Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Olyan lehetőséged nincs, hogy egyiket sem?
Csak én vagyok azon a véleményen, hogy a tabletek rohadtul felesleges cuccok? Zsebbe nagy, otthon az asztalra kicsi, dolgozni nem tudsz rajta a virtuális billentyűzeten, a vonaton filmnézés közben az öledbe nem tudod tenni mint a notebookot, kvázi egy szemét.
Itt a 2. vélemény
1. (RÖVIDEN) SEMMI ÉRTELME!!!!!!!!! DRÁGA ...... FŐLEG AZALMÁS...
2. De ha 2. laos gépnek akarod használni amikor (én esetemben) apám ül a gép előtt akkor igen de másra nem! max 1 kis játékra ha jó benne a vas.
Amúgy a Samsung Az apple úgymond cccoki 1 rakat ló kakát sem érnek. (:
Eredetileg úgy volt h Samsung Galaxy S2-őt veszek de kipróbáltam a media markt-ban a két tablet-et és akkor kezdtem el gondolkodni a dolgon 😃 Akkor maradjak inkább a telónál?
Urak mi a véleményetek erről a telefonról? a csávó a videón jókat mond róla, de én nem bízok az ilyen "no name" cuccokban, pláne h sokkal olcsóbban adják magukat, mint amiket a szolgáltatók kínálatában lehet beszerezni.
szerintetek?
Ez mi a franc?? Szerintem NE vedd meg.
szerintetek?
Olyan lehetőséged nincs, hogy egyiket sem?
Csak én vagyok azon a véleményen, hogy a tabletek rohadtul felesleges cuccok? Zsebbe nagy, otthon az asztalra kicsi, dolgozni nem tudsz rajta a virtuális billentyűzeten, a vonaton filmnézés közben az öledbe nem tudod tenni mint a notebookot, kvázi egy szemét.
Itt a 2. vélemény
1. (RÖVIDEN) SEMMI ÉRTELME!!!!!!!!! DRÁGA ...... FŐLEG AZALMÁS...
2. De ha 2. laos gépnek akarod használni amikor (én esetemben) apám ül a gép előtt akkor igen de másra nem! max 1 kis játékra ha jó benne a vas.
Amúgy a Samsung Az apple úgymond cccoki 1 rakat ló kakát sem érnek. (:
Eléggé felül lőttél. A rossz állapotúak mennek 10k ért a jobbak 15 ért. Mikor oszt társam a másiknak eladta 22 000 ért csak szánakoztunk és röhögtünk rajta hogy hogy volt ekkora szerencsétlen hogy megvette annyiért. A másik gyereket meg szidtuk hogy hogy votl akkora paraszt hogy túlárazva adta el. Nézd meg a hasznaltgsm.hu-t az alapján nagyon jól lehet árat belőni.
Láttam én 30-ért is használtan..xD Vannak olyanok, akik azért kicsit horribilis árakat kérnek. De szerintem akkor is el tudja adni 15ezer-ért. (+,- 3000ft)
Lehet hogy off, de ez a fő telefonos téma itt :)
Szerintetek mennyiért tudnám eladni az LG GT 540-em? Újszerű állapotú, egy karc sincs rajta, vodkás. Szerintetek mennyit érne?
Mert ha nem kapnék érte értelmes összeget, akkor megtartanám tartalék telónak.
Előre is köszi!
Nézegettem használtan az árait, szerintem kb. olyan 15k-22k (talán 25k) körül tudnád eladni. Szerintem!
Szerintetek mennyiért tudnám eladni az LG GT 540-em? Újszerű állapotú, egy karc sincs rajta, vodkás. Szerintetek mennyit érne?
Mert ha nem kapnék érte értelmes összeget, akkor megtartanám tartalék telónak.
Előre is köszi!
Jól tetted. Egyébként játékokban se lenne jobb a helyzet attól hogy egy tesztbe jobb pontot kapott a J. Ami a bladen szaggatna az a J-n is de ahhoz a legdurvább játékok kellenek.
Nem nagyon tervezem a játszást.
Fél napom suliban vagyok Info szakon, ot tátszok a gépen😆, más órán meg "figyelek".
Itthon itt a gép. Meg amúgy sem jöttek be a telós játékok. + pénzt meg végképp nem ér. 😃
Szóval így annyira nem kutyafuttában ezzel barátkoztam meg a legjobban. A Vélemények is jók róla 😀
Mondom a Blade próbáltam már nagyon jó minden téren (de te pénzed te döntesz) Személy szerint a Blade-t venném. (A játékokért neem feltétlenül kell fizetni. Még a fizetősökért sem. (De erről nem beszélnék többet) Ha érdekel hogy irj pm be. Ne itt beszéljünk az ingyen játékrol. ;-)
Hahó valaki valamit mond? 😃
Szerintem nem átverés ennyiért árulják őket 😃
Kinéztem magamnak egy Iphone 3GS-t csak annyi lenne a problémám,hogy nekem túlságosan olcsó(kicsit GYANÚS!)
Meg aztán azt írják,hogy van még rá 4 hónap gari(8 hónapos a teló).
Megkérdeztem az adott személyt,hogy megvannak-e még a hozzá vonatkozó papírok,erre nem válaszolt viszont,hogy hol tudnám átvenni arra igen...
[LINK]
Vélemények?
Szerk:mikre figyeljek a vétel közben,miket nézzek át a telefonon?
Nos, srácok/lányok!
Telefonvásárlás előtt állok, lett egy kisebb listám. Leírnám nektek és aki tud 1-2 véleményt írni, azt várom 😃
-SonyE Xperia J (37.991Ft)
-LG Optimus L7 (33.240Ft)
-SAMSUNG Galaxy Gio (24.900Ft)
-SAMSUNG Galaxy Mini 2 (23.655Ft)
-SAMSUNG Galaxy ACE (23.566Ft)
-ZTE Blade III (19.900Ft)
-SonyE Xperia Tipo (17.090Ft)
-ZTE Atlas (14.900FT)
-SAMSUNG Galaxy Mini (12.800Ft)
Eddig a Blade III a befutó, mert jó ár/érték aránnyal rendelkezik és szép is.
Nagy céljaim nincsenek. Játszani nem igazán fogok, HD videó sem követelmény.
Céljaim: SMS/Telefonálás/Zene/Videó/Fényképezés. Ezeket a Mostani SE K660i-mel is meg tudom tenni, de most van némi akcióm, amit le kell vásárolnom 😃
Ilyen hülyeséget ne kérdezz (: Egyértelműen a ZTE talán a tió is de annak kicsi a kijelzője (: De akkor inkább a ZTE. Én már próbáltam nagyon jó és ténleg ár érték arán nagyon jó!!
Akkor csak bugos. Csak 3d be 4000 pont? Mert akkor az hiba nálam az S3 4000 ret nem kap 3d be
mi az amiből sok pont jött? Vagy mindenhol arányosan nőttek a pontok? Egyébként nemrég jött ki újabb antutu a régibe nekem is 11k pont volt míg az újban már 17 000 ret hozott.
Olvastam őket pl: ZTE viszi filmekben az 1080p-it, míg a galaxy S advance csak 720p-t (de ez a teló meg támodatja a dwix-et). ZTE nagyobb kijelző/felbontás, de csak 1 magos processzor, de viszont 1GB RAM.
Csak az a gondom vagy problémám, hogy nem tudom, hogy a ZTE minőségben mennyire van közel vagy messze a SAMSUNG-tól.
A ztw intel atom 2 szálon meg .... aztt vedd!!
Köszönöm, nekem is az jobban tetszik! 😀
Olvastam őket pl: ZTE viszi filmekben az 1080p-it, míg a galaxy S advance csak 720p-t (de ez a teló meg támodatja a dwix-et). ZTE nagyobb kijelző/felbontás, de csak 1 magos processzor, de viszont 1GB RAM.
Csak az a gondom vagy problémám, hogy nem tudom, hogy a ZTE minőségben mennyire van közel vagy messze a SAMSUNG-tól.
A ztw intel atom 2 szálon meg .... aztt vedd!!
Lol. Milyen anroid van a gyerek telóján ha 2.3 akkor az jó druva 4.1 is van rá amivel kb milliárd szor gyorsabb lenne a telefonja. És akkor már valószínű kapna vagy 4 ret is. De amúgy az a pont semmit nem ér a nexus s pl a galaxy minitől fényévekkel jobb.
Sziasztok. Szerintetek melyik telefon éri meg jobban? Alcatel ot-995 vagy xperia u? játékra , netre , zenére kéne. És karácsonyig lejjebb fog menni az ára?
Alcatel OT-995-öt most vedd meg 23 ezer t-nél előfizetésre havi 3200ft amiben van 200mb internet ennyiért ez nem pénz! Szerintem én is veszek egyet ha anyám bele megy 😃
molfer98
Ahogy látom rá lehet de hogy néz az ki hogy ott csüng a pendszar.
molfer98
Xperia u gyorsabb folyamatosabb működésű jobb a kamera viszont szaros 4gb semmire nem elég és nem bővíthető a teló meg úgy néz ki mint valami bazári majom
az ot995 nek meg mocskos ronda a kijelzője bár lehet az xperiának is. De legalább jó nagy a kijelző bár a fekete színek szürkék elég csúnya és a kamera elég gagyi. Az ICS nemrég jött ki telenornál tmobilnál még nincs. Játékra mindkettő tökéletes szerintem. Lehet menni fog lejjebb az áruk figyelni kell az akciókat.
Olyan kérdésem lenne, hogy ez a 2 telefon közül melyiket érné megvenni ? Mivel számolgattam anyagilag ezt azt, és ezek jöhetnek szóba, amik jók.
Melyik jobb tudásilag, minőségileg..stb ?
1, ZTE Grand X IN
2, SAMSUNG GALAXY S ADVANCE
Köszönöm előre is. 😀
Sziasztok!
Ha újra akarom tenni a telefonomon a romot a gyárira (stock rom), és megvan az eredeti Firmware, a kernel más lesz, vagy az nemfog változni? (bocsi hogy ide írtam, nem találtam [lustaság] ehhez okos témát)
Minden gyári ra fog viszaálítódni (:
Sziasztok, milyen telefont tudnátok ajánlani az alábbi szempontok alapján:
-minimum 3,7" kijelző
-5 mp-s kamera (lehetőleg jó minőségű képeket csináljon)
-vaku legyen rajta
-bővíthető memóriával, és hogy alapból a memória kártyára telepítse az alkalmazásokat.
-A-GPS
azt hiszem ennyi, ezek alapján tudnátok ajánlani telefonokat? 😀
Előre is kösznöm!
Motorola defy+
Sony Xperia Sola
Nokia Lumia 800
HTC One V
Sony Ericsson Xperia Neo
HTC Desire S
-minimum 3,7" kijelző
-5 mp-s kamera (lehetőleg jó minőségű képeket csináljon)
-vaku legyen rajta
-bővíthető memóriával, és hogy alapból a memória kártyára telepítse az alkalmazásokat.
-A-GPS
azt hiszem ennyi, ezek alapján tudnátok ajánlani telefonokat? 😀
Előre is kösznöm!
Ha újra akarom tenni a telefonomon a romot a gyárira (stock rom), és megvan az eredeti Firmware, a kernel más lesz, vagy az nemfog változni? (bocsi hogy ide írtam, nem találtam [lustaság] ehhez okos témát)
Sziasztok! 😀 Szerintetek melyik a legjobb tablet most? Karácsonyra szeretnék, s 45.000Ft-ig lehetne elmenni az árban, + kb. 10.1" kijelzőset szeretnék, mert a 7"-os nekem kicsit kicsinek tűnik..
X-tab 70cd 2 magos qad cor os 1.5 ghz-s proci jó grafikus gyorsito 1 giga ram jo aksi idő 40 45 körül megkapod ja 7 inch es de nagyon jo a felbontás a ***-n meg tudod venni nézz utána. vagy majd privatba.küldök linket.
okés, köszi Alex 😀 küldheted 😉
Majd holnap mert most telefonrol vagyok es igy nem nagyon megy de holnap dobom.
Sziasztok! 😀 Szerintetek melyik a legjobb tablet most? Karácsonyra szeretnék, s 45.000Ft-ig lehetne elmenni az árban, + kb. 10.1" kijelzőset szeretnék, mert a 7"-os nekem kicsit kicsinek tűnik..
X-tab 70cd 2 magos qad cor os 1.5 ghz-s proci jó grafikus gyorsito 1 giga ram jo aksi idő 40 45 körül megkapod ja 7 inch es de nagyon jo a felbontás a ***-n meg tudod venni nézz utána. vagy majd privatba.küldök linket.
okés, köszi Alex 😀 küldheted 😉