A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MC MaRcI avatar
valaki tudna dobni egy linket ahonnan le lehet tölteni egy normális verziót vagy az én gépemhez milyen lenne a legjobb ?
0
0
0
0
gacso avatar
ok😃 kösz a választ😃
0
0
0
0
niteforce avatar
ha 4 Gb akkor 64-eset rakj igen, de nem kell tobb a jatekokhoz, csak arra figyelj, hogy amikor programot telepitesz, akkor a 64 bites verziokat szedd le meg telepitsed.
0
0
0
0
gacso avatar
hát 4gb de arra a 64 biteset ajánlották de így nem kell több a játékokhoz?😃
0
0
0
0
niteforce avatar
attol fugg osszesen mennyi memoriad van
0
0
0
0
gacso avatar
Win7-ből milyet rakjak majd fel az új gépemre? 32 vagy 64 biteset?😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Keylogger-t tudsz leszedni, Bár ez csak az internetes oldalakat mutatja és a jelszavakat.
0
0
0
0
Devis avatar
hát én nem találtam ilyesmit, de lehet h eseménynaplóban vhol tárolja
0
0
0
0
no avatar
hali!
Tudjátok, hogy Win7- ben hogy lehet utólag megnézni, hogy mikor használták a gépet, es mit indítottak el rajta?
agy lehet rá valami progit letölteni?
Előre is köszi😀
0
0
0
0
r80ez avatar
gabesz1024 írta:
Én esetleg inkombatibilitásra gondolok,próbáld meg kompatibilitás módban indítani mmondjuk XP Sp 2 essel,és hátha jó lesz.Ha a gépnek volna vmi baja akkor minden gémnél fagyna

Először is köszönöm, hogy válaszoltál. Másrészről viszont a kompatibilitást már megpróbáltam. A fagyást eredményező játékoknál windows xp sp3 és sp2-es módban ugyanúgy fennáll a hiba.
0
0
0
0
JaniWalker avatar
Sziasztok.Nem tudom mi történt egyik pillanatól a másikra eltűnt a dvd meghajtóm és a daemon tools os meghajtók is.A dvd meghajtónál sárga felkiálltó jel van .Hibaelhárítok és utána azt irja hogy nem sikerült.próbáltam már letörölni a daemon toolst úgy se jó!Segítsetek légyszi!
0
0
0
0
niteforce avatar
Devis írta:
start menü->minden program->kellékek->futtatás->beírod h msconfig->automantikus indítás->és kiszeded a jelölést abból amit nem akarsz h induljon

kosz
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Én esetleg inkombatibilitásra gondolok,próbáld meg kompatibilitás módban indítani mmondjuk XP Sp 2 essel,és hátha jó lesz.Ha a gépnek volna vmi baja akkor minden gémnél fagyna
0
0
0
0
r80ez avatar
Először is Üdv mindenkinek!
Remélem választ kapok majd a kérdésemre. A problémám az lenne hogy a Windows bizonyos alkalmakkor lefagy. Se kép se hang a naplófájlok között egy bizonyos Kernel 41-es problémát mond nekem a gép. CSAK és kizárólag akkor fagy le a gép amikor játszok valamelyik játékkal. Na de itt jön a csavar ugyanis semmi átmenet nincs a játékok között. Az Assassins Creed összes része a Wowal együtt tökéletesen fagyás nélkül fut de például a minecraft ami valljuk be nem egy nagy gépigényt kérő játék lefagy. Szóval a hiba adott (kernel-41 vagy valami más). Remélem tudtok nekem segiteni! Ja és ha számit akkor elmondom, hogy Windows 7 Enterprise operációs rendszert használok.

Segitségeteket előre is köszönöm.

(Ha rossz helyre irtam a kérdésemet akkor bocsánatot kérek)
0
0
0
0
Devis avatar
start menü->minden program->kellékek->futtatás->beírod h msconfig->automantikus indítás->és kiszeded a jelölést abból amit nem akarsz h induljon
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
Windows7-ben hol lehet beallitani, hogy milyen programok induljanak inditasnal?
mert jon a skype, a smartdoctor, meg minden szar.
kosz elore is😀
0
0
0
0
sisko avatar
jasko írta:
kiirtam dvd-re egy darab iso fájl-ba és nem bootolja be!!!
mi lehet a hiba?

Mit is írtál ki? Mert ha a windowst írtad ki,akkor nem az iso fájlt kell ráírni a dvd-re adatdvd-ként,hanem iso-ként pl nero burning rom-mal ,lehetőleg max 4x sebességgel(alapesetben duplakatt az iso-ra,automatikusan elindul a nero-persze ha van)
Másrészt meg indításkor biosban kell beállítani,hogy lemezről bootoljon a gép.
0
0
0
0
jasko avatar
kiirtam dvd-re egy darab iso fájl-ba és nem bootolja be!!!
mi lehet a hiba?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Lol! Startup problémám volt, és újra kellett húznom a gépet! 😂
Egyszer csak leálltak a letöltések, majd kikapcsoltam a gépet, és amikor újraindítottam ez fogadott. 😃
0
0
0
0
jasko avatar
kösz, 10.0 a vgam 😀
0
0
0
0
sisko avatar
jasko írta:
win7-re jó a dx10.0?

A win7 alapból felrakja a dx11-et,a vga-tól függ,melyiket használja.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Win7-et nem nehéz felrakni, csak kell egy normális telepítő és ennyi! 😃
0
0
0
0
WyhoS avatar
Helló valaki nem tudja , mérvan az hogy amikor újra raktam a windows7-et nem mutatja a másik particiót , csak a c-t. Valaki nem tudja mérnem mutatja?
Válaszokat előre is köszi
0
0
0
0
szevo avatar
Win 7-et olyan egyszerű felrakni mint ha egy játékot raknál fel.
0
0
0
0
niteforce avatar
meg tudod ez winfos😀 te nem tudod elrontani, csak a rendszer magat tudja elrontani 😆
0
0
0
0
Killer17 avatar
Nem nehéz én is magamtól raktam fel a win 7-et 😀 pedig f.stam hogy nem sikerül 😃
Ha magyar nyelvűt szedsz/szedtél le akkor pofon egyszerű 😉 mindenre rákérdez 😀
0
0
0
0
Adam996 avatar
Oké kösz a segítséget 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
nem muszaly, eleg ha nem engeded neki, hogy onnan a frissiteseket letoltse
0
0
0
0
Adam996 avatar
Oké kösz a segítséget és még 1dolog a windows loader aktiválása elött télleg kapcsoljam ki a netet??
0
0
0
0
niteforce avatar
olvasd el az alaplapodnak a kezikonyveben a bios vezerlo billentyuket, van egy olyan, ami egy olyan listaba visz, ahol a meghajtonak a nevei vannak, ott ki jelolod a dvd-t (nekem ez a billentyu a F8, de zongorazd vegig az F billenyuket, az egyik biztos az)
es akkor beindult, fogja kerdezni, hova telepitse, itt valaszd a c meghajtot, azt elotte formazzad igen. (ott van a gomb hogy formazas)
Az automatikus frissitest igen, tiltsad le, mert a KB971033 frissites kilovi az aktivalt windowst.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Nem kell link már néztem is vidit hogy kell de azt hogy csináljam h DVD-ről botoljon?? ezt nem tudom meg telepítés elött formázzam a c meghajtót vagy amikor kérdi h hova telepítse?? meg ügye az automatikus frissítéseket vagy miket tiltsam le ha nem eredeti??
0
0
0
0
niteforce avatar
ha kell, adok linket PM-ben!
0
0
0
0
niteforce avatar
leszedsz egyet , ami crackelt, az ISO-t kiirod a leheto legkisebb sebesseggel, alcohol 120-al, ashampoo burning studio val, mindegy mivel, csak ne a winfos beepitett szarjaval. megcsinalja. Beteszed meg hogy be van kapcsolva, nem csinalsz semmit, csak kinyomod a gepet, ugy hogy mar benn van a lemez, nyomod a billentyut amivel ki tudod valasztani mirol bootoljon a gep, kivalasztod a ODD meghajtot, elkezdi telepiteni, amit kerdez arra valaszolsz, ha mar ilyen fiokokat kerdez meg ilyenek mar ki veheted a dvd-t, megadod az adatokat, pc rebott, KESZ! 😆
nem nehez. Persze elotte ami kell azt mentsd le.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Oké csak az a baj h még eredeti windowst se probáltam feltenni 😃 mindig amikor pl. vettem alaplapot vagy vga-t akor mindig a gépes újra rakta csak az 6ezer forint 😕 és most így is épphogy csak ki fog jönni a gépház ára és a windows-t hogy kell telepíteni?? azt se tudom hogy álljak neki :S
0
0
0
0
no avatar
Amikor telepíted akkor a pipát le kell venni az automatikus aktiválásról és windows loader-t kell használni amikor már fent van az op rendszer!😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hali azt akarom kérdezni hogy a másolt windows 7-et máshogy kell feltenni mint az eredetit? vagy is kell crackelni vagy ilyesmi??
0
0
0
0
r80ez avatar
Először is Üdv mindenkinek!
Remélem választ kapok majd a kérdésemre. A problémám az lenne hogy a Windows bizonyos alkalmakkor lefagy. Se kép se hang a naplófájlok között egy bizonyos Kernel 41-es problémát mond nekem a gép. CSAK és kizárólag akkor fagy le a gép amikor játszok valamelyik játékkal. Na de itt jön a csavar ugyanis semmi átmenet nincs a játékok között. Az Assassins Creed összes része a Wowal együtt tökéletesen fagyás nélkül fut de például a minecraft ami valljuk be nem egy nagy gépigényt kérő játék lefagy. Szóval a hiba adott (kernel-41 vagy valami más). Remélem tudtok nekem segiteni! Ja és ha számit akkor elmondom, hogy Windows 7 Enterprise operációs rendszert használok.

Segitségeteket előre is köszönöm.

(Ha rossz helyre irtam a kérdésemet akkor bocsánatot kérek)
0
0
0
0
stevi avatar
Sziasztok remélem valaki tud segíteni !
Mondjátok meg nekem hogy hogy lehet letiltani az (Interaktív Szolgáltatások Észlelése szolgáltatást) ?
5 percenként kidob a játékbol,és kiírja hogy az XYdll nem win32 alkalmazás .
leokézom és kész, aztán kis idő múlva megint .
már majdnem újrazhúztam a windows-t miatta.

Ha tud valaki megoldást hálás köszönet érte !!

C:\Windows\system32\UI0Detect.exe (ez az alkalmazás)

Ennyit találtam róla :lehetővé teszi a felhasználó értesítését olyankor, amikor az interaktív szolgáltatások felhasználói bevitelt igényelnek, így a megjelenésük alkalmával hozzáférhetők az interaktív szolgáltatások által létrehozott párbeszédpanelek. Ha leállítja a szolgáltatást, nem jelennek meg értesítések az interaktív szolgáltatások párbeszédpaneljeiről, így előfordulhat, hogy az interaktív szolgáltatások párbeszédpaneljei nem lesznek hozzáférhetők. Ha letiltja a szolgáltatást, akkor nem kap értesítést az interaktív szolgáltatások párbeszédpaneljeiről, és nem tud hozzáférni azokhoz.
0
0
0
0
no avatar
arcsi966 írta:
szevasztok van olyan közületek aki valamilyen szintet jártas a hangredszerekben??
Mert nekem az a problémám hogy 5.1 es hangfal rendszerem nagyából jól műxik kivéve hogy a center nem szól.
De a fő problem az hogy elinditok zenelejátszóval egy zenét mind addig jól szol amig r be lépek a scarcraft 2-be akkor le veszi egyből a mélyet de más játénál nem valami ötlet?

Talán a játék beállításaiban kell valamit beállítani
0
0
0
0
Davenator avatar
Üdv! Mi a különbség a Win 7 Ultimate és Enterprise között?
0
0
0
0
no avatar
szevasztok van olyan közületek aki valamilyen szintet jártas a hangredszerekben??
Mert nekem az a problémám hogy 5.1 es hangfal rendszerem nagyából jól műxik kivéve hogy a center nem szól.
De a fő problem az hogy elinditok zenelejátszóval egy zenét mind addig jól szol amig r be lépek a scarcraft 2-be akkor le veszi egyből a mélyet de más játénál nem valami ötlet?
0
0
0
0
robs avatar
Igen kezeli a háttérben, de ezért nem érdemes akkor 32-es win alá 4GB-venni mert teszem azt játékra úgyse annyira lesz elérhető....
0
0
0
0
pomrum avatar
robs írta:
pomrum írta:
Superlompos írta:
bfrenk írta:
30 perc és lejön a 32-bites Ultimate-m, még most hajnalban újrarakom, a hajam tépkedem már ettől a 64-bites szörnyetegtől... 😂

Minek 32-bites neked, ha van 4 gb Ram-od? Magaddal szúrsz így ki! 😃
Ami azt illeti egyáltalán nincs sehol konkrétizálva hogy jobb a 64-bit-es mint a 32-es, csak elvben. A gyakorlatban én csak pl. a kibontások-tömörítéseknél vettem észre hogy gyorsabb a 64-es. Viszont sokkal több probléma volt vele mint a 32es-el.

Olvastam több cikket is ezzel kapcsolatban, igazából a 64 bitest játékra ajánlják. Viszont én úgy tudom a 32 bites win csak 3,5 gb-ig ismeri fel a ramot.
Megint a "halottam-olvastam". Az hogy annyit ir ki a ram menyiségére a rendszer nem jelent semmit. A windows rendszerek már az xp és a vista 8gb ram kezeléséhez (a kernelje ennyire van megírva) vannak méretezve ebben benne van a videó ram is, az csak egy dolog hogy nem ír ki csak 3,5-öt akkor is kezeli a többit is a háttérben. A 64 bittes rendszerek is ennyit kezeltek kivéve a Win 7 64-bit az már 16-ot, de ha csak 8gb-ig van ram a gépedben akkor nincs jelentősége. Mellesleg nincs is jelenleg othoni felhasználású alkalmazás vagy szoftver ami többet kihasználna többet a ramból mint 4gb.
0
0
0
0
robs avatar
pomrum írta:
Superlompos írta:
bfrenk írta:
30 perc és lejön a 32-bites Ultimate-m, még most hajnalban újrarakom, a hajam tépkedem már ettől a 64-bites szörnyetegtől... 😂

Ami azt illeti egyáltalán nincs sehol konkrétizálva hogy jobb a 64-bit-es mint a 32-es, csak elvben. A gyakorlatban én csak pl. a kibontások-tömörítéseknél vettem észre hogy gyorsabb a 64-es. Viszont sokkal több probléma volt vele mint a 32es-el.

Olvastam több cikket is ezzel kapcsolatban, igazából a 64 bitest játékra ajánlják. Viszont én úgy tudom a 32 bites win csak 3,5 gb-ig ismeri fel a ramot.
0
0
0
0
pomrum avatar
Superlompos írta:
pomrum írta:
Superlompos írta:
bfrenk írta:

De, ha 4 giga Ramod van akkor felesleges a 32-bites op.rendszer! 😃
Relatív! Mindenki azt használ ami tetszik neki és a a rendszert hogy 64 vagy 32bit-es amúgy sem csak a ram határozza meg. Van ismerősőm aki 8gb rammal és Quad procival is csak xp-t használ, tehát mindenkinek ami bejön azt kell használni.😉
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
pomrum írta:
Superlompos írta:
bfrenk írta:

De, ha 4 giga Ramod van akkor felesleges a 32-bites op.rendszer! 😃
0
0
0
0
pomrum avatar
Superlompos írta:
bfrenk írta:

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció