Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sudosu avatar
dispPaP először is egy javaslat a link kezeléshez, a smiley melett kinyomod a pipát és az X D-re nem fog bedobni emóciót.

A második meg nem Tomato hanem Tomaszto! Ha ezt látná megrektelne 😆

4-en vagyunk. 2 tag szerkeszti a blogot én és tomaszto, a podcastekben részt vesz Dominik és jövő héten elvileg lesz egy 4. tag is legekka!
0
0
0
0
norbli01 avatar
Köszi a "javított" linket 😃 Máris olvasom 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Nem sokára jön egy posztom többek között kaptok ti is egy hírdetést, hogy említsem a blogot Sudosu & Tomato?

Amúgy sorry, de mivel a linkben egymás mellett van az x és a d karakter nem működik, ahogy látom a Tinyurl sem ért sokat. 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Hogy lenne gond!
Köszi! :)
Norbli01 [LINK]
0
0
0
0
norbli01 avatar
dispPaP: Nem működik a link *-*
0
0
0
0
dispPaP avatar
[LINK]

Amúgy Sudosu, kaptok egy kis ingyen hírdetést hamarosan, má'n ha nem gond.
0
0
0
0
xoki avatar
Mé, hát az egy nagyon jó anime, csak befejezetlen 😞
0
0
0
0
norbli01 avatar
soko: Nem csodálom, alapból érdekesnek tűnik 😃
0
0
0
0
soko avatar
Ha hiszitek ha nem de kajak leköt a Ryuugajou Nanana no Maizoukin 😃 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Jaaaa, hát ha így állunk akkor én is így vagyok a zero-val és a stay night-al 😆 Vagyis... attól függ mit veszünk halálnak 😃 Meg 1-2 azért életben maradt a kedvenceim közül... Nem úgy mint Trónok Harcában...
0
0
0
0
dispPaP avatar
Má'n megint mennyi válasz, bele se kezdek. Sudosu, tudod mit röhögtem a legjobban az NHKban? A végét, kissé WTF lett, ahhoz képest miket vezetett fel az anime. A másik volt benne egy elég zseniális rész, hangulatilag, amit álíttom az egyik legdepibb rész az "anime történelemben", a szigetes rész.

Bár azt hiszem csak 7 pontot adtam neki, még is tökéletesen emlékszem a cuccra, ami nem mindennapi, lévén vagy 3-4 éve láttam. 😃
0
0
0
0
soko avatar
xoki köszi a választ 😃 !
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: azt jelenti hogy a kedvenc karaktereim meghaltak benne. Most belinkelhetném hogy konkrétan mire gondolok, de az hatalmas spoiler 😃
Hát az első évad fele az, a többi elvileg már viszi tovább a történetet.

soko: fate spin off ja 😃 Egyébként csak 1-2 olyan jelenet van benne 😃 Olyasmi lehet mint a soul eater not kb...

Ideje lesz megnézni most már, ha már rewatcholtam a zero t meg a stayt...

noNameFPS: hát nem mintha itt mindig arról lenne szó 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
[LINK]

Nagyon bejött, kötelező anime! 😃

[LINK]

Én értem miért van az a kép Xoki válaszában. Norbli01 te kis naív majd megtudod 😃

https://kepfeltoltes.hu/150829/Snap13_www.kepfeltoltes.hu_.png
whyyy??? 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
xoki: Nem is tudom, animét igazából már nem nagyon nézek 😃
0
0
0
0
soko avatar
Mi ez a Kaleid úgy őszintén ? 😃 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Hát igazából már végig néztem a /zero-t és a /stay night-ot, nagyon tetszett mind a kettő, de a zero messze jobb volt 😃 Éppen a Madoka-t kezdtem el, de most meghoztad a kedvem a Kaleid-hez is 😆 szerintem hamarabb kezdem el a Kaleid-et mind a Blad Works-ot, vagy a Blade Works nem a sima stay night, csak felújítva? 😆
Csak az a baj, hogy sokat várok a Madoka-tól és a Kaleid-től is, persze mind a kettőtől mást 😆 😃
De ezt a képet nem értem 😃
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: héé hogy haladsz a fate tel? 😃
Gondolom már tudod kb hogy engem nem zavar a spoiler. Most fejeztem a fate rewatchot, és majd kezdem az unlimited blade works öt. Aminek már nagyjából tudom a történéseit. Ja és egyébként találtam egy képet a kedvenc karaktereimmel belőle...
https://blogs-images.forbes.com/sungardas/files/2014/02/DR-Graveyard.jpg
Az után ha véget ér az új évad kezdem a kaleidot.
Ha esetleg kellene kis motiváció a megnézéséhez 😃 (warning, lewd video! 😃 )
Spoiler!

noNameFPS: na látod csak érdemes felnézni néha ide nem? 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Hát igen PS4 vay XO. Hónapig ezen a kérdésen lógtam. Rengetek össze hasonlitást néztem, de ha objektiven nézük a dolgokat nincs nagy különbség a két konzol között, főleg az exclusive cimek az amiket külömbség ként lehet felhozni. Abból viszont a XO-nak több van, de viszont a PS-nek meg "erősebbek" azok a cimek (szerintem).

Mondjuk a teljesitményben is van egy minimális külömbség. Az XO például jobban tud egyidejűleg több programot futtatni. A Ps-nek meg játék közben jön ki az előnye mert textúra kezelés téren jobb. Vannak játékok amik pl. PS4 en futnak 60fps 1080p-ben, XO-n 960p 60fps. De ez is minimális különbség.

Továbbá fontos dolog a két kontroller közötti különbség, Az új PS kontrollert elég jól megcsinálták köröket ver az előző verzióra. A fogása baromi jó lett, Van rajta elöl egy led "fényszóró" ami minden színt tud, te tényleg mindent, ez is ad + hangulatot a gamekhez, található a kontrollerben egy kis hangszóró ami szintén + fun faktor. Középre került egy touchpad is, aminek szintén sok funkciója van.
De a XO kontroller se lett rosz, a 360 képest sok különbség nincs, a PS éshez képest itt aszimeetrikusan találhatóak az analógok, van akinek az jobban bejön. És a triggerek jobbak rajta állítólag+ rezegnek is külön.

Én a sok nyomozás után azt szűrtem le, hogy ha figyelmen kivül hadjuk az exclusive játékokat és magát a gépet nézzük. Akkor aki főleg játszani használná a konzolt akkor jobban megéri a PS. Vszint sokan használják multimédiás eszközként is (netezés, fb, youtube, fil nézés..etc) annak inkább a XO a jobb.

Nehéz döntés amúgy, hiába mond akármit akárki, az ember úgy is azt fogja meg venni amelyik a szívéhez közelebb áll.

Spoiler!
Ja és a PS japán, kell ennél több?! 😆
0
0
0
0
soko avatar
Nos akkor a véleményem 😃

Devil Survivor The Animation 2

A story-ra nem teljesen fogok kitérni arra ott az animeaddicts oldal , személy szerint a mondó vagyok hogy nem lenne rossz de közel se kiemelkedő mert rengeteg dologra nem tértek ki annak ellenére hogy az anime-t lezárták .

A szereplők se voltak rosszak bár engem a fő szereplő kicsit idegesített túlón túl is érzelgős volt amit én annyira nem szeretek . A démonok hát mit ne mondjak kicsit olyan bayblade beütésűek voltak vagy nem tudom, konkrétan az egyik szereplő démonai esküszöm mint ha a digimont néztem volna . De az egyik démon nagy favoritom lett byakko illetve az egyik szereplő is Alcor . (személy szerint Alcor-ra kicsit jobban kitértem volna az anime-ben )
Hozzá tenném hogy sok a mellékszereplő akik 1-2 részig se vannak benne mert meghalnak ....

A harcokról annyit hogy jó volt , látványos ezzel semmi bajom nem volt 😀 !

A negatív dolgok :
Mint mondtam az érzelgősködés volt az egyik ami rontott az anime-n .
A sok mellék karakter amik igazából feleslegesek , illetve az egész megvalósítás is furcsa már csak azért mert ez a hely a Jips egy titkos "szövetség" ahol az embereket védik meg . Ez eddig oké de itt csak 7 napról beszélünk mert addig tart a támadás míg az embereket ki irtják .
Akkor eddig kitől vagy miktől védték meg az embereket ? Nah mindegy .
SPOILER !
Spoiler!
Illetve a legvégén mi az a harc a két ember között ? Komolyan átöleli a Lucifer nevű démonnal a Sátán démont és kész vége így öli meg .. Így nyer az egyik fél ..

Nah de szó mi szó egyszer nézős kategória volt számomra legalább is .
10/5
0
0
0
0
norbli01 avatar
Igen, én is ezzel vagyok gondba, Talán megoldható, ha jól választok, meg azért kisebb játékokra megtartanám a PC-m, de nagyon érdekel a konzol amúgy is, mert még sosem volt még egy gameboy-om sem 😃
0
0
0
0
soko avatar
Konzolt én is szeretnék de ha már vennék akkor mindenféle kép ps4-et nem érdekel az össze hasonlítás hogy melyik a jobb az xbox one-ra értem . DE hiába veszed meg a konzolt mikor egy játék rá ami kijön bőven 15k felett van . Ergó havi még plusz 10-20k egy játékra nah arra már nincs pénzem 😃 (Itt helyesbítek van csak nem játékra ) 😃

mellesleg nem soká jön a véleményem a Devil Survivor The Animation 2-ről 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS Áhh, értem, és nincs gondod a PS network-el, az fps-el, vagy esetleg a játékok árazásával? 😃 (Csak érdeklődök, régóta szeretnék egyet 😃 )
0
0
0
0
noNameFPS avatar
norbli01 Beszereztem egyet mert nem akartam gepet ujittani 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Serious Sam anime módra.

Nekem mikor dobnak össze egy faja játékot pc re?
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Köszi! 😃 Nem sok ilyenhez volt még szerencsém, az a baj, pedig már kerestem a hasonlókat 😃
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: One Piece Pirate Warriors 3. Ez ilyen "ölj meg 2000 ellenséget egy pálya alatt majd egy két bossot" fajta verekedős játék 😃 Szóval szeretni kell az nagyon az ilyenfajtát hogy tetszen a game 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ennek mi is a neve? 😃 Verekedős játékokat nem szeretek, de a Dead or Alive 5 és a Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Fullburst (azt se tudom már mi) 3 az bejött 😆
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: hát én is azért mainelem luxot mert kaptam hozzá skint a riottól 😆

Egyébként végre egy jó One piece game PCre !
https://www.kephost.com/images/2015/08/28/oppw32015-08-2816-06-02-56.pnghttps://www.kephost.com/images/2015/08/28/oppw32015-08-2816-08-51-36.png
Ráadásul jól optimalizált, és az irányitás is elég jó.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Én is egy rakás szerencsétlenség voltam katával 😆 de aztán a sok SivHD, meg a sok próbálkozás.. 😃 Lux nekem kb. csak a "Star Guardian" skinje miatt van meg és csak a miatt játszok vele 😃 Azt viszont meg kell adni, hogy mindenki másra érez rá, én pl. egy Yi-vel vagy Dariussal eléggé béna vagyok...
Hát akkor várom a következő fejezetet 😜

noNameFPS: azért remélem, hogy lesz egy 60 fps 😜 Neked van már PS4-ed?
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Uchuu kyoudai vélemények, ha esetleg már látta valaki?

btw: Most a Nichijou-t nézem és tök röhelyes az egész. Pláne, hogy a graf stilusa mennyire összepasszol az egésszel.
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: well, szerintem nem azon múlik. Rá kell érezni, pl én katarinálval is nagyon béna vagyok 😃 Nekem lux a mainem amióta a mordet átalakitották ( 😠 )
Ja és én se értem még, meg kell várni a következő fejezetet 😃

Befejeztem a Inu x Boku SS-t
Na meglepően jó volt, valami ecchi szerű animére számitottam, mivel ugyebár e alapján kezdtem el nézni 😆 https://www.kephost.com/images/2015/08/12/229289_v0_600x.gif
Nos maga az anime arról szól hogy adott egy lány aki nem jön ki jól az emberekkel, vagyis nem tud hogyan közeledni feléjük/ reagálni adott helyzetekre és legtöbb esetben leszólja őket. Ennek vannak okai, közte hogy egy hires család tagja. E mellett még fontos tudni hogy ilyen hogy is mondjam egyedi vér örököse, tehát van neki képessége. Több ilyen képességgel rendelkező karaktert is megismerünk majd. Igazából én ugy nevezem ezeket hogy harci formát tudnak felvenni. Most hogy ez mennyire pontos, meg furcsa megfogalmazás mindegy. 😃
Második fontos karakter pedig az lesz aki testőrként kezd ennek a lánynak dolgozni, annak ellenére hogy a lány maga akar lenni, ezért költözik el egy helyre. Ennek ellenére itt sok mindenkivel megismerkedik. Miután a testőrt alkalmazza, szép lassan átmegy az anime egy kis love story ba. Ezután ismét a történetre fókuszál az anime egy-két részig, ahol elmagyarázza a testőr múltjában történteket és hogy miért is akart az emlitett lánynak dolgozni. Majd ezután Spoiler!
ugyebár a love story folytatódik és le is zárul e két karakter között ugyebár

Alig tudtam rá pontot adni, nagyon ritka az amikor egy animét végig kell néznem ahhoz hogy pontot adjak rá, általában már pár rész után tudom hogy jó lesz e...
Nos itt az a helyzet hogy nagy negativumot csak egyet tudok mondani, még pedig az erejükről nagyon keveset tudunk meg, és nagyon ritkán megjelenik benne valami fura ellenfél (ami igazából egy csapás mindig... mindegy) amikről szintén semmi infó...
Mindenesetre tetszett a story. Igazából nem nagy szám, de bejött ezért megérdemel egy 8/10 es értékelést
0
0
0
0
noNameFPS avatar
norbli01: Még nagyon alpha verzió, majd biztos korigáljak, de szerintem PS4 en 1080p 30 vagy 60 fps lesz. XO már kérdéses. De az XO verzió nem érdekel. 2016ban jön elvileg addig még sokat változik.

ui. és nem tudom miből van profilképem 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: köszi, már egy ideje kerestem, de a címét sosem tudtam meg 😃 😆
Hát én anno még s4-ben vettem meg és tanítottak is azóta, szóval.. 😃 A Fairy Tail manga új fejezetéről: Spoiler!
(Sok spoiler) xoki, ezt nem nagyon értem, akkor most Zeref szomorú azért, mert ez történt vele, de közben örül is neki, mert így vele maradhat? És... Azt is Zeref mondta, hogy "meg van benned a sötétség"? 😆
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: Danganronpa: Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei The Animation
(csak be kellett volna kapcsolni a feliratot a videón és irja 😃 )

Lehet de én akkor is béna vagyok vele, amikor free volt sokat játszottam ahrival 😃

Btw elolvastam az új fairy tail mangát, hát elég olyan meh volt, igazából csak egy kis információt adott még, ez valószónűleg több fejezetben lesz kifejtve, vagyis biztos. Egyenlőre mavis múltjába adott egy pici betekintést.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: gyakorlat teszi a mestert, 1 éve folyamatosan játszok vele 😃 mainelem ^-^
mellesleg.. tudja valaki, hogy ez melyik animéből van?
[LINK]
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Ha az életeteket egy anime kategóriába kéne sorolni ti hova sorolnátok ?
Perpill egy Harem/Drama keverék. És a f*szom kivan vele mert a rosszabb féle, amiben nem lesz happy end.
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: jó neked, én valahogy olyan béna vagyok ahrival hogy meg se vettem még 😆

Az új Noragami várós nagyon, szerintem nagyon jó volt az első évad, és pont az volt az egyik nagy negativuma hogy nem volt második, és nem adott választ pár dologra valamint félbe is hagyott néhányat. Kicsit több harccal és ezen kérdések megválaszolásával nagyon jó kis anime lehet, csak ne csesszék el :/ 😃

Slice of life 😆
Valami lucky staros(otaku) vagy watamotes(antiszoci kocka/ otaku) 😆 (kisebb nagyobb különbségekkel persze)
0
0
0
0
norbli01 avatar
Persze, erre várok és amit mondtál teljesen igaz, nagyon jónak néz ki 😃 Csak az fps számra vagyok kíváncsi... nem vagyok "olyan" de úgy láttam mintha a 30-at sem érné el néhol... azért bízok a PS4-ben és nagyon várom. Addig amíg váraom, meg a többi játékot is ki akarom játszani, a történet miatt, habár tudom, hogy nem mindegyik kapcsolódik a másikhoz 😃
noNameFPS: egyébként honnan van a profilképed? 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Ha már szóba jött a Final Fantasy akkror láttátok a 15-öst? mekkora menő már. Állítólag open world + elég szépen is néz ki meg minden finomság, csak jöhetne már ki. Tuti vétel lesz. Csak még kell rá várni egy kicsit. Még nem sokat tudni róla egy first gameplay van yt-n fent.

0
0
0
0
norbli01 avatar
ömm... hosszú történet 😆

Jó kérdés, szerintem nekem slice of life 😃 😆 de egy kicsit comedy is, habár abból lehetne több is 😃
0
0
0
0
soko avatar
Hogy jutottál arra a következtetésre hogy köze van az anime-hez ennek az anime-nek 😃 ?
Szerintem ez egy külön anime hasonló mint a Devil S . Nekem inkább digimon beütése van 😃
Amúgy eszembe jutott egy kérdés 😃
Az enyém legfőképp comedy kategóriába tartozna 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
soko: Nem, én is hülyén néztem, de csak ez az egy évada van 😃

szerk.: illetve... találtam valamit ami hozzá kapcsolódik... Shin Megami Tensei: Devil Children - Light & Dark... gőzöm sincs mi ez, ha valaki felvilágosítana megköszönném, mi köze a kettőnek egymáshoz 😃
0
0
0
0
soko avatar
Közbe elkezdtem a
Devil Survivor The Animation 2 -t és remélem nem második évadba kezdtem bele 😆 Mondjuk ezt az egy évadot találtam csak .
Amúgy a Noragami egy nagyon jó anime(lenne) ha a story-ra kicsit jobban rá szállnának 😃
Nem azt mondom hogy így rossz mielőtt valaki félreértelmezi amit írtam 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Ma már sok volt Ahri-ból, ma is 3 meccset mentem 1-be jó voltam, de vesztettünk 1-be eléggé elvesztettem magam, a 3. meg egy ARAM volt 😃 De kösz, így van mit este hallgatni.. 😆

Am.. ez csak nekem új? Noragami Aragoto trailer
0
0
0
0
xoki avatar
Na én meg leszedtem a k-on! -t 1080p be, felavatni az új monitort, végre sikerült lecsökkenteni a fényerejét, alapból kisült tőle a szemem, nem is értem hogy miért olyan az alapbeállitása....
Szóval holnaptól rewatch következik. Ezért volt már régen véleményezésem 😃
De a k-on! gyors végig szoktam nézni, azután nekiülök emezeknek is amiket már elkezdtem.
Egyébként soko-hoz hasonlóan azért jöttem irni valamit hogy animével kapcsolatban is legyen valami 😃

norbli01: controller ellenes vagyok, az a sötét oldal nálam 😆 Szóval le se szedem inkább 😃
és akkor most muszáj lesz belinkelnem ahri magyar hangját 😃

0
0
0
0
soko avatar
Jah hogy anime-ről is legyen szó 2 rész után dropoltam a kishin houkou demonbane....
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Azt a kérdést most hogyan kell értelmezni? 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: nem hiszem, hogy tetszeni fog az új FF, habár az már inkább a technikai okok miatt... mindenképpen szerezz hozzá egy kontrollert.. Mellesleg Ahri-t nem a death sound-jai miatt szeretem 😆 de egyszerűen minden mondatát olyan hangon mondja~ 😃
Final Fantasy téren sajnos nem sokkal játszottam még... a 7-el és az MMO-val talán 1-1 órát...
CS-ben nem zavarnak az oroszok, mert csapatban játszom, csak a hackerek b*sznak fel.
Na de kicsit eltértünk az animéktől, és látom, most hogy nem voltam itt, hogy a semmiről beszéljek, alig történt valami 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
[url=http://animedeluxe.blog.hu/2015/08/25/anime_deluxe_2_oszi_szezon]Beszélgettünk az őszi anime szezonról
[/url]

[LINK]

(Gyengék kedvéért ezek linkek 😆😉
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció