niteforce írta:
azert van, mert ha kaloz verziot tettel fel, akkor engedted a KB971033 frissitest, az okozza, kilovi az aktivalt wint. rakd ujra, vagy probald meg kitorolni azt a frissitest
azert van, mert ha kaloz verziot tettel fel, akkor engedted a KB971033 frissitest, az okozza, kilovi az aktivalt wint. rakd ujra, vagy probald meg kitorolni azt a frissitest
Sziasztok.Az lenne a problémám hogy nem tudom megjeleníteni a minialkalmazásokat.Ha kirakok egy minialkalmazást az asztalra akkor csak egy kis fehér kocka jelenik meg a helyén :/ 1hete lett újrarakva a win 7.Mit tudok neki csinálni azon kívül hogy újrarakom a win 7-et?Előre is köszönöm 😀
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Most tervezek új gépet venni, és azt szeretném kérdezni hogy egy átlag felhasználási területre szánt gépre milyen iletve melyik Win7 et ajánlanátok?
Erre a gépre kéne:
Asus P8H61-M LE/USB3 R3.0
Intel Core i3-2100 3.1GHz Box
Kingmax DDR3 1333MHz 4GB Kit
Seagate 500GB 16MB Barracuda Green 7200.12 ST3500413AS
Chieftec A-80 CTG-500-80PB 500W Active PFC
Cooler Master Elite 370 Black RC-370-KKN1-G
LG GH22NS50 20x DVD-RW Fekete
Az összeállított konfiguráció ára:
(mindenképpen 64 bites akarák rárakni, csak igazából az érdekelne hogy mi a különbség a Home Premium és a Professional verzió között,)
itt lathatod mi a kulonbseg : [LINK]
Szerintem a legjobban az ultimate-tel járnál, nekem is az van fent, és kb olyan, mint a home+professional.
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Most tervezek új gépet venni, és azt szeretném kérdezni hogy egy átlag felhasználási területre szánt gépre milyen iletve melyik Win7 et ajánlanátok?
Erre a gépre kéne:
(mindenképpen 64 bites akarák rárakni, csak igazából az érdekelne hogy mi a különbség a Home Premium és a Professional verzió között,)
Sziasztok.
Erre a gépre kéne:
SwitcX írta:
2GB DDR2-re fölösleges felrakni a Win7 64 bites verzióját, igaz? Folyamatosan lefagy, a böngésző is néha meghal, plusz alap játékokon is majd meghal a gépem.
32 es kell neki 😀 Nem allitom hogy fagyni fog, de lassabb lesz mint 32 bitessel
Felraktam a Serious Sam The First Encounter-t és nem akar elindulni.
Win7 Ultimate 64bit
Azt írja ki, hogy a megadott modul nem található.
Régebben sikerült elindítani, ezen a gépen, csak a fene sem emlékszik már arra, hogy hogyan.
u.i.: a kompatibilitást már próbáltam.
Hello,lenne egy olyan problémám hogy egyszercsak a windows átváltott olyan XP-s nézetre, ami nekem nem tetszik, és ami a legfőbb probláma az az,hogy nem tudom visszaváltoztatni. Valakinek valami ötlete?
szerk: pontosbitok, basic and high contrast theme-re váltott, nekem viszont aero kell, nade amikor ráklikkelek nem változik, mindig csak a basicon marad.
Szerintem a GTX videókártyák körül érdemes nézelődnőd nvidia oldalról. Pl. GTX 460 eléggé népszerű. ATI oldalról nem mondok semmit, mert nekem 3 Nvidia kártyám volt eddig. De mindenki az ATI 5830-ról beszél, hogy az a tuti.
Sajnos a vidikártyám gyengusz de talán nyár végére meglesz az új.
Egy AMD konfigot szerettem volna de közbejött egy boka törés,és vagy 10 áramszünet 1 órán belül ,arégi gépem meg ha áramot kapott rögtön újraindult.Kifolytak a kondik ,kiment az alaplap.Az új alaplapot ajándékba kaptam és az Inteles,ugyhogy új proci,új táp új RAM.
Kártyába tanácstalan vagyok.A Core2 quad q8300 2.5Ghz es procihoz mi lenne az ideális (MINIMUM) ?
Furcsa... Azt hallottam, hogy 32-bitesről nem lehet 64-bitesre frissíteni.
[LINK]
Can I upgrade from a 32-bit version of Windows to a 64-bit version of Windows?
No. If you are currently running a 32-bit version of Windows, you can only perform an upgrade to another 32-bit version of Windows. Similarly, if you are running a 64-bit version of Windows, you can only perform an upgrade to another 64-bit version of Windows.
Boot-olással kell telepteni. Mielőtt offolod a géped berakod a CD-t, majd elindítod a gépet, és akkor nyomsz egy billentyűt. Ezután indul a telepítés. 😜
Egyébként nemrég cseréltem alaplapot meg procit,és egyből indította a windows-t (Tátva maradt a szám) már bekészítettem a telepítőlemezt.
ilyen még nem volt.😲
De azert ddr és ddr 2 között van némi külömbség😀
ha van még helyed tudok neked adni 1 256mb osast 400mhz
azt hogy pontosan mi a neve azt en sem tudom 😞
és hol probáljam kitörölni?😃
hogy minden DDRbol legyen nekem 4 GB DDR3 van, gyors 😃 en is meghuztam oket 1600-ra
mert akkor 30 naponta rakhatnám ujra
Vagy az újrahúzáson kívül akarsz valami más megoldást? 😜
Sziasztok.
Erre a gépre kéne:
Szerintem a legjobban az ultimate-tel járnál, nekem is az van fent, és kb olyan, mint a home+professional.
Sziasztok.
Erre a gépre kéne:
Erre a gépre kéne:
2GB DDR2-re fölösleges felrakni a Win7 64 bites verzióját, igaz? Folyamatosan lefagy, a böngésző is néha meghal, plusz alap játékokon is majd meghal a gépem.
32 es kell neki 😀 Nem allitom hogy fagyni fog, de lassabb lesz mint 32 bitessel
Felraktam a Serious Sam The First Encounter-t és nem akar elindulni.
Win7 Ultimate 64bit
Azt írja ki, hogy a megadott modul nem található.
Régebben sikerült elindítani, ezen a gépen, csak a fene sem emlékszik már arra, hogy hogyan.
u.i.: a kompatibilitást már próbáltam.
szerk: pontosbitok, basic and high contrast theme-re váltott, nekem viszont aero kell, nade amikor ráklikkelek nem változik, mindig csak a basicon marad.
Körübelül ez fér bele a keretbe!
HD 5850 35-40eFt.
Egy AMD konfigot szerettem volna de közbejött egy boka törés,és vagy 10 áramszünet 1 órán belül ,arégi gépem meg ha áramot kapott rögtön újraindult.Kifolytak a kondik ,kiment az alaplap.Az új alaplapot ajándékba kaptam és az Inteles,ugyhogy új proci,új táp új RAM.
Kártyába tanácstalan vagyok.A Core2 quad q8300 2.5Ghz es procihoz mi lenne az ideális (MINIMUM) ?
niteforce köszi!Le fogom cserélni!
BO-t nem probaltam, de mas jatekoknal a betoltes az nagyon meggyorsul!
Erre voltam kíváncsi. 😀
Szerinted számít egy Black Ops-nál hogy 3 vagy 4 giga RAM-ot használok?
Vagy ez csak később lesz aktuális?😀
[LINK]
Can I upgrade from a 32-bit version of Windows to a 64-bit version of Windows?
No. If you are currently running a 32-bit version of Windows, you can only perform an upgrade to another 32-bit version of Windows. Similarly, if you are running a 64-bit version of Windows, you can only perform an upgrade to another 64-bit version of Windows.
Boot-olással kell telepteni. Mielőtt offolod a géped berakod a CD-t, majd elindítod a gépet, és akkor nyomsz egy billentyűt. Ezután indul a telepítés. 😜
A C-n csak a win 7 van meg 1-2 progi.
Egyébként nemrég cseréltem alaplapot meg procit,és egyből indította a windows-t (Tátva maradt a szám) már bekészítettem a telepítőlemezt.
ilyen még nem volt.😲
Halihó srácok! Lenne egy kérdésem:Ha 32-ről 64 bitesre frissítek utána ujra kell telepíteni a játékokat ?😊
előre is köszi a választ!😀
Nem lehet frissíteni 32-bitesről 64-bitesre. Csak akkor lehetséges, ha újrahúzod az egészet. (magyarul mindent törölsz a C-ről)
Néhány játékot újra kell rakni, viszont néhány menni fog így is, már amennyiben nem a C-re voltak telepítve. 😜
előre is köszi a választ!😀
ok kösz 😀 hát akkor 64 bit 😃
Mindenkép 64-bites Win7-et tegyél rá, mert az Xp már lassan kiöregszik. Az új gépeket már a Win7 jobban kihasználja, mint az Xp. 😉
hát 4 giga lesz benne
Jah tényleg most olvastam a terv gépedet át csak elöbb nem olvastam el a ram leírás végén azt h 2db 😃 akkor viszont 64bitet tegyél rá 😃