Videokártya
Videokártya adok-veszek-cserélek téma
Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség
A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség
A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Félre értetted. A legalsó PCI Express slotra csak azt ragasztották, hogy egy harmadik generációs Intel Core processzor használata erősen ajánlott ahhoz, hogy rendesen tudd használni a legalsót is a sávszélesség limitáció miatt.
Használd nyugodtan a kártyát a legfelsőben szabvány szerint. A gyártók nem nagyon szoktak eltérni azoktól.
Rakd bátran bármelyik PCI-E slotba a kártyád, 16szorosan fogja kezelni a lap.
Elég idiótaság lenne az MSI -től ha pont a legalső slot lenne csak 16X és a többi lassabb... 😀
Slots :
• 3 x PCIe 3.0 x16 slots
• 4 x PCIe 2.0 x1 slots
Ha neked ez a lapod van : [LINK]
Akkor tök mind1 melyik slotba rakod a videókártyát, az MSI adatlaján írja hogy mind a három PCI-E slot ugyanúgy 16szoros ...
mindegy, addig lehet kihajtogatom a ház alját, aztán elfekszik az asztalon, végülis nem a design-ra megyek 😃
Teljesen egyetértek HakuDragon fórumtársunkkal. Ahogy nézem az nem egy sima mezei alaplap. Tuningra is alkalmas és ráadásnak SLI és CF képes is. Ebből kifolyólag be kell férjen.Ha nem akkor én inkább házat cserélnék, ha persze elég a kártya jelenlegi teljesítménye. Ha pedig új kártyát is veszel amiatt mert hosszú akkor rendesen válogatni kell, mert manapság nagyon sok kártya elég hosszú ami elég nagy teljesítményt is nyújt.
Erre ráférne 2 venhes bálna is.
Anno a 7600GT idejében még voltak olyasmi hűtő kialakítások.
Kártya mindkét oldalán voltak hűtőbordák. A hátlapihoz hőcsővel kapcsolódott az elsődleges, GPU-hoz kapcsolódó bordához.
Olyat se láttam még.. 😀
ház kompatibiltási okokból eladnám (konfigom adatlapján látszik, hogy a videókártya hűtője alul helyezkedik el, és nem tudom betenni a 16gigás vga-slotba, így fél gőzzel ketyeg, bár eddig mindent vitt, csak...), vagy erősebbre cserélném. semmi baja, sosem volt pöckölve:
MSI RAdeon HD 7850, 1giga ddr4 ram, 256bit memória busz. 44 volt újan, reális áron bármi érdekel, de csak minimum 256bites, illetve olyan, aminek a hűtője felül helyezkedik el az alaplaphoz képest.
Tettem rá plussz hutést igy kb 15c vel lejebb ment e heten kap uj pasztat remellem azutan mar nem lessz melegedési problem*
Újrapasztázás sosem árt sem a procinak, sem a GPU -nak, mindenképp ajánlott főleg ha már nagyon melegszik.
Régi Asus kártyák lehet jobban melegednek, nem tudom nekem eddig csak MSI twin frozr kártyáim voltak, most vettem az Asus 1070 -et, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. (gyors, hűvös, ha be is indul a ventije hangtalan)
Eloszor is koszonom válaszod.
A kartya kivolt fujva stb stb viszont valami télleg nem stim!
Nfs Rivals, Assassins Creed Unity kűrtya höfoka 65C
De viszont Rise of the Tomb Raider, Ryse son of Rome alatt mar igencsak melegszik 78-80C
Msive rajta kartya ventije forog mar 80-on van a fan speed tettem rá plusz hutest es azota tartja a 78C at nagyob gameknal!
Alapjaraton 35C-fokos!
Lehet uj paszta kéne rá? Azt irtak az Asus* seria melegszik nagyon neztem vidiket a karirol es mindenkinek ilyen 70 fok kozott marad!
90fok marha sok, valami nem stimmel az biztos.
- ház szellőzése?
- forog egyáltalán a kártyán a venti?
- fújd ki kompresszorral a port a kártya hűtőbordájából \ az egész gépből.
- ha húzva van, állítsd vissza.
- MSI Afterburner -rel állíts a a kártya ventijén hogy előbb induljon magasabb fordulaton.
SAPPHIRE 11229-05-20G R7 250X 2GB GDDR5 Vapor-X GHz Edition PCIE videó kártya eladó.
20ezer magyar forintért! Posta megoldható!
Elérhetőségem: szabolcs990318@gmail.com vagy írj itt!
Minden ami fontos itt van a leírásban:
[LINK]
ár:50000ft
Ha valakinek volna döglött R9-290-es VGA-ja dobjon már rám egy PÜ-t, hátha meg tudunk alkudni rá. A lényeg hogy ne referencia kártya legyen, mert a hűtés kellene nekem róla igazából.
Vagy ha valakinek egy Arctic Accelero Extreme 3 lapul a fiókjában az is érdekelne!
Ár:37.000FT.
Esetleg csere is érdekel nagyobb kártyára!
Mellesleg tényleg magas áron adod el itt egy ugyan ilyen kártya.
[LINK]
[LINK]
Akinek van kérem írjon
Ár: 67.000.- HUF
Ezt videokártyámat szeretném eladni ,használt, a doboza nincs már meg sajnos:
ASUS Radeon R9 280 DirectCU II 3GB GDDR5 384bit PCI-E (R9280-DC2T-3GD5) Videokártya
Rendszeresen takarított soha nem volt tuningolva és még 1 év garancia van rá ( ha meg találom a garancia levelét 😀 )
Mennyit érhet? Köszönöm
Iá: 130ezer - tökéletes működés, 3 hónapos kari.
Vagy
Csere gyengébb kártyára ráfizetéssel.
Érdeklödni: dahblackio@gmail.com
Helyileg Debrecenben akár meg is tekinthető terhelés alatt.
Gtx 960 2 gb
http://hardverapro.hu/apro/asus_strix-gtx960-2gb_elado
Samsung Galaxy A5 cserélem videokártya
Telefon szép állapotban alsó sarkán van két kis karcolás,
telefon töltő + samsung 16 gb micro sd kártya
modell szám: SM-A500FU .
Gigabyte Geforce GTX 650 2GB GDDR5 (REV A2) - 22000FT-ért, csere nem érdekel