Időjárás
A téma: az időjárás.
Ki mit tapasztal a lakóhelyén?
Ki hogy örül a hónak / kánikulának?
Vélemények az időjárásról!
Ki mit tapasztal a lakóhelyén?
Ki hogy örül a hónak / kánikulának?
Vélemények az időjárásról!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Süt a nap végre!😲
Itt is kezd 😀 De hétvégétől eső lesz elvileg :/
Már vagy 35cm esett.
Vas megye.
Itt is hullik a hó mint az állat!😞 Ha így folytatódik legalább fehér husvét lesz, ha már a karácsony nem volt az!😆
Az elöbb beszéltem a husvéti nyuszival,épp ment a mikuláshoz elkérni a szánt meg a rém szarvasokat,lehet késnifog ha 1általán elkapja töle,mert aztmondta nincs jogositványa.3* vágták el.😆
Itt zegen szakad a hó már szombat óta :P pff :D
30km-re vagyok Zeg-től és itt is szakad.xD Amúgy zeg-i busszal jövök haza, és sokszor rohadt sokat kell rá várni, valahogy ott nagyon elkúrják a hótolást:DD Remélem lesz valami hószünet vagy valami nincs kedvem suliba menni:/xD
ennyi várható: [LINK]
Amúgy ezek meg mi a faxnak indultak el mikor már 2 hete a csapból is az folyt hogy mekkora hó lesz, meg ne menjenek el az emberek otthonról? Én egyiket sem sajnálom. Kellett nekik elindulni. Max azokat, akiknek tényleg volt valami nagyon fontos.
Azért mert már az időjárásnak sem lehet hinni, pl. 😀
Itt már lassan sajnos nincs hó. Nap is kezdett elé jönni, de jó is volna ha egész évbe tél lenne.
Addig jó még nincs hó! Látod hogy micsoda katasztrófák vannak.Az emberek csak szenvednek! Ebben az országban csak a szenvedés jut az embernek! Azt hiszem hogy már halálos esetek is vannak akik a hó miatt haltak meg.Ausztriából most jöttek segíteni.
Számomra addig jó míg van hó, nem igen kedvelem a napos/meleg időket, ergo a telet szeretem. Mások baja/nyomora meg nem érdekel.
Itt is volt elég durva idő pár hónapja, másnak katasztrófa volt, nekem nem.
Nekem pl. nem származott semmi jó ebből. -az apukám benne volt abban a balesetben, ami az M7-es autópályán volt, ahol 40 autó ment egymásba. Így ezek után nem látok semmit jót ebben az átkozott hóban.
Nem tudom ki rendelte ezt a sok havat de lenne hozzá 1-2 szavam. Amugy nálunk Kaszonyban kb 35cm esett.
Itt is vannak olyan falvak ahol tábláig ér a hó 😃
Itt már lassan sajnos nincs hó. Nap is kezdett elé jönni, de jó is volna ha egész évbe tél lenne.
Addig jó még nincs hó! Látod hogy micsoda katasztrófák vannak.Az emberek csak szenvednek! Ebben az országban csak a szenvedés jut az embernek! Azt hiszem hogy már halálos esetek is vannak akik a hó miatt haltak meg.Ausztriából most jöttek segíteni.
Számomra addig jó míg van hó, nem igen kedvelem a napos/meleg időket, ergo a telet szeretem. Mások baja/nyomora meg nem érdekel.
Itt is volt elég durva idő pár hónapja, másnak katasztrófa volt, nekem nem.
Bent ragadtam 😃