Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
The Emptiness avatar
De most nem a 2 hasonlitottam de... Hozom a kötelet keresek 1 fát. . .
0
0
0
0
lumosnina avatar
alex1997 írta:
Alexocska?? Mi? Hölgyem majdnem mondtam valami csúnyát. De most fejezzük be mert nem vagyok hajlandó.... á nem fojtatom Ja igen nagyon roszul van optimalizalva a rom sok telefonon. Ezért van a jobb rom galaxy minibõl is magyon jot lehwt kihozni. Ha erre van igénye akkor lumnia 800 (a becézgést meg felejtse el mert magára se mondtam kapásbol hogy szőke k***a. Itt a vége

A becézéssel sztem nincs semmi baj. Én nem ****** jelzőket aggattam rád, mit te rám. A galaxy mini meg messz áll az S3-tól. 😀

Minden jót!
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Alexocska?? Mi? Hölgyem majdnem mondtam valami csúnyát. De most fejezzük be mert nem vagyok hajlandó.... á nem fojtatom Ja igen nagyon roszul van optimalizalva a rom sok telefonon. Ezért van a jobb rom galaxy minibõl is magyon jot lehwt kihozni. Ha erre van igénye akkor lumnia 800 (a becézgést meg felejtse el mert magára se mondtam kapásbol hogy szőke k***a. Itt a vége
0
0
0
0
lumosnina avatar
alex1997 írta:
niteforce írta:
Szerintem az S3 a kijelzője miatt szebb, de egyébként is valahogy egy jobb telefon szerintem.
Mondjuk én meg a samsunggal kapcsolatban vagyok elfogult, de szerintem nem véletlenül. Én az S3-mat ajánlom, vagy az S3 minit, azt már te tudod hogy mennyire kell nagy telefon, engem kifejezetten zavarna.

Egybként alex1997: nem feltétlenül kell érteni hozzá, mert nem mindenkinek ez az érdeklődési köre, és nem mindenki informatikus. És mivel android-android, egy 20 ezres androidos telefont is úgy használ az illető ahogy az S3-mat. Viszont a minőség, a kijelző, azok sokkal jobbak egy ilyen telefonban. És aki saját keresetéből kigazdálkodik egy ilyent az szerintem eléggé végiggondolta hogy mit vár egy telefontól. Azok viszont akik 10 évesen S3-mat meg iphone5-öt kapnak, csak hogy nekik legyen jobb telefonjuk, azokat kell elítélni.

De mos miért kelett enyire finoman mondani? De most ha tudja mi van benne hogy kell leszedni a proframokat milyen amdroid megy rajta meg az ugymond középfoku androjd tudást (a plafont a rom fejlesztés telepítésre értem.) akkor oké vegye (más meg éhezik. jo abahagyom csak személyes vélemény az s3 meg a kezdő kombótól egyszeűen elmegy az épetkedvem.) Jo itt a pont. Csak igérje meg ha vesz 1 et akkor ne kimélje nyomja a játékokat (pl Mostwanted)

De igérd meg :'(

Na figyelj ide te kis aranyos kiskorú Alexocska!
Úgy látom, hogy te nagyon okos kisfiú vagy, ennek nagyon örülök. Nyilván állandó jelleggel buherálnád a telefonodat, mert nem jó ám az úgy, ahogy a mérnökök összedobják...ááá. Tök buták ők is, mint én. Nekem nem azért kell egy telefon, hogy ilyen rom vagy olyan főzött rom legyen rajta. Képzeld!

E-könyvek, videók, internet, fényképezés... Fontos szempont a hosszú akkuidő, a nagy kijelző, min dupla magos proci, hogy ne akadozzanak a futtatott programok...és 1gb ram. Minőségi anyaghasználat. Ez a Samunál pl a hátlap tekintetében kicsit gáz. (Ám az akku nála a legjobb, mid beszélgetési időben, mind készenlétiben)
Mivel egy tablettel nem lehet telefonálni, így ez a legokosabb döntés.

Igen, vannak akik éheznek, én sem vagyok milliomos. De, ha egy ilyen telefonra van szükségem, akkor ezt fogom megvenni, még, ha csak apránként tudom is össze szedni rá a pénzt.

És nem azért, mert neked szeretnék ígéretet tenni rá, de játszanék rajta akár az MW-vel vagy más remek játékokkal.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
alex1997 írta:
niteforce írta:
Szerintem az S3 a kijelzője miatt szebb, de egyébként is valahogy egy jobb telefon szerintem.
Mondjuk én meg a samsunggal kapcsolatban vagyok elfogult, de szerintem nem véletlenül. Én az S3-mat ajánlom, vagy az S3 minit, azt már te tudod hogy mennyire kell nagy telefon, engem kifejezetten zavarna.

Egybként alex1997: nem feltétlenül kell érteni hozzá, mert nem mindenkinek ez az érdeklődési köre, és nem mindenki informatikus. És mivel android-android, egy 20 ezres androidos telefont is úgy használ az illető ahogy az S3-mat. Viszont a minőség, a kijelző, azok sokkal jobbak egy ilyen telefonban. És aki saját keresetéből kigazdálkodik egy ilyent az szerintem eléggé végiggondolta hogy mit vár egy telefontól. Azok viszont akik 10 évesen S3-mat meg iphone5-öt kapnak, csak hogy nekik legyen jobb telefonjuk, azokat kell elítélni.

De mos miért kelett enyire finoman mondani? De most ha tudja mi van benne hogy kell leszedni a proframokat milyen amdroid megy rajta meg az ugymond középfoku androjd tudást (a plafont a rom fejlesztés telepítésre értem.) akkor oké vegye (más meg éhezik. jo abahagyom csak személyes vélemény az s3 meg a kezdő kombótól egyszeűen elmegy az épetkedvem.) Jo itt a pont. Csak igérje meg ha vesz 1 et akkor ne kimélje nyomja a játékokat (pl Mostwanted)

Eddig csak olvasgattam, nem szóltam bele, de ez már vicc. Te mivel tudsz többet csinálni egy S3-on, mint ő? Nem oltalak, meg semmi, de akkor is. Nem csak játékra van amúgy az is. Lehet, hogy neki elég ha az Android gyors rajta, meg gondolom a jövőre is gondol. Meg sok olyan funkció van benne, ami lehet régebbiekben nincs. Ha meg megdolgozott érte, igenis vegye meg, és csináljon vele azt amit akar!:D
A ROM meg ilyenek, meg már S3-nál nem hiszem hogy fontos. Bőven elég gyors az az ICS (sőt most már talán Jelly Bean) rajta.
Peace!:D
0
0
0
0
niteforce avatar
a telefon nem játékra való, az erős telefon nem azt jelenti hogy állandóan játszani kell vele.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
niteforce írta:

0
0
0
0
niteforce avatar

0
0
0
0
The Emptiness avatar
lumosnina írta:
alex1997 írta:
lumosnina írta:
alex1997: Miből gondolod, hogy nem értek hozzá? 😲

El tudod mondani hogy milyen vas megy benne?

(leírás nélkül)

Mert biztos hogy nem mert csak igy nem szoktak hogy meik a jobb rögtön a csúcskategoriából.

Meg 1 nőnek mi a tetves ********** s3 b+ soha az életbe nem fogod kihasználni. Mit fogsz csinálni vele fosbukozol? enyi gondolom. annak minek 1 quad cor os 4 mag os cpu meg 2 giga (vagy 1) ram? Semmi értelme.

Ja vagy nagyképűsködni? (Elnézést az adminoktol meg mindenki mástól de ez anyire fel tud*********. remélem nem törlitek.)

Nos! Ha már az adminoktól bocsánatot kértél, akkor nyilván én vagyok az első, akinek ezt szántad.
Mire vagy egészen pontosan kíváncsi a "vas" jelző alatt? A Samsung négymagos, 1.5 GHz-es Exynos 4412-es processzorára vagy a Sony kétmagos, 1,5 GHz-es (Qualcomm MSM8260A) procira? Vagy mire?
Én feltettem egy kérdést, hogy T vagy S3. Erre te leblamálsz, hogy egy csicska csajnak minek egy ilyen telefon. (Megjegyzem, feltehetőleg jobban ki tudnám használni, mint te.) Nem mondasz pro és kontrát csak adod a nagy arcot, mert azt hiszed, hogy 15 évesen meg van neked engedve egy nálad jóval idősebb személlyel szemben való bunkózásod.

Azoknak, akik valóban értenek hozzá és tudnak pro és kontrát mondani, üzenem: várom a hsz-okat, esetleg privátot.
Igaz, elfogult vagyok a Sonyval, de mikor az S3-at a kezembe fogtam és egy-két dolgot megnéztem rajta, bizonytalanná váltam.

Ergo, ár / érték szempontjából melyik lenne jobb?

Köszönöm!

Jobban? Kihasználni? Nem hiszem. De attol hogy kitudtad másolni a.proci nevét attol még... Nem mondtam hogy csicska vagy csak 1 olyan ember minek vesz 180000 fs os telefont aki csak facebookozásra használja?!?! Ja de aki tud roomolni annak meg pénze nincs rá. Nem hiszem magam pro nak mert vannak nálam sokkal nagyobak is ez tény.
2. De most komolyan mit csinálnál azon a gépen? :-)
Az S3 a jobb.
0
0
0
0
lumosnina avatar
alex1997 írta:
lumosnina írta:

(leírás nélkül)

Mert biztos hogy nem mert csak igy nem szoktak hogy meik a jobb rögtön a csúcskategoriából.

Meg 1 nőnek mi a tetves ********** s3 b+ soha az életbe nem fogod kihasználni. Mit fogsz csinálni vele fosbukozol? enyi gondolom. annak minek 1 quad cor os 4 mag os cpu meg 2 giga (vagy 1) ram? Semmi értelme.

Ja vagy nagyképűsködni? (Elnézést az adminoktol meg mindenki mástól de ez anyire fel tud*********. remélem nem törlitek.)

Nos! Ha már az adminoktól bocsánatot kértél, akkor nyilván én vagyok az első, akinek ezt szántad.
Mire vagy egészen pontosan kíváncsi a "vas" jelző alatt? A Samsung négymagos, 1.5 GHz-es Exynos 4412-es processzorára vagy a Sony kétmagos, 1,5 GHz-es (Qualcomm MSM8260A) procira? Vagy mire?
Én feltettem egy kérdést, hogy T vagy S3. Erre te leblamálsz, hogy egy csicska csajnak minek egy ilyen telefon. (Megjegyzem, feltehetőleg jobban ki tudnám használni, mint te.) Nem mondasz pro és kontrát csak adod a nagy arcot, mert azt hiszed, hogy 15 évesen meg van neked engedve egy nálad jóval idősebb személlyel szemben való bunkózásod.

Azoknak, akik valóban értenek hozzá és tudnak pro és kontrát mondani, üzenem: várom a hsz-okat, esetleg privátot.
Igaz, elfogult vagyok a Sonyval, de mikor az S3-at a kezembe fogtam és egy-két dolgot megnéztem rajta, bizonytalanná váltam.

Ergo, ár / érték szempontjából melyik lenne jobb?

Köszönöm!
0
0
0
0
bukta2 avatar
Értem, köszi az infókat :)
0
0
0
0
The Emptiness avatar
apetit1989 írta:
alex1997 írta:
bukta2 írta:
Üdv, Sony Xperia Tipo ról vélemények? 24k újan és gondolkodok rajta, játékra nem az igazi állítólag de néztem youtubon videókat, és olyan 3d s game-ek mennek rajta, akkor ez most hogy is van? 😃 Valami App file-okat átkell írni valami ilyesmiket olvastam, De végülis nem is game re venném csak néha 1-1 game nem árt unalom üzésnek, gps miatt és wifi miatt venném, és hogyan mükszik az Ics? kis infó jóljönne, előre is köszönöm,pls pü be 😀

ICS kiválóan fut ebben az árban a.legjobb nincs vetéjtársa.

De van. Ascend G300. Nagyobb kijelző, alapból 2.3-as droid, de kijött hozzá a hivatalos ICS. Egy árban vannak.

Akkor a sony de amit ő szeretne huaweit nem vennék.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
alex1997 írta:
bukta2 írta:
Üdv, Sony Xperia Tipo ról vélemények? 24k újan és gondolkodok rajta, játékra nem az igazi állítólag de néztem youtubon videókat, és olyan 3d s game-ek mennek rajta, akkor ez most hogy is van? 😃 Valami App file-okat átkell írni valami ilyesmiket olvastam, De végülis nem is game re venném csak néha 1-1 game nem árt unalom üzésnek, gps miatt és wifi miatt venném, és hogyan mükszik az Ics? kis infó jóljönne, előre is köszönöm,pls pü be 😀

De van. Ascend G300. Nagyobb kijelző, alapból 2.3-as droid, de kijött hozzá a hivatalos ICS. Egy árban vannak.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
ErzsikeTurika írta:
Sziasztok! 😀 Szerintetek melyik a legjobb tablet most? Karácsonyra szeretnék, s 45.000Ft-ig lehetne elmenni az árban, + kb. 10.1" kijelzőset szeretnék, mert a 7"-os nekem kicsit kicsinek tűnik..

X-tab 70cd 2 magos qad cor os 1.5 ghz-s proci jó grafikus gyorsito 1 giga ram jo aksi idő 40 45 körül megkapod ja 7 inch es de nagyon jo a felbontás a ***-n meg tudod venni nézz utána. vagy majd privatba.küldök linket.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
bukta2 írta:

0
0
0
0
The Emptiness avatar
lumosnina írta:

(leírás nélkül)

0
0
0
0
DonTuros avatar
Sziasztok! 😀 Szerintetek melyik a legjobb tablet most? Karácsonyra szeretnék, s 45.000Ft-ig lehetne elmenni az árban, + kb. 10.1" kijelzőset szeretnék, mert a 7"-os nekem kicsit kicsinek tűnik..
0
0
0
0
bukta2 avatar
Üdv, Sony Xperia Tipo ról vélemények? 24k újan és gondolkodok rajta, játékra nem az igazi állítólag de néztem youtubon videókat, és olyan 3d s game-ek mennek rajta, akkor ez most hogy is van? :D Valami App file-okat átkell írni valami ilyesmiket olvastam, De végülis nem is game re venném csak néha 1-1 game nem árt unalom üzésnek, gps miatt és wifi miatt venném, és hogyan mükszik az Ics? kis infó jóljönne, előre is köszönöm,pls pü be :)
0
0
0
0
lumosnina avatar
0
0
0
0
The Emptiness avatar
niteforce írta:
Én is azt mondom, hogy teljesen feleslegesek ezek a telefonok. Egy bizonyos pont felett már az egésznek semmi értelme. Mivel minden telefonon android, WP7,8, iOS fut, ezért a tudásuk ugyan az.

Ja ja. De félreértés ne esséj. Nem a pénz a baj hanem hogy valaki segg hülye hozzá. De azért veszi. Pl niteforce neked lazá adnék 1 s3 at mert tudod mi van benne.... Na de értitek. szerintem mindenki igy van vele. Vagy nem?
0
0
0
0
niteforce avatar
Én is azt mondom, hogy teljesen feleslegesek ezek a telefonok. Egy bizonyos pont felett már az egésznek semmi értelme. Mivel minden telefonon android, WP7,8, iOS fut, ezért a tudásuk ugyan az.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Kmisi99 írta:
Egyértelmű hogy az S3. +1 én is egyetértek alex el ha nem értesz hozzá felesleges csúcskategóriát venni.

Kösz :-)
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Egyértelmű hogy az S3. +1 én is egyetértek alex el ha nem értesz hozzá felesleges csúcskategóriát venni.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
lumosnina írta:
Szerintetek Xperia T vagy Samsung Galaxy S3 a jobb?

S3 (de ha.nem tudod mi van benne meg se vedd)

(Személyes vélemény)
0
0
0
0
lumosnina avatar
Szerintetek Xperia T vagy Samsung Galaxy S3 a jobb?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
pakai93 írta:
Véleményeteket szeretném kérni. 😀

HTC Sensation

vagy

Samsung Galaxy S Advance

Árban azonos a két készülék.

Ti melyiket választanátok?
(döntést lehetőség szerint indokold)

HTC mert jobban van optimalizálva ugy tudom. (de special én csak is samsungot vennék.)
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
annyiért jó ár érték arányú korrekt cucc.
0
0
0
0
overclocker avatar
pakai93: szerintem a HTC-t vedd meg! Nagyobb a kijelzője, nagyobb a felbontása (bár nem super amoled, de szerintem szép! ) jobb kamera, 1080p felvétellel. szebb a maga a készülék ! 😃
0
0
0
0
pakai93 avatar
Véleményeteket szeretném kérni. 😀

HTC Sensation

vagy

Samsung Galaxy S Advance

Árban azonos a két készülék.

Ti melyiket választanátok?
(döntést lehetőség szerint indokold)
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Ferrari056 írta:
alex1997 írta:
Ferrari056 írta:
Nekem netezésre, zenehallgatásra, filmezésre kellene. Játszani telón nem szoktam.

Akkor mindenképp a Nokia

Köszönöm a választ! 😀

Nincs mit 😆
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
alex1997 írta:
Ferrari056 írta:
Nekem netezésre, zenehallgatásra, filmezésre kellene. Játszani telón nem szoktam.

Akkor mindenképp a Nokia

Köszönöm a választ! 😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
molfer98 írta:
Sziasztok. Xperia tiporol mi a véleményetek? Vagy milyen telot vegyek 30 körül??

Osztálytársamnak van. Jól megy nem akar a proci az android is nagyon jó a ram is elég. csak az érintő panel (nekem) kicsi de ha a képernyőt nem názzük nagyon is megéri.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Ferrari056 írta:

Akkor mindenképp a Nokia
0
0
0
0
molfer98 avatar
Sziasztok. Xperia tiporol mi a véleményetek? Vagy milyen telot vegyek 30 körül??
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Ferrari056 írta:
Telefonnál melyik a jobb ?

Windows phone vagy Android ?

Nokia Lumia 800 vagy Samsung Galaxy W ?

Mire szeretnéd használni???
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ezt így nem lehet. Amelyik tetszik neked az a jobb. Meg ha van valami fontossági dolog pl az android jóval szabadabb mint a WP
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Telefonnál melyik a jobb ?

Windows phone vagy Android ?

Nokia Lumia 800 vagy Samsung Galaxy W ?
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Esetleg más gyártó ? Nokia pl Lumina 610/710
Vagy SONY ?
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Sziasztok!

Jön a karácsony, az ünnepek és itt az ideje, hogy beújítsak telefon terén.

Nos nem tudok nagyon dönteni, hogy milyen telefont vegyek, mert annyi féle van, mint égen a csillag.

Nos ezekre kellene: netezés, zene hallgatás, filmezés, (játék nem nagyon). Árban 55000 Ft-ig gondoltam.

Mit ajánlanátok ebben a kategóriában ? Megbízhatóság, minőség, üzemidő..stb.
0
0
0
0
metamorf avatar
jtrlvksz írta:
Karácsonyig sztetek ideér a Nexus 4 ?

Biztos, hogy nem. Még az se bisztos, hogy külföldön lehet majd normálisan kapni addigra...
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Karácsonyig sztetek ideér a Nexus 4 ?
0
0
0
0
ToTu avatar
azon gondolkozok hogy
zte grand x in--1,6ghz-s proci Intel Atom Z2460 hyper threading képeséggel és 1gb rammal

vagy

Motorola Defy+/Motorola Defy XT 535 1ghz-s proci 512 es ram por,ütés,viz,karc állóság

szerintetek ?
0
0
0
0
ToTu avatar
hát azért a xiaomi mi two nagyon durva plus 65 ezer ft ért nagyon olcsó de hát a vám és a szállitás rátesz jó lapátal arra a 65 re és ha elromlik garit hova dod le egy kinai forgalmazásu telonál ? 😆

am mien telefonod van ?
0
0
0
0
no avatar
semmi gond,ban benne valami igazsag.ez a baj ezekkel,h.ami jo,az draga.en is msot nezegettem 4magos telot,csak hat olyan ara van,h.egyenlore hagyom az egeszet.egyenlore a mostani is megteszi,csak azt sajnalom,h.ezt vettem meg,es nem valami mast.dehat az ember a hibaibol tanul
0
0
0
0
ToTu avatar
hát az 1-2 évvel ezelötti "csúcs" mobiloknak az ára még igyi 60-120ezer ft körül mozognak ugye most jött ki a xiaomi mi two kinában ami 4 magos magonként 1,5ghz és 2gb rammal kinai pénz egységröl átszámolva 65 ezer ft de ha behozzák europába 250-300 körül lesz mint az iphone szoval ha jövöre bejönnek a 8 magos telefonok zuhannak az árak teszem egy 10-20% all de a 8 magosok piszok drágák lesznek 1 év eltelik és több telefonba lesz 8 mag amik szintén drágák lesznek most ahogy most is a 2 magos telefonokbol egyretöbbvan de van áruk vagy pediglen olcsok de a ram kevés hozzájuk és ugyan annyit érnek mint az 1 magosok
szóval még 1 év kell hogy a technika fejlödjön és még joban lemenyenek a 8 magos telefonok árai hogy a közép osztály beliek is meg vehessék az értelmes terméket igy már 3 évnél tartunk
3 évvel ezelöt amikor kijöt a htc desire és a samsung galaxy S 1 azok voltak a csúcs kategoriás 1GHZ-s telefonok és még most is 30-40-50ezer ft körül mozognak a JÓ állapotu használt példányok és ennyibe kerülnek manapság ujonan az 1 ghz -s telefonok

szóval megéri még telefont venni annyi hogy aki most vesz telefont az 2-3 évig ne cserélje le és utánna nagyobbat ugorhat én egy sony ericson x1emet ami lassan 5 éves mivel a leg elsö xperia model cserélnémle

elnézést a hoszura sikeredet hozzászólásért
0
0
0
0
no avatar
az igaz,csak a telefonoknak gyorsan megy le az aruk,mint minden mas elektronikanak.sot,ha azok kijonnek,akkor a mostani jo telefonok joval oclsobbak lesznek,vagyis szerintem
0
0
0
0
ToTu avatar
8 magos telefon és az hány 100ezer lesz ? azér a köz ember olcsobb kategoriában gondolkodik
0
0
0
0
no avatar
szerintem varjatok a telefonokkal.most olvastam,h.jovo ev elejen jonnek a 8magos telefonok 2gb rammal.na azok mar nem lesznek semmik.kivancsi vagyok,meddig mennek el a telefonokkal,es h.milyen jatekokat fognak rajuk kitalalni,h.a telefon ki tudja hasznalni a teljesitmenyet
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció