Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
toney avatar
szerintem lumia, nekem is az van imádom és sokkal jobb oprendszer a droidnál
0
0
0
0
Szabcsi avatar
19ati93 írta:
Xperia-k közül válogass

Én is ugyanezt írtam! 😆 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
Xperia-k közül válogass
0
0
0
0
Szabcsi avatar
WackooSheep írta:
de minőségileg op rendszerileg melyik előnyösebb? ár/értékbe

Hát a WP7-et nem nagyon fogod buherálni az egyszer biztos...(nem tudom zavar-e) 😕
Szerintem inkább nézd meg a "SONY Xperia P" telefont viszont ha a költség engedi akkor az "S" jobb választás.. 😀
0
0
0
0
no avatar
de minőségileg op rendszerileg melyik előnyösebb? ár/értékbe
0
0
0
0
Osynho avatar
Hogy neked mi a jó, azt neked kell tudnod. 😀
0
0
0
0
no avatar
Nokia 820 jobb lenne windows pho 8 al? mert e kettő között vacillálok!?
0
0
0
0
Osynho avatar
A HTC X, mint felső közép kategória? HD kijelzővel és 4 magos procival? 😆

Sok teszt van róla egyébként, jó kis teló, bár melegszik és gyorsan merül. Ezen kívül tepsi. 😀 Bár ezek nem biztos, hogy mindenkit zavarnak. Nekem One S-em van és szeretem. Bár jöhetne már a Jelly Bean... 😕
0
0
0
0
The Emptiness avatar
WackooSheep írta:
Sziasztok egy HTC One X készülékben gondolkodom esetleg valakinek élménye véleménye?

Nekem nics róla tapasztalatom de tény hogy az összes HTC telefon nagyon jó. Ez pedig egy kiváló felső közép kategóriás (felsö kategoria alja). Szerintem megérné. (HTC-t egyzser se fogtam) De mondom nagyon jó telefon.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
DarthRoni írta:
Hello! bocs az offért, de mi a különbség a micro SD és a micro SDHC mem kártyák közt? Mert most akarnék 8GB-osat venni, de csak HC-set találtam, amire azt írták, hogy nem minden telefonnal kompatibilis, ebből mi az igazság?

bocsi, de nem vagyok otthon ebben a témában 😀

2 GB alatt: sima SD.
2 GB felett: SDHC.

A HC jelentése high capacity.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok egy HTC One X készülékben gondolkodom esetleg valakinek élménye véleménye?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Hello! bocs az offért, de mi a különbség a micro SD és a micro SDHC mem kártyák közt? Mert most akarnék 8GB-osat venni, de csak HC-set találtam, amire azt írták, hogy nem minden telefonnal kompatibilis, ebből mi az igazság?

bocsi, de nem vagyok otthon ebben a témában 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Két féle jack is van ahol fel vannak cserélve a pólusok és az magyarázza hogy halk mint a szar. Lehet pont a ritkábbat alkalmazta a sony a tipo nál amit az apple is használ. Egyébként semmi baj azzal hogy nem rakja bele a fost a sony. Az ilyenek úgyis semmit nem érnek gagyi szarok.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ez csak feltevés, de hátha:
2 féle 3,5mm stereo jack létezik, csináltam egy képet, láthatod. A 2 csíkos a teljesen hagyományos stereo jack, neked ezzel állítólag nem megy. A másik fajta, amin 3 csík van. A 3. érintkező általában mikrofonhoz vagy a nyomógombokhoz vannak (hangerő fel/le, hívásfogadás). Lehet, hogy neked az utóbbi megoldás kell.
https://www.kephost.com/images4/2012/12/14/a1_2012_12_14_xmv3nlfhmo.png
Egyébként, ahhoz már nagyon szűkmarkúnak kell lenni a Sonynak, hogy legalább egy egyszerű fülest ne adjanak hozzá. Szégyen.
0
0
0
0
Osynho avatar
MoRT2165 írta:
apetit1989 írta:
Szabvány 3,5 mm-es jack aljzatú ketyere passzol hozzá. Magyarán, bármilyen füles jó hozzá, amit manapság az ilyen-olyan elektro üzletekben árulnak.

Olyan választ kérek, aki tényleg tudja milyen kell bele! Próbáltam már vagy 10-et, boltokba is kértem tippet, de senki nem tud semmit. Vagy azt írja ki, hogy nem kompatibilis, vagy szól, de iszonyat halkan és úgy se hallom rendesen a dolgokat, például az éneklésből csak valami makogást hallok.

Androidos, tehát 3,5 jack csatlakozó van benne. [LINK]
Értelmi fogyatékosokat nem kell megkérdezni. 😃 Mi az, hogy nem fog szólni? Akkor minek rá a fülhallgató kimenet?
Az általad kipróbált kb 10 telefon szólt rendesen?
0
0
0
0
niteforce avatar
Biztosan 3,5-ös kell bele, ez minden Androidos telefonnál alapkövetelmény. Ha semmilyen füles nem jó bele, akkor valami baj van a telefonnal, ha egyik sem szólal meg normálisan.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
azbizony írta:
Na srácok. A Nokia Lumia 610 a jobb vagy az Alcatel OT-995?

Ha erre szertnéd használni akkor a nokia.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Szabvány 3,5 mm-es jack aljzatú ketyere passzol hozzá. Magyarán, bármilyen füles jó hozzá, amit manapság az ilyen-olyan elektro üzletekben árulnak.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Eddig én is marhaságnak tartottam telefonon való hosszabb filmnézést...
de nemrég vettem egy új telefont, 480x800-as felbontással és meglepődve tapasztaltam, hogy kellemes rajta videót nézni. Nem fárad a szemem tőle, mint a régi telefonjaimon, fülessel a hang is rendben van, szóval vállalható a dolog szerintem.
0
0
0
0
azbizony avatar
Osynho írta:
Telón filmet nézni? :/

1 évben kb 2 filmet ha megnézek ha hosszab útra megyek vagy valami 😀 Zenére kellene meg netezni. Na meg h aránylag jó legyen a kamerája
0
0
0
0
Osynho avatar
Telón filmet nézni? :/
0
0
0
0
azbizony avatar
molfer98 írta:
azbizony írta:

Attól függ mire használnád és melyik op rendszer tetszik jobban?

Nekem csak zenére meg esetleg néha megnézni 1 filmet. meg időnként netezni. Na meg fényképezni is szeretnék.
0
0
0
0
molfer98 avatar
azbizony írta:

Attól függ mire használnád és melyik op rendszer tetszik jobban?
0
0
0
0
azbizony avatar
0
0
0
0
Szabcsi avatar
azbizony írta:
alex1997 írta:
MoRT2165 írta:
Valaki nekem azt mondta, hogy egy régi SIM kártya elég értékes tud lenni, iszonyat jó áron tudok megvenni így sok dolgot. Ez igaz? Kb 10-12 éves Domino (T-mobile) kártyám van.

Micsoda? én ezt nem értem (:

Szerintem az aranykártya pontokra gondol 😀 H minél régebb óta van meg az a Sim kártya annál több pontja van és így soka dolgot olcsóbban tud megvenni 😀

Igen csak addig nem tudja hasznosítani míg le nem jár az a "valami"(hirtelen nem jut eszembe)!
0
0
0
0
azbizony avatar
alex1997 írta:
MoRT2165 írta:
Valaki nekem azt mondta, hogy egy régi SIM kártya elég értékes tud lenni, iszonyat jó áron tudok megvenni így sok dolgot. Ez igaz? Kb 10-12 éves Domino (T-mobile) kártyám van.

Szerintem az aranykártya pontokra gondol 😀 H minél régebb óta van meg az a Sim kártya annál több pontja van és így soka dolgot olcsóbban tud megvenni 😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
MoRT2165 írta:

0
0
0
0
The Emptiness avatar
Szabcsi írta:
Milyen durva akciókat nyomatnak a Rózsaszín szolgáltatónál
Nézzétek meg! 😜

A T betűsre gondolsz? Igen butitják a mépet karácsonyra. Hidd el Januárba még ennél is olcsob lesz. Mert leviszik az árakat tudják hogy az embernek januarba nincspenze mert Decemberbe elköltötte. (tapasztalt anyák boltos. Ők is ezen az elven vannak)
0
0
0
0
The Emptiness avatar
A Lumniáknak a 810 től van értelme.

De én személy szerint (NEM NAGYKÉPŰSKÖDÉSBŐL)
olyan 50 60 alat nem vennék telefont: mert a hardwerük anyira nem jó laggolnak ugye 50 alatt. Meg ha.olcso androidot vesz valaki az csak is türelmes ember.legyen.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Szabcsi írta:
Nézzétek meg! 😜

Ja azt én is néztem szinte rá fizetés nélkül tudnék egy jóval komolyabb telóra váltani csak előfizus lenne havi 3.200Ft 😃
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Nézzétek meg! 😜
0
0
0
0
azbizony avatar
Ez fúl fekete. Sztem nem nőies és tetszik is 😃 Na lehet ha összejön akkor meg is veszem
0
0
0
0
niteforce avatar
többnyire nőknél látom ezt a telefont, a formája is olyan, de ha neked tetszik akkor tetszik, vedd meg 😀
0
0
0
0
azbizony avatar
niteforce írta:
szerintem az női telefon, meg jobbat is találsz ennyiért, főleg ha használtban gondolkozol. Samsung Omnia 7, vagy Omnia 7 hogyha maradnál a WP7-nél.

Miért lenne női telefon? 😃 Nekem szinte minden telóm Nokia volt és maradnék is a Nokiánál 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
szerintem az női telefon, meg jobbat is találsz ennyiért, főleg ha használtban gondolkozol. Samsung Omnia 7, vagy Omnia 7 hogyha maradnál a WP7-nél.
0
0
0
0
azbizony avatar
Nokia Lumia 610 ről mi a véleményetek? Nekem zenét hallgatni meg esetleg filmezni kéne. Na meg néha néha facebook ra felnézni meg netezni kicsit. 35 ezerért tudnék most 1 et fúl hibátlant garanciásat. Szerintetek megérné?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ot 995 van oszt társamnak de eléggé optimalizálatlannak találom túl kevés nekem az fps na meg a kijelző mocskos ronda a kamera megy ZS kategória főleg ICS óta azóta 15fps ben videóz és a fotók hányás szintjén vannak.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
hát én láttam élőben a sony u-t..el s ment tőle a kedvem..nagyon csúnyácska szegény 😞 na meg a 4gb kinek mire elég.1-2 komolyabb játék,zene,video és annyi.Nem sokat tudok az alcatelről de sokan dicsérk azt a modellt.HTC meg túl van árazva.Ha már Sony akkor a Miro-t ami ugyan gyengébb de jóval szebb + bővíthető.De a kinézet szubjektív dolog.
0
0
0
0
azbizony avatar
alex1997 írta:
hector maio írta:
molfer98 írta:
Sziasztok. Lehet veszek egy mobilt mert az x8 már haldoklik 😃 Ezeket néztem ki:
Htc Desire c
Sony xperia u
Alcatel ot-995
Mindegyik 34-344ft 2 év hűséggel. Zenére , játékra , netre , néha fényképezésre használnám 😀

Alcatel-t válasz sony-t nem lehet bővíteni HTC nem rendelkezik valami erős hardverrel. Egyértelmű Alcatel nagy kijelző jó hardver stb...

JUJ alcatel? hát igen az márka

Igen is jó az Alcatel. Csak az aksi a gyengécske benne 😃 De én is azt választanám!
0
0
0
0
The Emptiness avatar
hector maio írta:
molfer98 írta:
Htc Desire c
Sony xperia u
Alcatel ot-995
Mindegyik 34-344ft 2 év hűséggel. Zenére , játékra , netre , néha fényképezésre használnám 😀

Alcatel-t válasz sony-t nem lehet bővíteni HTC nem rendelkezik valami erős hardverrel. Egyértelmű Alcatel nagy kijelző jó hardver stb...

JUJ alcatel? hát igen az márka
0
0
0
0
Adam996 avatar
molfer98 írta:
Htc Desire c
Sony xperia u
Alcatel ot-995

0
0
0
0
Osynho avatar
Akik szerint hülyeség a tablet úgy összességében, azoknak volt valaha? 😊
0
0
0
0
The Emptiness avatar
molfer98 írta:
Htc Desire c
Sony xperia u
Alcatel ot-995

Csak is a sony (:
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Az én telefonomban is szimplamagos 1GHz-es proci van. Nekem elég, .mkv-t, .avi-t lejátsza jól, bajom nincs vele... bár én meg voltam a 600 MHz-es X10 minivel is, míg meg nem fürdött...
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Kmisi99 írta:
apetit1989 írta:
Az a fenti noname telefon szerintem nagyon is megéri a pénzét!
Bershka, engem is idéztél. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, nem akarlak semmiről sem lebeszélni, de aludj rá még egy-két napot. Én magam valószínűleg akkor sem vennék tabletet, ha milliomos lennék, mert nem látom értelmét.

Azért nem feltétlen az ilyen samsung meg apple túlárazott cuccokat kell nézni 20 000Ft ért már egy korrekt hardverű darabot kapni annyit még megér. Azzal el lehet az ágyban filmezgetni ebooknak is jó lehet akár egyetemre is jó mert lehet hozzá venni billentyűzetes tokot. Negyedébe kerül egy gagyi netbooknak az akksia viszont 10x annyit bír nem kell kikapcsolgatni 100% ban passzív hűtésű. Szóval azért megvan a maga előnye és nem feltétlen a 100k-200k ft os szarokat (azért szar mert túlárazott) kell nézni 20-30 000 kapni olyat amiben elég jó hardver van ahhoz hogy ellegyünk vele.

Hát csak az a kérdés, hogy az 1 Ghz-es proci mire elég ennél a telefonnál, bár játékot nem igazán játszanék rajta, inkább filmezéshez érdekelne ekkora kijelző, meg GPS-hez
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Na végre sikerült döntenem! 😊 ZTE GRAND X IN telót veszek. Sok véleményt, tesztet megnéztem a SAMSUNG GALAXY S ADVANCE telóval szemben, de a ZTE jobb, erősebb és frissebb dolgokat tartalmaz, így gyorsabb, stabilabb is.

Bár nehezen mondtam le a SAMSUNG-ról, de remélem megéri majd.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Htc Desire c
Sony xperia u
Alcatel ot-995
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
apetit1989 írta:
Bershka, engem is idéztél. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, nem akarlak semmiről sem lebeszélni, de aludj rá még egy-két napot. Én magam valószínűleg akkor sem vennék tabletet, ha milliomos lennék, mert nem látom értelmét.

Azért nem feltétlen az ilyen samsung meg apple túlárazott cuccokat kell nézni 20 000Ft ért már egy korrekt hardverű darabot kapni annyit még megér. Azzal el lehet az ágyban filmezgetni ebooknak is jó lehet akár egyetemre is jó mert lehet hozzá venni billentyűzetes tokot. Negyedébe kerül egy gagyi netbooknak az akksia viszont 10x annyit bír nem kell kikapcsolgatni 100% ban passzív hűtésű. Szóval azért megvan a maga előnye és nem feltétlen a 100k-200k ft os szarokat (azért szar mert túlárazott) kell nézni 20-30 000 kapni olyat amiben elég jó hardver van ahhoz hogy ellegyünk vele.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
0
0
0
0
DarthRoni avatar
alex1997 írta:
DarthRoni írta:
Urak mi a véleményetek erről a telefonról? a csávó a videón jókat mond róla, de én nem bízok az ilyen "no name" cuccokban, pláne h sokkal olcsóbban adják magukat, mint amiket a szolgáltatók kínálatában lehet beszerezni.

szerintetek?

Ez mi a franc?? Szerintem NE vedd meg.

Nem is akartam, csak megkérdeztem nektek se tetszik-e 😃 Én nem bízok az ilyen névtelenekben, ráadásul olyan mint egy galaxy S II koppintás

Most a ZTE Grand X IN érdekel de nagyon, szerintetek?
februárban lenne esedékes a csere, szerintetek akkor még elérhető lesz? 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció