Rokka no Yuusha. Ez egy egész jó anime volt az eddigiekhez képest. A történet az, hogy a Démon Nagyúr nemsokára felébred álmából és mint ilyenkor mindig, most is ki lesz választva 6 hős akiknek az a dolga, hogy elutazzanak a Démon Nagyúr földjére és legyőzzék őt. A hat hőst kiválasztották és mindegyik egy helyre tart ahol találkozniuk kell egymással, mert csak együtt van esélyük a Nagyúr ellen. Na és itt üt be a gebasz. A hősök találkoznak és egy köd pajzson belül rekednek ahova a démonok bejutni nem tudnak, de ők sem ki. És van még egy apró probléma, hogy hat hős helyett ezúttal hét van és a hetedik aktiválta a pajzsot és ott rekedtek bennt. És itt az anime átmegy mistery-be és már csak annyi van hátra, hogy kideritsék ki a hetedik és kijussanak, hogy folytathassák útjukat. Az anime végét nagyon nyitva hagyták ami okot ad arra, hogy egy folytatást várjunk. És most nem arról a szokásos nyitva hagyásról beszélek hanem olyan volt mintha mondták volna hogy még visszatér az anime. 7-8/10
Nézel e animés/japános youtuber videóst rendszeresen? (tehát feliratkoztatok e rá)
Személy szerint nem . Azért annyira nem vagyok benne ebbe a körbe hogy ilyeneket nézzek .
AZ egy dolog hogy ide feljárok de az a társaság miatt van 😃 !
Az elkövetkezendő pár hét leforgása alatt szépen elkezdenek majd tömegestől befejeződni a nyári szezon animéi. 16 animébe kezdtem bele és amit még most is nézek az kb 10, mert a többibe vagy beleuntam vagy valami hasonló és azóta nem volt kedvem befejezni, de persze ezek is meg lesznek nézve. Mind a 16 megnézett animéről fogok irni egy kisebb véleményezést mostantól kezdve.
Okusama ga Seitokaichou! - Ez manapság az átlagosság legaljának számit nálam. Csak azért nem mondom az, hogy rossz, mert mikor agyleépülésre vágytam mindig megnéztem egy részt és néha még szórakoztató is volt. A története lényegében annyi, hogy a fiú főszereplőnk megtudja, hogy még kiskorában eljegyezték egy lánnyal és ez a lány még be is költözött hozzá. És ennyi volt a történet. Innen már semmi csak ecchi és átvezető jelenetek az ecchi jelenetek között. 5/10
Ranpo Kitan: Game of Laplace - Ez egy rohadt nehezen feldolgozható anime volt. Sokszor gondolkodtam, hogy ilyen szar volt vagy csak én nem értettem annyira. Nem volt olyan rossz a története, de kicsit össze-vissza volt. A főszereplőnk Kobayashi suliba jár és az egyik nap történik egy gyilkosság az osztályában és ő pedig a holttest mellett ébred fel és mindenki azt hiszi, hogy ő a tettes. Megismer egy detektivet akit Akechi-nek hivnak és mivel ezt az egészet szórakoztatónak találja Akechi segédje akar lenni, de előbb meg kell oldani az ügyét. Persze ez meg lesz oldva és már Kobayashit elengedték. Vannak olyan epizódok amiket én totál úgy éreztem mintha fillerek lennének, de ezek most nem fontosak. Szépen lassan feltünnek olyan bűnözők, akik egy régebbit utánoznak és a nevük 20 Arc(magyarul olvasd). És ez a 20 Arc lesz a nagy átfogó történetben a főellenség, hogy igy mondjam. Még van benne egy s más dolog, de nem akarok mindent szét spoilerezni. Aki akarja nézze meg. 5/10 mint az előbbi anime, mert ez nem nyújtott túl sok élvezhetőséget.
Mivel nem volt netem... megnéztem az SnK LA-t... annyira lefárasztott, hogy nem is olvasom el az előttem lévő kommenteket.... Hát... megpróbáltam szeretni... "spoiler:" nem sikerült. Fáradt vagyok szóval röviden tömören: az első 17 perc kifejezetten jó volt, para volt, menő volt, ijesztő volt.. a maradék 77 perc meg röhögni jó volt... 10/5.
Azért 5 mert néhány helyen tényleg jót nevettem.. és mert ha ilyen szerencsétlen még Eren sem lehet + ha ilyen bénák lennének az emberek, már rég kihaltak volna...
Emberek, részenként 20perc, feljebb is olvassatok, Type:TV nem OVA lesz nem kell befosni. Mellesleg kap egy sorozatot, meg a mozifilmeket 3 részbe szedik...? Kissé furcsa megoldás.
Az Ajinok "félemberek", olyan emberek akik sosem halnak meg. Az első Ajint X évvel ezelőtt fedezték fel afrikában egy harcmezőn. Ajinok megpróbálnak beilleszkedni a társadalomban, de nagy jutalom jár értük, ha elfogják őket. Igazából nem is a története, hanem a hangulata az érdekes, első 10-15 fejezetet olvastam mangában és elég darkos hangulató horror-misztikus cucc.
Igazából hasonló a Tokyo Ghoulhoz, csak remélem itt a stúdió nem kurja el, mellesleg engem jobban érdekeltek az Ajinok mint a Ghoulok, igaz egyikből sem olvastam sokat. De ez is egy olyan cucc lehet ami kiemelkedik a tömegből (Igaz a Ghoul is ilyen lett volna...) Meg talán csipetnyi kis Kiseijuu is lessz benne trailerek alapján. Meglátjuk de én bizakodó vagyok, ebből nem shounen maszlag lesz. Bár a grafikán alakíthatnának. Mellesleg ha ez kap animét akkor szerintem egy Inuyashiki is beleférne a jövő évi repertoárba. 😲
dispPaP: Ha már te igy fel vagy tüzelve az jelent valamit 😀. Ha lehet, akkor mesélhetnél kicsit persze spoilermentesen, hogy mégis milyen animére/moviera számitsunk.
btw: Ez a Shokugeki no Souma manga egész jó szerintem persze eltekintve a sok ecchitől. Ha az étel reakciókhoz nem tennének mindig ilyen ecchi jeleneteket, akkor 8/10 is lehetne.
norbli01: akkor szerintem megvárom hogy véget érjen az az arc és utána nekiülök 😃 Mondjuk már így is kb 50 résznél tart az ami nincs megnézve 😆
Na btw befejeztem két rövid animét:
Az első a tavaszi szezonba volt ha jól tudom. A második meg a nyáriba. Tehát:
Military!
Igazából az egyetlen ok, hogy végig néztem az az hogy csak 3 perc/epizód...
Na és itt felhivnám a figyelmet arra hogy milyen is nálam egy rossz anime (mivel ugyebár szinte mindre 5+ pontot adok, hát erre nem fogok)
Történet annyi hogy vagy egy fiú akinek az apjáról kiderül hogy katona, a fiát megakarják ölni ezért hadnagyokat küld a megvédésére (pöttöm lolikat...)
Negativumok: Kidolgozatlan animáció és graf; háttér néhány helyen borzasztó; Történet 2 rész után eltűnik; Mintha Michael bay rendezte volna 😃 szóval minnél nagyobb fegyvert épitsünk akármiből hogy minnél nagyobbat robbantsunk és szinte senki se sérüljön meg ettől; poénba is nagyon gyenge 95% ban; ecchi-fanservice-ecchi-fanervice; nagyokat ugrik a cselekménybe hogy azt se tudom mi hol mi merre hogyan
Ezekre a dolgokra a rövid epizód pedig nem mentség. Akkor már inkább legyen értelmetlen agyf*sz anime mint pl a teekyuu, ne próbáljon történettel kezdeni.
Az egyetlen pozitivum az a maradék 5% poén ami tényleg jó volt...
Igy az anime kap tőlem egy gyenge 3/10 et
Okusama ga Seitokaichou!
Nos nem volt rossz. Azok egyike amit a nyári szezonból néztem. Igazából ez egy perverz poénokra építő anime. Kb mint egy seitokai yakuindomo, annyi különbséggel hogy itt van egy kis klisé történet. Adott egy lány aki az iskolában a diáktanács elnöke, később kiderül hogy ez a lány régen házasságot kötött az alelnökkel. Szóval oda is költözik hozzá. A lánynak loli anyukája van 😃 Jó kis anyós mi 😆 Mindenesetre kb ennyi lenne a történet. A többi lényegében perverz poén. Néhány rész már hentai is lehetne lol, néha már úgy éreztem kicsit túlzásba vitték. Ennek ellenére nem volt rossz még pedig azért mert megtudott nevettetni elég sok helyen...
Sajnos csak 8 perc/rész. Bár lehet pont e miatt nem éreztem unalmasnak és klisésnek annyira.
Szóval megkapja tőlem az átlagos egyszer nézhető pontszámot 6/10
Őszi én még a nyárinál se tartok hé 😆
Amúgy kicsit kiégettél dispPap a drágám szóval, de amúgy igazad van 😃
Mostanában az se izgat ha egy divat vagy épp a tömeges shouen-ből nézzek csak le kössön 😃
szerk : Azért egy jó pár anime felkeltette az érdeklődésem nah de majd hónapok múlva neki állok úgy is nagy része 12 részes 😃
Elég sok érdekes címet találtam csak így ránézésre, lehet hogy ezek nagy része nem is tetszene, ha jobban bele néznék, de esélyt mindenképpen adok neki, ami viszont leginkább megragadt bennem ezekből: Pokémon XY&Z ... Na ezt most vagy nem hagyhatom ki, vagy inkább meg kell hogy kegyelmezzek majd magamnak és tilos megnéznem....
xoki: fairy tail-t hál istennek végre el tudtam olvasni 😆DD meg azt is amit korábban írtál róla 😃 Spoiler!
szerintem érdekes volt, pont azért mert nagyon kíváncsi vagyok erre a 12 emberre 😃 és persze hogy Natsu karja 1x használatos... azon kívül egyre menőbb és királyabb lesz az egész.. Zeref Natsu miatt vezeti a seregét személyesen, miközben Acnologia is elszabadul, ráadásul hiába csak 1 céh a Fairy Tail akkor is ki állnak ellenük, meg is erősödtek és még ott van az első mester is... ugyebár aki még egy csatát sem vesztett 😃
Jó ég mennyit írtam 😆 igazából csak hangsúlyozni tudom, hogy mennyire menő 😃 alig várom már a következőt.. Biztosan lesznek elképesztő csaták 😃
Ősziből ha nem megy el megint a kedvem belekezdek párba, Utawarerumono érdekelne de nem láttam az első szériát. Young Black Jack hasonló cipőben jár, bár az kissé más lesz és JoJo minőségre számítok. Ez a Concrete Revolutio addig érdekelt amíg bele nem néztem a trailerbe... NGNL-es LSD grafika nem gond de újra egy agyatlan shounen. Hokuto no Ken spinn off... mi a jóédesfa**ért? Remakeljenek inkább, mezőnyverő sorozat lenne. Haikyuu nézős, szórakoztatott. Heavy Object is megérne pár részt. Kagewani akár milyen szar lesz hétről hétre nézem, remélem értelmes dolog lesz és nem a Pupa féle brainless guro. A K-t és a Noragamit megnézem mert folytatás, érdekel, mondjuk egyiknek sincs sok köze a mangához. One Punchmanre nagyon kíváncsi vagyok. Meg lesz egy új Lupin... és ennyi, a többi a szokásos ecchi csöcsfantasy gorefest kliséfeszt.
