Én a kutyákat szeretem! Azon belül szinte bármit. Nekem mindig is volt kutyám, de sajnos panelban lakom ezért most nincs! Panelban kutyát tartani szerintem állatkínzás! Bár némelyik mai kutyafajta nem nagyon bírná túlélni a téli éjszakákat az udvaron.
nalunk minden szar van,szunyo,legy minden ami kell😆😆amugy en a kigyokat szeretem a legjobban😆😆es ezek kozot meg besorolhatok az osztaly tarsaim is😆😆😆azok is nagy alatok😆😆
Hát otthon szúnyogból is annyi volt, hogy neki lehetett támasztani a biciklit! Este 7 után veszélyesebb volt kint lenni, mint cápaketrec nélkül úszkálni egy nagy fehérrel!
Nem vagyok nagy étkű, szinte minden állatot és háziállatot szeretek, talán csak a kigyókkal vagyok rossz viszonyban, legyen az akár egy mezei sikló! 😀😉
Nahát örülök hogy rajtam kívül is van lovas ember(lókedvelő, lótartó) az oldalon. Nekem mondjuk már el is árultam hogy a ló az egyik kedvencen a másik Csavargó a kis korcsunk, na és van amit az itt jelenlévők mind szeretnek. Az egér😆
neeem 😆csak hülyülök
nekem persze nincs
😆
meg minjá😆
de a kedvencem a kutya mert húséges😆
Hát szinte mindenki csajra célozgat itt 😆 playboy nyuszi 😆 stb
nyitok egy olyat is 😆
Amúgy nekem a ló, és a nagymacskák
Nahát örülök hogy rajtam kívül is van lovas ember(lókedvelő, lótartó) az oldalon. Nekem mondjuk már el is árultam hogy a ló az egyik kedvencen a másik Csavargó a kis korcsunk, na és van amit az itt jelenlévők mind szeretnek. Az egér😆
nekem az osztálytársaim😆
szobatiszták?😆