Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
Iphone on se. Valószínűleg azért mert nagy biztonsági rés.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Csak a névjegyzék küldésére meg headsethez lehet használni.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Sanchez írta:
WP7-en nem tudsz küldeni képet bluetoothon...

Mert? Mi van ilyen??????????? Úristen! De.mkst ez miért jó?
0
0
0
0
Sanchez avatar
WP7-en nem tudsz küldeni képet bluetoothon...
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Ez hülyeség elvileg minden telefonra kellene küldenie. Olyat csinálj ,hogy rendszerviszaálítás. (más szerintem nem lehet)
0
0
0
0
azbizony avatar
Hello. Vettem egy lumia 610 et és az a gondom h nem tudok küldeni vele se kélet meg semmit :/. Probáltuk párositani egy lg gt 540 el meg egy sima nokia 6131 el is de mind a kettőnél azt irta h nem támogatott.. Ez miért lehez?? Lehet h a windows miatt? Lehet h csak másik windows os telora tudok küldeni? :/
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Olyat nekem is csinál. De csak a nyilvános wifiknél, mint a Plázában, buszpályán meg hasonló helyeken, az otthonival meg a szomszédéval működik rendesen 😂😂
0
0
0
0
molfer98 avatar
Én ma vettem xperia u-t eddig jó csak a wifi szarakszik nekem.Csatlakozva van de nem tölt be semmit a net 😞
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A gorilla glassnál se biztosítás az hogy nem törik. Az inkább karcállóbb viszont ha rossz szögből ejted fossá törik. Volt hogy a csávó a gorilla glassos telót sóderbe ejtette hülyére tört a kijelző.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Igen ICS már van rá.
Hát naponta tölti osztálytársam... Amúgy tetszetős, de nem valami strapabíró... szerencsére volt rá biztosítása a gyereknek, egyszer elejtette és betört a képernyője :/ Én a Galaxy Spicámat ejtettem le már jópárszor arccal lefelé, de nem lett baja. Pont ezért is tetszik a Defy viszont az Xperia erősebb, de törékenyebb. Nem tudom...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
És 2 magos az xperia szóval ma már jobban teljesít a defytől és a támogatása is jobb ha jól tudom már ics van rá.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Az a kis sáv az aksit? Ne vicelj má. Szerintem inkább a sony most nagyon belejött a droid iparba.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Olyan van osztálytársamnak is. Nem rossz, de az a világító sáv szerintem hülyeség, mert eléggé szívja az aksit. De mennyivel erősebb mint a Defy+ ? Nekem az jobban tetszik, a strapabíróság miatt is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
sokkal jobb hardveresen pl a sony xperia u. De a defy is jó cucc.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Üdv.
Mely Androidos telefonok a legerősebbek 50E ft-os kategóriában ? Motorola Defy+ tetszik nagyon a strapabírósága miatt ráadásul még hardvere is egész jó, viszont ennyiért kapok erősebb telefont feláldozva a strapabíróságot ?
0
0
0
0
Adam996 avatar
Egyébként az U aksija hogy bírja? Egész éjszaka töltés után bír egy 10-12órás aktív használatot? Ami annyit tesz ki hogy kb. 3 óra játék és 1 óra zene + 1 óra netezés 3g-vel 😃
0
0
0
0
Szabcsi avatar
hector maio írta:
Szabcsi Igen de még szerintem mindig az Apple a legjobb de itt mindenkinek igaza van rohadt drága ár/érték arányban rossz bár ahogy nézegettem a 3GS viszi az új játékokat is 40 körül van használtan 3GS 32GB de az a baj velük hogy gyorsan merülnek főleg ha már használtan veszem így inkább leváltom 😃

