Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
Igen pontosan itt is egy videó róla hogy már nem kell ilyet csinálni!
[LINK]
Nincsmit!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
ja értem tehát nem kell szórakozni h 16 órát töltsem meg ilyenek? ahogy feltöltődve mutatja le is szedhetem, értem, köszönöm szépen
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Addig míg fel nem töltődik! Tölthetnéd akár egy hónapig is akkor se lenne semmi változás mert az elektronika feltöltésnél lekapcsol majd ha már merült eleget akkor újra felkapcsol szóval ez a módszer ezeknél már felesleges! Kisütni is felesleges sőt nem is lehet mert a lítium ion akksik sose merülnek le csak az elektronika kapcsolja le őket 15-10% alatt mert ha 0% ra merülnének akkor tölthetetlenek lennének! Csak a 10-12 évvel ezelőtti telóknak kellett az akksiát így izélni
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Litium-ion aksikat meddig kell tölteni első töltésnél?
0
0
0
0
Northgate avatar
Sony Ericsson W580i Black
0
0
0
0
PA2ZZi avatar
Sony Ericsson Xperia X8 (eredetileg X10 mini pro-t akartam, csak az túlságosan kicsi lett volna nekem)
0
0
0
0
DarthRoni avatar
jó van feketében, de drágább a t-mobile, szal nekem nem éri meg, azért meg nem fogok többet fizetni h fekete legyen.
azért nem mindegy h 4 ezer vagy 5 ezer havonta...
0
0
0
0
pukkancs avatar
t-mobile-nál lehet feketében is kapni x8-at 😜
nekem vhogy a ZTE nem jön be... külsőre nem tetszik

amikor én vettem a telómat decemberben akkor még úgy volt hogy x8 at veszek mert az olcsóbb de akkor még csak fehérben volt, így gyűjtöttem még egy kis lóvét és megvettem az x10 mini-t. egyedül az zavar benne hogy a kamerának nem sok beállítási lehetősége van. fotófény be/ki és a fókuszálási módok makro/sport/alkonyat/auto. ennyiben ki merül. viszont szép képet csinál a maga 5megapixelével 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
T-mobilos? Mert akkor én ZTE blade ben is gondolkoznák! A legjobb ár érték arányú telefon!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
jó, de az X8 csak fehérben van, meg 10k-val drágább, nekem nem ér meg 10k-t.... de köszi a tippeket
0
0
0
0
pukkancs avatar
én az x8-at venném meg
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Nekem most X8-m van..és a GT540-et cseréltem el rá.
Nekem sokkal jobban bejön az X8. Egyedül a kamerája ami gyengébb az autófokusz miatt. De a képernyője fejlettebb.
De 10ezres felrat már nem ér meg. Szvsz így az 540 a nyerő. Nézz tesztet, aztán melyik kezelője jön be jobban, és dönts.
vagy a Sony alkalmazás felületei jönnek be, vagy a Widgetes megoldás.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
sziasztok, szerintetek a Sony Xperia X8 vagy az LG Optimus GT 540? mert az LG-t 10-essel olcsóbban tudnám elhozni, szerintetek?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
óóó akkor megnyugodtam, mert nekem is az tűnt a jobbnak, amint meglesz a zsetonom, megveszem 😀😉 köszi a segítséget srácok 😀
0
0
0
0
pukkancs avatar
DarthRoni írta:
Sziasztok, telefon vásárlás előtt vagyok, szerintetek Sony ericson Xperia X8, vagy Samsung Monte S5620?

nekem az X8 szimpibb, de érdekel a véleményetek, köszi

a monte az egy kacat. olyan lassú mint a....nagyon. legalább is haveromnak olyan van, és mikor megmutattam neki az enyémet (x10 mini) kicsit irigy lett 😜 nem felvágásként mutattam meg egyébként. a monte nem tud szinte semmit. ami egy samsungon újdonság, az sony-n széria. kamerára asszem ugyan az 3,2mp. Szóval mindenképp az x8-at venném meg. én is azt akartam, csak havernak van olyan én meg nem akartam ugyanolyat, így gyjtögettem még és vettem x10 mini-t 😃
------------------------------
AKÁRHOGY IS FÁJ, ANDROID A KIRÁLY!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
DarthRoni írta:
Sziasztok, telefon vásárlás előtt vagyok, szerintetek Sony ericson Xperia X8, vagy Samsung Monte S5620?

A monte az ég világon semmit se tud egyszerű gagyi az x8 az android miatt pedig az ég világon mindent tud!
0
0
0
0
pukkancs avatar
én is egy x10 mini-vel rendelkezem
ez előtt volt egy SE K550 zsebkopott állapotban
[LINK]
[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
DarthRoni avatar
köszi 😀
eddig 2-0, még írjatok nyugodtan : )
0
0
0
0
no avatar
Sztem az x8 jobb 😉
0
0
0
0
DarthRoni avatar

0
0
0
0
Dwight avatar
Ferrari írta:
Pl azért h össze tusd kötni a TV-vel, és ha van benne vmi videód/filmed akkor tudod TV-n nézni...

Ez így igaz.
0
0
0
0
Ferrari avatar
Pl azért h össze tusd kötni a TV-vel, és ha van benne vmi videód/filmed akkor tudod TV-n nézni...
0
0
0
0
R0x0r avatar
Azon már elcsodálkoztam hogy a Nokia N8-on van HDMI bemenet 😆 azért azt is megnézném hogy az mire jó 😆 Kemény lenne azon tolni az xboxot 😆
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
az Iphone-ról...
Osztálytársam Iphone-k javításával foglalkozik. Nagy kocka a gyerek. Ahardveres gondokatz is simán megcsinálja, meg a szoftveres problémákat is, és az ő telója ami egy Iphone (nem meglepő) abba eléggé beletudott nyúlni szoftveresen, hogy olyan dolgok vannak rajta hogy az durva...pl.: megtetszett neki az X10 háttere és megcsinálta. De mondjuk a gyereknek csak Apple cucca van. És el keztem vele haverkodni (ért az asztali gépekhez is) és mondta hogy bennem meg lehet bízni és ha megtanulom az alapokat be vehetnek a ''bandába'', nos én ennek kifejezetten örültem.
Szóval most tanulok.
0
0
0
0
no avatar
hardX írta:
Az nem csak egyszerű hiba. Az apple-nél tudták is hogy van ez a hiba de az apple főnökének annyira tetszett a dizájn hogy kiadták igy gondolván mindenki vesz hozzá tokot. Am nem azér hogy ellentmondjak de a nokia az egyik legszarabb (nálam) mert egész családunknak nokiája más-más féle és mindegyiknek volt valami baja, hamar tönkrementek stb., de a samsung a kétségtelenül jó.

Eléggé gyenge kifogások, ennél erősebbre nem futotta?! 😃😃😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát valóban a v5 elég .... lett De a ^3 az már tényleg viszonylag jó!
0
0
0
0
AxlZoli avatar
Kmisi99 írta:
A symbian nagyon jó oprendszer de csak gombos telókra!

Az S60 v5-ről beszéltem, bocs.. nem volt egyértelmű
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A symbian nagyon jó oprendszer de csak gombos telókra!
0
0
0
0
AxlZoli avatar
Hát igen, a Nokiának a legnagyobb hibája a Symbian 😞 nagyon erőltetik még mindig, de látni, hogy nincs jövője. Nem rossz rendszer, de nem tud lépést tartani az újakkal akárhogyan is foltozgatják. Ez a Symbian^3 talán még csak csak..., de ez sem lesz hosszú életű.. szerintem.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
nekem most egy sony ericsson elm-m van.Nem rég kaptam.Szép képeket csinál 5mpx-l kamerája van és 3napot simán kibír wifizés + zenehallgatás + telefonálás mellett
0
0
0
0
Ferrari avatar
O.o. Nokiáran nem mondanék olyat h szar 😆
Sztem a legszívósabb telefonok egyike, lehet h vannak hibái, de akkor sem szar. A régi 3210-es nokiám még ma is működik, aksi is jól bírja, pedig nem egyszer leesett stb.
Most egy 6303 classicom van és arra se nagyon panaszkodhatok, elég masszív telefon ez is. Az viszont igaz h szoftver téren már ideje lenne váltani androidra vagy legalább windows mobile-re, mert a symbian már nem bír versenyképes lenni ezekkel, sztem legalábbis...
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Az nem csak egyszerű hiba. Az apple-nél tudták is hogy van ez a hiba de az apple főnökének annyira tetszett a dizájn hogy kiadták igy gondolván mindenki vesz hozzá tokot. Am nem azér hogy ellentmondjak de a nokia az egyik legszarabb (nálam) mert egész családunknak nokiája más-más féle és mindegyiknek volt valami baja, hamar tönkrementek stb., de a samsung a kétségtelenül jó.
0
0
0
0
AxlZoli avatar
Igaza van XFXFORCE-nak, attól, hogy valami drága még nem jelenti azt, hogy jó is.. plána, hogy a legjobb 😀

Az antenna hibát pedig ki is felejtettem 😃😃😃
0
0
0
0
James Zabiela avatar
ez is ízlésöl függ. Kinek mi a legjobb. Én a Nokiát és a Samsungot részesítem előnybe.
0
0
0
0
no avatar
Nem igaz, mert a legjobb telefonokat, a Nokia gyártja.
Attól, hogy 450.000FT... attól még lehet fostos.
0
0
0
0
James Zabiela avatar
azt én is beismerem hogy a világ egyik legjobb telefonja, de engem nem fogott meg annyira.
0
0
0
0
AxlZoli avatar
Én a tapasztalataim alapján annyit sem adnék érte. Nagyon sok mindenre jó, de engem irritál a híváskezelése és sms kezelése. Illetve naponta 2x töltöm mert lemerül, ez is vicc. Magyarul pont arra nem igazán jó választás amire hivatott: telefonálni 😀
0
0
0
0
pakai93 avatar
de azt se felejtsétek el, h az iphone amerikában 50k... annyit meg röhögve megér, nálunk szinte a legdrágább 😕
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az iphone oprendszerében az a baj hogy nem lehet úgy hozzányúlni meg nagyon szigorúk a szoftver feltételei! Az androidot szanaszéjjel lehet hackeltni mindent lehet pakolni rá! Én is tegnap cseréltem le a gyári oprendszert egy egyedileg módosított újabb főzött romra!
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Ez igaz hogy drága azzal nem is vetszek. Én szerintem az iPhone a legjobb de egyben a legdrágább is ezért én nem vennék/kérnék de ha olcsóbb lenne persze hogy kérném XFXFORCE: az iphone több mint 180eFT. Olyan 250 körül van. Kártyafüggetlenbe 450 😲 Ugyhogy nagyon jó az iphone, legjobb de sajna a legdrágább is.
0
0
0
0
AxlZoli avatar
Én meg annyit tudok, hogy van iPhone-om (céges) és egy mezei Nokia 5230, de ha választani kellene a sokkal olcsóbb Nokia mellett döntenék. Az értékelése engem sem érdekel, egyszerűen a Nokia jobban használható vagy bármelyik androidos okos telefon és töredéke az iPhone árának.

Persze "villogni" hibátlan az iPhone, sőt elég erős a hardver is.. van jó tulajdonsága is nem mondom, de annyi pénzt messze nem ér 😀
0
0
0
0
James Zabiela avatar
most attól hogy 8,25öt kapott a tudására nem jelent semmit se.
Egy telefon nem az miatt jó vagy rossz hogy milyen az értékelése.
Nekem is 180 000Ft-os telóm van, nem tudom mennyi az értékelése de nem is nagyon érdekel. az értékelés nem jelent semmit se a téren hogy mire érdemes használni és mire jó használni.
0
0
0
0
no avatar
Nem úgy sz'r. Hanem 180.000Ft-t elkérnek érte, holott 8,25 tudása van... :S
0
0
0
0
James Zabiela avatar
hát azért nem szar az iphone. Ez ízléstől függ, szar telefon nincs.
0
0
0
0
no avatar
Igen az, a legújabb Iphone, 8,25 értékelést kapott a tudására. 😃
Azért, ez elég gáz, egy 180.000FT-s telefonhoz mérve. 😃
0
0
0
0
_AsheXp avatar
iPhone legrosszab? Sztem inkább a betegek topicjába ird ezt😆
0
0
0
0
bmartin23 avatar
Nokia 6220 classic. Van rajta egy f@sza játék, a Marble Cannon. Golyókat kell benne lövöldözni, ha megvan a 3 egyforma akkor leesik, és pont jár érte.😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Egyszerűen imádom az új ZTE blademet már raktam is rá egy 2.2 es froyo oprendszert😃
0
0
0
0
James Zabiela avatar
jók az iPhone is csak az áruk húzós. Meg nekem annyira nem jöttek be. Én múlthéten vettem meg a Samsung I9010 Galaxy S Giorgio Armani telefonomat és nagyon meg vagyok vele elégedve, igaz egy kész vagyon volt de nagyon megérte😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció