Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tehát zene, nagyon ritkán 1-2 fénykép (minőség nem lényeg, tényleg ilyen alap dolgokat, hogy el ne felejtsem). Egy kevés játék (nem 3d-s csodák, 5 perces unaloműzők csak). És persze telefonálás. 😀
Nem használnám netezésre, soha semmilyen körülmények közt.
Mit javasoltok? Eddig a SE xperia x10 minit/xperia minit, az xperia x8-at, nokia 5800-at néztem. Illetve SE LWW, bár egy ilyen 25e körüli példány felkutatásához magánnyomozó kéne. Más is jöhet, én eddig ezek közt vaciláltam, de nyitott vagyok mint egy pinceajtó.
Igen tudom ez nem teljesen ide tartozik. De valamenyire igen.
Én sose játszom a telefonon, csak eszi az akksit le 😃
Azért az érdekes hogy a telefonon már a játék a lényeg 😃
jaja 😃 ezután már csak az lenne jobb ha a ps vita-val meg telefonálni lehetne 😃
Hát az már valószínű futna. A közepes gépigényű android játékok mennének.
kösszi😃 még a GTA 3-mal próbálkozok meg de vszinüleg FATAL ERROR-al kidob😃😃
Dehogy még a 2 se futna max szaggatva.
és a Minecraft ?
1.iphone 3GS
VS
2.Huawei ascend Y200
csak azért kérdeztem mert az 1. az 3GS és azon fut a modern Combat 3 igazábol a ram ugyanannyi😃
a többi meg nem tudom menyire külünböznek😃
CPU:600 MHz Cortex-A8
GPU😜owerVR SGX535(Valahol azt írják hogy Adreno 200)
RAM:256 MB
VS
CPU:800 MHz Cortex-A5
GPU:Adreno 200
RAM:256mb
melyik a jobb?
Xperia T vagy Xperia S a jobb? 😃 Várom a véleményeket!
Sziasztok 😀
Azt szeretném kérdezni, hogy mit tudtok a ZTE Grand X IN-ről?
A t-mobilnál nézem, jó árban van, pont annyi mint az ot 995 😀
Szerintetek melyik a jobb? 😀
Itt van a két telefon összehasonlítva: http://www.telefonguru.hu/keszulek_osszehasonlitas/Alcatel%20OT-995/ZTE%20Grand%20X%20IN?rightmake=&left=Alcatel+OT-995&right=ZTE+Grand+X+IN
Ha kell vélemény az Alcatel OT995-ről, írj PM-et
Azt szeretném kérdezni, hogy mit tudtok a ZTE Grand X IN-ről?
A t-mobilnál nézem, jó árban van, pont annyi mint az ot 995 😀
Szerintetek melyik a jobb? 😀
Nagyon rondának találom a formatervüket. Hát kösz az ajánlást nem annyira jönnek be. Azt hiszem egy nexus s-t veszek 4.1 el brutálisan megy.
szerezz be egy Motorola Atrix 4G-t! őrült jó mobil! Én átszámolva 57k-ért vettem (brit T-Mobiles volt s a tulajdonosát zavarta hogy nincs rajta szlovák nyelv - ROOT-olni tudta de a bootunlocking már nem jött össze neki) s minden egyes petákot megért! 4.1.2vel használom 1,3GHzen futtatva a 2 magot...
Attól még lehet rá rakni 2.3 mat is még 4.1 is lehet van rá bár az elég kezdetleges lehet.
Tényleg ha már itt ez a téma akkor milyen telefon vegyek? olyan 50-60k ig mennék el. Lehetőleg használt és a SONY kizárva az semmiképp nem kell.
Mibaj a Sonyval? xperia U nem jön be?
Alcatel OT995, vagy Huawei G300?
Én jelenleg a Huawei-el szemezek, szerintetek megérné? 😀
Tényleg ha már itt ez a téma akkor milyen telefon vegyek? olyan 50-60k ig mennék el. Lehetőleg használt és a SONY kizárva az semmiképp nem kell.
Sziasztok, nem tudjátok véletlen, hogy LG GT540-nél lehet-e a memória kártyára telepíteni az alkalmazásokat? Mert alapból mindent a telefon memójára akar, ami viszont rohadt kicsi, és alíg fér el pár alkalmazás rajta, Valahogy nem lehet megoldani hogy alapból az SD kártyára telepítsen?
rakj rá gingerbeard-ot vagy apptoSD app-ot
Úgy tudom hogy a GT 540-re a 2.1-es az utolsó android frissítés, illetve szedtem le 3 olyan app-ot is és egyikkel sem akar működni :S
Sziasztok, nem tudjátok véletlen, hogy LG GT540-nél lehet-e a memória kártyára telepíteni az alkalmazásokat? Mert alapból mindent a telefon memójára akar, ami viszont rohadt kicsi, és alíg fér el pár alkalmazás rajta, Valahogy nem lehet megoldani hogy alapból az SD kártyára telepítsen?
rakj rá gingerbeard-ot vagy apptoSD app-ot
Nekem a nagyobb, Ascend G300-as van, a nagyobb 3D játékok alatt elvérzik, te a többi funkciójában viszont meglepően gyors a teló. Tetszik a Huawei féle Android is, gördülékenyen megy, azzal nem lesz gond az Y200-assal sem.
A fülest nem próbáltam ki,milyen minőségűek?