ennyi!!!
ebben mi a vicces? 😲 van olyan? 😀 többfajta érintőképernyő van... a iPhone pl a testben lévő minimális elektronmozgást érzékeli... ezzel a képernyőn történik egy kis elektromos kisülés és igy veszi az érintéseket... gumikesztyübe nyomkodhatod az iPhone-t nem fog történni semmi... vagyis nagyon kicsi a valószinűsége 😀
szerk.: maximumgame: én azt nemmondtam h nehéz... csak ha már olyan drága akk már rakhattak volna bele vmi igényesebb érintő rendszert is... pl a fent emlitett elektronkisülésest 😀
4. hagyjuk az egészet...
nagyon nemnehéz nyomkodni! megszokod pont annyira érinted meg amennyire kell!
nekem folia még mindig rajtavan és egyáltalán nemnehéz nyomkodni!
a 640x480 kép az böven elég telohoz!
4. hagyjuk az egészet...
Kmisi99 írta:
Én se vennék ájfónt. És nem is értem hogy abban mi a jó rohadt drága viszonylag gyors van net is gyors rajta aztán más különlegesség nincs rajta.
Ja amúgy a satio elég lassú annak elleére hogy az is milyen rohadt drága és még a tesztelős csávó is szarakodott vele mert sokszor 1. nek nem lépett be dolgokba meg elég lassú. Na akkor.... És nem olcsóbb mint a csúcs nokiák
Satiomon 2. Frissités van és baromi gyors lett! minden frissitésel egyre gyorsabb és egyre jobb dolgokat tudd!
Egyáltalán nem lassu telefon! 256mb memoria meg betelik néha, de én minöségre és árban néztem! most megnézed Enyémnek az ára alig esett le! pl Samsung Omnia azóta tavaj óta már apropénzbe kerül , mert havonta 5 telefont add ki a samsung és tisztába kell lennie annak aki samsungot vesz, hogy az ára baromigyorsan lefog esni! és semmitnemfog érni!
Már az omnia 2 is olcsobb mint az enyém! pedig utána jött ki!
maczi írta:
Héé nekem is iPhonom van 😆 Én amúgy azért vettem iPhonet,mert 2-3 éve kaptam egy iPod Touch-t (ami szinte egy iPhone 1-2 feature nélkül) és nagyon beleszerettem 😀 Azt szeretem a legjobban benne,hogy mikor 2 órát buszozom ott is tudok kockulni és ellentétben a PSP-vel mindig nálam van.Most épp a Splinter Cell-t nyomom 😎
Ja és @bigdave174: a tegnap bemutatott iPhone 4 veri az összes HTC-t 😃
a 4g-t mikor adjákki ?? nagyon kell nekem egy olyan
maczi írta:
Héé nekem is iPhonom van 😆 Én amúgy azért vettem iPhonet,mert 2-3 éve kaptam egy iPod Touch-t (ami szinte egy iPhone 1-2 feature nélkül) és nagyon beleszerettem 😀 Azt szeretem a legjobban benne,hogy mikor 2 órát buszozom ott is tudok kockulni és ellentétben a PSP-vel mindig nálam van.Most épp a Splinter Cell-t nyomom 😎
Hali nekem samsung S8000-em van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Omnia 2-est nem ajánlom senkinek. Barátomnak van és panaszkodik rá hogy 2-3 naponta újra kell indítania a telót mert fokozatosan belassul hiába törli ki a feladatkezelőből a dolgokat.
bigdave174 írta:
Na ne viccelj, n95!Olyan kis nyomorék kis 320X240-es kijelzőn még a számokat sem látom jól!Ellenben Pl. a Satio (amire egy szóval nem mondtam, hogy Win mobile, de mindegy)
Olyan kijelzője van, mint állat!(3660X640 ) rohadt nagy kijelző!
2. Sony Ericsson Satio odaveri a gyengus Nokia N95-ödet!
Nemtom az árakat de nem is érdekel, mert Nokia ára egekben van, és a világ pénzét is elkérik szinte a semmiért!
Skacok!Ha már ennyi pénzt kidobtok telefonért, akkor már legalább egy normális telefont vegyetek, mint Pl. a Sony Ericcson Xperia X10, vagy a Samsung Omnia 2, vagy mint a HTC HD2, vagy amit a Crysis-es csávó leírt!
Am. Misi!A régi Samsung-ok úgy szemetek, ahogy vannak, a W300-as-ról inkább szó se essék!
Pl. ha kiviszed a két telót nyílvános helyre, és az embereket megkérdeznéd, hogy melyik tetszik, mit gondolsz melyiket fogják választani? Ez pont ugyanolyan, mint ha egy forgalmas utca szélére odahajtanánk egy CL500-as Mercedes-t("karikalámpás" , ami nem nagyon különleges), És a másik oldalra meg egy Pl. egy Nissan 350Z, vagy egy Toyota Supra-t odahajtanánk, mit gondolsz többség melyiket választaná?
azt elfelejtetted megemliteni h az N95 közel 5éves fejlesztés... a Satio meg fél... 5évvel ezelött a Sony-ban hol volt wifi, 5mp kam., giroszkóp stb? 😲
hát mondjuk az iphone ba is ez a röhely hogy ami nekem van 3gs be beleraknak egy 3 megapixel kamerát jo mondjuk nagyon szép képevan jobbmint más 5 megapixel telojé engem ez az egy zavar benne
Még, hogy semmi különleges nincs az Iphone-ban?
Vaze!Iphone!Még hogy nem különleges!Extrém király!
Mondom olyan game-ek meg programok vannak rajta, hogy az már nagyondúrva!
Ird be akár youtube-ba, hogy Iphone best games, vagy application-s vagy akármit amit akarsz!Nagyon pöpec!
Még az F1 2009 is megvan rá, amit PSP-re adtak kI!
De Iphone-ért nagyon sok pénzt én sem adnék ki!
bigdave174 írta:
Net nélkül 0?Nem vágom!A hálózatokra gondolsz?Mert tudtommal van benne wifi!
Van benne wifi, de viszont nem mindenhol van wifi elérhetőség!
Az előfizetéses netre meg egy kisebb navigáció után kifizetheted a telefon árának 1/4-éd!
Én se vennék ájfónt. És nem is értem hogy abban mi a jó rohadt drága viszonylag gyors van net is gyors rajta aztán más különlegesség nincs rajta.
Ja amúgy a satio elég lassú annak elleére hogy az is milyen rohadt drága és még a tesztelős csávó is szarakodott vele mert sokszor 1. nek nem lépett be dolgokba meg elég lassú. Na akkor.... És nem olcsóbb mint a csúcs nokiák
Itt Magyarországon nem érdemes wifi-s telót venni,ha egy kisebb városban van egy-két wifi pont.... szóval nem érnek ezek semmit,a mobil internet meg drága 😊
Amikor kijött az Iphone nagyon megtetszett, de net nélkül egy darab tégla!
Mostanra már a kinézetét is unalmasnak találom! Ettől függetlenül elnyomogatnék egyet, de ha pénzt kellene belefektetni biztosan nem olyat vennék!
Ezt az n95 öst kinek írtad? Amúgy nem egy súlycsoport a kettő majdnem 4 év van köztük szóval nagy baromság összehasonlítani. Amúgy a satio 640x480 kijelzője nem valami nagy szám asszem az omnia 2 nek is 800x mittom én mennyi. Csak amúgy ez a gond hogy a magyar paraszt is úgy vesz telefont hogy nézmá ez de szép ez kell. Meg nézmá 3 megapixelllles és csak 20 000 aztán csodálkoznak hogy egy homályos foltot csinál a teló.
I-phone is nagyon brutál teló!Na arra aztán olyan programok vannak, hogy csak na!Igaz a HTC HD2 veri az I-Phone-t, de az Iphone az mindíg király lesz és király is a korához képest!Elképesztő az a teló!Elfogadnék egty olyat 😀
nagyon dúrva progik vannak benne!Mint pl. van Zongora, gitár stb 😀
Nagyon profi cucc!
Na ne viccelj, n95!Olyan kis nyomorék kis 320X240-es kijelzőn még a számokat sem látom jól!Ellenben Pl. a Satio (amire egy szóval nem mondtam, hogy Win mobile, de mindegy)
Nemtom az árakat de nem is érdekel, mert Nokia ára egekben van, és a világ pénzét is elkérik szinte a semmiért!
Skacok!Ha már ennyi pénzt kidobtok telefonért, akkor már legalább egy normális telefont vegyetek, mint Pl. a Sony Ericcson Xperia X10, vagy a Samsung Omnia 2, vagy mint a HTC HD2, vagy amit a Crysis-es csávó leírt!
Am. Misi!A régi Samsung-ok úgy szemetek, ahogy vannak, a W300-as-ról inkább szó se essék!
Pl. ha kiviszed a két telót nyílvános helyre, és az embereket megkérdeznéd, hogy melyik tetszik, mit gondolsz melyiket fogják választani? Ez pont ugyanolyan, mint ha egy forgalmas utca szélére odahajtanánk egy CL500-as Mercedes-t("karikalámpás" , ami nem nagyon különleges), És a másik oldalra meg egy Pl. egy Nissan 350Z, vagy egy Toyota Supra-t odahajtanánk, mit gondolsz többség melyiket választaná?
hát én ugyvagyok ezzel hogy nekem a sony ericsson is meg a nokia is unalmas mindig kb ugyan az a felépitése a menünek meg egyébb hasonlo dolgok ezért nemvesze megyiket se
Osztálytársamnak Satio-ja van, szerintem nem néz ki jól, mellesleg vmi normális OS-t kellett volna rá tenni. Szerintem, persze csak ha van rá pénz, a legjobb választás a HTC. Nagybátyámnak is az van, és annyira szuper gyors és szép...
Szerk.: HTC touch pro 2
Mivel mobil softveresen lehet bármit állitani rajta amit updatelnek! szóval sony nak meg egy 2 gyártonak nincs nagy hátránya!
Satio : meglátásom szerint: Butitva jött ki!
Elöször is 1. softvere! bazi lassu volt a menü, a kamera, másolás, netezés, képválltogatás, a videó akadozott néha.. videó kamera butitva volt méretbe!
2. update a legtöbbet javitotta, közepesen!
3. szinte tökéletesen + nagyobb videó felbontás méret! ez aztjelenti mégjobbra is lenne képes! de felesleges! igy is videó kamera minüségben vesz fel! 12 mp meg tüéles képeket készit ennyi update után!
az iphone-ról meg annyit h nem elmaradott a kaerája... az egy dolog h 2-3mp-eles de csinál olyan jó képet mint egy 5mp-eles kamerával szerelt teló... tapasztalat 😉 a stb-t meg nemtudom mire érted 😆 😂
Ez olyan mintha windows lenne az oprendser a mack os-es kezelőfelülettel. szóval max jobb a kezelőfelülete. Bár a symbianra sincs nagy panasz
Húúú meg fogok zeberedni vazze! Na mindegy!
Mint ahogy azt lentebb is leírtam!Azért jobb a p990i-m ,mert az én UIQ3.0-ám veri az S60 V3-at!Tapasztalatból mondom, mert mindd a kettő volt nekem!
ki próbálták,és péniszt is érzékeli az iphone 😆
ipfont nemvennék igaz szép meg minden csillivili... de kamerája stb elég elmaradott!
Elárulom 3.0 Softver van a legújabb a satiomon!!!!!
Éppen hogy az újjam végével hozzáérek hajszálal!!!!
Azonnal érzékeli! nemtudom ti mit és hol halotatok, vagy valami Mütelefont nyomkodtatok de nyomát se látom, érintös gondnak!
Hozzáteszem tavaj November óta van meg a Satio, megjelenés után 1 nappal vettem meg! Nembántam meg és sose fogom!
Igaz 150 volt -25 ezer lebeszélhetöséggel!
és miért érte meg? mert az ára elég stabil marad, amikor megvettem utána is érdeklödtem a kamerája miatt elég árstabil marad!
bocsessz!Mármint a pataki-ért! 😀
Itt az Iphon-etek
http://www.technet.hu/appleblog/20100609/iphone_4__csalodas/
de a retket nem pont úgy értettem h rossz ezt késöbb is leirtam (kifejtettem bővebben) de mind1... de az meg nem hiszem el h nem tudod elolvasni a nevemet... betűzöm akk P A K A I 9 3
remélem menni fog... és nemtudom mióta vagyunk olyan jóban h le öregezz... annyival meg még idősebb sem vagyok...
"az n95 megjelenésekor az érintőképernyő hol volt szted? plusz a satio-ban retek az érintő képernyő is mert nyomásérzékelős..."
Én ezt írtam, hogy: "Am. pataki93: az enyém is van egy pár éves!És így is veri az N95-ödet!"
Te ezt válaszoltad rá!:
" a satio nem lehet több éves..."
Szal nem úgy nézett ki, hogy tudtad-e, hogy miylen telóról van szó, és nem úgy néz ki, hogy idézek:
"és azt sem mondtam h rossz az érintője.."
Ezelőtt meg ezt írtad a Satio-ra:
"plusz a satio-ban retek az érintő képernyő is mert nyomásérzékelős..."
öreg!Először olvasd el mit írsz és utána variáljál vaze!!!!
Most jól kijavítottad magad😆
Ezt neked Iphone 😀
http://reviews.cnet.com/8301-19512_7-20007000-233.html
http://www.wired.com/gadgetlab/2010/06/iphone-4-vs-htc-evo-4g/
4. hagyjuk az egészet...
Óóó Istenem minek nem olvasol vissza vazze!!!!
1.pataki93-at írtam és nem patakit
2.egy szóval sem mondtam, hogy Satio-m van, mert Sony Ericsson P990i-m van, ami egy jó pár éve kint van!
3.A Nokia n95 idejében már vagy ezer éve volt érintőképernyős teló (mint Pl. a Sony Ericsson P910i, vagy van még ennél régebbi SE is ami érintős, csak annak már nemtom a nevét)
Am. meg nemtom honnanveszed, hogy rossz az érintőkijelző a Satio-ban!Az én P990i-m en tökéletesen működik az éríntő és más telókon is (amit láttam és teszteltem!)
"4. hagyjuk az egészet..."
Ezt neked Iphone 😀
4. hagyjuk az egészet...
Nekem Satio-m lesz, amíg nem próbáltad addig ne szídd, meg különben is az a lényeg, hogy magadnak tetszen. Ezt a témát nem azért csinálták, hogy itt vitatkozzatok...Ennyi!!!
szerk.: maximumgame: én azt nemmondtam h nehéz... csak ha már olyan drága akk már rakhattak volna bele vmi igényesebb érintő rendszert is... pl a fent emlitett elektronkisülésest 😀
Ezt neked Iphone 😀
4. hagyjuk az egészet...
nagyon nemnehéz nyomkodni! megszokod pont annyira érinted meg amennyire kell!
nekem folia még mindig rajtavan és egyáltalán nemnehéz nyomkodni!
a 640x480 kép az böven elég telohoz!
Ezt neked Iphone 😀
4. hagyjuk az egészet...
Satiomon 2. Frissités van és baromi gyors lett! minden frissitésel egyre gyorsabb és egyre jobb dolgokat tudd!
Egyáltalán nem lassu telefon! 256mb memoria meg betelik néha, de én minöségre és árban néztem! most megnézed Enyémnek az ára alig esett le! pl Samsung Omnia azóta tavaj óta már apropénzbe kerül , mert havonta 5 telefont add ki a samsung és tisztába kell lennie annak aki samsungot vesz, hogy az ára baromigyorsan lefog esni! és semmitnemfog érni!
Már az omnia 2 is olcsobb mint az enyém! pedig utána jött ki!
itthon lessz vagy 3-4 kilo kint meg 80 e böl megvan durva
[url]http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=hirek&id=658[/url]
Sony +++ (X10+++, Vivaz+++)
Nokia ---
😃
azt elfelejtetted megemliteni h az N95 közel 5éves fejlesztés... a Satio meg fél... 5évvel ezelött a Sony-ban hol volt wifi, 5mp kam., giroszkóp stb? 😲
Vaze!Iphone!Még hogy nem különleges!Extrém király!
Mondom olyan game-ek meg programok vannak rajta, hogy az már nagyondúrva!
Ird be akár youtube-ba, hogy Iphone best games, vagy application-s vagy akármit amit akarsz!Nagyon pöpec!
Még az F1 2009 is megvan rá, amit PSP-re adtak kI!
De Iphone-ért nagyon sok pénzt én sem adnék ki!
Net nélkül 0?Nem vágom!A hálózatokra gondolsz?Mert tudtommal van benne wifi!
Van benne wifi, de viszont nem mindenhol van wifi elérhetőség!
Az előfizetéses netre meg egy kisebb navigáció után kifizetheted a telefon árának 1/4-éd!
Mostanra már a kinézetét is unalmasnak találom! Ettől függetlenül elnyomogatnék egyet, de ha pénzt kellene belefektetni biztosan nem olyat vennék!
nagyon dúrva progik vannak benne!Mint pl. van Zongora, gitár stb 😀
Nagyon profi cucc!
Szerk.: HTC touch pro 2