Nekem is basszus a 3GS volt tervben(ugyanilyen indokok miatt)csak aztán az öt felhívott ember közül mindegyiknek elkelt! -.-"
Pluszba még írtam kb:10 embernek ebből 1 írt vissza az is 1 mondatot! -.-""
0
0
0
0
Adam996 avatar
Szabcsi Igen de még szerintem mindig az Apple a legjobb de itt mindenkinek igaza van rohadt drága ár/érték arányban rossz bár ahogy nézegettem a 3GS viszi az új játékokat is 40 körül van használtan 3GS 32GB de az a baj velük hogy gyorsan merülnek főleg ha már használtan veszem így inkább leváltom 😃
0
0
0
0
Szabcsi avatar
hector maio írta:
molfer98 írta:
hector maio írta:
Sziasztok mi a vélemény erről a telefonról? Sony xPeria U
Az igaz hogy nem lehet bővíteni mem. kártyával? és mekkor a belső memória? Mindenhol mást írnak 😃

Igaz de meg lehet oldani. Felhő alapú háttértár , vagy rákötsz egy winchestert. De ha u-t akarsz venni akkor minél előbb. Én is most rakattam egyet félre mert nagyon gyorsan fogy 😀

Winchester? Azzal nehéz lenne hordozni 😃 hát amire kéne pár játék pl.

Temple Run
Temple Run Brave
Pou
Hill Climb Racing
GTA III
Need For Speed Most Wanted (ha rá fér)

És pár darab kép, videó, zene.

Egyébként az előbb említett játékokat jó vinné? lehetőleg olyan írjon aki már próbálta rajta őket 😃 youtube alapján elég jól meg bírkozik a játékokkal.

Simán megbírkózik az ilyenekkel,nyugi! 😜
Amúgy leváltod az "Almát"? 😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
molfer98 írta:
hector maio írta:
Az igaz hogy nem lehet bővíteni mem. kártyával? és mekkor a belső memória? Mindenhol mást írnak 😃

Igaz de meg lehet oldani. Felhő alapú háttértár , vagy rákötsz egy winchestert. De ha u-t akarsz venni akkor minél előbb. Én is most rakattam egyet félre mert nagyon gyorsan fogy 😀

Winchester? Azzal nehéz lenne hordozni 😃 hát amire kéne pár játék pl.

Temple Run
Temple Run Brave
Pou
Hill Climb Racing
GTA III
Need For Speed Most Wanted (ha rá fér)

És pár darab kép, videó, zene.

Egyébként az előbb említett játékokat jó vinné? lehetőleg olyan írjon aki már próbálta rajta őket 😃 youtube alapján elég jól meg bírkozik a játékokkal.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
hector maio írta:

Én is kaptam egyet karácsonyra...baromi jó telefon,amúgy meg 4GB a belső memória(de ahogy előttem is írták meg lehet oldani)
0
0
0
0
molfer98 avatar
hector maio írta:

0
0
0
0
Adam996 avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
DarthRoni írta:
Kmisi99 írta:
DarthRoni írta:
Kmisi99 írta:
És csak azért mert nem ismered a Sygic-et fos. Gratulálok. Szerintem szar a machintos mert én a windowst szeretem. Na te kb ugyan az amit te írtál.

A sygic rohadt jó navi rendszer jól kiforrott pontos nem visz le a szántóföldre.

Hát én próbáltam, de sajnos nem voltak ilyen jó tapasztalataim vele, az ingyenessel semmiképp sem.

De a lényeg az az lenne, hogy tudtok ajánlani olyan navigációt, ami a célnak megfelel, magyar nyelvű, és van x86-os változata?

Így márt mingyárt más és elnézést a bunkó hangnemért azt gondoltam az írásod alapján hogy látatlanba írod.

Semmi gond 😀 De te az ingyenest használtad? meg milyen telefon típussal? 😀

Egyértelműen a teljest amit torrentről szedtem. Az ingyenest szidják is.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
DarthRoni írta:
LG Optimus L7-el van valakinek tapasztalata? 😀

Én roszat nem halottam róla. (LG be nem anyira vagyok otthon. De az nagyon jó telefon)
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Nekem sygic van tableton és pontos....eddig még mindíg elvezetett.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Kmisi99 írta:
DarthRoni írta:
Kmisi99 írta:
És csak azért mert nem ismered a Sygic-et fos. Gratulálok. Szerintem szar a machintos mert én a windowst szeretem. Na te kb ugyan az amit te írtál.

A sygic rohadt jó navi rendszer jól kiforrott pontos nem visz le a szántóföldre.

Hát én próbáltam, de sajnos nem voltak ilyen jó tapasztalataim vele, az ingyenessel semmiképp sem.

De a lényeg az az lenne, hogy tudtok ajánlani olyan navigációt, ami a célnak megfelel, magyar nyelvű, és van x86-os változata?

Így márt mingyárt más és elnézést a bunkó hangnemért azt gondoltam az írásod alapján hogy látatlanba írod.

Semmi gond 😀 De te az ingyenest használtad? meg milyen telefon típussal? 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
DarthRoni írta:
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
DarthRoni avatar
LG Optimus L7-el van valakinek tapasztalata? 😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Blue-Fox írta:
Hátfőn vettem egy Samsung Galaxy S3-at. Kicsit féltem attól hogy majd túl kényes lesz, mert olyan vékony és kimért telefont, de kellemesen csalódtam, mert kifejezettem masszív. Persze ha földhöz vágnám nem bírná ki. A telefon egy egy új dimenziót nyitott meg előttem. Hardvereiről tudtam mindent, oda vissza, de működés közben csak az állam kapkodom. 😀 ha valaki ilyet venne, csak fél attól hogy könnyen baja lesz, ne féljen. Persze ez attól is függ ki mennyire becsüli meg.

Remélek az ilyen tulajdonosokból lesz még jó sok (aki tudja hog ymilyen vasat szorngat a kezében meg.....) Nem a sok szőke......
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
molfer98 avatar
Sony xperia u vs alcatel one touch 995. Érvek ellenérvek??
0
0
0
0
Kmisi99 avatar

0
0
0
0
DarthRoni avatar
ToTu írta:
nem probáltam de a forumok szerint stabill a mobilarenán van egy aktiv forum a grand x in röl ott volt szó a gps-röl hosszabban

hát ott csak azt találtam, hogy az Igo-ról nem fognak beszélni, mert azt csak feketén lehet a telóra tenni, és azt nem támogatják.

De engem pont az érdekelne, hogy az IGO hogy futna rajta, vagy nem zavar-e be neki, hogy x86 alapú a cucc. Mert én ilyen fos Sygicot meg ilyeneket nem rakok, rá, az IGO már eddig is bevált, és én maradnék nála.
0
0
0
0
ToTu avatar
nem probáltam de a forumok szerint stabill a mobilarenán van egy aktiv forum a grand x in röl ott volt szó a gps-röl hosszabban
0
0
0
0
DarthRoni avatar
ToTu írta:
DarthRoni írta:
Üdv!

ZTE Grand X IN-ről mi a véleményetek? érdemes lenne megvárnom jövő év elejét vele?

Nagyon győzködnek azzal az M-tech atab5-össel, de valahogy nem bízok benne. Állítólag 30-ért árulják a metroban.

nekem grand x in em van és teljesen megvagyok vele elégedve antutu ba 11450 öt ért ell ami elég szép teljesitmény gyors stabil a hangszóróhangos wifit stabilan fogja a kamera szép de ha nem piszkálod az auto focust akkor zajoslesz a kép

eddig ami nem ment rajta az inteles proci miatt aza gta vc mert ugye 1-2 játék nem indul el az inteles processzorokon mert csak arm alapuak de ebböl nincs sok

én csak ajánlani tudom a 8 magos telefonokat meg nem érdemes meg várni mert iszonyat drágák lesznek

És a GPS-t próbáltad rajta? mert nekem az is fontos lenne.
0
0
0
0
ToTu avatar
DarthRoni írta:
Üdv!

ZTE Grand X IN-ről mi a véleményetek? érdemes lenne megvárnom jövő év elejét vele?

Nagyon győzködnek azzal az M-tech atab5-össel, de valahogy nem bízok benne. Állítólag 30-ért árulják a metroban.

nekem grand x in em van és teljesen megvagyok vele elégedve antutu ba 11450 öt ért ell ami elég szép teljesitmény gyors stabil a hangszóróhangos wifit stabilan fogja a kamera szép de ha nem piszkálod az auto focust akkor zajoslesz a kép

eddig ami nem ment rajta az inteles proci miatt aza gta vc mert ugye 1-2 játék nem indul el az inteles processzorokon mert csak arm alapuak de ebböl nincs sok

én csak ajánlani tudom a 8 magos telefonokat meg nem érdemes meg várni mert iszonyat drágák lesznek
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Üdv!

0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Hátfőn vettem egy Samsung Galaxy S3-at. Kicsit féltem attól hogy majd túl kényes lesz, mert olyan vékony és kimért telefont, de kellemesen csalódtam, mert kifejezettem masszív. Persze ha földhöz vágnám nem bírná ki. A telefon egy egy új dimenziót nyitott meg előttem. Hardvereiről tudtam mindent, oda vissza, de működés közben csak az állam kapkodom. 😀 ha valaki ilyet venne, csak fél attól hogy könnyen baja lesz, ne féljen. Persze ez attól is függ ki mennyire becsüli meg.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Osynho írta:
A HTC X, mint felső közép kategória? HD kijelzővel és 4 magos procival? 😆

Sok teszt van róla egyébként, jó kis teló, bár melegszik és gyorsan merül. Ezen kívül tepsi. 😀 Bár ezek nem biztos, hogy mindenkit zavarnak. Nekem One S-em van és szeretem. Bár jöhetne már a Jelly Bean... 😕
Jaj bocs keverem az S el :'( bocs!!!!!!!

Vagy nemtom meik a 2 magos
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Nekem nokiába nem megy bele a HTC füles..
0
0
0
0
toopa avatar
MoRT2165: Mivel jelenleg nekem is Sony telefonom van, kíváncsiságból kipróbáltam a samsung-hoz kapott fülest, és nekem sem szól vele, pedig ránézésre az is ugyan olyan "három csíkos" csatlakozó. Nálam ki is írja a telefon hogy a headset nem támogatott. Szóval könnyen előfordulhat hogy nem mindegy miféle fülessel próbálkozol. Ez mondjuk számomra nem túlzottan szimpatikus húzás a Sony-tól...
0
0
0
0
Davezorrr avatar
P,Ion és GO van azon a környéken.
0
0
0
0
no avatar
Xperiak közül melyiket ajánljátok !.0 val 100 ezer környékén?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
apetit1989 írta:
DarthRoni írta:
Hello! bocs az offért, de mi a különbség a micro SD és a micro SDHC mem kártyák közt? Mert most akarnék 8GB-osat venni, de csak HC-set találtam, amire azt írták, hogy nem minden telefonnal kompatibilis, ebből mi az igazság?

bocsi, de nem vagyok otthon ebben a témában 😀

2 GB alatt: sima SD.
2 GB felett: SDHC.

A HC jelentése high capacity.

Köszönöm szépen! tehát mivel a mai telefonok már átlagban 32 GB-ig bővíthetők, ennek nincsen szerepe a vásárlásnál 😀

Köszönöm!!
0
0
0
0
JD9510R avatar
hector maio írta:
JD9510R írta:
Sziasztok! Mi a véleményetek a Samsung Galaxy Mini-ről? 😀

Hát ha nincsenek nagy elvárásaid akkor jó de amúgy gyenge a hardvere.
telefonálás, fénykép készítés, zenehallgatás ilyenekre jó 😃

Rendben, köszi a választ!
0
0
0
0
Adam996 avatar
JD9510R írta:

Hát ha nincsenek nagy elvárásaid akkor jó de amúgy gyenge a hardvere.
telefonálás, fénykép készítés, zenehallgatás ilyenekre jó 😃
0
0
0
0
JD9510R avatar
0
0
0
0
no avatar