Melyek a kedvenc játékfejlesztőid?
Szerinted melyik a legjobb játékkészítő cég? Melyik játékával tudnád ezt bizonyítani?
Szerintem a legjobb az Ubisoft, meg az Infinity Wards, azért, mert tőlűk vannak az Assassin's Creed-ek és Call of Duty MW2.
Szerintem a legjobb az Ubisoft, meg az Infinity Wards, azért, mert tőlűk vannak az Assassin's Creed-ek és Call of Duty MW2.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arkane studios
CD Projekt Red
THQ
FROZENBYTE
City Interactive 😃 amúgy Ubisoft-EA-Rockstar Games-Activision-Blizzard-BioWare- Infinity Wards-Electronic Arts-Valve-Microsoft meg még 1 pár 😃 De a City-re visszatérve pl a Darksector az a játékja jó lett és azóta többnyire azokat csinál 😀
City Interactive 😆 A maga fórmájában tényleg jó 😃 Nélküle FreddyD nem indította volna el a RPJ-at 😃
Rockstar Games - GTA Sorozat ; Bully
Valve - Half-Life 2
Activision - CoD
SQUARE ENIX
Kiadó:EA,Ubi,Rockstar Games
Fejlesztő:DICE,Bethesda Softworks,Rockstar North
Bár még biztos van,hirtelen csak ennyi jutott az eszembe.
Fejklesztő😃ICE,Bethesda Softworks,Rockstar North
Bár még biztos van,hirtelen csak ennyi jutott az eszembe.
hmmm, hmmm 😃 nincs olyanom 😃 nekem a játék a fontos, nem az hogy ki csinálta 😀
hmmm, oké akkor City Interactive 4ever 😃
Ubisoft
Activison
Rockstar Games
Electronic Arts
a korábbi UbiSoft-os hsz-emhez a Konami-t.
én itt csak a World of warcraft sorozatot tudom felhozni, de bőven elég szerintem😃😃
Crystal Dynamics
Codemasters
Illusion Softworks
ezeket magasan felülmúlja a City Interavtive 😆
am sztem az egyik legjobb vagy kedvencem legalább az
infinity ward
2.Ubisoft
3.Rockstar Games
4.Konami
5.EA
1888.City Interactive
és nem "játék készitő cég"
EA,Activision, Ubi, THQ, Rockstar Games
PRINCE OF PERSIA FOREVER!!!! 😃D
Fejlesztők közül pedig: Infinity Ward,DICE abból sokat nem ismerek és nem akkarok hülyeséget irni.
De akkor Activision legjobb kiadó
A kiadó szempontjából nem lehet értékelni a dolgot. Mrt ha egy gyengébb fejlesztőcsapat munkáját adják ki, akkor máris nem olyan jó a helyzet. A fejlesztő érdemes a játék minősége. A kiadónak semmi köze hozzá.
Igazad lehet de ne mond többség az rossz
De akkor Activision legjobb kiadó
A kiadó szempontjából nem lehet értékelni a dolgot. Mrt ha egy gyengébb fejlesztőcsapat munkáját adják ki, akkor máris nem olyan jó a helyzet. A fejlesztő érdeme a játék minősége. A kiadónak semmi köze hozzá.
Ubisoft
Activision
Rockstar Games
THQ
.....................City Interavtive 😆 😂😂 az NEM
2. Crytech
3. THQ
4. Codemasters
5. EA
6. 2K Czech
és asszem ennyi a jóbol 😃
Bioware! Logikusan gondolkodva ők az egyetlen játék fejlesztők akik csak AAA kategos játékokat adtak ki kizük közül. És persze 1996 óta teszik ezt. Erre a dice, infinity ward, crytek, blizzard, valve, creative assembly, rockstar north nem volt képes. + még van annyi intligenciájuk hogy egyszerre két szerepjáték sorozatot visznek úgy hogy a kettő egymás vizeit ne zavarja.
VALVe nem volt erre képes? Te sem ismered a Half-Life-ot.
Abban egyetértek, hogy BioWare iszonyat jó játékokat csinál (Mass Effect a kedvenc játékom(, HL2 és egyéb VALVe termékek mellett) megvan KotOR 1-2, azokat is szeretem, DA2 is tetszett). RPG terén a BioWare, viszont FPS-ben VALVe a nyerő (sztoriban pedig, ami az egyik legfontosabb szempont, mindkettő arat.)
Treyarch (csak cod 5 miatt)
Pandemic Studios
Lucas arts (SWBF,LOTR:Q)
EA=need for speed,crysis
codemasters=f1 2010/11,dirt(1,2,3) (aszem mindet ok csinaltak 😃😉
rockstar games (azon belul rockstar north)=egyertelmuen GTA
jelenleg:
GSC
EDIOS
2K Czech
Bohemia interactive se rossz csak kicsit kapkodnak