Nekem sony xperia x8-am van és a kamerán kívül semmi nagy gyengeségét nem veszem észre😆 azt magyarázza már meg valaki hogy az android 2.2 nem jelenik meg rá, mert gyenge hozzá, erre azt olvasom hogy a 3.0 meg jön rá? most akkor mi van?
pukkancs írta:
nincs mit. majd ha megveszed, az android market-ről ne tölts le semmit, mert nagyon drága. ha fönt vagy vmi nagyobb torrentes oldalon akkor biztos vannak jó cuccok. én pl egy csomó játékot, meg programot szedtem már le.
😂 😆😆😆😆 Az android market full ingyenes csak wifivel kell letolteni es le kell tiltani a mobilnetet amugymeg nem is lehet elerni Magyar o-on a fizetos alkalmazasokat
nincs mit. majd ha megveszed, az android market-ről ne tölts le semmit, mert nagyon drága. ha fönt vagy vmi nagyobb torrentes oldalon akkor biztos vannak jó cuccok. én pl egy csomó játékot, meg programot szedtem már le.
gondolom a qwerty miatt könnyebb írni, bár ami az x10 mini-n van azzal én meg vagyok elégedve. ugye az nem qwerty-s hanem alfanumerikus (hagyományos) billentyűzet van rajta. ritkán elnyomok bár betűt, de teljesen jól használható, még az olyan nagy kezű embereknek is, mint én vagyok 😃
de csak egy qwerty miatt én nem adnék egy tizessel többet érte.
nekem is x10 mini van. egyedül azt sajnálom benne, hogy a kamerának nem túl sok funkciója van: fókuszbeállítás és fotófény. összesen ennyi. viszont az 5mp-s kamera meg odab*sz rendesen 😃
Nekem márciusban lesz egy Sony Ericsson X10 mini-m, már kinéztem magamnak. De csak azért cserélem le az 5800-t, mert anyám könyörög, hogy adjam neki. 😆 Nem is baj, meglátjuk, hogy jövök ki az androiddal! 😃 Eddigi tapasztalataim jók és tetszik a felülete is meg erre több és jobb program van... 😃
DarthRoni írta:
köszi a segítséget : )) és valahogy nem lehet beállítani hogy milyen formátumban vegye fel a videókat a telefon? mert 3GP-be veszi, és elég kockás
Haveromnak Iphone 4-je van és ma irodalom órán látom valamit csinál vele, óra végén oda jön és megmutatja nézd Windows Phone 7 van rajta! És télleg gec, nagyon kemény a WP7, nekem nagyon tetszik.
xrecodeII: ezzzel a progival mindne zenefájlformátumból mindbe konvertálhatsz.
Format Factory: Ezzel minden videófájlformátumból mindba konvertálhatsz.
El tudnak azok tökölni! Nekünk a t-mobilnál volt az hogy el lett rontva az előfizetés és a csávó küldte a törlését a központnak aztán azt mondta hogy hamar meglesz és mondta a másik csávó hogy nembiztos lehet egy nap is! (bár szerencsére fél óra alatt meglett😀 ) De ne idegeskedj ezen várj holnapig ha nem jó akkor majd bemész a legközelebbi szolgaáltatódhoz!
hát most ráraktam a töltőre, és nem írja azt, de azt még akkor sem értem h miért nincs aktiválva.... azt mondták automatán lesz aktiválva pár órán belül, de az már letelt...
Elvileg amikor aktiválják a sim kártyát akkor kikell kapcsolni a telót....pl. nekem küldtek sms-t h kapcsoljam ki a mobilt aztán félóra múlva aktiválva volt.
Most egy Sony Ericcson ELM-m van,napi 10perc wifi + zene,játék,telefonálás kombó 😜 mellett kibírt 6napot 😃 +jó fényképeket csinál + vidit
Azt nem tudom miért nem aktiválódott próbáld meg ki be rakni a simet meg várj holnapig ha nem jó hívd fel a szolgáltatót! Továbbá ha van bármi kérdésed a teló oprendszerével kapcsolatban nyugodtan írj a profilomhoz mert azért kicsit(sokkal) többet tud mint egy szimpla oprendszer😃
na megvan a drágám, végül az LG Optimus GT 540 éett a nyerő, és első benyomásra nagyon kellemes : ))
csak még azt had kérdezzem meg h nektek is kellett idő h a sim kártyátok jól működjön? mert nekem mondta a csaj h pár órát várni kell vele amíg használható lesz, de hátha holnapra már jó lesz....
van wifi a telódban oké. de nem mész vele semmire ha egyszer nincs wifi hálózat, amire csatlakozni kell.
😂 😆😆😆😆 Az android market full ingyenes csak wifivel kell letolteni es le kell tiltani a mobilnetet amugymeg nem is lehet elerni Magyar o-on a fizetos alkalmazasokat
de csak egy qwerty miatt én nem adnék egy tizessel többet érte.
[LINK]
nekem is x10 mini van. egyedül azt sajnálom benne, hogy a kamerának nem túl sok funkciója van: fókuszbeállítás és fotófény. összesen ennyi. viszont az 5mp-s kamera meg odab*sz rendesen 😃
de láttam videót ahol ugyenezzel a telefonnal vették fel, és gyönyörű tiszta képe volt, akkor nekem miért olyan kockás a videó? 😞
Sötétbe veszed? Mert napfénynél még rossz minőségben is szebb mint lámpafénynél vagy sötétben!
köszi a segítséget : )) és valahogy nem lehet beállítani hogy milyen formátumban vegye fel a videókat a telefon? mert 3GP-be veszi, és elég kockás
Csak 3gp be tud venni
Format Factory: Ezzel minden videófájlformátumból mindba konvertálhatsz.
Na megoldódott a probléma most is telóról írok köszi a segítséget )
de nem azárt van mert ha már merül a teló akkor nem kap áramot?
Most egy Sony Ericcson ELM-m van,napi 10perc wifi + zene,játék,telefonálás kombó 😜 mellett kibírt 6napot 😃 +jó fényképeket csinál + vidit
csak még azt had kérdezzem meg h nektek is kellett idő h a sim kártyátok jól működjön? mert nekem mondta a csaj h pár órát várni kell vele amíg használható lesz, de hátha holnapra már jó lesz....
vagy miért nem aktiválódott még a sim kártyám?
De majd most lecserélem egy másikra még nem tudom meikre de elképzelhető hogy egy galaxy lessz.