Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nekem sony xperia x8-am van és a kamerán kívül semmi nagy gyengeségét nem veszem észre😆 azt magyarázza már meg valaki hogy az android 2.2 nem jelenik meg rá, mert gyenge hozzá, erre azt olvasom hogy a 3.0 meg jön rá? most akkor mi van?
0
0
0
0
aliens avatar
nekem egy samsung omnia II
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hat az android fo leteleme a net azert jo ha az ember rendelkezik wifis routerral (6k)
0
0
0
0
pukkancs avatar
jajj ne fárasszatok már.
van wifi a telódban oké. de nem mész vele semmire ha egyszer nincs wifi hálózat, amire csatlakozni kell.
0
0
0
0
pakai93 avatar
tudtommal minden olyan telóban van wifi amire android op. rendszer került 😉
0
0
0
0
pukkancs avatar
jó. és akinek nincs wifi? -.-
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
pukkancs írta:
nincs mit. majd ha megveszed, az android market-ről ne tölts le semmit, mert nagyon drága. ha fönt vagy vmi nagyobb torrentes oldalon akkor biztos vannak jó cuccok. én pl egy csomó játékot, meg programot szedtem már le.

😂 😆😆😆😆 Az android market full ingyenes csak wifivel kell letolteni es le kell tiltani a mobilnetet amugymeg nem is lehet elerni Magyar o-on a fizetos alkalmazasokat
0
0
0
0
pukkancs avatar
nincs mit. majd ha megveszed, az android market-ről ne tölts le semmit, mert nagyon drága. ha fönt vagy vmi nagyobb torrentes oldalon akkor biztos vannak jó cuccok. én pl egy csomó játékot, meg programot szedtem már le.
0
0
0
0
szabyy avatar
Majd még meggondolom, de azért köszi😉
0
0
0
0
pukkancs avatar
gondolom a qwerty miatt könnyebb írni, bár ami az x10 mini-n van azzal én meg vagyok elégedve. ugye az nem qwerty-s hanem alfanumerikus (hagyományos) billentyűzet van rajta. ritkán elnyomok bár betűt, de teljesen jól használható, még az olyan nagy kezű embereknek is, mint én vagyok 😃

de csak egy qwerty miatt én nem adnék egy tizessel többet érte.
0
0
0
0
szabyy avatar
csak azért kérdem, hogy megéri-e kiadni +ba azt a 10-15 k-t...
0
0
0
0
pukkancs avatar
[LINK]
[LINK]

nekem is x10 mini van. egyedül azt sajnálom benne, hogy a kamerának nem túl sok funkciója van: fókuszbeállítás és fotófény. összesen ennyi. viszont az 5mp-s kamera meg odab*sz rendesen 😃
0
0
0
0
szabyy avatar
Meik a jobb, és miért? Sony Ericsson X10 mini, x10 min pro vagy x8?
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Nekem márciusban lesz egy Sony Ericsson X10 mini-m, már kinéztem magamnak. De csak azért cserélem le az 5800-t, mert anyám könyörög, hogy adjam neki. 😆 Nem is baj, meglátjuk, hogy jövök ki az androiddal! 😃 Eddigi tapasztalataim jók és tetszik a felülete is meg erre több és jobb program van... 😃
0
0
0
0
DarthRoni avatar
de azzal mit nyert volna? na mindegy, de tűrhető a minősége, csak azért mégis kockás :S
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
csak úgy a youtube on néztél vidit? Mert oda bármit feltölthet
0
0
0
0
DarthRoni avatar
de akkor az a gyereh hogy csinálta h olyan gyönyörű volt a video? 😞
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
felbontás maxon van? Amúgy ez ilyen nem lesz a 3gp szép!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
nem, tök világosban vettem, de egyszerűen kockás a kép mitől lehet? 😞
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
DarthRoni írta:
de láttam videót ahol ugyenezzel a telefonnal vették fel, és gyönyörű tiszta képe volt, akkor nekem miért olyan kockás a videó? 😞

Sötétbe veszed? Mert napfénynél még rossz minőségben is szebb mint lámpafénynél vagy sötétben!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
de láttam videót ahol ugyenezzel a telefonnal vették fel, és gyönyörű tiszta képe volt, akkor nekem miért olyan kockás a videó? 😞
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
DarthRoni írta:
köszi a segítséget : )) és valahogy nem lehet beállítani hogy milyen formátumban vegye fel a videókat a telefon? mert 3GP-be veszi, és elég kockás

Csak 3gp be tud venni
0
0
0
0
DarthRoni avatar
köszi a segítséget : )) és valahogy nem lehet beállítani hogy milyen formátumban vegye fel a videókat a telefon? mert 3GP-be veszi, és elég kockás
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Nem ő tuningoltatja az iphone-t 😆
0
0
0
0
BiGame avatar
Bmeg az nem elég drága neked😆?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
az iphone 4 re van windows mobile phone 7 téma
0
0
0
0
ROCCAT avatar
ja az iPhone 4 az nagyon jó kis telefon. csak az ára húzós kicsit.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Haveromnak Iphone 4-je van és ma irodalom órán látom valamit csinál vele, óra végén oda jön és megmutatja nézd Windows Phone 7 van rajta! És télleg gec, nagyon kemény a WP7, nekem nagyon tetszik.
0
0
0
0
ROCCAT avatar
a WinX 3GP PDA MP4 video converter-t tudom ajánlani.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
xrecodeII: ezzzel a progival mindne zenefájlformátumból mindbe konvertálhatsz.
Format Factory: Ezzel minden videófájlformátumból mindba konvertálhatsz.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Srácok nem tudtok véletlen olyan progit, amivel 3gp-ből mp4-be lehet konvertálni?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
okés hátha addigra jó lesz, köszi 😀 írtam az adatlapodhoz 😃

Na megoldódott a probléma most is telóról írok köszi a segítséget )
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
El tudnak azok tökölni! Nekünk a t-mobilnál volt az hogy el lett rontva az előfizetés és a csávó küldte a törlését a központnak aztán azt mondta hogy hamar meglesz és mondta a másik csávó hogy nembiztos lehet egy nap is! (bár szerencsére fél óra alatt meglett😀 ) De ne idegeskedj ezen várj holnapig ha nem jó akkor majd bemész a legközelebbi szolgaáltatódhoz!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
hát most ráraktam a töltőre, és nem írja azt, de azt még akkor sem értem h miért nincs aktiválva.... azt mondták automatán lesz aktiválva pár órán belül, de az már letelt...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
az hülyeség! a simkártyának épphogy egy kis szikrácska kell bezzeg a 600mhz es prci eszi az akkut szóval nem az a gond!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
de miért kéne másik SIM kártyával? nekem erre van az előfizetés, nekem ez kell....
de nem azárt van mert ha már merül a teló akkor nem kap áramot?
0
0
0
0
Davezorrr avatar
próbáld meg egy másik sim kártyával ha tudod
0
0
0
0
DarthRoni avatar
most meg bekapcsolás után kiírja h SIM nem ellátott azt nem tudok semmit se csinálni, ez miez?
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Elvileg amikor aktiválják a sim kártyát akkor kikell kapcsolni a telót....pl. nekem küldtek sms-t h kapcsoljam ki a mobilt aztán félóra múlva aktiválva volt.
Most egy Sony Ericcson ELM-m van,napi 10perc wifi + zene,játék,telefonálás kombó 😜 mellett kibírt 6napot 😃 +jó fényképeket csinál + vidit
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Azt nem tudom miért nem aktiválódott próbáld meg ki be rakni a simet meg várj holnapig ha nem jó hívd fel a szolgáltatót! Továbbá ha van bármi kérdésed a teló oprendszerével kapcsolatban nyugodtan írj a profilomhoz mert azért kicsit(sokkal) többet tud mint egy szimpla oprendszer😃
0
0
0
0
DarthRoni avatar
na megvan a drágám, végül az LG Optimus GT 540 éett a nyerő, és első benyomásra nagyon kellemes : ))

csak még azt had kérdezzem meg h nektek is kellett idő h a sim kártyátok jól működjön? mert nekem mondta a csaj h pár órát várni kell vele amíg használható lesz, de hátha holnapra már jó lesz....

vagy miért nem aktiválódott még a sim kártyám?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem hiszem hogy lesz e valaha is blade a vodánál! 😕
0
0
0
0
szabyy avatar
se k660i de nyárra talán lesz valami új androidos, x8, vagy ha lesz a vodánál akk zte blade...
0
0
0
0
Minimal1993 avatar
NokiaN97

De majd most lecserélem egy másikra még nem tudom meikre de elképzelhető hogy egy galaxy lessz.
0
0
0
0
no avatar
Nokia 5800 Xpressmusic Black 😆
0
0
0
0
zolifa2 avatar
Sony Ericsson W395 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
az a 2,4 col szerintem rohadt kicsi! Nekem 3,5 colos és nem tarotm olyan nagynak! Szerintem a 3 col amitől már jó mértet!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció