Segítség, elakadtam egy játékban!
Ezt a topicot azert hoztam letre, hogy ha valaki elakadt egy jatekban, nem tud tovabb menni, vagy nem tudja mit/ hogyan kell benne csinalni, hova kell menni, stb.. akkor itt meg lehet kerdezni, aki tudja az valaszol ra :D
itt meg lehet osztani hogy milyen tippjeitek/trukkjeitek vannak jatekokhoz, es itt lehet megbeszelni, hogyan lehet kihasznalni 1-2 bug-ot a jatekokban XD
itt meg lehet osztani hogy milyen tippjeitek/trukkjeitek vannak jatekokhoz, es itt lehet megbeszelni, hogyan lehet kihasznalni 1-2 bug-ot a jatekokban XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
50mp bemegy a csaj, kinyir mindenkit,majd rá áll arra a szutyokra,és kinyilik egy kapu,utánna kimegy ahogy kinyitja az ajtót.Namost nálam is ugyan ez van,azzal h amint kinyitom az ajtót,h kimennyek,azonnal becsukódik.Ez lehet játék bug?Mert sehogy nemtok kimenni.
a Trainz Simulatorba hogy kell beraknia mozdonyokat??
köszi !!!
Én igazából nem elakadtam de vmi olyasmi.
A problémám hogy ellopták az ArmA II DVD-jét de a cdkulcs megvan.
Most nemrég leszedtem az ArmA II Combined Operations-t
Mivel az ArmA II OA-is megvan.
Telepítésnél nem kért cd-key-t és itt van a baj.
MEgvan az eredeti cd-key de hogy lehet kicserélni az eredeti cd-key-t az enyémre?
ArmA II és OA-ról van szó 😃
Nagyon fontos lenne
Üdv
Imi 😃
Bicike válasza segített. Feltoltam a grafikai beállítésokat maximumra. Mindent tökig, amennyire csak lehetett, és le is esett az FPS-em 25-30 -ra, és így már sikerült megcsinálni.
Most, hogy bent vagyok a helikopterben, újabb problémával szembesültem, mert most meg nem tudom irányítani a helit 😀
Nem tudom ez mennyire igaz, de azt írják, azért nem reagál a karakter, mert konzolport, ahol az FPS 30-ra van maximálisan beállítva. PC-n nagyobb FPS számnál, mondjuk 60 FPS-nél dupla olyan gyorsan kéne nyomogatni a space-t, mint mondjuk xboxon. Ezért esik le mindíg Niko. Nálam 60 FPS-szel megy, mint az állat, olyan gyorsan nyomom, higgyétek el, és rohadt életbe is, egy ilyen ostobaság végett nem fogom tudni soha az életben befejezni a játékot.
Első próbálkozásra nem tudtam befejezni a játékot. Évekkel később újra megpróbáltam, és most is pontosan ugyanazon a ponton akadok meg, mégpedig a legutolsó küldetésben, ahol:
Spoiler!
Anno rengetegszer próbálkoztam vele és most is, már vagy 15-ször nekimentem, de ugyanaz történik mindig. Elég frusztráló, hogy az istenért sem tudom befejezni, ilyen piti dolog miatt. Kérem aki tud, segítsen.
Üdv! nekem az az egyszerű kérdésem lenne hogy a Gothic 3. részében hogyan lehet ásni, és csákánnyal bányászni? 😃
Nézd meg a billentyűzetkiosztásnál😃 vagy ha nem magyar akkor rakd fel az 1.6 os patchet abban van magyarosítás.
elakadtam a Resident Evil 4ben mert nem tudom beálitani a képernyö méretét a játéknak mert a gépem az 1920x1200as felbontást kéri és ha nem álitombe 2 pervenként kikapcsol a fénye és resetelni kell a monitort 😞
Valaki nemtudja eredetivel lehet csak Minecraft-ba multizni?
Leginkább igen, bár léteznek tört szerverek is, de csak régebbi verziókhoz.
Kösz ,teszek egy próbát
Ez nem így van legújabbal is mehetsz multizni törtel :D
Kösz ,teszek egy próbát
Köszi !!
Hali!
Elkélne egy kis segítség.
Letöltöttem a Naruto Ultimate Ninja 4-et PC-re,és emulátorral sikeresen megcsináltam,de csak orosz,és francia nyelv van.Nem létezik véletlenül "angolosítás" hozzá? 😃
Tölts le másikat. Szerintem csak ennyit tudsz vele csinálni.
Elkélne egy kis segítség.
Letöltöttem a Naruto Ultimate Ninja 4-et PC-re,és emulátorral sikeresen megcsináltam,de csak orosz,és francia nyelv van.Nem létezik véletlenül "angolosítás" hozzá? 😃
NFS UnderCover 😃
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne akárkitől, hogy miért van az, hogy ha tuningolok (lökhárító husszúság, mélység, szélesség állítgatása) akkor befagy a játék! Zene megy de nem reagál semmire. Valakinek valami ötlet ???
😲
szerintem lehet hogy segítene ha elmondanád melyik játékról van szó, azt sejtem hogy nem fifa
Egy olyan kérdésem lenne akárkitől, hogy miért van az, hogy ha tuningolok (lökhárító husszúság, mélység, szélesség állítgatása) akkor befagy a játék! Zene megy de nem reagál semmire. Valakinek valami ötlet ???
😲
Elakadtam az Off Road 4x4-ben...nagy a sár...mit tegyek ? 😊 😜
Várd meg az aszáj idejét.😜
Nincs benne "aszáj, csak sár, közben rádőlt egy fa, ötlet ? 😜
Gondolom akkor motorfürész sincs benn h kilehessen vágni a fuckat.
Kül mien játék,jó?
Nem tudom nem játszottam vele.😆
Tiszta értelem vagy.😆Bár nem rosszból irtam.😃
Nincs benne "aszáj, csak sár, közben rádőlt egy fa, ötlet ? 😜
Gondolom akkor motorfürész sincs benn h kilehessen vágni a fuckat.
Kül mien játék,jó?
Sziasztok tudom hogy nem ide illik
De a COD MW2 vel probálnék játszani de mindig azt irja ki hogy : Steam Must be running to play this game
Mit kéne csinálnom ?
Megvenni vagy crackelni.
De a COD MW2 vel probálnék játszani de mindig azt irja ki hogy : Steam Must be running to play this game
Mit kéne csinálnom ?
Ilyen nekem is volt már a GTA4-el, ez a meg oldás nekem bevált és minden gémnél működik.
1. Go to Start and click Run
2. Type in regedit.exe and click ok
3. Go to HKEY Local Machine/Software/Find your game
4. Change "Language" to English and "Locale to en
5. Save it and enjoy English play
Sorry h ide írtam...
BIONIC COMMANDO a játék neve...
Egy olyan verziót sikerült beszereznem, amiben a nyelv számomra ismeretlen. :@
Felraktam a magyarosítást, de a nyelv nem változott...
Tudna vki segítséget adni, abba h tudnék a nyelvel vmit kezdeni?
Előre is köszönöm...
http://www.kepfeltoltes.hu/view/120412/Bionic_Commando_Install_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Tudtok segíteni?
Megvan nekem a Silent Hunter 3 eredetiben.
De a telepítés közben nem kérte a kódot. Telepítés után elindítottam és azt írta indítsam ujjra a gépet. Újraindítás után Megint kiírja ugyan ezt.
Szerintetek mi lehet a probléma? All Zombies Must Die a játék neve
[LINK]
Letöltöd, berakod a System32-be és kész. A Hitman Blood Money-nál nálam is ez volt.
Köszi 😀
Letöltöd, berakod a System32-be és kész. A Hitman Blood Money-nál nálam is ez volt.
Segítsetek mit tegyek? 😞
Lenne egy olyan kérdésem hogy a Dragon Age Origins nevű játékban az egyik csapat társamat elküldtem (a táborban sincsen ) és most nem tom vissza hozni vagy egyáltalán lehetséges hogy újra mellettem legyen ?
Léci ha valaki tudja hogy hogyan tudom vissza hozni az árulja már el nekem előre is köszi.
Ez attol is fugg h melyik tarsadat kuldted el ha pl leilanat akkor szerintem ot megtalalod ott ahol felszedted pls ird meg h melyik tarsadat kuldted el
Letöltöttem Half-life 1-et,és mikor kikéne szállni az elején abból a járműből,egyszerűen már nem tudok mit csinálni,nem nyílik az ajtó!
Mit kéne tennem?