Egész sokat tudtam írni... ahhoz képest hogy komolyan válogattam. Kissé nevetséges hogy milyen jó hangulattal emlékszem rájuk vissza, meg úgy magamban gondolom hogy érdemes lenne elkezdeni, amikor meg ott vagyok hogy animét nézek nem megy egy rész se le... One Piece és a Ushio to Tora se csúszott le már jó 3 hete. Aztán hogy a felsoroltakból mennyit bírok elkezdeni kérdés... még a Gangstának is az elején járok pedig rohadt jó stílusa van. 😃
Wow, most látom hogy mindjárt vége a nyári szezonos animéknek 😞 Mindegyikből (legalábbis azokból amit elkezdtem) 1-2 rész maradt csak... (majd jön egy kis összefoglaló a megnézettekről, tudom mindenki nagyon várja nem kell tagadni 😆 )
Most gondolkozhatok hogy melyiket érdemes majd elkezdeni a őszi szezonból.
Őszi anime lista: [LINK]
Van jó pár amit jó lenne csak ugyebár nem akarok sokat elkezdeni és ezért nehéz döntés.
Amit biztosan: noragami arogoto, yuru yuri
Ha nem gond kicsit közbe vágok 😃
Nos ezt nem hiszem el hazaér az ember melóból vagy suliból és néha néha kikapcsolódásként megszeretne nézni egy anime-t erre már vagy 2-3 dropom ..
Jelenleg őt dropoltam Dragonaut: The Resonance (4 rész után )
Egyszerűen kicsit idióta a story a zenék még az animehez is régiek komolyan mint ha 80' scifi filmet néztem volna ..
Szerintem vissza térek a régi anime-re amiket már láttam . .
norbli01: Régen én se tudtam, de most már szinte mindegyikkel megy ellene. (kivéve ha jobb játékos ugyebár) Annyira sokat játszották ellenem hogy csak na 😃 Én is main mides vagyok, bár igazából supp is 😃
xoki:
Fairy Tail: még mindig nem olvastam el a fejezetet mert nincs kint 😆
off: Spoiler!
Nana, nem OP. Easy to play, hard to master. 😃 Mostanában elé keveset játszottam vele, a cél most a 100.000 hőspont 😃 Ja, és egy tipp: az Athene cucc helyett inkább Morellonom (mondjuk stílustól függ, én inkább a full sebzésre megyek 😆😉 😃
jozsefgyorfi: ez így igaz 😆 nagyon sokáig tartott amíg eljutottam én is a mostani szintemre, de még így is a normal sebességnél tartok :'D mondjuk nem is játszottam vele annyit..
Párszor már belefutottam én az osu!-ba, de sosem volt bennem annyi, hogy akkor ki is próbáljam. Hát most megtöröm a jeget és gépen kipróbálom 😀. Még a végén lehet függő leszek 😜
szerk:
Hááát ehhez nagyon hozzá kell szokni előbb 😜 .... Igy elsőnek iszonyat gyorsnak tünik 😀
szerk2:
Még mindig iszonyat szerencslétlen vagyok, de az egyikben könnyű fokozaton már összejött 70% 😜
szerk3:
Hát mára ennyi volt. Szedtem le pár másik mapot is aminek már ismerem a zenéjét, de mára ennyi.
Charlotte-ból én is láttam 2-3 részt és az igazat megmondva nekem bejön ez az x-man feeling. Néztem volna tovább is csak az időm nem engedi.:/
Témaváltás. Letöltöttem az osu!-t WP-re. Azthittem rosszabb lesz, eléggé élvezhető így mobilra is. A PC-s élményt majdnem visszaadja, bár olyan szinten nem megy vele a játék mint gépen egérrel.😃 és az osu!-nak köszönhetően hasznosítottam az angoltudásom angolórán kívül évek óta először a véleményíráshoz, mert a sok analfabéta azt mondja hogy nem lehet zenét tölteni hozzá.... Valami csoda folytán nekem egyből sikerült.😆
phoenixfire: Én nézem és eddig nekem is nagyon tetszett az elejét kivéve. Kb 5. vagy 6. résztől az egész megváltozott és egy viszonylag jó animéről van már szó. Egyszer mindenképpen megéri megnézni.
Elkezdtem a KisxSis t. Hát öö OK. Egyenlőre elállt a szavam tőle, de azért még kap egy két rész esélyt 😆
dispPaP: de az, de nem értem mé lenne ott a válasz. A mangába ugyanolyan a moe rész mint az animében, csak ezeket a részletes zombie rajzokat cenzúrázzák ki ilyen sötétítéssel...
phoenixfire: én várom hogy véget érjen. Aztán egybe megnézem 😃
Mert spin off. Ennyit az iparról, egy aránylag sikeres shounen szériát ahelyett hogy megreformálnának mint az FMA esetében, inkább tolják a testnedv vígjátékos spin offokat. Rohadjak meg ha értem.
[LINK]
Valaki figyelemmel követte innen a Tokyo Game Show-t? És talált olyat ami érdekli?
Személy szerint nem . Azért annyira nem vagyok benne ebbe a körbe hogy ilyeneket nézzek .
AZ egy dolog hogy ide feljárok de az a társaság miatt van 😃 !
én csak 2.t szoktam, mégpedig:
[LINK]
a másik:
[LINK]
Nézel e animés/japános youtuber videóst rendszeresen? (tehát feliratkoztatok e rá)
(nincs mit néznem youtuben, szóval kell pár csatorna amit nem ismerek 😃 )
én legfőképpen őket:
[LINK]
Van még pár csak ők sokkal ritkábban töltenek fel videót. Megtalálhatóak a linkelt csatorna ajánlottjai között mind...
Okusama ga Seitokaichou! - Ez manapság az átlagosság legaljának számit nálam. Csak azért nem mondom az, hogy rossz, mert mikor agyleépülésre vágytam mindig megnéztem egy részt és néha még szórakoztató is volt. A története lényegében annyi, hogy a fiú főszereplőnk megtudja, hogy még kiskorában eljegyezték egy lánnyal és ez a lány még be is költözött hozzá. És ennyi volt a történet. Innen már semmi csak ecchi és átvezető jelenetek az ecchi jelenetek között. 5/10
Ranpo Kitan: Game of Laplace - Ez egy rohadt nehezen feldolgozható anime volt. Sokszor gondolkodtam, hogy ilyen szar volt vagy csak én nem értettem annyira. Nem volt olyan rossz a története, de kicsit össze-vissza volt. A főszereplőnk Kobayashi suliba jár és az egyik nap történik egy gyilkosság az osztályában és ő pedig a holttest mellett ébred fel és mindenki azt hiszi, hogy ő a tettes. Megismer egy detektivet akit Akechi-nek hivnak és mivel ezt az egészet szórakoztatónak találja Akechi segédje akar lenni, de előbb meg kell oldani az ügyét. Persze ez meg lesz oldva és már Kobayashit elengedték. Vannak olyan epizódok amiket én totál úgy éreztem mintha fillerek lennének, de ezek most nem fontosak. Szépen lassan feltünnek olyan bűnözők, akik egy régebbit utánoznak és a nevük 20 Arc(magyarul olvasd). És ez a 20 Arc lesz a nagy átfogó történetben a főellenség, hogy igy mondjam. Még van benne egy s más dolog, de nem akarok mindent szét spoilerezni. Aki akarja nézze meg. 5/10 mint az előbbi anime, mert ez nem nyújtott túl sok élvezhetőséget.
Új cosplay videó igy estére 😃
Nekem most rewatch van még hozzá a magi-t nézem 😃
Azért 5 mert néhány helyen tényleg jót nevettem.. és mert ha ilyen szerencsétlen még Eren sem lehet + ha ilyen bénák lennének az emberek, már rég kihaltak volna...
Az Ajinok "félemberek", olyan emberek akik sosem halnak meg. Az első Ajint X évvel ezelőtt fedezték fel afrikában egy harcmezőn. Ajinok megpróbálnak beilleszkedni a társadalomban, de nagy jutalom jár értük, ha elfogják őket. Igazából nem is a története, hanem a hangulata az érdekes, első 10-15 fejezetet olvastam mangában és elég darkos hangulató horror-misztikus cucc.
Igazából hasonló a Tokyo Ghoulhoz, csak remélem itt a stúdió nem kurja el, mellesleg engem jobban érdekeltek az Ajinok mint a Ghoulok, igaz egyikből sem olvastam sokat. De ez is egy olyan cucc lehet ami kiemelkedik a tömegből (Igaz a Ghoul is ilyen lett volna...) Meg talán csipetnyi kis Kiseijuu is lessz benne trailerek alapján. Meglátjuk de én bizakodó vagyok, ebből nem shounen maszlag lesz. Bár a grafikán alakíthatnának. Mellesleg ha ez kap animét akkor szerintem egy Inuyashiki is beleférne a jövő évi repertoárba. 😲
btw: Ez a Shokugeki no Souma manga egész jó szerintem persze eltekintve a sok ecchitől. Ha az étel reakciókhoz nem tennének mindig ilyen ecchi jeleneteket, akkor 8/10 is lehetne.
xoki : Mellesleg ami 20 perc alatt van anime én abba bele se kezdek mert 8 perc egy anime-re szerintem nem elég 😃
[url=http://myanimelist.net/anime/31580]
AZ EGYIK IMÁM MEGHALLGATTATOTT![/url]
Na btw befejeztem két rövid animét:
Az első a tavaszi szezonba volt ha jól tudom. A második meg a nyáriba. Tehát:
Military!
Igazából az egyetlen ok, hogy végig néztem az az hogy csak 3 perc/epizód...
Na és itt felhivnám a figyelmet arra hogy milyen is nálam egy rossz anime (mivel ugyebár szinte mindre 5+ pontot adok, hát erre nem fogok)
Történet annyi hogy vagy egy fiú akinek az apjáról kiderül hogy katona, a fiát megakarják ölni ezért hadnagyokat küld a megvédésére (pöttöm lolikat...)
Negativumok: Kidolgozatlan animáció és graf; háttér néhány helyen borzasztó; Történet 2 rész után eltűnik; Mintha Michael bay rendezte volna 😃 szóval minnél nagyobb fegyvert épitsünk akármiből hogy minnél nagyobbat robbantsunk és szinte senki se sérüljön meg ettől; poénba is nagyon gyenge 95% ban; ecchi-fanservice-ecchi-fanervice; nagyokat ugrik a cselekménybe hogy azt se tudom mi hol mi merre hogyan
Ezekre a dolgokra a rövid epizód pedig nem mentség. Akkor már inkább legyen értelmetlen agyf*sz anime mint pl a teekyuu, ne próbáljon történettel kezdeni.
Az egyetlen pozitivum az a maradék 5% poén ami tényleg jó volt...
Igy az anime kap tőlem egy gyenge 3/10 et
Okusama ga Seitokaichou!
Nos nem volt rossz. Azok egyike amit a nyári szezonból néztem. Igazából ez egy perverz poénokra építő anime. Kb mint egy seitokai yakuindomo, annyi különbséggel hogy itt van egy kis klisé történet. Adott egy lány aki az iskolában a diáktanács elnöke, később kiderül hogy ez a lány régen házasságot kötött az alelnökkel. Szóval oda is költözik hozzá. A lánynak loli anyukája van 😃 Jó kis anyós mi 😆 Mindenesetre kb ennyi lenne a történet. A többi lényegében perverz poén. Néhány rész már hentai is lehetne lol, néha már úgy éreztem kicsit túlzásba vitték. Ennek ellenére nem volt rossz még pedig azért mert megtudott nevettetni elég sok helyen...
Sajnos csak 8 perc/rész. Bár lehet pont e miatt nem éreztem unalmasnak és klisésnek annyira.
Szóval megkapja tőlem az átlagos egyszer nézhető pontszámot 6/10
Btw a fairy tail anime hol tart most? 😃 Nem részbe hanem cselekményben. Ideje lenne már folytatnom....
Amúgy kicsit kiégettél dispPap a drágám szóval, de amúgy igazad van 😃
Mostanában az se izgat ha egy divat vagy épp a tömeges shouen-ből nézzek csak le kössön 😃
szerk : Azért egy jó pár anime felkeltette az érdeklődésem nah de majd hónapok múlva neki állok úgy is nagy része 12 részes 😃
xoki: fairy tail-t hál istennek végre el tudtam olvasni 😆DD meg azt is amit korábban írtál róla 😃 Spoiler!
Egész sokat tudtam írni... ahhoz képest hogy komolyan válogattam. Kissé nevetséges hogy milyen jó hangulattal emlékszem rájuk vissza, meg úgy magamban gondolom hogy érdemes lenne elkezdeni, amikor meg ott vagyok hogy animét nézek nem megy egy rész se le... One Piece és a Ushio to Tora se csúszott le már jó 3 hete. Aztán hogy a felsoroltakból mennyit bírok elkezdeni kérdés... még a Gangstának is az elején járok pedig rohadt jó stílusa van. 😃
Most gondolkozhatok hogy melyiket érdemes majd elkezdeni a őszi szezonból.
Őszi anime lista: [LINK]
Van jó pár amit jó lenne csak ugyebár nem akarok sokat elkezdeni és ezért nehéz döntés.
Amit biztosan: noragami arogoto, yuru yuri
Valaki esetleg már tudja mit fog nézni belőle?
Nos ezt nem hiszem el hazaér az ember melóból vagy suliból és néha néha kikapcsolódásként megszeretne nézni egy anime-t erre már vagy 2-3 dropom ..
Jelenleg őt dropoltam Dragonaut: The Resonance (4 rész után )
Egyszerűen kicsit idióta a story a zenék még az animehez is régiek komolyan mint ha 80' scifi filmet néztem volna ..
Szerintem vissza térek a régi anime-re amiket már láttam . .
pl ide meg pont jó, fiora ult meg zed miatt
Fairy Tail: még mindig nem olvastam el a fejezetet mert nincs kint 😆
btw:
CTB-ben ez a norma Magyaroknál (tyű 3 játékosnál) 😃
Gyertek CTB-zni kell az ember! Gyűjtöttem össze néhány kezdő mapot ebben a topicban:
[LINK]
norbli01:
fairy tailSpoiler!
op
szerk:
Hááát ehhez nagyon hozzá kell szokni előbb 😜 .... Igy elsőnek iszonyat gyorsnak tünik 😀
szerk2:
Még mindig iszonyat szerencslétlen vagyok, de az egyikben könnyű fokozaton már összejött 70% 😜
szerk3:
Hát mára ennyi volt. Szedtem le pár másik mapot is aminek már ismerem a zenéjét, de mára ennyi.
Teach me senpai ([LINK]) 😃
Témaváltás. Letöltöttem az osu!-t WP-re. Azthittem rosszabb lesz, eléggé élvezhető így mobilra is. A PC-s élményt majdnem visszaadja, bár olyan szinten nem megy vele a játék mint gépen egérrel.😃 és az osu!-nak köszönhetően hasznosítottam az angoltudásom angolórán kívül évek óta először a véleményíráshoz, mert a sok analfabéta azt mondja hogy nem lehet zenét tölteni hozzá.... Valami csoda folytán nekem egyből sikerült.😆
dispPaP: de az, de nem értem mé lenne ott a válasz. A mangába ugyanolyan a moe rész mint az animében, csak ezeket a részletes zombie rajzokat cenzúrázzák ki ilyen sötétítéssel...
phoenixfire: én várom hogy véget érjen. Aztán egybe megnézem 😃
Most miért kellett igy elfeketítetni az animében? 😞 😠
Nem igaz hogy nem fér bele a 13 as korhatárba, a manga stilusát követve...
Egyébként nem véletlenül van ott a "not" a soul eater not címében.