Pixx: Az ilyen populárisabb anime filmek esetén min fél évet rá kell számolni mire lesz BD verzió. Naruto the Last esetében is volt vagy 7-8 hónap. Egyébként vhol októbert,máshol decembert írnak. Pontos dátumról passz.
xoki: Hehe,pont tegnap néztem meg a K-on filmet. Az első 2 évadot már régebben láttam és tudomásom se volt h van film is. Myanimelist nézegetése közben találtam meg. Baromi jó volt 😃 Spoiler!
Főleg amikor azunyan félreértette yui nemi identitását😃D behaltam
Megnéztem az új Dragon Ball Z filmet (Dermesztő feltámadása) és úgy gondolom elég jó lett. Ugyebár, ahogy a cim is elárulja Dermesztő feltámad és őt ismerve tudjuk, hogy bosszút akar állni Gokun. Viszont rájön, hogy semmi esélye ellene és ezért el kezd edzeni és piszok erős lesz. Itt jön az egyik dolog, ami nem tetszik. Son Gohan nem edzett a Buu elleni harc óta semmit szóval jelentősen gyengébb lett, de hogy Dermesztő legelső formája egy ütéssel majdnem kinyirta az kicsit sok volt. A Dragon Ball-ban mindig is erről volt szó, hogy milyen hatalmas a különbség két fél ereje között és ennek a bemutatását sokszor túlzásba viszik.
A történet szerintem elfogadható volt. Kifejezetten tetszett benne a komédia. Nem próbálták meg ráerőltetni a komolyságot és több pillanat volt, amikor megnevettetettek a kissebb-nagyobb beszólások és a többi... A látvány persze hozta a 2015-ös szintet. A hangok is egész jók voltak.
8/10
UI: Ha legalább kicsit olyan jól nézne ki a Dragon Ball Super mint ez. Legyen az a kicsi akár 10% vagy ilyesmi, de szerintem már akkor is jobban nézne ki, mint ahogy most.
xoki: Jaa, ééértem, de igazából mégsem, de egyébként talán igen 😆 😃 Áhh, kéne valami sorrend az animék között...
Lassan befejezem a hyouka-t, akkor Madoka, utána... elfelejtettem 😃
norbli01: én meg azt mondom neked, hogy qrva jó anime, és általában egyezik a véleményünk 😃 Van benne egy trap ami igazából nem az de mégis, de egyébként nem 😃 😆
Hát srácok mivel a Code Geass beadta rendesen az ívet így tegnap egy olyan anime-t kellett keresnem amitől tuti kiégek ..😃 A választásom nem más mint a boku wa tomodachi ga sukunai volt . A tervem tökéletesen működött lenulláztam az agyam így ezek után remélem már bármi jobb lesz 😃
(szerk : Utólag látom van második évada az anime-nek de nincs az az isten hogy megnézzem 😃 )
ömm... nem igazán volt még ilyen kérdésem, de számíthattok még rá: mi ennek az animének a címe? 😆 sok helyen láttam már és azt hiszem 1-2 alkalommal már meg is találtam, de már nincs meg 😜
Bírom, amikor a cosplayesek jobbak mint a színészek 😃 (Shingeki no Kyojin...). A Death Note annyira nem volt zavaró, meg talán még a ... a Méz és Lóherének nem tudom az eredeti címét, de az a live action sem volt katasztrófa emlékeim szerint...
norbli01: nem is rossz ötlet, kell nekem az a 10. rewatch 😆
Anohana live action
Legalább a karakterek hasonlitanak az animésekre eddig... JAA, nem...
max ruhában, de az se az igazi... cosplayesek sokkal jobbak ezeknél...
Mindenesetre várós
xoki: Szerintem is, és sajnálom majd ha tényleg vége lesz, mert ez a legjobb anime amit valaha találtam (egyéni véleményt olvashattatok). De ha mégis vége lesz, 2-3 újra nézés még biztosan ki jön belőle 😃
Nem, sajnos nem, bár volt egy Ending-je aminél mindig más képek voltak, azokat sikerült meg szereznem, + 10 kép (talán?) de ált. nem találok olyan képet ami jó 😃
norbli01: kezd érdekes lenni megint (mondjuk mikor nem volt az, ugye? 😃 ) Van egy elméletem róla, mindig is volt de a fairy tail mindig meglepett, szóval inkább nem találgatok. DE egyre gyanúsabb hogy ez után véget ér a manga :/
Pedig azt hittem tele vagy Fairy tail képekkel 😃
Code geassre én 6 pontot adtam anno, de már 4 en van 😆
jozsefgyorfi jajj, hogy azt az animét hogy szerettem 😃 igazából már nem emlékszem rá annyira jól, még nagyon régen láttam és eléggé zavaros volt, amikor a tv-ben ki hagytam 1-2 részt de egyszer majd még újra nézem 😃
jozsefgyorfi Én is ugyan így voltam vele.😃 a közepe felé jössz rá, hogy amúgy Vaas vagy Vaash vagy mi a neve egy eléggé komoly és kicsit durván erős karakter.😃 De amúgy ha már láttad a Trinity Blood-ot feltűnik, hogy EGY AZ EGYBEN ugyan az a story. Na jó nem, csak 80%-ban.
Mikor elkezdtem nézni a Code Geass-t én is eldobtam tőle az agyam rendesen 😀.
btw: Most a Trigun-t nézem és be kell, hogy valljam jobb, mint amire számitottam. Érdekes a főszereplőnk is. Az első rész alapján azt gondoltam, hogy csak egy idióta, de ez nem teljesen igaz.
Hát gyerekek most teljesen letargiába vagyok úgy őszintén .
Ahogy megtaláltam az anime-t a youtube-on ráadásul best power anime címszóval és 3 videóból 2-ben benne volt nem gondoltam volna hogy ennyire jó lesz .
Az anime story-ról nem fogok írni mert egy kicsit bonyolult a másik hogy animeaddicts-en megtaláljátok , most komolyan gondolkozok hogyan kezdjek bele .
Ez az anime olyan meglepetéseket okozott hogy az hihetetlen ..Annak ellenére hogy 2008-as nagyon brutális ..Két évada van és mind a kettő vége akkora pofont adott hogy csak néztem ki a fejemből . Nah de valahogy csak össze kéne szedni a gondolataimat ,a sotry-ról csak annyit hogy nagyon össze tett ergó nem a 12 éves gyerekeket célozták meg vele . A karakterek szintén klapolnak minden téren és nem 5 karakterről beszélek ...Szívesen kitérnék egy jó párra de nem tehettem mert akkor nagyon hosszú lenne . A Grafika szintén jó annak ellenére hogy "régi" illetve a zenék is nagyon passzoltak . Amikor elkezdtem nézni nem gondoltam volna hogy ennyire meg fog fogni főleg a 2.évad, (igen dispPap 😃 ) . Mert az első évadban lelouch <😢főszereplő) nem használta annyiszor a képességét DE ennek meg is volt az oka hisz itt nem csak úgy van ,hogy van egy képességed és aztán semmi negatívum áhhh itt olyan negatívum van ami miatt ésszel kell használni az erődet .
ÉS ez miatt egy hatalmas plusz pont az anime-nek mert így olyanná alakítja a helyzeteket amiket nehéz megoldani . Szóval az első évad is izgalmas de a második sokkalta jobb .
Voltak olyan helyzetek mikor már untam ezt a sok harcot és akkor az anime jön egy kis kikapcsolódással tökéletes !
És a vége az hatalmas azt hihetetlenül jól megcsinálták 😀 !
Ajánlom mindenkinek mert rengeteg csavar van benne illetve a story az hihetetlen jó és a kivitelezése is !
10/9 miért is 9 ?! ha már ennyire agyon dicsértem? Mivel teljesen fantasy fan vagyok és nálam vannak alap "pillérek" amit egy anime-nek teljesíteni kell ahoz hogy elérje a 10 pontszámot .
De annak ellenére nagyon erős 9-es !
Gyűjtetek e anime képeket a gépen? Ha igen milyeneket/mennyi van/miért?
Ehehe, általában meme-eket, de ha találok jó képeket, akkor azokat is letöltöm, meg ugye xoki 1300 képe is itt van 😃 de egyébként olyan 300-500 körül el szórva itt-ott mappákban vannak 😃
xoki: Máris elolvasom, csak mostanában még ma sem találtam az újat 😃 szerk.: Megnéztem, és imádom 😃 alig várom a következő fejezetet, Natsu engem is feltüzelt 😆 És ezt vártam, hihetetlen hogy Spoiler!
Mavis
is elő került, reméltem, hogy tényleg az, amire gondolok 😃 na jó, abba hagyom, mert holnap reggel 8-ig írom 😃 csak alig vártam 😃
Látom nem valami aktiv ma a forum 😃
Na itt egy apró kis közvélemény kutató kérdés 😃
Nos az én válaszom igen, 3 mappára bontva.
- Az összes amit facebookra postoltam
- Memék
- Personal favorite (ma kezdtem el 😃 )
Összesen kitesznek olyan 1500 at, personal favorite jelenleg csak 53 van... MÉG! 😃
Gyűjtésnek különösebb oka nincs, mivel nézegetni nem szoktam, mondhatjuk, hogy unaloműzés az oka 😃
"ocsá" nak ejtik de o-chi-ya -nak írjá... japán nyelvtan... mint nálunk se céess hanem csé a cs... de én az előtte lévő ko-t nem értettem mért rakták oda(nem vagyok mindentudó lehet télleg van valami oka...)
A japán szavakat japánok csináltak... majd átvettek nagyon sok mindent a kínaiaktól... majd igen az angoloktól... mert náluk nem volt ágy meg asztal meg ilyenek helyette inkább kotatsu volt...
Én nem azt mondtam hogy jó vagy nem... csak hogy a hangzása más és leírni is...
Én nem akarok vitatkozni csak azt mondom hogy aki normálisan akar tanulni az tegye több forrásból... nem én fogok majd nézni... mert mai napig vannak "maradiak" akik nem fogják megtanulni az új szavakat...(de csak szerintem hangzik jobban a japán,meg csak szerintem tanulják azért mert könnyebb az angol alapokra helyezni a dolgot...)
"Egy japán csinálta..." mert ha valaki magyar az már nyelvtan könyvet is írhat...(amúgy ez igaz... legalábbis nekünk voltak elég nyelvtanilag borzasztóan megírt dolgok benne...(legalább sokat nevettünk 😃(de csak azért mert tudtuk hogy mondják rendesen...)))
De mint mondtam nekem mindegy hogy neked kocsi vagy autó...
dispPap kérdésedre válaszolva : második évad 4 .rész 😃
Mellesleg ha már így feljött a Death N. őszintén meg mondom nekem semmi olyan nem volt hogy azt mondjam hasonlítanak 😆
Úgy az egész felépítés hasonló, de ott akadtam ki h a csajt ugyan úgy a szobájában rejtegeti és a szerepe is ugyan az mint Ryuk-nak 😃 De amúgy szerintem vannak még hasonlóságok... viszont nem azt mondom hogy rossz a Code Geass, persze jó kis gondolkodni való, ezért nem is vettem le 😃 + a karakterek azért érdekesek, tehát jónak néz ki eddig.
A Death Note - Code Geass kapcsolatot sosem értettem, maximum annyiban hogy a főhős hasonlóan átgázol mindenkin a célja érdekében. De Lelouch nem - legalább is nem annyira - megalomániás mint Yagami, illetve Lelouchnak nincs istenkomplexusa mint Yagaminak. Mellesleg ha összességében nézem a Code Geass egy bonyolultabb anime, raádásul a lezárása eléggé elgondolkodtató. Kár lenne kihagyni.
Én a Code Geass-ből meg néztem 7 részt, mondom: "ez egy Death Note 2.0, de majd megnézem ha épp úgy tartja kedvem a többi részt is" szóval kissé vicces volt, mert egy csomó mindenről a DN jutott az eszembe 😆
norbli01: hát k-on! the movie 😆
le is szedem, muszáj lesz megnézni most 😃 😃
Spoiler!
A történet szerintem elfogadható volt. Kifejezetten tetszett benne a komédia. Nem próbálták meg ráerőltetni a komolyságot és több pillanat volt, amikor megnevettetettek a kissebb-nagyobb beszólások és a többi... A látvány persze hozta a 2015-ös szintet. A hangok is egész jók voltak.
8/10
UI: Ha legalább kicsit olyan jól nézne ki a Dragon Ball Super mint ez. Legyen az a kicsi akár 10% vagy ilyesmi, de szerintem már akkor is jobban nézne ki, mint ahogy most.
Utána holt versenyben a fairy tail meg a love live karakterek 😀 😃
[LINK]
Lassan befejezem a hyouka-t, akkor Madoka, utána... elfelejtettem 😃
soko: Ha átlagos akkor azt hiszem tetszeni fog 😃
Nekem személy szerint nem tetszett 😃
Meg talán ha van olyan érdekes, akkor még a mangát is megnézem 😃
(szerk : Utólag látom van második évada az anime-nek de nincs az az isten hogy megnézzem 😃 )
Anohana live action
Legalább a karakterek hasonlitanak az animésekre eddig... JAA, nem...
max ruhában, de az se az igazi... cosplayesek sokkal jobbak ezeknél...
Mindenesetre várós
Nem, sajnos nem, bár volt egy Ending-je aminél mindig más képek voltak, azokat sikerült meg szereznem, + 10 kép (talán?) de ált. nem találok olyan képet ami jó 😃
szegény 😆 lehet újra nézem lassan a K-ON!-t 😃
Pedig azt hittem tele vagy Fairy tail képekkel 😃
Code geassre én 6 pontot adtam anno, de már 4 en van 😆
Soko amúgy írd már meg PM-ben hogy Szerinted(!!!) mi történt a végén! Évek során legalább 2500 összesküvéselméletet hallottam a végével kapcsolatban.
btw: Most a Trigun-t nézem és be kell, hogy valljam jobb, mint amire számitottam. Érdekes a főszereplőnk is. Az első rész alapján azt gondoltam, hogy csak egy idióta, de ez nem teljesen igaz.
Hát gyerekek most teljesen letargiába vagyok úgy őszintén .
Ahogy megtaláltam az anime-t a youtube-on ráadásul best power anime címszóval és 3 videóból 2-ben benne volt nem gondoltam volna hogy ennyire jó lesz .
Az anime story-ról nem fogok írni mert egy kicsit bonyolult a másik hogy animeaddicts-en megtaláljátok , most komolyan gondolkozok hogyan kezdjek bele .
Ez az anime olyan meglepetéseket okozott hogy az hihetetlen ..Annak ellenére hogy 2008-as nagyon brutális ..Két évada van és mind a kettő vége akkora pofont adott hogy csak néztem ki a fejemből . Nah de valahogy csak össze kéne szedni a gondolataimat ,a sotry-ról csak annyit hogy nagyon össze tett ergó nem a 12 éves gyerekeket célozták meg vele . A karakterek szintén klapolnak minden téren és nem 5 karakterről beszélek ...Szívesen kitérnék egy jó párra de nem tehettem mert akkor nagyon hosszú lenne . A Grafika szintén jó annak ellenére hogy "régi" illetve a zenék is nagyon passzoltak . Amikor elkezdtem nézni nem gondoltam volna hogy ennyire meg fog fogni főleg a 2.évad, (igen dispPap 😃 ) . Mert az első évadban lelouch <😢főszereplő) nem használta annyiszor a képességét DE ennek meg is volt az oka hisz itt nem csak úgy van ,hogy van egy képességed és aztán semmi negatívum áhhh itt olyan negatívum van ami miatt ésszel kell használni az erődet .
ÉS ez miatt egy hatalmas plusz pont az anime-nek mert így olyanná alakítja a helyzeteket amiket nehéz megoldani . Szóval az első évad is izgalmas de a második sokkalta jobb .
Voltak olyan helyzetek mikor már untam ezt a sok harcot és akkor az anime jön egy kis kikapcsolódással tökéletes !
És a vége az hatalmas azt hihetetlenül jól megcsinálták 😀 !
Ajánlom mindenkinek mert rengeteg csavar van benne illetve a story az hihetetlen jó és a kivitelezése is !
10/9 miért is 9 ?! ha már ennyire agyon dicsértem? Mivel teljesen fantasy fan vagyok és nálam vannak alap "pillérek" amit egy anime-nek teljesíteni kell ahoz hogy elérje a 10 pontszámot .
De annak ellenére nagyon erős 9-es !
Ehehe, általában meme-eket, de ha találok jó képeket, akkor azokat is letöltöm, meg ugye xoki 1300 képe is itt van 😃 de egyébként olyan 300-500 körül el szórva itt-ott mappákban vannak 😃
xoki: Máris elolvasom, csak mostanában még ma sem találtam az újat 😃 szerk.: Megnéztem, és imádom 😃 alig várom a következő fejezetet, Natsu engem is feltüzelt 😆 És ezt vártam, hihetetlen hogy Spoiler!
Sárkányos képeket. Leginkább Haku mind.
Hát ez olyan is is .
Gyűjtök de nem feltétlen anime képeket hanem inkább ilyen funny képeket .
Persze van anime-es de az háttérkép kb 5db van 😃
Na itt egy apró kis közvélemény kutató kérdés 😃
Nos az én válaszom igen, 3 mappára bontva.
- Az összes amit facebookra postoltam
- Memék
- Personal favorite (ma kezdtem el 😃 )
Összesen kitesznek olyan 1500 at, personal favorite jelenleg csak 53 van... MÉG! 😃
Gyűjtésnek különösebb oka nincs, mivel nézegetni nem szoktam, mondhatjuk, hogy unaloműzés az oka 😃
Maradékot nézd végig egyben.
Hát érdekes lesz megfogalmazni ezt az anime-t az tuti . 😃
A japán szavakat japánok csináltak... majd átvettek nagyon sok mindent a kínaiaktól... majd igen az angoloktól... mert náluk nem volt ágy meg asztal meg ilyenek helyette inkább kotatsu volt...
Én nem azt mondtam hogy jó vagy nem... csak hogy a hangzása más és leírni is...
Én nem akarok vitatkozni csak azt mondom hogy aki normálisan akar tanulni az tegye több forrásból... nem én fogok majd nézni... mert mai napig vannak "maradiak" akik nem fogják megtanulni az új szavakat...(de csak szerintem hangzik jobban a japán,meg csak szerintem tanulják azért mert könnyebb az angol alapokra helyezni a dolgot...)
"Egy japán csinálta..." mert ha valaki magyar az már nyelvtan könyvet is írhat...(amúgy ez igaz... legalábbis nekünk voltak elég nyelvtanilag borzasztóan megírt dolgok benne...(legalább sokat nevettünk 😃(de csak azért mert tudtuk hogy mondják rendesen...)))
De mint mondtam nekem mindegy hogy neked kocsi vagy autó...
Mellesleg ha már így feljött a Death N. őszintén meg mondom nekem semmi olyan nem volt hogy azt mondjam hasonlítanak 😆