Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nah így hagyom elég nagy javulás az eredetihez képest. 😃
legalább lett esti programunk.. 😀
Köszi a válaszokat. Megfagyásnál teljesen állóra fagy ilyen 10-20 mp-ig? csak hogy tudjam mikor stoppoljam.. 😆
Amúgy melyik gépedről beszélünk ? 😃
Szerk: Lehet rájöttem, visszaolvastam. 😆
GPU usage felmegy 100%-ra. MSI Aftweburner-ben a 2. diagram.
Energiatakarékos üzemmódban van ha nem játszol.
Mhz is alacsonyabb. 😉
Játék közben a hőfok: 54°C
GPU-t: 810Mhz-ről 850Mhz-re.
Memóriát: 800Mhz-ről 840Mhz-re.
Egész nap ment és alapjáraton most 32°C Terhelésen 66°C volt. (Furmark).
Ez jó? 😀
A 2gb ram viszont lehet, hogy el fog fogyni 1-2 esetben. :/
[LINK]
házam:
[LINK]
Köszönöm
bármit csinálok nem akarja...mindig leál a gép az uj 3dmark nak a could psyhyk tesztjénél...:S
már mint a tuningnál
APM gyanús. Kapcsold ki, ha még nem tetted meg.
már mint a tuningnál
egy alap ingadozás minden cpu-nál van, ezt nem állíthatod le, max kikapcsolod az összes energia gazdálkodási beállítást biosban
Üdv all...
Van egy ki problem...
Kicsit meghúztam a 965-ös procim, 4ghz-re, teljesen stabil... viszont utána mentem tovább, és bios restart lett belőle. Csak az fsb-vel és a szorzóval próbálkoztam. És a bios restart után vissza 4ghz- re és azóta mikor bekapcsolom a gépet, egyből bejön egy menü és választanom kell ucc mod meg vmi szarságok közt, és a 4ghz vissza áll 3.4ghz re... újra indítom a gépet, már nem jön be a menü, viszont a biosba ugyan úgy 4ghz-re van beállítva a proci. Utána windows-ba má4ghz ként van. Tehát, minden bekapcsolásnál ezt el kell játszani, viszont ha csak újra indítpm a gépet akkor minden jó... miért lehet ez?
Szeva.
Bios resetet probàltad màr?
Àlits mindent alapba hadd hogy betöltsön a rendszer,és uttàna tuningolj ujra.
Bocs az írásért mobilrol vagyok. 😆
Van egy ki problem...
Kicsit meghúztam a 965-ös procim, 4ghz-re, teljesen stabil... viszont utána mentem tovább, és bios restart lett belőle. Csak az fsb-vel és a szorzóval próbálkoztam. És a bios restart után vissza 4ghz- re és azóta mikor bekapcsolom a gépet, egyből bejön egy menü és választanom kell ucc mod meg vmi szarságok közt, és a 4ghz vissza áll 3.4ghz re... újra indítom a gépet, már nem jön be a menü, viszont a biosba ugyan úgy 4ghz-re van beállítva a proci. Utána windows-ba má4ghz ként van. Tehát, minden bekapcsolásnál ezt el kell játszani, viszont ha csak újra indítpm a gépet akkor minden jó... miért lehet ez?
Tudom hogy vannak, de ami jó lenne azt már nem kapni... Hardverapron nézegettem, ott se találtam. De Rá nézek minden nap, hát ha. Viszont nem is kell 85%-os venti hajtás, elég 50%... Így is Assassin's Creed III alatt 60C volt...😀 Azért akárhogy is nézem ez nagyon jó a 90C-hoz képest....Viszont így nem hiszem hogy sokáig bírná a venti...:/ Max még egy fél év... Mivel még az előző tulaj is használta...
90 fokig felmehet, de ha 85 az tökéletes.
Üdv all!!!
A mai nap boldog tulajdonosa lettem egy HD4870X2-nek...
Sokat olvastam hogy brutálisan melegszik...Nem vettem komolyan...Viszont GTA IV alatt az első 20másodpercben rájöttem arra hogy ez egy valós tény... Tehát letöltöttem a Riva Tunert és 85%-ra tettem a VGA hűtését, és hát kib_ottúl hangos.
Tehát a kérdésem az lenne hogy szerintetek érdemes lenne leszedni a refhűtést, és rámaszekolni 2db proci hűtőt alubordával együtt????
Na pont az ilyen helyzetekhez gyárt az aerocol VGA Coolereket. Az valo neked szerintem. Ott keress valamilyet. (pontos tilust nem tudok de fel vannak tüntetve hogy mi melyikel kompatibilis.)
A mai nap boldog tulajdonosa lettem egy HD4870X2-nek...
Sokat olvastam hogy brutálisan melegszik...Nem vettem komolyan...Viszont GTA IV alatt az első 20másodpercben rájöttem arra hogy ez egy valós tény... Tehát letöltöttem a Riva Tunert és 85%-ra tettem a VGA hűtését, és hát kib_ottúl hangos.
Tehát a kérdésem az lenne hogy szerintetek érdemes lenne leszedni a refhűtést, és rámaszekolni 2db proci hűtőt alubordával együtt????
akkor te most egyébként magaddal beszélsz? mert írtad h velem nem vitázol, most már norbival se. fura....
mondod ezt te úgy, aki miatt ez lesz a 2. 8 oldalon át tartó vita amiatt mert vmi bődületesen nagy hülyeséget mondtál?
Senkivel sem vitázok, szegény kártyám épp most égett le, mert biosból tuningoltam... 😶
mondod ezt te úgy, aki miatt ez lesz a 2. 8 oldalon át tartó vita amiatt mert vmi bődületesen nagy hülyeséget mondtál?
Szánalmas ez az "ember"...képződmény valami 😃
Cáfoljam meg...hülye vagyok hozzá...
nem tudom kinek kellett egy oldalon keresztül magyarázni, miről is beszélünk egyébként...😊
Rád nem reagálok, Hozzászólásod nem jeleníti meg a böngésző, ne haragudj. 😊
Devis: senkit sem érdekel, de ha valamihez hülye vagy, az sem érdelek senkit, és másokat se vezess félre, csak azért mert te hülye vagy hozzá ! 😉
jobb beszólás már nincs? miért nem tudsz válaszolni arra amit írtam, te pulya
Cáfoljam meg...hülye vagyok hozzá...
nem tudom kinek kellett egy oldalon keresztül magyarázni, miről is beszélünk egyébként...😊
trolo. nah kezdődik. nem tom ki linkelte a sarokról szökött, lógó csöcsű hányadék anyját... legalább már tudjuk h te honnan jöttél
Kérdezd niteforce-t Vga tuningban régen neki ki segített... azt is kérdezd meg, hogy segített e valamit, te szánalmas kis pöcs... 😆
Mindezek után gyere vissza okoskodni, várlak ! 😃
nem tom.
na és a torzonborz, esti aktus utáni béna szuka mögött?
ovi....TÜKÖR TÜKÖR
Béna szuka ??? nincs mellettem édesanyád...óvatosan beszélj ! 😉
TorzDevis max belőle. 😂
nem tom.
na és a torzonborz, esti aktus utáni béna szuka mögött?
ovi....TÜKÖR TÜKÖR
lul... csak nem fáj az igazság? mellesleg hagyjuk már az ilyen ovis beszólásokat (Y)
Y helyett valami más ?
Gyerekes vagy... nagyon. 😶
-Norbi-: rád nem reagálok, inkább cáfold meg amit írtam, tudom nem tudod, mert te is hülye vagy hozzá. 😂
Csak így tovább "kislány😶😶", még 2 oldalt kérünk megint.