Videokártya
Videokártya adok-veszek-cserélek téma
Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség
A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség
A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
keresek ati radeon x1950 pro-t 512mb-osat vagy 9500gt mindenképpen 10k alatt vagy akinek van 10k-rét viszonylag jó vga-ja az pls írjon
előre is thx
csáó
vennék egy 7600gs-t kb 5ft körül.ha valaki-é eladó vagy tud valahol az írjon itt vagy privátban.kössz
ja és ha valaki tud sli hidat eladót az is írhat😃😃
ugyanis kíváncsi vagyok hogy egy 7600gs sli mire is képes😃
Nekem van egy pont olyan mint neked 😃 van rá 8ért érdeklődőm de ha nem viszi el akkor beszélhetünk róla 😃
Erre valaki tud megoldást?
Csak azért irtam ide mert gondolom ez a nvidia driver része!
vennék egy 7600gs-t kb 5ft körül.ha valaki-é eladó vagy tud valahol az írjon itt vagy privátban.kössz
ja és ha valaki tud sli hidat eladót az is írhat😃😃
ugyanis kíváncsi vagyok hogy egy 7600gs sli mire is képes😃
Érdeklődni:Privát üzenetben!
Update 2:A vevőm lefújta az üzletet, ezért mindkét darab vga eladó! Az árról pm, hidd el, megegyezünk!😂
Update 3:A hirdetésem augusztus 18-ig, szerdáig érvényes. HA addig nem kapok jobb ajánlatot, pomprum kollegának repültek a kártyák. 😜
Update 4:Elkelt mindkét vga........
[LINK]
13 ?? 2 hónapja volt 18 egy olcsó helyen és 2 év a gari rá .De odaírtam hogy lehet alkudni amúgy nem régi és a gari is sok, nincs baja. De inkább elcserélném egy 9800GTre
Itt van . nem 18k hanem 17k : http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_hd5450_1gb_gddr3_hdmi_pcie/139313
Csak ezeket a márkákat vagyok hajlandó belerakni a gépbe és kész! 😜
minek ez a csak .... márka? Ugyan az a gpu van bennük ugyan úgy romlanak el az ánusz sapphire Gainward márkák!
Amúgy hardverapro.hu ha itt nincs akkor nem sűrűn találsz máshol az országban!
én is meg akartam kérdezni mikor írta de utána rákerestem és láttam hogy a Gainwardon nem referencia hűtés van 😃
Amúgy hardverapro.hu ha itt nincs akkor nem sűrűn találsz máshol az országban!
Ajánlatokat privát üzenet-ben, e-mail-ben, vagy msn-en, esetleg Facebook-on kérem.😃
Eladó egy ASUS nVidia 7300 GT Silent Edition 256mb-os
2010 Februárjában új Passzív hűtőt Kapott, ami szintén ASUS!!
Hibátlanul működik a kártya!
átvenni Budapesten lehet!
Képek:
http://www.kephost.com/images3/1irn7ptuvx1tnarf7b0i.png
http://www.kephost.com/images3/huhnwux0nmnoyz2wichq.png
email: funkenman@gmail.com
msn: wooh09@hotmail.com
tel 06303018851
na egy ijen ha van vkinek akk irjon pü-t (persze ennél olcsóbban!!)[LINK]
http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=52 nemdrágán 😃 cod mw2-t még vitte 😃 csak lowon 😆 de gyengébb játékokra és szerkesztgetésre tökéletes 😀 érdekel irj pü-t vagy adatlapomon megtalálod az e-mail cimem.
Sziasztok, gyorsban kellene ha tud valaki egy eladó AGP-s videokarit, amivel lehet netezni meg filmet nézni, írhattok ide is és PÜ-ben is, köszi
éppenséggel nekem is itt van a HD3650es 😃 az árral meg megegyezünk
Sziasztok, gyorsban kellene ha tud valaki egy eladó AGP-s videokarit, amivel lehet netezni meg filmet nézni, írhattok ide is és PÜ-ben is, köszi
Nekem vagy egy Ati radeon x1650pro-m ha érdekel beszélhetünk az árról
Amit tudni kell róla hogy OEM hibátlanúl teszi a dolgát, és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, csak kis újításra vágyok. Garancia nincs hozzá én vállalok 3 napot rá.
Hamarosan lesznek teszt képek is.
Posta nincs csak személyes átvétel Pesten.
Érd: 20/5571761
Gigabyte ATI HD 4850 1 Gb eladó, 1 éves, teljesen jó állapotú, minden játékot visz
Ára: 24 000 Ft
Valakit nem érdekel egy ATI Radeon 9550 256Mb AGP videókari? 1 éves! akinek kéne az irjon
hedzsooo a intel core 2 dou E6650 menyiért adod?
A hszod felett irtam 1-el, h elkelt mar ! 😆 😉
Én megveszem 😆..kíváncsi lennék mit csinálna a lapom egy GTS250 + CF 3870el! 😆..lehet hogy süvííítene 😆
bocs az OFFért
NEked nincs bocsánat 😂😂
Nem Tőled kértem bocsánatot! 😜 😆 😂
Én megveszem 😆..kíváncsi lennék mit csinálna a lapom egy GTS250 + CF 3870el! 😆..lehet hogy süvííítene 😆
bocs az OFFért
NEked nincs bocsánat 😂😂
bocs az OFFért
Rászántam magam a vga cserére, így most 2 drarab HD 3870 eladóvá vált! Részleteket pü-ben vagy a berki_zsolt@freemail.hu címen közlök.
" GPU-Z kép, amiben minden le van írva pontosan róla:
Egy 3DMArk Vantage Teszt:
Képek a 2 vga-ról, dobozzal együtt:
Ajkán eladó egy Sapphire Radeon HD3650 512MB DDR4 (gépemnél megtaláljátok a többi infót).
Ár:megegyezés szerint. "Valamire csere" is érdekel, de kp-nek jobban örülnék.
Tel.: +3620/85-15-"hat_hat_hat" (anti_spam)
Üdv
Everybody
azbizony:Ha már ujjitani akarsz akkor a 9800gt.nél azért jobra váltsál.
Nem újítani akarok csak viszatérni az Nvidiához 😃 Tudom hogy a 9800GT nél erősebb a 4770 mert néhol 1 szinten van a GTS 250 el.
De GTS-t meg úgy sem birok 1 az 1 ben cserélni mert drágáb és ráfizetni meg nem tudok, ez a nagy hejzet. De attól GTs csere is érdekel ha valakinek igénye lenne a 4770 emre 😃
Elcserélném Asus EAH 4770 Formula videókártyámat nvidia kártyára. (9800Gt 1Gb csere érdekel)
Nagyon nem jött be az ATI és visza húz a szívem az Nvidiához 😀
Kártya adatai:
Grafikus motor: Radeon HD 4770
Video memória: 512 MB DDR5
GPU órajel: 750 MHz
Memória órajel: 3.2 GHz ( 800 MHz DDR5 )
Csatoló felület: PCI Express 2.0
Memória sávszélesség: 128 bit
Max Felbontás: 2560x1600
VGA kimenet: Szabványos 15-tűs D-sub
HDCP: igen
TV-kimenet: HDMI
DVI Kimenet: DVI-I
2 és fél év garancia a Kecskeméti Lingvin computers-ben
10 be már 8800GTS lehet kapni 😃