Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ToTu avatar
azon gondolkozok hogy
zte grand x in--1,6ghz-s proci Intel Atom Z2460 hyper threading képeséggel és 1gb rammal

vagy

Motorola Defy+/Motorola Defy XT 535 1ghz-s proci 512 es ram por,ütés,viz,karc állóság

szerintetek ?
0
0
0
0
molfer98 avatar
Hali. Tudnátok valami jo telefont mondani használtan 20-25.000-ért?? 😀
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Axelior írta:
zsolty87 írta:
Axelior írta:
zsolty87 írta:
Kmisi99 írta:
Telefont írj mert ezt így nem lehet eldönteni. Pl hiába van atom hardver egy teló alatt ha hányadék az optimalizálás. Ott van az LG optimus 2x 2mag 1Ghz mégis szaggat össze vissza. Ha nem tudnám hogy kétmagos arra tippelnék hogy egy 800Mhz es qualcom 7227 armv6 van benne.

Sony Xperia Sola, Sony Xperia U, Xperia P, Samsung Galaxy S Advance, Samsung Galaxy Ace II, LG Optimus L9. Árban pedig 50.000 - 70.000 tudnák rászánni.

Mind jó teló, de HTC szóba se jöhet? 😃
Bevallom nekem most van először HTC-m de nagyon meg vagyok elégedve: kijelző: szép, gyorsaság: tökéletes, kinézet: gyönyörű, kezelőfelület: best

Ha lehet, akkor csak is HTC lesz a kövi telóm is 😃
Ha esetleg szóba jöhet akk 70.000 Ft-ig: HTC Sensation/Sensation XE, vagy valamelyik Desire 😀

Volt tervbe a HTC is de az a fentiekkel ellentétben "csak" 1 magos, egy HTC One V.

Az kicsit túl van árazva... HTC Sensationt nézted? 😀 Illetve nézd végig a Desire családot
[LINK]
[LINK]

Még nem néztem, de majd most. Köszi a linket.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
flyaway2 írta:
ZTE Blade III. Vélemény? 😃

Szerintem ha rotolni ke lehet majd proci huzassal akkor k.... megéri nagyon jo vetel ha huzod 1.3 ghz ra.
0
0
0
0
Axelior avatar
zsolty87 írta:
Axelior írta:
zsolty87 írta:
Kmisi99 írta:
Telefont írj mert ezt így nem lehet eldönteni. Pl hiába van atom hardver egy teló alatt ha hányadék az optimalizálás. Ott van az LG optimus 2x 2mag 1Ghz mégis szaggat össze vissza. Ha nem tudnám hogy kétmagos arra tippelnék hogy egy 800Mhz es qualcom 7227 armv6 van benne.

Sony Xperia Sola, Sony Xperia U, Xperia P, Samsung Galaxy S Advance, Samsung Galaxy Ace II, LG Optimus L9. Árban pedig 50.000 - 70.000 tudnák rászánni.

Bevallom nekem most van először HTC-m de nagyon meg vagyok elégedve: kijelző: szép, gyorsaság: tökéletes, kinézet: gyönyörű, kezelőfelület: best

Ha esetleg szóba jöhet akk 70.000 Ft-ig: HTC Sensation/Sensation XE, vagy valamelyik Desire 😀

Volt tervbe a HTC is de az a fentiekkel ellentétben "csak" 1 magos, egy HTC One V.

Az kicsit túl van árazva... HTC Sensationt nézted? 😀 Illetve nézd végig a Desire családot
[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Axelior írta:
zsolty87 írta:
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
Axelior avatar
zsolty87 írta:
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ahogy látom kártyásan is csak 30k annyiért valóban best buy.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
én is úgy voltam vele h xperia u de nem is szép az a teló :S láttam élőben és kiábrándultam belőle :S na meg h nem lehet memót bővíteni.Ár/teljesítmény arány az viszont rendben van nagyon.
0
0
0
0
molfer98 avatar
kb 50.000 lesz de szerintem akkor xperia u 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Háát. Azt mondják annyiért van tőle jobb de összességében jó ár érték arányú. Egyáltalán mennyibe kerül?
0
0
0
0
flyaway2 avatar
ZTE Blade III. Vélemény? 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
A Samsungoknak a legszebb a kijelzőjük általában. Persze csak a felsőbb kategóriákban. De már a TFT is szép, az super Amoled meg hát az nagyon gyönyörű 😀 Szóval én a samsungokat ajánlom.
0
0
0
0
no avatar
Szerintem a Samsungok jó választások(a műanyag hátsót leszámítva), a Sony sem rossz(bár a Sony elmondása szerint ők sem olyan büszkék rájuk), az LG szerintem el van sietve, általában.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ezek mind jó telók. Szerintem itt már csak az dönt hogy külsőleg melyik tetszik illetve ha egyik valamiben jobb és neked az fontos akkor azt válaszd.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Milyen procival+gpu-val kiadot telefont érdemes venni, ill melyik a jobb proci? Qualcomm Snapdragon MSM8255
GPU: Adreno 205 vagy NovaThor U8500
GPU: Mali 400 MP
0
0
0
0
The Emptiness avatar
BulletPr0 írta:
alex1997 írta:
BulletPr0 írta:
Sony Xperia U vagy Nokia Lumia 800??
Pro&Kontra pls 😃

Attól függ. Mire szeretnéd használni?

netezés 1x,2x játszanék rajta, de általában ilyen zenehallgatás telefonálás facebook stb. 😀

Akkor mindenképp a Nokia mert ha nem ekarsz anyira gamelni akkor inkább a Nokia.
0
0
0
0
sadox19 avatar
Aiden Pearce írta:
azbizony írta:
Aiden Pearce írta:
azbizony írta:
Az Alcatel OT-995 ről vélemények? olyat szeretnék most

Árkategóriájában véleményem szerint a legjobb választás.

Na az jó 😀 Egyik ismerősömnek a 991 es van és az is eléggé jó. a 995 valamivel komolyabb annál de mégsem olyan vészes az ára. Akkor lehet olyan is lesz. Sokan mondták h szarm ert alcatel...

Persze hogy sz*roznak, mert a régi alcatel-ekre gondolnak, és nem a mostaniakra. Az Alcatel sokat változott az idők alatt. Csak ez sok embernek a fejébe nem jutott el.

Így van. Nekem is Alcatel OT-995-öm van és megvagyok vele elégedve!😀
0
0
0
0
Aiden Pearce avatar
azbizony írta:
Aiden Pearce írta:
azbizony írta:

Na az jó 😀 Egyik ismerősömnek a 991 es van és az is eléggé jó. a 995 valamivel komolyabb annál de mégsem olyan vészes az ára. Akkor lehet olyan is lesz. Sokan mondták h szarm ert alcatel...

Persze hogy sz*roznak, mert a régi alcatel-ekre gondolnak, és nem a mostaniakra. Az Alcatel sokat változott az idők alatt. Csak ez sok embernek a fejébe nem jutott el.
0
0
0
0
azbizony avatar
Aiden Pearce írta:
azbizony írta:

0
0
0
0
Aiden Pearce avatar
azbizony írta:

0
0
0
0
azbizony avatar
0
0
0
0
no avatar
alex1997 írta:
BulletPr0 írta:
Pro&Kontra pls 😃

netezés 1x,2x játszanék rajta, de általában ilyen zenehallgatás telefonálás facebook stb. 😀
0
0
0
0
Axelior avatar
Norbi777 írta:
Axelior írta:
Norbi777 írta:
Axelior írta:
Hali!
Szerintetek megérné a jelenlegi HTC Sensation-omat 1:1-be lecserélni egy HTC One S-re(esetleg minimális ráfizetéssel) ?

Hát ha nincs gondod azzal, hogy nem tudsz majd MicroSD kártyát tenni bele, akkor szerintem mehet. Megérné a kicsivel több RAM, jobb proci és újabb Chipset meg GPU-val.

Hát utánaolvastam, ugye van benne egy 16Gb-os memória(jelenleg nekem 8 Gb-os van szval elvileg elég), de valami olyasmit olvastam talán, hogy az a 16 Gb az csak ~11(ez eddig nem baj), de ebből valami 9 Gb van programoknak, és csak 2Gb van képekre, vidikre, egyéb dolgokra? Mert az akkor nagyon kevés..
Ez valóban valahogy így van?

Hát abban biztos vagyok, hogy kb 11 GB hely marad az Android miatt, de viszont azt erősen kétlem, hogy az a 9GB csak programra van. Még gépen sem szokott több lenni 5-6 GB-nál, szerintem 11GB megmarad szabadon. Ilyenről még nem hallottam, hogy programra legyen csak.
Szerk.: Utánaolvastam, és azt írja, hogy 2.2GB van programnak, és marad ~10GB(9,9 ahogy írta) multimédiára. Tehát remélhetőleg 10GB hely lesz szabadon.

Norbi1996: Szerintem megéri megvenni, árban és teljesítményben elég jó, ha lenne pénzem rá, én gondolkodás nélkül megvenném(sok ideig néztem vele farkasszemet 😂😉.

Értem. Közben részletesebben utánajártam és igen, 2Gb van a programoknak, míg marad 10 Gb a felhasználónak (képek, videók stb.) Az a 2Gb csak elég, nem? 😀 És igen, árban és teljesítményben is nagyon jó teló bárcsak találnék egy megfelelő eladót 😂
0
0
0
0
The Emptiness avatar
BulletPr0 írta:
Pro&Kontra pls 😃

0
0
0
0
no avatar
Pro&Kontra pls 😃
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
az az igazság,hogy már így is kicsivel áltépem a keretet...😞 Nem tudok ennyit ráfizetni... Az s advance-ot 65-ért tudnám beszerezni...
0
0
0
0
SnileZ avatar
Norbi1996 írta:
Galaxy S advance-ot érdemes venni? Tudom,hogy már kérdeztem, de nem kaptam egyértelmű választ....😆 Esetleg,ha valakinek ilyenje van, az írjon nekem PÜ-t legyen olyan kedves! Köszi!

Ha még tudsz egy kicsi pluszt rászánni akkor inkább Samsung Galaxy Nexust vegyél.
0
0
0
0
no avatar
Axelior írta:
Norbi777 írta:
Axelior írta:
Hali!
Szerintetek megérné a jelenlegi HTC Sensation-omat 1:1-be lecserélni egy HTC One S-re(esetleg minimális ráfizetéssel) ?

Hát ha nincs gondod azzal, hogy nem tudsz majd MicroSD kártyát tenni bele, akkor szerintem mehet. Megérné a kicsivel több RAM, jobb proci és újabb Chipset meg GPU-val.

Hát utánaolvastam, ugye van benne egy 16Gb-os memória(jelenleg nekem 8 Gb-os van szval elvileg elég), de valami olyasmit olvastam talán, hogy az a 16 Gb az csak ~11(ez eddig nem baj), de ebből valami 9 Gb van programoknak, és csak 2Gb van képekre, vidikre, egyéb dolgokra? Mert az akkor nagyon kevés..

Hát abban biztos vagyok, hogy kb 11 GB hely marad az Android miatt, de viszont azt erősen kétlem, hogy az a 9GB csak programra van. Még gépen sem szokott több lenni 5-6 GB-nál, szerintem 11GB megmarad szabadon. Ilyenről még nem hallottam, hogy programra legyen csak.
Szerk.: Utánaolvastam, és azt írja, hogy 2.2GB van programnak, és marad ~10GB(9,9 ahogy írta) multimédiára. Tehát remélhetőleg 10GB hely lesz szabadon.

Norbi1996: Szerintem megéri megvenni, árban és teljesítményben elég jó, ha lenne pénzem rá, én gondolkodás nélkül megvenném(sok ideig néztem vele farkasszemet 😂😉.
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Galaxy S advance-ot érdemes venni? Tudom,hogy már kérdeztem, de nem kaptam egyértelmű választ....😆 Esetleg,ha valakinek ilyenje van, az írjon nekem PÜ-t legyen olyan kedves! Köszi!
0
0
0
0
Axelior avatar
mlan0 írta:
Szerintettek mennyit ér a telefonom?? a gépeim kőzőtt megtaláljátok! 😀 (van még fél év garancia rajta

Szerintem olyan 15-20.000 Ft környékén lehet
0
0
0
0
mlan0 avatar
Szerintettek mennyit ér a telefonom?? a gépeim kőzőtt megtaláljátok! 😀 (van még fél év garancia rajta
0
0
0
0
Axelior avatar
Norbi777 írta:
Axelior írta:
Hali!

0
0
0
0
no avatar
Axelior írta:
Hali!

0
0
0
0
Axelior avatar
Hali!
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Üdv.
Mi véleményetek a Samsung Galaxy S Advance, A HTC One V, és a Sony Xperia U típusú telefonról? Megér kártyafüggetlenbe a Samsung 76.000, a Sony 50.000, a HTC 60.000 Ft-ot?
Három közül közül melyik a jobb vétel?
0
0
0
0
ToTu avatar
szerintem nem adnak potot max ha ameddig garis cserélik szervizbe vagy iesmi

és van csak akkor megkel kérd a szolgáltatot hogy tiltsák le a netet akártyádrol nekem is igy van levan iltva akártyámrol a net és csak wifivel tudok netezni
0
0
0
0
zsolty87 avatar
ToTu írta:
a minin van magyar nyelv a defy+-t nézd meg mobilarena honlapján vagy amonilporton a monilarena szigorubb

Megnéztem, ott tényleg angol nyelvű.
Viszont kinéztem egy másik telefont is egy Sony Xperia U-t. De azt sehol nem írják hogy az alján lévő díszítőborításból jár-e hozzá tartalék, vagy esetleg egy másik színű? Esetleg valaki nem tudja hogy adnak-e hozzá másik színben?
Van okostelefonokon olyan funkció amivel ki lehet kapcsolni azt hogy wifi kivételével ne kapcsolódjon netre? (nem akarok rá net előfizetést, csak wifin keresztül neteznék rajta)
0
0
0
0
ToTu avatar
a minin van magyar nyelv a defy+-t nézd meg mobilarena honlapján vagy amonilporton a monilarena szigorubb
0
0
0
0
zsolty87 avatar
De itt találtam egy teszet, mondjuk itt a mini szerepel (de ez is motorola) és magyar nyelvvel van a fényképen lefotózva.
http://www.mobilport.hu/tesztek/20120522/motorola_defy_mini_teszt_kemeny_legenyke/
csillag helyére: mobilport
0
0
0
0
ToTu avatar
igazadvan de sajna nincs magyar nyelv de nem csak velünk cseszteki nagyon sok nyelv hiányzik az uj motorolákbol én csekéj angol tudásu vagyok de mivel 4 éve angol a telefonom igy telefonkezelés csak nem okoz gondot 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát van is benne magyar nyelv. A szolgáltatók soha nem adnak nem magyar nyelvű telefont. A szürkeimportos cuccokba nincs magyar.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
ToTu írta:
meg mondom neke döszintén foggalmam sincs
pedig azon is androidvan a legstabilab scriptnélküli andrioid ami miadt ojan jó a defy nem csicsás nem effectes 100% ban a teljesitményre alapoz

Hát pedig ha már magyar piacara szánja a telefont a gyár akkor bele lehetne tenni az adott ország anyanyelvét. (nem mintha nem boldogulnék az angollal, de azért lehetne gondolni a csekélyebb angol tudással rendelkezőkre is)
0
0
0
0
ToTu avatar
meg mondom neke döszintén foggalmam sincs
pedig azon is androidvan a legstabilab scriptnélküli andrioid ami miadt ojan jó a defy nem csicsás nem effectes 100% ban a teljesitményre alapoz
0
0
0
0
zsolty87 avatar
ToTu írta:
igen az ujabb motorolákban nincs magyar menü angol viszont van agol nyelvért cserébe viszont az egyik legjobb telefon amit megkapsz ebben az árkategoriában ezekkel a hardveres funkciokkal ien strapabiron én megvárom amig lesz rendesen az uj defy és azután döntöm ell hogy az ujat veszem vagy a defy+-t de ha a magyar nyelv kizáro ok neked akkor
samsung galaxy ace,ace2 sony ericson ray,neo, HTC Wildfire s eket nézd meg

De ha az android fut ezeken is akkor miért tud másik típusú telefon magyarul, a defyk meg nem?
0
0
0
0
ToTu avatar
igen az ujabb motorolákban nincs magyar menü angol viszont van agol nyelvért cserébe viszont az egyik legjobb telefon amit megkapsz ebben az árkategoriában ezekkel a hardveres funkciokkal ien strapabiron én megvárom amig lesz rendesen az uj defy és azután döntöm ell hogy az ujat veszem vagy a defy+-t de ha a magyar nyelv kizáro ok neked akkor
samsung galaxy ace,ace2 sony ericson ray,neo, HTC Wildfire s eket nézd meg
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció