Nyugodtan vedd meg, az i3 addig jobb amig a játék nem igényel 2 magnál többet. Meg az is a phenom ii oldalára billenti a mérleget, hogy az i3-nak a 3,1GHz a max órajele, ezzel szemben a phenomot még húzhatod.
Szerinted az i3 kibírja hajtani a 6870X2-t??!!!!Lóf*szt... a i3 még a HD6850-t kibírja hajtani demár a HD6870-nél rezeg a léc.
jó lenne már egy jó AMD proci is , egyetértek veled de i3-at nem vehetek mert ezen a gépen közbe dolgozók is : ) és igy a 4 mag a minimum ilyen vga mellett meg intel négymagosai nekem már nagyonsokba kerülnek
a alaplapt ugy mondtam hogy meghagyom ha AMD vonalon maradnék ami még ninc smost sem kizárva mert ahhoz elég egy 12 ezres lap is. és egyet értek veletek pedig sokan nem ezt vallják hogy mig a GTX580 30 ezerel drágább néhol ez jobb teljesitményü és hosszabbtávra elégg
a másik milyen olcsó cpu hajtaná ki? mert kétlem hogy az adatlapomon lévő kitudja😃
AMD/intel vonal is érdeklene olcso 😆😃 előre köszi a iráso hibákért is csak sötétbe irtam 😆
HD6870X2 jobb ez tény, fogadd el, ne hallgass olyanokra akik mást mondanak, mert ne igaz. Minimum egy Core i5 2300. AMD részről sjnos kevés mindegyik, talán egy Phenom II X4, de 4200Mhz-n.
a alaplapt ugy mondtam hogy meghagyom ha AMD vonalon maradnék ami még ninc smost sem kizárva mert ahhoz elég egy 12 ezres lap is. és egyet értek veletek pedig sokan nem ezt vallják hogy mig a GTX580 30 ezerel drágább néhol ez jobb teljesitményü és hosszabbtávra elégg
a másik milyen olcsó cpu hajtaná ki? mert kétlem hogy az adatlapomon lévő kitudja😃
AMD/intel vonal is érdeklene olcso 😆😃 előre köszi a iráso hibákért is csak sötétbe irtam 😆
amugy sztem a 2500 k is felesleges elég 1 sima 2500
mert ugyse 5.0 ghz felett használod hanem max 4.0 ghz-n
arra meg elég a sima 😆
és még marad 5-8 ezer forintod is 😃
josh1991 írta:
Nem hanem egy core i 2500K mellett lesz , de valami erőset akarok tartosat szóval GTX570- és HD6950 felett valahol hogy jó pár évig ne legyne gondom
Itt valami nem smakkol...Régi alaplapot akarod hogy maradjon,ami AM3-as...De intel i5 2500K procit akarsz....Ez így nem megy 😃 Ahhoz olyan lap is kell,és akkor bírsz olyat venni ami támogatja a CF\SLIt...
josh1991 írta:
Nem hanem egy core i 2500K mellett lesz , de valami erőset akarok tartosat szóval GTX570- és HD6950 felett valahol hogy jó pár évig ne legyne gondom
A 6870X2 jóval azok felett van... 😃 Az 1GB vram viszont ma már lehet 1-2 játéknál kisebb hátrány, de nem vészes, kárpótol a 2 GPU brutál ereje.
Most tervezem uj gép épitését és elgondolkoztam hogy ismét SLI vagy cf-re váltok de az alaplapom a régi marad igy nem támogasa , mit gondoltok a 6870x2 elég fullHD-ba játszani? + teljesitménybe van olyan hosszutávu életciklusa mind egy GTX580-nak?
Egy sima 6870 is elég FullHD-ra. 😀 Nagyon erős és jól árasított kártya, de ugye nem az X4 840 mellé szeretnéd? Brutális procilimited lesz még FullHD-ban is.
Most tervezem uj gép épitését és elgondolkoztam hogy ismét SLI vagy cf-re váltok de az alaplapom a régi marad igy nem támogasa , mit gondoltok a 6870x2 elég fullHD-ba játszani? + teljesitménybe van olyan hosszutávu életciklusa mind egy GTX580-nak?
Ha a 3DMarkot vesszük viszonyítási alapnak, akkor bizony a játékokban átlagosan az nV szerepel valamivel jobban, szóval ha már ilyen abszurd dolgot mondasz, hogy 2 kimondottan játékra fejlesztett videokártya közül az egyik vagy a másik jobb játékra... akkor már a kisebb hülyeséget mondd! Bár mostanában egyre ritkábban látom a "The Way It's Meant To Be Played" logót. 😃 Nem mintha a "Gaming Evolved" gyakori lenne. 😆 Mondjuk az utóbbi a gyakoribb DX11 játékok terén.
Antheus írta:
ATI jobb játékra és ezt nem egy ember mondta már. Sokkal jobb a számozási rendszer és megbízhatóbb minőség szerintem. ATI,AMD FOREVER !!!!
Ez az új nvidia driver javított a teljesítményen. Mostmár megy ultrán, de ki kell kapcsolni az antialiasing-et, mert ha x4-en van akkor azért még belaggol x2-en nagyritkán, tehát így hogy ki van kapcsolva gond nélkül ment eddig. Remélem ezek után is.
Nekem egy hd 5830 ati kartyam van... enis nvidia fan voltam 😀 de sok baratom ravilagitott h regebben valoban jok voltak az nvidiak... most az ati a kiraly 😃
Ezek szerint akkor a 60-65 teljesen jó? rapfect: sp gond nélkül ment ultrán, a multi kezd el szaggatni, de az se rögtön, hanem egy idő után, ezért gyanakodtam arra, hogy túlmelegszik. És nem is a tömegtől függ, mert van, hogy olyan szerverre megyek ahol vagyunk 50 felett és semmi gond.
johnny63 írta:
Lehet most utoljára vettem nvidiát! gtx560 BF3 ultra grafon elkezdi laggolni 1 idő után, míg ha visszaveszem high-ra, akkor abbahagyja. Na most egy ati 6870 ultrán gond nélkül viszi a játékot, teszten épp hogy veri a gtx560-at, de árban 10 rongyal olcsóbb.
Na most aidán megfigyeltem a videókártyát és könnyen előfordulhat azért kezdi el laggolni, mert a vidikari 60-65 fokra felmelegszik.
csak megsúgom,hogy nekem most így netezés közben 57 fokos a vga-m 😉
Lehet most utoljára vettem nvidiát! gtx560 BF3 ultra grafon elkezdi laggolni 1 idő után, míg ha visszaveszem high-ra, akkor abbahagyja. Na most egy ati 6870 ultrán gond nélkül viszi a játékot, teszten épp hogy veri a gtx560-at, de árban 10 rongyal olcsóbb.
Na most aidán megfigyeltem a videókártyát és könnyen előfordulhat azért kezdi el laggolni, mert a vidikari 60-65 fokra felmelegszik.
minőségről:
emlékszem mikor megjelent a GTX480 akkor új biost adtak ki hozzá rá 1 hétre asszem azért h a ventilátor 10 fokkkal alacsonyabb hőnél is felpörögjön vagy valami ilyesmi volt
meg mikor behalt egy GTX590 azért mert driverben valami xar volt azt nem állt le a kártya
http://www.youtube.com/watch?v=sRo-1VFMcbc
Kmisi99 írta:
Hát kb az ati 4000 res szériáig valóban az nvidia állt jobb helyen övé volt a jobb kari.
Volt 8500pro-m például, az verte a Gef3-asokat és olcsóbb is volt. 😀 Aztán ott volt a jóképű FX sorozat, ami ugye tudjuk milyen lett. Ettől függetlenül előnyben volt sokszor az nvidia, ez nem kérdés, a MINDIG kifejezés ami nem igaz.
Dehát több helyen bele lehet kötni a hozzászólásba. Pl hogy az nvidia minőségibb termékeket gyárt, önmagában érdekes, mivel nem az nvidia gyártja a vga-kat. Meg mi az, hogy minőségibb?
Szerinted az i3 kibírja hajtani a 6870X2-t??!!!!Lóf*szt... a i3 még a HD6850-t kibírja hajtani demár a HD6870-nél rezeg a léc.
Inkább i3-2100. A Phenom II X4 970 nem ér meg annyi felárat. Az i3-2100 elveri az X4 970-t. [LINK]
Az X4 980-t is elveri: [LINK]
Milyen lenne már ha az AMD vidikari terén is olyan lenne mint proci terén 😆! Csődbe menne 😃!
Csődbe....Már nem azért,de csomó embernek van AMD Procija....
http://***/termekek/reszletek/292_msi_760gm-p23_fx/
http://***/termekek/reszletek/4015_amd_phenom_ii_x4_970_black_edition_box/
http://***/termekek/reszletek/81_powercolor_hd6870x2_2gb_ddr5/
😜
jó lenne😃
Sziasztok
HD6870X2 jobb ez tény, fogadd el, ne hallgass olyanokra akik mást mondanak, mert ne igaz. Minimum egy Core i5 2300. AMD részről sjnos kevés mindegyik, talán egy Phenom II X4, de 4200Mhz-n.
mert ugyse 5.0 ghz felett használod hanem max 4.0 ghz-n
arra meg elég a sima 😆
és még marad 5-8 ezer forintod is 😃
Itt valami nem smakkol...Régi alaplapot akarod hogy maradjon,ami AM3-as...De intel i5 2500K procit akarsz....Ez így nem megy 😃 Ahhoz olyan lap is kell,és akkor bírsz olyat venni ami támogatja a CF\SLIt...
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=2606
A 6870X2 jóval azok felett van... 😃 Az 1GB vram viszont ma már lehet 1-2 játéknál kisebb hátrány, de nem vészes, kárpótol a 2 GPU brutál ereje.
Sziasztok
Egy sima 6870 is elég FullHD-ra. 😀 Nagyon erős és jól árasított kártya, de ugye nem az X4 840 mellé szeretnéd? Brutális procilimited lesz még FullHD-ban is.
ATI jobb játékra és ezt nem egy ember mondta már. Sokkal jobb a számozási rendszer és megbízhatóbb minőség szerintem. ATI,AMD FOREVER !!!!
Ez nagy marhaság már megbocsáss 😀
Üdv! A hd 6950 jobb mint a gtx 560 (sima nem a ti)?
Mert árban a hd 6950 drágább és azt hallottam hogy jobb is de nagyon sokkal?
HD 6950 jóvall jobb...Megér annyi +lovettát
Mert árban a hd 6950 drágább és azt hallottam hogy jobb is de nagyon sokkal?
Játékra mijen Ati kártya vinné az új gemeket maxon? lehetőleg minél olcsóbb 😆
Ha BF3at veszem alapul, akkor a HD 6950 biztosan elég. De ha nincs pénz rá akkor a HD 6870 is.
rapfect: sp gond nélkül ment ultrán, a multi kezd el szaggatni, de az se rögtön, hanem egy idő után, ezért gyanakodtam arra, hogy túlmelegszik. És nem is a tömegtől függ, mert van, hogy olyan szerverre megyek ahol vagyunk 50 felett és semmi gond.
csak megsúgom,hogy nekem most így netezés közben 57 fokos a vga-m 😉
emlékszem mikor megjelent a GTX480 akkor új biost adtak ki hozzá rá 1 hétre asszem azért h a ventilátor 10 fokkkal alacsonyabb hőnél is felpörögjön vagy valami ilyesmi volt
meg mikor behalt egy GTX590 azért mert driverben valami xar volt azt nem állt le a kártya
http://www.youtube.com/watch?v=sRo-1VFMcbc
Hát kb az ati 4000 res szériáig valóban az nvidia állt jobb helyen övé volt a jobb kari.
Volt 8500pro-m például, az verte a Gef3-asokat és olcsóbb is volt. 😀 Aztán ott volt a jóképű FX sorozat, ami ugye tudjuk milyen lett. Ettől függetlenül előnyben volt sokszor az nvidia, ez nem kérdés, a MINDIG kifejezés ami nem igaz.
Dehát több helyen bele lehet kötni a hozzászólásba. Pl hogy az nvidia minőségibb termékeket gyárt, önmagában érdekes, mivel nem az nvidia gyártja a vga-kat. Meg mi az, hogy minőségibb?
Szerintem az Nvidia mindig és előrébb járt a fejlesztésben, és minőségibb termékeket gyártottak.
Nvidia 4ever!
Ha megcáfolom, elhiszed nekem? 😉
Nvidia 4ever!