Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
motorola defy+ nagyon jol összerakot telefon gyors is 5 megás kamera 3,7 es kijelzö 512 ram 1ghz proci karc,ütés,por,viz állo 1 méterig és egy jo közép ár kategoriában van
De ez a telefon már tud magyarul? Az előző defy-vel is az volt a gondom hogy sehol nem találtam olyat amiben magyar nyelv is volt.
Sziastok!Nekem wan egy samsung wave s8500am és mostmár le kellene cserélni egy hárdverilag ugyanojan kaliberüre csak h androidos legyen.
Tudtok valamit ajánlani?
motorola defy+ samsung galaxy ace,ace2 sony ericson ray,neo, HTC Wildfire s eket nézd meg
Tudtok valamit ajánlani?
Olvass róla teszteket mobilarénán, ezekre a kérdésekre választ adnak.
De mivel ma már csak kapacitív érintőpanellel szerelik a telefonokat, ezért pontosak, és nem érzékelnek félre. És természetesen rá lehet rakni más navigációs alkalmazás.
De mivel ma már csak kapacitív érintőpanellel szerelik a telefonokat, ezért pontosak, és nem érzékelnek félre. És természetesen rá lehet rakni más navigációs alkalmazás.
Helló
Van itt valakinek Telenor One Touch C (Alcatel One Touch 985) telefonja?
Volna egy néhány kérdésem a készülékkel kapcsolatban.
-Az érintője milyen? Jól kezelhető? Nem érzékel félre? Kijelzője szép?
-Használat közben nem lassú? Nem akadozik vagy fagyogat?
-Ha nagyrészt telefonálásra van használva mennyit bír az akku?
-A wifi nem gyenge vagy veszti el a jelet?
-GPS nem gyenge vagy veszti el a jelet? Androidos navi programokat rá lehet tenni?
-Az anyagminőség rendben van? Nincs sok gond a telefonnal?
-Angry Birds, normálisabb játékok mennek rajta?
Több véleményt is várok több szem többet lát...
A másik telefon amit kinéztem egy Huawei y200 van valaki akinek van/volt mind a kettő össze tudta hasonlítani a kettőt?
Csak ez a két típus jöhet szóba.
Állítólag csak úgy, ha frissíted. De alapból nincs rá..😕
CyanogenMod 7/9/10ben van magyar nyelv...
Akkor most én kérdezek. (de nem teljesen ide illik)
Van-e valakinek vagy ismerősének
Főzött ROMM-al megáldott Galaxy S Pluss? Mert ha van akkor hogy a francba kényszerítette fel rá mert én 1 (sok csilag) CM 7.2 nem találok rá még az 😆a.com on se
Vagy ha van bármilyen magyar videó vagy oldal és azt nekem bárhova belinkelnétek nagyon megköszönném.
Kösz előre is.
ha kell segítség a felrakáshoz, akkor szívesen segítek.
Főzött ROMM-al megáldott Galaxy S Pluss? Mert ha van akkor hogy a francba kényszerítette fel rá mert én 1 (sok csilag) CM 7.2 nem találok rá még az xda.com on se
Vagy ha van bármilyen magyar videó vagy oldal és azt nekem bárhova belinkelnétek nagyon megköszönném.
Kösz előre is.
[LINK]
Ja az jó. Csak 1 baj van hogy nincs ott a telefonom (: Vagy legalábbis nem találom.
Itt is van
http://forum.androidhungary.com/threads/1229-Samsung-Galaxy-S-Plus-ROM-ok-MOD-ok-Kernelek-%C3%A9s-minden-egy%C3%A9b.
http://www.youtube.com/watch?v=kNj-2LBf7E4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=-6T4oHhgAJw&feature=related
A videók alatt katt a "több megjelenítése" fülre, és ott vannak a linkek is 😀
De csak saját felelősségre. 😃
Főzött ROMM-al megáldott Galaxy S Pluss? Mert ha van akkor hogy a francba kényszerítette fel rá mert én 1 (sok csilag) CM 7.2 nem találok rá még az 😆a.com on se
Kösz előre is.
Itt nézelődj és kérdezz 😀
http://androidportal.hu/2012-07-20/cyanogenmod-9-ice-cream-sandwich-es-cyanogenmod-10-jelly-bean
Kösz előre is.
66-ért van boltban. Sony-t nem szeretnék... Nincsenek jó tapasztalataim velük...
Pedig én a sonyt ajánlanám de te döntesz majd megtudod hogy nem jó.
Annak ugyan az a belseje mint az advance-nak ráadásul a RAM-ja kevesebb is
http://mobilarena.hu/teszt/sony_xperia_sola_kezeket_a_magasba/specifikaciok.html
66-ért van boltban. Sony-t nem szeretnék... Nincsenek jó tapasztalataim velük...
Pedig én a sonyt ajánlanám de te döntesz majd megtudod hogy nem jó.
Mondjuk 66 ért az is nagyon jó sőt k.... jó ezért a hardverért 2 mag 1 ghz+ ha még feljebb is húzod más kernerel akkor....
Sziasztok! Kiszemeltem magamnak a Samsung Galaxy S Advance-ot. Szerintetek jó vétel lenne?
Menyibe is kerül?
Mert úgy tudom olyan 80 ezer és én a szinte ugyan azon a hardveren alapuló Galaxy S Plusom at 75 ért vettem de ez mos 1 nagyon szar vétel volt inkább vegyél 1 sony experia solát mer 1. erősebb proci 2. szebb érintő panel 3. sokkal olcsóbb.
Hát szerintem a méreten kívül nem sok közös van bennük. és az advance-ra jön a 4.1 + az advance-nak 768MB a RAM-ja
És még annyit hogy az ismerősömnek xperia U volt és miután én ezt megvettem összehasonlítottuk és ő a sony-t 2 napon belül eladta és vett egy ilyet 😜
http://www.samsung.com/hu/consumer/mobile-phone/mobile-phones/productcompare?prda=GT-I9070HKNVDH&prdb=GT-I9001RWDDNF
Sziasztok! Kiszemeltem magamnak a Samsung Galaxy S Advance-ot. Szerintetek jó vétel lenne?
Menyibe is kerül?
Mert úgy tudom olyan 80 ezer és én a szinte ugyan azon a hardveren alapuló Galaxy S Plusom at 75 ért vettem de ez mos 1 nagyon szar vétel volt inkább vegyél 1 sony experia solát mer 1. erősebb proci 2. szebb érintő panel 3. sokkal olcsóbb.
Igen én nagyon meg vagyok vele elégedve. 😀
Nos, szerintem a Motorolák közül kellene válsztani, bár az S Advance sem gyenge. A két Motorola nagyjából eg szinten van, mindkettő másban jobb:
Felbontásuk egyforma, viszont az Atrix 2-nek nagyobb a kijelzője(persze ettől egy kicsivel kevésbé lesz éles a kép, de nem észrevehető), a 4G-nek 16GB belső memóriája van az A2-nek 8GB, az A2-nek 8MP kamerája van, a 4G-nek 5MP, mindkettő FullHD videót csinál(4G-nél nem 100%, mert eredetileg nem volt, azt írták, h 1080p Future Update), proci Cortex A9 kétmagos 1Ghz a 4G-nek, az A2-nek pedig 1.2Ghz kétmagos, akksi a 4G-ben jobb.
Gondold meg 😃
*A2 = Atrix 2
Ezt megnézheted:
[url]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3708&idPhone2=4199[/url]
Ahogy megnézegettem valóban egy szinten vannak, csak az a baj, hogy alapból nincs magyar nyelv rajta.
És az S ADVENCE-ről valami vélemény ? Árban kicsit drágább, de ezen van magyar is..
Hát nem tudom..😕
Sziasztok!
3 telefon közül szeretnék választani, csak nem tudom melyik lenne a legjobb!
1, Samsung i9070 Galaxy S Advance
2, Motorola Atrix 2 ME865
3, Motorola Atrix 4G MB860
Melyik a legjobb választás ??
Nekem egy Atrix 4G-m van s tökéletesen megvagyok vele elégedve, CM10et használok (4.1.2) 1,3GHz-es kernellel, nincs is többre szükségem 😃 a kamerája megér egy misét 😃 sötétben baromi jó képeket csinál! a vaku extrém erős, a hátlap kicsit vékony s ropogós, megkell nyomkodni hogy paszentos legyen s a carbon borítás elég gyorsan kopik de ez minden...Én nagyon ajánlom...
Felbontásuk egyforma, viszont az Atrix 2-nek nagyobb a kijelzője(persze ettől egy kicsivel kevésbé lesz éles a kép, de nem észrevehető), a 4G-nek 16GB belső memóriája van az A2-nek 8GB, az A2-nek 8MP kamerája van, a 4G-nek 5MP, mindkettő FullHD videót csinál(4G-nél nem 100%, mert eredetileg nem volt, azt írták, h 1080p Future Update), proci Cortex A9 kétmagos 1Ghz a 4G-nek, az A2-nek pedig 1.2Ghz kétmagos, akksi a 4G-ben jobb.
Gondold meg 😃
*A2 = Atrix 2
Ezt megnézheted:
[url]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3708&idPhone2=4199[/url]
3 telefon közül szeretnék választani, csak nem tudom melyik lenne a legjobb!
1, Samsung i9070 Galaxy S Advance
2, Motorola Atrix 2 ME865
3, Motorola Atrix 4G MB860
Melyik a legjobb választás ??
sony xperia tipo nem jöhet szóba? Az lenne a legjobb.
Csak ez a kettő jöhet szóba ezeket kapom meg kedvezményesen. A tipo-t én is néztem de nagyon nagy felárral vehetném ezekhez képest amit nekem nem ér meg.
Van itt valakinek Telenor One Touch C (Alcatel One Touch 985) telefonja?
Volna egy néhány kérdésem a készülékkel kapcsolatban.
-Az érintője milyen? Jól kezelhető? Nem érzékel félre? Kijelzője szép?
-Használat közben nem lassú? Nem akadozik vagy fagyogat?
-Ha nagyrészt telefonálásra van használva mennyit bír az akku?
-A wifi nem gyenge vagy veszti el a jelet?
-GPS nem gyenge vagy veszti el a jelet? Androidos navi programokat rá lehet tenni?
-Az anyagminőség rendben van? Nincs sok gond a telefonnal?
-Angry Birds, normálisabb játékok mennek rajta?
Több véleményt is várok több szem többet lát...
A másik telefon amit kinéztem egy Huawei y200 van valaki akinek van/volt mind a kettő össze tudta hasonlítani a kettőt?
Csak ez a két típus jöhet szóba.
Mind a kettő egy alsó kategóriás fos vegyél Galaxy 3 ast vagy várd meg a HTC 8X et
az előfizetésbe ez a 2 kőzul kell választani😃 mondjuk hadverek ugyan azok.
csak a ZTE-nek jobb a kamerája
nagyobb a felbontása
nagyobb kijelzőn stb
tudom hogy ezek nem játékra vannak de nincs olyan sok pénzem telora😃
a KETTŐ kőzül melyik a jobb játékra?
Sony Xperia Tipo
Vs
ZTE Atlas 3,5 W
melyik jobb indoklást kérek😃
Egy xperia mini vagy lww mennyiért van használtan? És a nagyobb játékokkal hogy birkozik? A vce city menni fog rajtuk?
Nagybátyámmal vetetnék kint Franciában egy Xperia T-t. az lenne a kérdésem, hogy ha azt ott függetlenül veszi meg, akkor itthon is tudom használni, magyar simm-mel? Előre is köszi.
(Nem tudom még mennyibe fog kerülni, mostanában néz utána. Remélem olcsóbb, mint itthon. 😃😉
Valaki megmondaná nekem hogy az mért van? : Van 1 Samsung Galaxy s Plus-om lényeg hogy a kerner ki van cserélve (rootolva van) Rom a gyári megy benne, És eddig minden jó volt de mostanába a drágaának egyfolytába betelik a ram-ja az a fél giga marad vagy 30 mega és hiába ürítem használok ram bostert és csak teljesen random. Valamikor 10 per alatt valamikor 4 napig nem csinálja de mértvan?? űÉs hiába ürítem nem megy szinte semmi sem róla és belasul a teló úgy hogy semmi sem fut a proci 1.6 ghz-n van (csak ha játszok apalból 1.4 en (gyári órajel) Kösz előre is remélem tudtok valami okosat mondani.
Igen tudom ez nem teljesen ide tartozik. De valamenyire igen.
1-2 naponta érdemes kikapcsolni, különben lassulni fog. A Gyári feladatkezelőt használd, jobb nincsen annál, és nem mellesleg ne legyen rajta minden szar. az OC kernelt meg szerintem a gyárira módosítsd, az OC csak instabillá teszi, és jobban eszi az akksit.
Akkor lww és mini. Más alternatíva van? Ezek is jók, csak nagyobb választék jobb döntést enged.
Igen ez 1 fos mer alig van benne vas... nemjó semmire csak parast vakítás (:
Az lww különösen ajánlott az x8 és az x10 mini lassú régi szarok. Egyébként meg az okostelók fő értelme az internet. Nem kell szaros mobilnet egy wifi aztán tökéletesen el lehet lenni vele úgyis nagyrészt otthon van az ember.
Igen, a szaros mobilnet drága, wifi meg falun, hát, nincs. Most nézek xperia minről tesztvideókat, nagyon bejövős.