okés majd holnap, am elvileg utána mi lesz?? mivel mondom ma még nem találkoztam kék halállal, de ma már nem is fogok, mert buliba irány kifelé most.. 😀
Az valószínűleg VGA driver lesz. Indítsd el csökkentett módban és távolítsd el a VGA drivert aztán indítsd el normál módban és telepítsd fel a legújabb drivert. 😉
Sziasztok.
Olyan gondom lenne hogy a gépem csak csökkentett módban indul el, normál indításnál a windows betöltésig jó minden de utána csak fekete képernyő, és azt írja ki h nincs jel.
Mi lehet a gond? Ameddig a windows nem rakta fel a 208 frissítést, addig ment rendesen.
jo de reggel óta megy a gép és semmi.. ez véletlenül jön elő tök spontán amugy??
am van : módositás, javitás, eltávolitás, nemtom mire kéne menni...telepitésnél
táp 3 éves lesz karikor.. másfél éve volt gép kitisztitva, de pasztázva szerintem nem voltak dolgok...
csak ki volt porolva... driver boosterrel volt 1-2 frisités, meg a szokásos windows havi nagy update amugy...
néha bug a cpu amikor erölködik megfigyeltem ( szerintem az lehet) de akkor a hőfok is változik, max 60-ra ugy hogy egyik másodpercben 47.. Speccy progival mértem.. ( ccleaner gyártó) Op rendszert hamarosan akarom majd ujratenni mert szintén másfél éves már és szerintem van baja...
Ha becsap a villám, nagyon komoly védelmed kell hogy legyen, hogy megvédje a gépet, a táp nem fogja megállítani. Amúgy a legtöbb esetben szoftveres hiba okoz kékhalált. valami új driver/oprendszer/frissítés nem volt mostanában?
De ha ezeket megcsinálod ki lehet szűrni a hiba forrását! Előbb a pasztázás meg a ramok kiszedése vissza rakása ja akkor a tápot is érdemes lenne szétszedni kipucolni.Meg akkor meglátni hogy a tápba valamelyik kondi nem adta-e meg magát. Vagy valamelyik panelen nincs-e korom égésnyom. Mert ha van akkor azt a tápot nem ajánlom hogy tovább használd.
Igen okozhat a táp is! A ramokat meg vedd ki és rakd vissza mert lehet érintkezési hiba is az idő során az érintkezőkön oxid réteg keletkezhet és megakadályozza az érintkezést de ha kiveszed a foglalatból a ramokat és utána vissza dugod őket az oxid réteg lejön a csatlakozókról és újra érintkezik. Úgy hogy érdemes megcsinálni.
CPU-t mindenképp pasztázd újra! 4 év alatt már legalább 4x újra kellett volna, de legalább 2-3 alkalommal biztos! Már talán csak annyi paszta lehet rajta ami egy hangya lábára elég! És a tápot is nézd meg mert ez a fura zúgás nem jó jel.
vga 1 éves kb, cpu meg 4, de nem voltak pasztázva... táp vagy ram hiba nem lehet?? régebben észrevettem hogy táp macerás hangot adott ki, de utána hang alapján nem foglalkoztam vele mert visszaállt 1-3 nap volt hogy fura zúgással indult a gép.. de az is ritkán
Sziasztok tegnap érdekes jelenségre bukkantam, mivel 4 éve van meg a gépem itt is előjött a csodálatos kék halál.. youtube vidi közben.. de a gép ment kb 12 órát..
Nem nagyon jegyeztem meg mit irt ki, de resetelnem kellett, utána kiirta hogy "hiba után helyre állt a windows" annyi feltünt hogy a gép fura hangot adott ki közben miután kék halál megjelent.. mint amikor leszokott állni lekapcsolás után..
mit futassak?? mire lehet gyanakodni? amíg nem gyakori a hiba addig ne törődjek vele?
sajnos nincs, nem volt most tervben, de lassan lecserélek mindent, processzor is új fog érkezni, de közbenn tesztelgettem, hogy a videókártyáról letiltottam az overdrive-ot, csak annak hagytam alacsonyan az órajelét, és úgy is működött, szóval, jól megszívtam, mert új ram, új proci lesz, és lehet a videókártya a ludas
srry,
USP 5550 tápegység
Amd Athlon II X2 255 processzor 3,2ghz
12gb ddr3 ram(8gb-ot most frissen raktam bele, mert azt hittem, hogy az lesz a probléma..)
AMD RADEON HD 6770-es 1gb-os videókari
Fejlemények: Lecsaptam az órajelekből, és úgy tudtam játszani, de mikor levettem az órajelkorlátozásokat, a menüig sem jutottam el..
tsőő!
olyan problémám van, hogy a gépem újraindul, mikor elindítok egy játékot, ram hiba kizárva( vettem tök új ramokat) a hőfokok rendben vannak, lehet tápegység probléma?
Oké.
Reseteltem de semmi.
Most meg hozzá jott az is hogy időkozonként elsötétul a kép pár másodpercre azátn viszajon.
Az lehet hogy legujabb amd driver van fent a gépemen?
Mitől csinálja ezt a gépem?
Már 2x-er csinálta.Megnyitotam a msi afterburnert és feltette a orajeleket gpu 1500-ra és a memoriaét pedig 1008-ra magátol.Aztán beakadt a gép hangszoro elkzdet zugni lefagyot a gép teljesen.Előszor ujra tudtam indítani aztán már ujraindítani se tudtam csak kikpacsolni a bekapcsolo gombal.Szoftver hiba lehet?
Ezt akor csinálta mikor bezártama msi afterburnert aztán megint megynitottam.
Mi lehetet a gond?
Meg magátol ugrandozik a orajelek egyszer megy 300-on aztán meg 1500-at ír a msi afterburner de ezt csak 1 masodpercig
Sziasztok, egy phenom x4 b45 proci, 8gb ddr3 ram, 6870 1gb kártyával játszok, a probléma még pedig CS:GO- ba LOL-ba 20-40 fps között ingazodik, full lowon. Valami ötlet? a gép hűtése tökéletes.
Olyan gondom lenne hogy a gépem csak csökkentett módban indul el, normál indításnál a windows betöltésig jó minden de utána csak fekete képernyő, és azt írja ki h nincs jel.
Mi lehet a gond? Ameddig a windows nem rakta fel a 208 frissítést, addig ment rendesen.
am van : módositás, javitás, eltávolitás, nemtom mire kéne menni...telepitésnél
[LINK]
De ha eddig működött akkor nem az a probléma szerintem. De már írtam privátban. 😀
a probléma... sose találkoztam kék halállal 4 év alatt amiota megvan a gép emlékeim szerint...
[LINK]
csak ki volt porolva... driver boosterrel volt 1-2 frisités, meg a szokásos windows havi nagy update amugy...
néha bug a cpu amikor erölködik megfigyeltem ( szerintem az lehet) de akkor a hőfok is változik, max 60-ra ugy hogy egyik másodpercben 47.. Speccy progival mértem.. ( ccleaner gyártó) Op rendszert hamarosan akarom majd ujratenni mert szintén másfél éves már és szerintem van baja...
Nem nagyon jegyeztem meg mit irt ki, de resetelnem kellett, utána kiirta hogy "hiba után helyre állt a windows" annyi feltünt hogy a gép fura hangot adott ki közben miután kék halál megjelent.. mint amikor leszokott állni lekapcsolás után..
mit futassak?? mire lehet gyanakodni? amíg nem gyakori a hiba addig ne törődjek vele?
USP 5550 tápegység
Amd Athlon II X2 255 processzor 3,2ghz
12gb ddr3 ram(8gb-ot most frissen raktam bele, mert azt hittem, hogy az lesz a probléma..)
AMD RADEON HD 6770-es 1gb-os videókari
Fejlemények: Lecsaptam az órajelekből, és úgy tudtam játszani, de mikor levettem az órajelkorlátozásokat, a menüig sem jutottam el..
Hol a géped leírása? Milyen tápegység, mekkora?
Töltsél ki normálisan egy gépet vagy itt írd le a konfigot.. így láthatatlanba nem tudunk segíteni!
De a TV2 menni szokott ez a telegyógyító szerintem se perc alatt helyrehozza. 😎
olyan problémám van, hogy a gépem újraindul, mikor elindítok egy játékot, ram hiba kizárva( vettem tök új ramokat) a hőfokok rendben vannak, lehet tápegység probléma?
Az uj nekem is fifagyott... vagyis a béta, most a whql-es 15.7.1-es van és ez stabil.
A bétákkal előfordul ilyen :/
Reseteltem de semmi.
Most meg hozzá jott az is hogy időkozonként elsötétul a kép pár másodpercre azátn viszajon.
Az lehet hogy legujabb amd driver van fent a gépemen?
Valószínű valami el van állítva rajta.
Vagy uninstaláld és tedd fel újra 😀
Már 2x-er csinálta.Megnyitotam a msi afterburnert és feltette a orajeleket gpu 1500-ra és a memoriaét pedig 1008-ra magátol.Aztán beakadt a gép hangszoro elkzdet zugni lefagyot a gép teljesen.Előszor ujra tudtam indítani aztán már ujraindítani se tudtam csak kikpacsolni a bekapcsolo gombal.Szoftver hiba lehet?
Ezt akor csinálta mikor bezártama msi afterburnert aztán megint megynitottam.
Mi lehetet a gond?
Meg magátol ugrandozik a orajelek egyszer megy 300-on aztán meg 1500-at ír a msi afterburner de ezt csak 1 masodpercig