Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
20-25e forintért szeretnék venni egy használt okos(ka)telefont. Hosszú távra tervezek, több évig hurcolnám, használnám. Épp ezért első a megbízhatóság (zte gondolom indulásból KO). Második meg az, hogy kihangosítva, tehát füles nélkül szépen és telefon viszonylatban hangosan szóljon.
Tehát zene, nagyon ritkán 1-2 fénykép (minőség nem lényeg, tényleg ilyen alap dolgokat, hogy el ne felejtsem). Egy kevés játék (nem 3d-s csodák, 5 perces unaloműzők csak). És persze telefonálás. 😀
Nem használnám netezésre, soha semmilyen körülmények közt.
Mit javasoltok? Eddig a SE xperia x10 minit/xperia minit, az xperia x8-at, nokia 5800-at néztem. Illetve SE LWW, bár egy ilyen 25e körüli példány felkutatásához magánnyomozó kéne. Más is jöhet, én eddig ezek közt vaciláltam, de nyitott vagyok mint egy pinceajtó.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Valaki megmondaná nekem hogy az mért van? : Van 1 Samsung Galaxy s Plus-om lényeg hogy a kerner ki van cserélve (rootolva van) Rom a gyári megy benne, És eddig minden jó volt de mostanába a drágaának egyfolytába betelik a ram-ja az a fél giga marad vagy 30 mega és hiába ürítem használok ram bostert és csak teljesen random. Valamikor 10 per alatt valamikor 4 napig nem csinálja de mértvan?? űÉs hiába ürítem nem megy szinte semmi sem róla és belasul a teló úgy hogy semmi sem fut a proci 1.6 ghz-n van (csak ha játszok apalból 1.4 en (gyári órajel) Kösz előre is remélem tudtok valami okosat mondani.

Igen tudom ez nem teljesen ide tartozik. De valamenyire igen.
0
0
0
0
niteforce avatar
Bár hát ez egy játékos oldal, mit vár az ember? 😃
Én sose játszom a telefonon, csak eszi az akksit le 😃
0
0
0
0
Davezorrr avatar
niteforce írta:
Azért az érdekes hogy a telefonon már a játék a lényeg 😃

jaja 😃 ezután már csak az lenne jobb ha a ps vita-val meg telefonálni lehetne 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nekem pl az hogy ne szaggasson erre a galaxy s3 össze vissza laggol néhol 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
Azért az érdekes hogy a telefonon már a játék a lényeg 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Oszt társamnak egy qualcom msm7227 800mhz es szarral ment szaggatva a huawei ben már jobb van talán menne bár valószínű 20-25fps nél nem lesz jobb.
0
0
0
0
Adam996 avatar
GTA 3-nak kell 2 mag vagy egy de az nagyon erős legyen 😃
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
Kmisi99 írta:
Hát az már valószínű futna. A közepes gépigényű android játékok mennének.

kösszi😃 még a GTA 3-mal próbálkozok meg de vszinüleg FATAL ERROR-al kidob😃😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát az már valószínű futna. A közepes gépigényű android játékok mennének.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
Kmisi99 írta:
Dehogy még a 2 se futna max szaggatva.

és a Minecraft ?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Dehogy még a 2 se futna max szaggatva.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
ja már úton van a huawei csak megkérdeztem de a huawei-en futna modern combat 3?
0
0
0
0
niteforce avatar
így mindenképpen a 3GS, sokkal jobban van optimalizálva a szoftver.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
ugyanakkora felbontásal rendelkeznek am egy

1.iphone 3GS
VS
2.Huawei ascend Y200

csak azért kérdeztem mert az 1. az 3GS és azon fut a modern Combat 3 igazábol a ram ugyanannyi😃
a többi meg nem tudom menyire külünböznek😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Ez felbontástól is függ, de az első jobb.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
szeretném kérdezni hogy ezek közül melyik teló alkatrész jobb
CPU:600 MHz Cortex-A8
GPU😜owerVR SGX535(Valahol azt írják hogy Adreno 200)
RAM:256 MB
VS
CPU:800 MHz Cortex-A5
GPU:Adreno 200
RAM:256mb

melyik a jobb?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintem egyértelműen a T jóval újabb is.
0
0
0
0
lumosnina avatar
Sziasztok!

Xperia T vagy Xperia S a jobb? 😃 Várom a véleményeket!
0
0
0
0
sadox19 avatar
powond írta:
Sziasztok 😀
Azt szeretném kérdezni, hogy mit tudtok a ZTE Grand X IN-ről?
A t-mobilnál nézem, jó árban van, pont annyi mint az ot 995 😀
Szerintetek melyik a jobb? 😀

Itt van a két telefon összehasonlítva: http://www.telefonguru.hu/keszulek_osszehasonlitas/Alcatel%20OT-995/ZTE%20Grand%20X%20IN?rightmake=&left=Alcatel+OT-995&right=ZTE+Grand+X+IN
Ha kell vélemény az Alcatel OT995-ről, írj PM-et
0
0
0
0
apetit1989 avatar
DarthRoni, nekem G300-as Huawei-em van, néhány hete már. Ha infó kell, írj.
0
0
0
0
powond avatar
Sziasztok 😀
Azt szeretném kérdezni, hogy mit tudtok a ZTE Grand X IN-ről?
A t-mobilnál nézem, jó árban van, pont annyi mint az ot 995 😀
Szerintetek melyik a jobb? 😀
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Kmisi99 írta:
Nagyon rondának találom a formatervüket. Hát kösz az ajánlást nem annyira jönnek be. Azt hiszem egy nexus s-t veszek 4.1 el brutálisan megy.

szerezz be egy Motorola Atrix 4G-t! őrült jó mobil! Én átszámolva 57k-ért vettem (brit T-Mobiles volt s a tulajdonosát zavarta hogy nincs rajta szlovák nyelv - ROOT-olni tudta de a bootunlocking már nem jött össze neki) s minden egyes petákot megért! 4.1.2vel használom 1,3GHzen futtatva a 2 magot...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nagyon rondának találom a formatervüket. Hát kösz az ajánlást nem annyira jönnek be. Azt hiszem egy nexus s-t veszek 4.1 el brutálisan megy.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Kmisi99 írta:
Attól még lehet rá rakni 2.3 mat is még 4.1 is lehet van rá bár az elég kezdetleges lehet.

Tényleg ha már itt ez a téma akkor milyen telefon vegyek? olyan 50-60k ig mennék el. Lehetőleg használt és a SONY kizárva az semmiképp nem kell.

Mibaj a Sonyval? xperia U nem jön be?

Alcatel OT995, vagy Huawei G300?

Én jelenleg a Huawei-el szemezek, szerintetek megérné? 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Attól még lehet rá rakni 2.3 mat is még 4.1 is lehet van rá bár az elég kezdetleges lehet.

Tényleg ha már itt ez a téma akkor milyen telefon vegyek? olyan 50-60k ig mennék el. Lehetőleg használt és a SONY kizárva az semmiképp nem kell.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
19ati93 írta:
DarthRoni írta:
Sziasztok, nem tudjátok véletlen, hogy LG GT540-nél lehet-e a memória kártyára telepíteni az alkalmazásokat? Mert alapból mindent a telefon memójára akar, ami viszont rohadt kicsi, és alíg fér el pár alkalmazás rajta, Valahogy nem lehet megoldani hogy alapból az SD kártyára telepítsen?

rakj rá gingerbeard-ot vagy apptoSD app-ot

Úgy tudom hogy a GT 540-re a 2.1-es az utolsó android frissítés, illetve szedtem le 3 olyan app-ot is és egyikkel sem akar működni :S
0
0
0
0
19ati93 avatar
DarthRoni írta:
Sziasztok, nem tudjátok véletlen, hogy LG GT540-nél lehet-e a memória kártyára telepíteni az alkalmazásokat? Mert alapból mindent a telefon memójára akar, ami viszont rohadt kicsi, és alíg fér el pár alkalmazás rajta, Valahogy nem lehet megoldani hogy alapból az SD kártyára telepítsen?

rakj rá gingerbeard-ot vagy apptoSD app-ot
0
0
0
0
DarthRoni avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Azt se tudom mi az afun díjcsomag.😆 2 éve nem vettem telefont újonnan.
0
0
0
0
molfer98 avatar
És meglévő fun díjcsomag mellé nem tudod mennyit kell fizetmi?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Lazán vinnie kell olyan hardverrel. Még egyjobb egy magos teló is elviszi ezeket nem hogy az U de nézz youtube vidit. Nem tudom milyen a hangszóró de nem zenére való a telefon. Valószínűleg tucattermék azaz pont olyan mint a többi telefoné szól de nem lesz az hogy hűű meg hááá.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Az xperia u hogy birkozik meg a játékokkal? Pl gangstar rio , modern combet , gta 3. És mennyire jo a külső hangszoroja? 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ahogy elnézegettem, csodát nem lehet tőle elvárni, de az árához képest korrekt. A recenziók szerint kategóriájához képest gyors, a Galaxy Ace riválisává nevezték ki. Az igényeidtől függ a dolog: elég-e a viszonylag kicsi kép, gyatra kamera.
Nekem a nagyobb, Ascend G300-as van, a nagyobb 3D játékok alatt elvérzik, te a többi funkciójában viszont meglepően gyors a teló. Tetszik a Huawei féle Android is, gördülékenyen megy, azzal nem lesz gond az Y200-assal sem.
0
0
0
0
Potefix avatar
Sziasztok! Egy Huawei ascend y200-at szeretnék venni a közeljövőben.A telefonról mi a véleményetek?
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Ma voltam megnézni a 3GS-t,és tuti nem hamisítvány,minden működik,úgyhogy megveszem!
A fülest nem próbáltam ki,milyen minőségűek?
0
0
0
0
molfer98 avatar
Amúgy az xperia u mennyibe keröl ha fun csomagom van?
0
0
0
0
Zedz avatar
Mondjuk a 3GS is csak félig-meddig kapta meg az iOS 6-ot. Nevezzük inkább iOS 5.5-nek.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hát komolyabb játékokhoz már kéne a 3GS
0
0
0
0
molfer98 avatar
játszani meg zenét hallgatni kéne elsősorban 😀
0
0
0
0
Adam996 avatar
Elég elavult szerintem már ne vegyél csak 4.1.2.-t lehet rá tenni és már nem viszi az új játékokat bár nekem doodle jump-ra meg telefonálásra meg felel de ha többet akarsz akkor kevés lesz 😃
0
0
0
0
molfer98 avatar
És a 3g-vel mi a hejzet?
0
0
0
0
Adam996 avatar
Fel lehet rá tenni a legújabb ios 6-ot és még mindegyik játékot viszi
0
0
0
0
molfer98 avatar
Én most néztem 3gs-eket 40-ért. Lehet ilyet veszek. De játékok meg szoftverek terén mennyire támogatott még?
0
0
0
0
niteforce avatar
Ritka szar kijelzőjük van, és ha be van kapcsolva, akkor már látod hogy az nem iOS, hanem valami 10 éves symbian alapú valami. És látszik rajta hogy ócska műanyag az egész, mintha egy játék telefon lenne.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Ha rá nézel észre veszed mert kissebb a kijelző alma nincs a hátulján nincs benne wifi ha ezek közül valamelyik fellép tuti hamisítvány 😃
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Az említett telefont szeretném megvásárolni(Iphone 3GS)már csak az a kérdés,hogy hogyan lehet kiszúrni ha esetleg hamisítvány(bár úgy tudom 3GS-t nem hamisítanak)?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Használtan itt körül kapni zte baldet annyiért jó vétel.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció