Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Igen tudom ez nem teljesen ide tartozik. De valamenyire igen.
Én sose játszom a telefonon, csak eszi az akksit le 😃
Azért az érdekes hogy a telefonon már a játék a lényeg 😃
jaja 😃 ezután már csak az lenne jobb ha a ps vita-val meg telefonálni lehetne 😃
Hát az már valószínű futna. A közepes gépigényű android játékok mennének.
kösszi😃 még a GTA 3-mal próbálkozok meg de vszinüleg FATAL ERROR-al kidob😃😃
Dehogy még a 2 se futna max szaggatva.
és a Minecraft ?
1.iphone 3GS
VS
2.Huawei ascend Y200
csak azért kérdeztem mert az 1. az 3GS és azon fut a modern Combat 3 igazábol a ram ugyanannyi😃
a többi meg nem tudom menyire külünböznek😃
CPU:600 MHz Cortex-A8
GPU😜owerVR SGX535(Valahol azt írják hogy Adreno 200)
RAM:256 MB
VS
CPU:800 MHz Cortex-A5
GPU:Adreno 200
RAM:256mb
melyik a jobb?
Xperia T vagy Xperia S a jobb? 😃 Várom a véleményeket!
Sziasztok 😀
Azt szeretném kérdezni, hogy mit tudtok a ZTE Grand X IN-ről?
A t-mobilnál nézem, jó árban van, pont annyi mint az ot 995 😀
Szerintetek melyik a jobb? 😀
Itt van a két telefon összehasonlítva: http://www.telefonguru.hu/keszulek_osszehasonlitas/Alcatel%20OT-995/ZTE%20Grand%20X%20IN?rightmake=&left=Alcatel+OT-995&right=ZTE+Grand+X+IN
Ha kell vélemény az Alcatel OT995-ről, írj PM-et
Azt szeretném kérdezni, hogy mit tudtok a ZTE Grand X IN-ről?
A t-mobilnál nézem, jó árban van, pont annyi mint az ot 995 😀
Szerintetek melyik a jobb? 😀
Nagyon rondának találom a formatervüket. Hát kösz az ajánlást nem annyira jönnek be. Azt hiszem egy nexus s-t veszek 4.1 el brutálisan megy.
szerezz be egy Motorola Atrix 4G-t! őrült jó mobil! Én átszámolva 57k-ért vettem (brit T-Mobiles volt s a tulajdonosát zavarta hogy nincs rajta szlovák nyelv - ROOT-olni tudta de a bootunlocking már nem jött össze neki) s minden egyes petákot megért! 4.1.2vel használom 1,3GHzen futtatva a 2 magot...
Attól még lehet rá rakni 2.3 mat is még 4.1 is lehet van rá bár az elég kezdetleges lehet.
Tényleg ha már itt ez a téma akkor milyen telefon vegyek? olyan 50-60k ig mennék el. Lehetőleg használt és a SONY kizárva az semmiképp nem kell.
Mibaj a Sonyval? xperia U nem jön be?
Alcatel OT995, vagy Huawei G300?
Én jelenleg a Huawei-el szemezek, szerintetek megérné? 😀
Tényleg ha már itt ez a téma akkor milyen telefon vegyek? olyan 50-60k ig mennék el. Lehetőleg használt és a SONY kizárva az semmiképp nem kell.
Sziasztok, nem tudjátok véletlen, hogy LG GT540-nél lehet-e a memória kártyára telepíteni az alkalmazásokat? Mert alapból mindent a telefon memójára akar, ami viszont rohadt kicsi, és alíg fér el pár alkalmazás rajta, Valahogy nem lehet megoldani hogy alapból az SD kártyára telepítsen?
rakj rá gingerbeard-ot vagy apptoSD app-ot
Úgy tudom hogy a GT 540-re a 2.1-es az utolsó android frissítés, illetve szedtem le 3 olyan app-ot is és egyikkel sem akar működni :S
Sziasztok, nem tudjátok véletlen, hogy LG GT540-nél lehet-e a memória kártyára telepíteni az alkalmazásokat? Mert alapból mindent a telefon memójára akar, ami viszont rohadt kicsi, és alíg fér el pár alkalmazás rajta, Valahogy nem lehet megoldani hogy alapból az SD kártyára telepítsen?
rakj rá gingerbeard-ot vagy apptoSD app-ot
Nekem a nagyobb, Ascend G300-as van, a nagyobb 3D játékok alatt elvérzik, te a többi funkciójában viszont meglepően gyors a teló. Tetszik a Huawei féle Android is, gördülékenyen megy, azzal nem lesz gond az Y200-assal sem.
A fülest nem próbáltam ki,milyen minőségűek?