A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Az én gépemre milyen win7et ajánlattok?:
0
0
0
0
no avatar
Patrik91 írta:
De azert ddr és ddr 2 között van némi külömbség😀

ha van még helyed tudok neked adni 1 256mb osast 400mhz
0
0
0
0
niteforce avatar
Total commanderrel windows mappaba keresgess 😀
azt hogy pontosan mi a neve azt en sem tudom 😞
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
azert van, mert ha kaloz verziot tettel fel, akkor engedted a KB971033 frissitest, az okozza, kilovi az aktivalt wint. rakd ujra, vagy probald meg kitorolni azt a frissitest

és hol probáljam kitörölni?😃
0
0
0
0
niteforce avatar
van, de 4 GB eleg.

hogy minden DDRbol legyen nekem 4 GB DDR3 van, gyors 😃 en is meghuztam oket 1600-ra
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Persze, hogy van! 😃 Nekem 800 Mhz-esek vannak, de 960-on mennek az OC miatt. 😜
0
0
0
0
Patrik91 avatar
0
0
0
0
Patrik91 avatar
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem 4 GB van, DDR2-es. 64-bies Win7-em van és nem lassú! 😃
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Hamarosan 2.5gb-om lesz az már csak elég lesz neki , de ddr ramtól sokat nem várok el.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha lenne több Ram-od, akkor jó lenne. A Win7 a Ram-ot igényli.
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Az xpnél maradok,gyenge hozzá a gépem , minden játéknál -5 10 fps 😞
0
0
0
0
niteforce avatar
en is letiltottam. ami kell, azt felteszem, ezeket kiveszem
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
30 naponta? 😃 Miylen Win7-ed van? Nekem aktiválva van rendesen, és nem kell görcsölni amitt, hogy lebukok. Csak offolni kell az automata frissítést.
0
0
0
0
no avatar
ujrahuzáson kivűl
mert akkor 30 naponta rakhatnám ujra
0
0
0
0
niteforce avatar
azert van, mert ha kaloz verziot tettel fel, akkor engedted a KB971033 frissitest, az okozza, kilovi az aktivalt wint. rakd ujra, vagy probald meg kitorolni azt a frissitest
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Húzd újra az egészet! 😃 Nem egy bonyolult feladat! 😜

Vagy az újrahúzáson kívül akarsz valami más megoldást? 😜
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Az lenne a problémám hogy nem tudom megjeleníteni a minialkalmazásokat.Ha kirakok egy minialkalmazást az asztalra akkor csak egy kis fehér kocka jelenik meg a helyén :/ 1hete lett újrarakva a win 7.Mit tudok neki csinálni azon kívül hogy újrarakom a win 7-et?Előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
bmartin23 avatar
niteforce írta:
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Most tervezek új gépet venni, és azt szeretném kérdezni hogy egy átlag felhasználási területre szánt gépre milyen iletve melyik Win7 et ajánlanátok?

Erre a gépre kéne:
Asus P8H61-M LE/USB3 R3.0
Intel Core i3-2100 3.1GHz Box
Kingmax DDR3 1333MHz 4GB Kit
Seagate 500GB 16MB Barracuda Green 7200.12 ST3500413AS
Chieftec A-80 CTG-500-80PB 500W Active PFC
Cooler Master Elite 370 Black RC-370-KKN1-G
LG GH22NS50 20x DVD-RW Fekete
Az összeállított konfiguráció ára:

(mindenképpen 64 bites akarák rárakni, csak igazából az érdekelne hogy mi a különbség a Home Premium és a Professional verzió között,)

itt lathatod mi a kulonbseg : [LINK]

Szerintem a legjobban az ultimate-tel járnál, nekem is az van fent, és kb olyan, mint a home+professional.
0
0
0
0
niteforce avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Most tervezek új gépet venni, és azt szeretném kérdezni hogy egy átlag felhasználási területre szánt gépre milyen iletve melyik Win7 et ajánlanátok?

Erre a gépre kéne:

(mindenképpen 64 bites akarák rárakni, csak igazából az érdekelne hogy mi a különbség a Home Premium és a Professional verzió között,)

itt lathatod mi a kulonbseg : [LINK]
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.

Erre a gépre kéne:

0
0
0
0
niteforce avatar
SwitcX írta:
2GB DDR2-re fölösleges felrakni a Win7 64 bites verzióját, igaz? Folyamatosan lefagy, a böngésző is néha meghal, plusz alap játékokon is majd meghal a gépem.

32 es kell neki 😀 Nem allitom hogy fagyni fog, de lassabb lesz mint 32 bitessel
0
0
0
0
bmartin23 avatar
Üdv!

Felraktam a Serious Sam The First Encounter-t és nem akar elindulni.
Win7 Ultimate 64bit
Azt írja ki, hogy a megadott modul nem található.
Régebben sikerült elindítani, ezen a gépen, csak a fene sem emlékszik már arra, hogy hogyan.
u.i.: a kompatibilitást már próbáltam.
0
0
0
0
no avatar
4 bőven elég, viszont valaki tudja hogy miért nem tudom aero-ra állitani a témát?
0
0
0
0
no avatar
Hello,lenne egy olyan problémám hogy egyszercsak a windows átváltott olyan XP-s nézetre, ami nekem nem tetszik, és ami a legfőbb probláma az az,hogy nem tudom visszaváltoztatni. Valakinek valami ötlete?
szerk: pontosbitok, basic and high contrast theme-re váltott, nekem viszont aero kell, nade amikor ráklikkelek nem változik, mindig csak a basicon marad.
0
0
0
0
stevi avatar
Köszi!
Körübelül ez fér bele a keretbe!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem a GTX videókártyák körül érdemes nézelődnőd nvidia oldalról. Pl. GTX 460 eléggé népszerű. ATI oldalról nem mondok semmit, mert nekem 3 Nvidia kártyám volt eddig. De mindenki az ATI 5830-ról beszél, hogy az a tuti.
0
0
0
0
stevi avatar
Sajnos a vidikártyám gyengusz de talán nyár végére meglesz az új.

Egy AMD konfigot szerettem volna de közbejött egy boka törés,és vagy 10 áramszünet 1 órán belül ,arégi gépem meg ha áramot kapott rögtön újraindult.Kifolytak a kondik ,kiment az alaplap.Az új alaplapot ajándékba kaptam és az Inteles,ugyhogy új proci,új táp új RAM.
Kártyába tanácstalan vagyok.A Core2 quad q8300 2.5Ghz es procihoz mi lenne az ideális (MINIMUM) ?

niteforce köszi!Le fogom cserélni!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Persze az is fontos, hogy legyen elég Ram-od. 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Hat 1 VGA csere az tenyleg tobbet dob, de azert ramot is kell tenni a vasba 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem VGA cserénél tűnt fel a gyorsulás! 😃 F1 2010, Dirt 3 pillanatok alatt betölt. 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
En most valtottam 3 GB-rol 4GB ramra, es en gyorsabbnak erzem! 😀
BO-t nem probaltam, de mas jatekoknal a betoltes az nagyon meggyorsul!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A ram is fontos, tehát jó ha van több, de a CPU és a VGA nagyobb szerepet játszik a játékoknál. A Ram pl. a nagy területeknél fontos a játékokban.
0
0
0
0
stevi avatar
Köszönöm !

Erre voltam kíváncsi. 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jelentős sebesség növekedésre ne számíts. De ha van 4 giga Ram-od, akkor érdemes feltenni a 64-bitest.
0
0
0
0
stevi avatar
Tudod csak a RAM-ok miatt állnék át .

Szerinted számít egy Black Ops-nál hogy 3 vagy 4 giga RAM-ot használok?
Vagy ez csak később lesz aktuális?😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jah, értem! 😃 Azok miatt valóban nem kell! 😃
0
0
0
0
stevi avatar
Félre értettél !Még nem frissitettem 64-re hanem azt ecseteltem hogy alaplap+procicsere után nem kellett ujrahúzni a windows-t.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Furcsa... Azt hallottam, hogy 32-bitesről nem lehet 64-bitesre frissíteni.

[LINK]

Can I upgrade from a 32-bit version of Windows to a 64-bit version of Windows?

No. If you are currently running a 32-bit version of Windows, you can only perform an upgrade to another 32-bit version of Windows. Similarly, if you are running a 64-bit version of Windows, you can only perform an upgrade to another 64-bit version of
Windows.
0
0
0
0
stevi avatar
Nem kellett újra telepíteni!Ez a meglepő!😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Olyan gyorsan betöltötte? 😃

Boot-olással kell telepteni. Mielőtt offolod a géped berakod a CD-t, majd elindítod a gépet, és akkor nyomsz egy billentyűt. Ezután indul a telepítés. 😜
0
0
0
0
stevi avatar
Kőszönöm !

A C-n csak a win 7 van meg 1-2 progi.

Egyébként nemrég cseréltem alaplapot meg procit,és egyből indította a windows-t (Tátva maradt a szám) már bekészítettem a telepítőlemezt.
ilyen még nem volt.😲
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
stevi írta:
Halihó srácok! Lenne egy kérdésem:Ha 32-ről 64 bitesre frissítek utána ujra kell telepíteni a játékokat ?😊
előre is köszi a választ!😀

Nem lehet frissíteni 32-bitesről 64-bitesre. Csak akkor lehetséges, ha újrahúzod az egészet. (magyarul mindent törölsz a C-ről)

Néhány játékot újra kell rakni, viszont néhány menni fog így is, már amennyiben nem a C-re voltak telepítve. 😜
0
0
0
0
stevi avatar
Halihó srácok! Lenne egy kérdésem:Ha 32-ről 64 bitesre frissítek utána ujra kell telepíteni a játékokat ?😊
előre is köszi a választ!😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
ujjzalan írta:
ok kösz 😀 hát akkor 64 bit 😃

Mindenkép 64-bites Win7-et tegyél rá, mert az Xp már lassan kiöregszik. Az új gépeket már a Win7 jobban kihasználja, mint az Xp. 😉
0
0
0
0
ujjzalan avatar
ok kösz 😀 hát akkor 64 bit 😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
ujjzalan írta:
hát 4 giga lesz benne

Jah tényleg most olvastam a terv gépedet át csak elöbb nem olvastam el a ram leírás végén azt h 2db 😃 akkor viszont 64bitet tegyél rá 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció