Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
norbli01 avatar
Tetszik a mostani téma, mindig is szerettem beszélgetni a társadalomról és a politikai/gazdasági/stb. világ problémákról/helyzetekről, csak közben nem szeretem se a politikát, se a vallást 😆 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Megnyugodhatsz, tőlem a Spoiler!
köcsög tapló parasztot
biztosan többet fogod hallani, mint ezeket. (Mivel azt sem tudom mit jelentek ezek a kifejezések 😊 ) Spoiler!
Aztán nem ám "offense"szövegként értelmezed 😆

Elég érdekes témátok van most 😆
Alkohollal nincs problémám, mivel semmilyen formában sem tolerálom. Az 1 pohár sör nálam ~20 éves teljesítmény.
Facebook problémát is megoldottam, mivel nem is csináltam, sőt még az iwiw korszakban sem voltam jelen.
Animéket relative ritkán nézek, mivel hihetetlen finnyás vagyok ilyen téren. (Rétegigény 2.1 SE)
Sorozatokat azokat láttam kicsit, amik a TV-ben mentek. A többiről pedig csak annyit "tudok" amennyit itt olvasgattam. Tovább nem foglalkoztam velük, mert nem is érdekeltek meg a téma is teljesen más volt
A mai "kis tüdőkről" meg inkább nem is nyilatkozom, mert nem tudnék írni a jó ízlés határain belül.
0
0
0
0
sudosu avatar
Ha engem valaki Otaku-nak hívna jól képen verném, ha weaboo-nak akkor mellé gyomorszájon is rúgnám. 😃
Én nem vagyok anime függő sem, talán régen az voltam. Most inkább hétvégén teljesen áttranszformálódok Hikikomori-vá az összes jelentésével együtt. Ha szabadnapom van még az udvarra se vagyok hajlandó kimenni, hanem a gép előtt ülök és csinálom a dolgom vagy éppen játszok.
Alkoholt én szívesen fogyasztok, bár nálam se divatos szokás. Általában 1 hónapba megiszok 2 doboz sört és ennyi. Bulizni nem járok el, hisz már leírtam hogy miért! 😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Tyűha! Látom nem unatkoztatok. Hát , akkor szépen lassan.
Én sem szeretem a tömeget, mert csak ideges leszek tőle ha túl sokan legyeskednek körülöttem, de időnként jó elmenni egy-két ilyen zsúfoltabb helyre is (leginkább oda is csak a barátaim miatt megyek).
Az alkohollal úgy vagyok, hogy ha van, akkor mértékkel, de fogyasztok ha meg nincs, akkor meg pont nem érdekel.
Ja és abban, hogy a legtöbb animés antiszoci abban lehet valami, mert nem tagadom én sem nagyon tudok kapcsolatokat kiépiteni. Van pár barátom és én velük beérem, szóval meg sem próbálom annyira bőviteni a baráti körömet. Meg a legtöbb emberrel (ez leginkább a tizenévesekre vonatkozik) úgy viselkedek, hogy ha megismerek egyet, akkor eleinte próbálok távolságot tartani tőle, de ha úgy tetszik pár dolog róla, hogy barátságos meg ilyesmi, akkor esetleg próbálok hozzá én is közeledni, de ha maga a személy nem tetszik, akkor soha nem is fogom közel engedni magamhoz. Most a tetsztiket ne romantikusan értsétek.

btw: Hamarabb befejeztem a Kaichou wa Maid-sama mangát, mint az anime rewatchot szóval ez van. A manga anime utáni része sem távolodik el tulságosan az addig látottaktól, de valamennyire bonyolódnak a dolgok és úgy gondolom, hogy egy szép végkifejletet kapunk csak az utolsó chapter(most ezt magyarul nem tudom 😆😉 el van kapkodva. Az egész manga eseményei kb az animének a 2,5 szeresével ér fel, ezt most azért hogy értsétek , hogy még kb 36 rész elfért volna az animéből. Nem tudom miért hagyták abba, gondolom talán azért, mert annó, amikor az animét adták a tv-ben, akkor még biztos nem volt befejezve a manga.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Váó, egy ideig nem nézek fel és hirtelen csak azt vettem észre, mennyi komment van.. nem olvastam el mindegyiket, csak a nagy részét szóval:
A tömeget általában nem szeretem, néha már frászt kapok tőlük.
Az alkoholt nem szeretem túlzottan, olyan, hogy pl. 2 Bacardit megyigyak egy más után (vagy ugyanabban az évszakban) még nem fordult elő.. (a 4%-os félliteres üdítőre gondoltam 😃😉
A mai tizen évesekről inkább ne is beszéljünk 😜
És ja, mondanám, hogy eléggé antiszociális vagyok, de nem igazán tudom eldönteni, néha így, néha úgy, annyi biztos, hogy nem én beszélek a legtöbbet egy társaságban, és nehezemre esik megszólítani random embereket (Igen, lányokra is igaz, nagyon tudok parázni 😆😉
0
0
0
0
dispPaP avatar
De ez halántékot talált el, halánték meg fültövet ha nem véded szopóka van mert kisebb erővel eltalálnak instant ájulsz.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Inkább vágd fel az ereidet, a Blade and Soul anime egy fos. 😃
0
0
0
0
soko avatar
Lényeg a lényeg a jó buli alapja társaság és a hely 😃
Amúgy találtam Blade and Soul anime-t sőt ha jól emlékszem azt be is linkelte itt valaki most a 2 résznél tartok majd holnap este folytatom . 😃 Amúgy látta már valaki?
0
0
0
0
dispPaP avatar
Buli nem a piából áll, azzal csak alapozni kell. Tudni kell a mértéket, aki nem tudja az bal***, persze egyszer egyszer megeshet mindenkivel. Amúgy sportolni meg illene, én világéletemben büdös kocka voltam, - monjuk mai napig nem nevezném ezt a szót sértésnek, szeretek gamelni azt kész - még is késztetést éreztem a sportokra. Kicsit is érdekel lenézel, megnézel egy edzést, esetleg kipróbálod, ha nem jön be nem mész vissza. Nem viccelek, küzdősportok nehezek, főleg elkezdeni, technikai része miatt, de nincs nagyobb öröm mikor a valóéletben tudod használni. Esett úgy hogy például megtudtam védeni egyik osztálytársnőm azért mert megtanultam boxolni - mellesleg egy anime a Hajime no Ippo miatt próbáltam ki... - igaz elég komolyan megsérültem de megérte. Nem mintha akkora hőstett lett volna, mert bárki megteszi, de valamiért különleges érzés erősnek lenni. Persze ha esetleg kipróbálnád, előre szólók elég komolyan szarrá fognak verni az elején. 😃

Egyébként egy Babymetal/Yui/7!!/Spyair/Stereopony/Coldrain concert lenne a közelben első dolgom lenne jegyet venni rá. De ezek közül csak a Babymetal járt mostanában az EUban, az is németben. 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Hát nemtudom, én kicsit túlzásba vittem az alkoholfogyasztást a nyáron/idén és meguntam. Olyan mintha immunins lennék rá. Nem old semmilyen gátlást, még talán gátlásosabb is vagyok mostanság tőle, rendesen többet gondolkozok ittasan a dolgokon mint józanul. És mindezt azóta mióta a szilveszteremet követte a szülinapom pár hónappal. 2 detoxkész állapot.
Amúgy manapság a 11-14 éves korosztályban nagyi menő dolognak számít a ***ás meg az alkoholizmus. Emlékszem mikor eloszor ittam utána 2 évig egy korty alkoholhoz nem nyúltam. Ja meg a cigizés is menő mostanság. De csak a divatdohányzás.
Kiborítóak a kisgyerekek manapság. Olyan korban én még bicikliztem a barátaimmal.
Ja és amúgy én elég nagy társasági ember vagyok.
0
0
0
0
soko avatar
Az embernek kell a kikapcsolódás értem én ezt most az italozásra .
Mondjuk neked xoki az anime illetve a játék mint ahogy itt sok embernek ez a kikapcsolódás DE amikor haverokkal isztok dumáltok egy teljesen más módja a kikapcsolódásnak ami néha kell .
Mondjuk van amikor a tömeg irítáló azt el ismerem mert én se szeretem . Pláne az ottani hülye gyerekeket .. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Nos igen, viszont a legtöbben "anime függő" ként tekintenek a szóra, úgy mint pl a "kocka" szó ha játék függőről beszelünk. Egyébként itt egy szép kis leirás hogy mi is az valójában: Spoiler!
"So what does otaku actually mean? In Japan, the word can be most closely equated to the English word “geek,” but the meaning is not as simple as that. Otaku is also defined in Japan as a word that defines a person who has obsessive interests, and can apply to a wide variety of topics, including anime, manga, cosplay, collectibles and more."

Érdemes elolvasni az egészet: [LINK]
Ettől független én nem venném sértésnek a szót, viszont a weaboot már igen. Azokat a személyeket már tényleg lehet különcnek nevezni.

Az alkoholt azért irtam mert minden buli abból áll, (legalábbis az én ismeretségi körömbe). Valamint engem is irritál a tömeg. Viszont a sport is 😆 Szóval marad a gép, és a kisebb baráti kör, ami szerintem sokkal jobb is. Na a lényeg hogy arra akartam utalni hogy most ez egy divatszerűség, mint ez a yolo meg mit tudom én mi még... Nem tudom melyikünk az idősebb, szóval nem tudom a veled egykorúakkal mi a helyzet, de gondolom a mostani fiatalok mind ilyenek, mindenhol 😃 (tehát az ilyen: "ő berugott akkor én is mert az menő" szerűségek)

Viszont egy animés találkára simán elmennék (ugyebár ha lenne hova :/ ), csak akkor jpop stb szóljon 😆
0
0
0
0
dispPaP avatar
Azért azt ne mondjátok hogy kicsit sem furcsa, az hogy a magyarok nagyrésze olyan szavakkal illeti magát, amiről azt sem tudja mi. Lásd sok tinifan Otakunak hívja magát amikor foggalma sincs arról hogy mi az. Tudtommal a japánoknál az "otaku" egy rohadt nagy sértés.

Amúgy sosem értettem miért veszik a társasági életet egybe az alkoholizmussal. Vannak sportok, csapatok, ott is van társaság. Én sem igazán szeretem a bulikat, irritál a tömeg, csak akkor megyek ha valami kihagyhatatlan van. De amúgy alkoholt csak azért érdemes fogyasztani hogy oldjuk a gátlásokat, semmi másért.
0
0
0
0
xoki avatar
soko: Yup. Egyébként én nem tagadom hogy antiszociális vagyok, de ennek nem az anime az oka, hanem maga a társadalom. Inkább nézek egész nap animét, vagy játszok valamivel, mint elmenjek leigyam magam, aztán felkeljen úgy hogy az se tudom mi történt, stb...
Na ezzel azt akarom mondani, hogy igazad van, mert nekünk ugyebár ez a szórakozás unalmunkban.

Na és legyen egy kérdés is még igy estére hátha valaki még itt van 😃
Mivel kapcsolatos jelenet tud legjobban elszomorítani egy animében?
Engem a testvérek közötti viszony megszűnése, rosszra fordulása. Nem tudom miért, mert nincs testvérem (nem is hiányzik) de valamiért ez tud elszomorítani legjobban. A kérdés onnan jött hogy osu! ba rábukkantam erre a dalra:

Nekem még mindig ez a legszomorúbb jelenet amit ismerek (lehet mert nem láttam a clannadot)
Remélem érhető a kérdés 😃
0
0
0
0
soko avatar
Sokan olyan tévhitbe vannak ha valaki anime-s akkor az egy élettelen valaki .
Ez meg egy vicc ugye mert rohadtul nem így van . Most őszintén az ember mivel tudja lekötni magát unalmába ..játék,facebook, ..anime 😀 És ennyi mert a tv gusztustalan annyi reklám van filmekből meg hát ..A felhozatal érdekes (ez utóbbi igaz anime-re is ) 😀
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: új fairy tail manga ? 😃 😜
Spoiler!
elég jó volt, nem semmi hogy zeref szerelmes volt mavisbe, ráadásul eddig ez volt a legkomorabb fejezet. Naaaagyon kiváncsi leszek hogy Mavisel mi lesz még, vajon ő is megakar halni majd. Ugyebár Zeref Natsu erejére vár hogy elég legyen a megölésére

Ja és igen én se szoktam cosplayezni, szóval ebben egyetértünk 😃

Egyébként én a könnyű barátkozásra nem tudom 100%ba rámondani hogy igaz (interneten igaz 😃 ) mivel nem találkozok más animéssel sose 😞
És ebből következik fir3 által is megemlitett különc. Ugyebár ez nagyon igaz amit irt. Hozzátenném hogy inkább vagyok ez az egy különc animés (akit legtöbben furcsának stb neveznek ) mint a "pávák" stb sorait bővitő személy 😀
0
0
0
0
norbli01 avatar
Háát, talán a 3. pont, mert amíg az emberek hamar azt vonják le rólam, hogy a barátjuk vagyok, addig én könnyen lehet, hogy nem gondolom őket annak még egy hosszú ideig 😜 Meg az elsé, emrt nem szoktam cosplayezni 😆 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
- Nincs logout? Buggos szar játék. 😆
0
0
0
0
xoki avatar
Wow micsoda aktivitás 😃

Erről kinek mi a véleménye?
[LINK]
Valaki esetleg tenne hozzá valamit, vagy valamelyikkel nem ért egyet?
0
0
0
0
dispPaP avatar
Már a címből tudom hogy mi volt a sorozatban. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Rokujouma no Shinryakusha!?
Na befejeztem ezt az animét, szóval a szokásos véleményezésem következik...
Legjobban pontokba szedve tudom értékelni, szóval:

Történet: Nos nincs túlbonyolitva, viszont nem is mondanám azt hogy hiányos. Adott főszereplőnk Koutaro, aki a lehető legolcsóbb lakást akarja kibérelni, ami össze is jön neki. Viszont e lakás elég érdekes. Először is egy lány szelleme él ott. Másodszor többen is maguknak akarják megszerezni különböző okok miatt. (Ezen okokba nem nagyon megyek bele, mert lényegében arról szól az anime....) Nos e miatt mind odaturakodnak a lakásba, eleibe mindenki választ valami játékot és az abban elért helyezés alapján növekszik/csökken a lakásban a helye. Igy akarták eldönteni hogy kié legyen a szoba, viszont ahogy múlik az idő, mondhatni összebarátkoznak és el is feledkeznek erről. Ugyebár ezek a személyek akik a lakást akarják megszerezni, mind mind egyedi jellemmel, élettel rendelkeznek. PL van köztük más bolygón élő fejlettebb technológiával rendelkező személyek, föld alatt élő nép egy tagja, vagy az együgyű varázsló lány akit csak cosplayesnek hisznek 😆 A szellem lányról van a legkevesebb infó pedig azt hittem hogy az lesz a történet központjában.... Mindezek mellett van apróbb kis történet benne, ha jól rémlik 3, lényegében ez 3 "boss harcot" jelent. Az első nagyon béna szellemszerű ellenfél, a többi elég jól kidolgozott (az elsőhöz képest tuti 😃 )

Karakterek: Fentebb emlitettem őket, nagyjából annyi elég is róluk. Ugyebár a szellemlányról 0.001% információnk van... Utána a többi karakternél picit többet tudunk meg, néhányuknál kis múlt betekintés is lesz. Igazából ők vezetik a történetet ezért ennyi elég lesz róluk...

Comedy részek: Fontos kiemelni mivel arra épit, igazából lehet hogy nem, attól függetlenül elég sok van benne. Főként az emlitett cosplayes csaj szerűek találhatóak benne. Na igy belegondolva nem is tűnik olyan soknak, inkább slice of life beütése van a részeknek néha....

Harc/grafika/zene: Nos miért 3 egyben? Azért mert maguk a harcok elég érdekes., Viszont a harci zene irtó béna, vagyis nem nagyon illik bele. A grafika meg harci részeknél elég jó, de sima beszédnél kicsit elhanyagolt a főszereplőkön kivül, pl azon személyek akik nem beszélnek még arcuk sincs .... elég feltűnő volt.

Van pár elvarratlan szál, ezért mindenképpen jó lenne egy 2. évad. Amire egyébként van is esély mivel úgy fejeződik be hogy "még biztos találkozunk" valamint "vége?"....

Na lehet kimaradt pár dolog de már sokat olvastam feliratot ma, ezért lefáradt az agyam 😃
Szóval összességében a történet nekem nagyon bejött ezért egy nagyon erős 7/10

Mindenképpen ajánlom (ugyebár nem szoktam ajánlani mindent amit megnézek, szóval amit igen azok nálam a " szerintem kötelező műveket" jelenti) szerintem érdemes adni neki egy esélyt.
0
0
0
0
sudosu avatar
Melyik animét várod és miért?
Chaos;Child, azért mert most nézem a Chaos;Head-et és eddig bejött. Meg persze az új Steins;Gate-et.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Mixed Martial Arts.... Napiszinten a shounenekkel harcot nézel, de nem tudod mi a pusztakezes harc legismertebb foka. Ez azért több mint fura. 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát igazából utána sem nézek azoknak az animéknek amik ki jönnek, amire meg kíváncsi vagyok az már vagy kint van, vagy most fut.. 😃

Egy kérdés: Mi az az MMA? 😃 Mellesleg sosem nagy a szám, bármilyen játékkal játszok is 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Eddigi válaszokból összesen egy ember vár komolyabban visszatérő sorozatot, ez elmond mindent az iparról, meg a mai szintről. 😃

Amúgy off, de tanítok valamit: Akármilyen kemény vagy, profi MMA-s ellen ne legyen nagy a szád, úgy elvertek ma mint a szart, igaz később közölte velem a srác hogy profi edző. 😃 Addigra már vagy 19szer megvert. 😃
0
0
0
0
soko avatar
Fogalmam sincs mik fognak jönni 😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Kb egyet sem várok. Ha majd kijönnek, akkor belenézek párba, de semmit sem várok különösebben.
0
0
0
0
xoki avatar
ÖÖ mármint aminek már bejelentve van a következő évada vagy amibe reménykedek? 😃
MIvel ugyebár te olyat irtál amiknek már tudtommal 100% lesz folytatása.
Mindenesetre én irom vegyesen:
SAO
Black bullet
Noragami
Working!! (most megy a 3. évada de nekem már kell a 4. 😆 )

Van még pár, elég lesz ennyi...
0
0
0
0
dispPaP avatar

Úgy sem lesz folytatása szóval tök mind1. 😆 Hahahaahahahahaah... haha. ha.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Unbreakable Machine-Doll 2. évad ... igen, tudom...
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Kérdés
Durarara 3. évadát, mert ez az utolsó anime ami még tetszik, ha kijön a 3. évad akkor nézem végig a 2.at is.
És a Noragami mert meg akarom ismerni Yato múltját és az igazi személyiségét.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Lesz, meg van is mind a kettőről, mondjuk a GOT rohadt régi, még az első 3 évadról. A TWD-ről meg 5. szezonvégén írtam.
0
0
0
0
norbli01 avatar
dispPaP: Akkor várhatok Walking Dead és Game of Thrones kritikákat? 😃
A válságot nem szószerint értettem, mert én még látok értéket ezekben az animékben (lehet csak hülye vagyok O.o )
A "rajongásom megtartása" nem a legjobb szó... ami óta élek, nézem az animéket, szóval valószínűleg nem lesz ezzel gond.

Az h nem jó egy nap több 10 részt megnézni, teljesen igazad van, és még a véleményed is más lesz az animéről, mint mondjuk, ha kicsit lassabban nézed pl. naponta 1-2 rész (a One Piece-el is így haladok, naponta 1-2 rész, csak a végére érek egyszer...) és hagyod érlelődni magadban, ha meg az anime össz. 12 részes, arról inkább ne is beszéljünk
0
0
0
0
dispPaP avatar
Hát nem az én igényemre van beállítva már a műfaj az biztos. Ha meg észreveszitek nem csodálom, egyrész itt is csomóan 20+ vagy 20hoz közeliek vagyunk, a pénz meg az Eye Candiben van... ami egy idő után khm... Egy időben imádtam a Fairy Tailt, a Narutot meg a Bliccset is, bár, azt be kell valljam ezeket még ha szenvedve is de végigfogom nézni. (Már ha a NAruto méltóztatik nem elmenni 250000millió részig) Egyenlőre amit meg fogok nézni a szezonból, az egy anime lesz a Gangsta. Ennyi. Tavaly a nyáriból a'sszem 12-14 animét követtem, tavaly előtt úgy 25-30at. LMAO 😃

Igazából ha meg akarjátok tartani az animékkel szembeni rajongásotokat, ami miatt kissé csodállak benneteket, meg irigyellek, ha élvezni akarjátok még a műfajt sokáig, akkor ne nézzetek több 10 részt egy nap. Nem éri meg.

Amúgy meg csak azért nem akarom abbahagyni mert egyrészt sokat köszönhet a mai személyiségem azoknak az animéknek is amit mára lehúzok (rohadjak meg ha értem de így van...) illetve tudom hogy jönni fognak olyanok amik számomra is érdekesek. Vagy ha nem akkor keresek régieket. Csak jöjjön vissza az Ichlet. 😃

Amúgy a "Válság" szerintem rohadtul globális, maréknyi értelmes filmet csinálnak, azt röhögöm a legjobb színészek meg nem a Mozikban vannak hanem sorozatokban... ami elég vicces, lévén a moziszínészek néha még karakterszínésznek is gyengék. Khm... VASJANCSI!

Amúgy nem kell félni, a fórumokon jobban tudom hirdetni magam mint egy fürdős krva. 😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Volt e már olyan anime amelyet sokáig halasztottatok és utána megbántátok hogy hosszú ideig nem néztétek meg?
Hát van egy anime, amit a mai napig is halogatok még pedig a Clannad/+After Story. Annó egyszer youtube-on láttam a két legsiratósabb pillanatot és azóta halasztgatom.

dispPaP: Habár még csak 1 éve animézek komolyabban, de egy bizonyos százalékig megértem, hogy mit gondolsz és sajnos ez az idő majd mindannyiunknak eljön, amikor az animék már nem tudnak sok újat nyújtani. Szeretem olvasgatni a véleményeidet és ha irsz valamit ha gondolod linkeld be ide is nyugodtan (mivel nem követem egyfolytában az eseményeket).

Mellesleg ha valaki droppolta a Charlotte-t, akkor bátran ajánlom, hogy folytassa, mert hatodik résztől totál más az egész. Persze nem tudom, garantálni, hogy igy is marad, de remélem, hogy valami jót hoznak ki belőle. És aki nézi annak lenne egy kérdésem. A ZHIEND énekese ugyanaz, mint az Angel Beats-ből?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Hát ha még az ember felső kategóriás cuccokat néz és mellé még eléggé rétegigénye is van.
Nem igen volt még olyan nálam, ami a személyes etalonom közelébe lett volna. (Persze rétegigény belejátszik, de azért a minőség az minőség marad.)
0
0
0
0
norbli01 avatar
Látom mindenki fáradt már 😃 most jön a nagy animés "válság" ahogy elnézem 😜 Néha én is bele unok, de hála a több mint 200 animének a listámon, mindig találok valamit, amivel el lehetek, csak néha kell egy kis szünet 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
dispPaP: Egyáltalán nem sajnálom, hogy hanyagolod az animéket mostantól, de nem rossz értelemben. A mai darabok nem érdekelnek annyit, hogy időt pazarolj arra, hogy leírd róla a véleményed. Majdhogynem 3 hónapja nem találtam egy olyan címet se aminél azt éreztem, hogy boldogan nézem végig egyhuzamban az egészet mert olyan ótvar műveket adnak ki manapság, hogy az elképzelhetetlen... Szeretem olvasni az írásaidat, akármiről is fogsz írni szívesen elolvasom.😃 Én kb 2 éve animézek és úgyérzem, hogy elment tőle a kedvem. Hiába mondanak nekem olyan címeket amik 10/11es animék egyszerűen félek leülni elé mert arra gondolok, hogy biztosan nem fog tetszeni és ha az nem tetszik akkor mi?! És ezért nem nézek komolyabb műveket sem mert akkor olyan szinten felemelném a lécet az elvárásaimnál, hogy azt az elkövetkező pár évben nemnagyon fogja megközelíteni semmi.

Volt e már olyan anime amelyet sokáig halasztottatok és utána megbántátok hogy hosszú ideig nem néztétek meg?
Fairy Tail.😆 úgy voltam vele, hogy a f**om se kezd el egy 200+ részes véget nem érő shounent.
0
0
0
0
norbli01 avatar
dispPaP: Naa, most értettem csak meg, hogy mi lesz a blogon (nem vagyok ennyire lassú, csak most olvastam el 😆😉. Hazudnék ha azt mondanám hogy kár hogy kevesebb anime lesz, de érdekelnek a filmek/sorozatok is, szóval kíváncsi vagyok, főleg ha egyszer a kedvenceimről is írni fogsz 😃
0
0
0
0
soko avatar
Ryuugajou Nanana no Maizoukin

Szerintem egy jó anime volt 😀
Tetszett a story bár nem annyira tér ki az anime, rengeteg kérdés maradt még az ember fejében .
(kik voltak még az alapítók,ki a gyilkos ugye nyílván és még....etc )
A karakterek jók voltak végre egy normális "főszereplő" aki nem hátrál meg .
De sajnos kb olyan volt az anime mint ha 50% vagy még annyit se ismertünk volna meg ..
Bocsesz hogy ilyen rövid vélemény de már hulla vagyok 😃 !
10/7 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Hát, ez van. Egyenlőre egy hosszabb szünet jön animék terén. Japán filmeket meg úgy is fogok nézni, hamarosan itt az idő a Kaiji 2. filmje előtt, sőt Akagi sorozat is van most. 😜
0
0
0
0
xoki avatar

Hmmm
Death note volt az egyetlen amiről sokat hallottam, néha ment a tv be is de csak egy jó évre rá néztem meg. Szóval csak ez az egy van.
0
0
0
0
sudosu avatar
dispPaP sajnálom hogy blogodnak témát váltasz, viszont a másik fele a szívemnek meg örül, hisz olyan sorozatokat említettél meg amiket én is nézek. Ne hanyagold el a Koreai drámákat sem, meg a Japán filmeket se, hátha adsz valami jó ajánlást! 😀

Egyébként én is tervezek a blogunkra filmekről, sorozatokról véleménykifejtést adni, az első talán a Last Ship c. sorozat első évadja lesz. Szóval próbálgatunk több lábon megállni. Szóval aki esetleg majd kíváncsi lesz esetleges játék tesztekre vagy az előbb említett dolgokra, akkor FB-n iratkozzon fel, hisz azokat nem linkelem majd ki ebbe a topic-ba!

[LINK]
0
0
0
0
norbli01 avatar
A Hyouka, és még talán az Another lenne az amit ide sorolnék, ja és persze a No Game No Life, más most nem jut eszembe. 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
[LINK]

Code Geass, a Rainbow meg a Berserk.

Amúgy igazából csak költői kérdés volt, nem tudom eldönteni mikor rakjam ki, de lehet mindjárt kimegy csak úgy. 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Teljesen mindegy, ahogy gondolod, a te blogod! 😀

Egy kis felmérés:

Nálam az Initial D volt mostanában az első, hisz én már 2012-ben láttam róla képeket és érdekelt is a dolog de ebben az évben kezdtem el. Nagyot hibáztam hogy eddig húztam-toltam

A második meg az NHK volt, amiről ugyebár leírtam a blogban is hogy meddig késlekedtem.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Megírtam, nem tudom hogy ma kirakjam-e már, bár igazából mind egy, nincs mire várni, de egy elég különleges poszt lenne. :/
0
0
0
0
sudosu avatar
Ezért van Anime Deluxe
Az a blogunk neve! 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Eltaláltam a nevét, csak az sz-t hagytam ki. 😆 No, de akkor milyen név legyen, mert kissé hosszú a Sudosu & Toma(sz)to & Dominik & Legekka név. 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció