Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
S advance 55-ért jó vétel lenne? újonnan.
igen
Mien telóra kellene a frissítés? Ha Xperia-ra akkor itt a videó, hogy hogyan kell:
Ugyanez a folyamat újabb verzióknál is.
Jah, és az USB frissítésnél asszem kell a Sony PC Companion progi is.
Biztos az átalakítót(adapter) nézte :?
Köszi. Még anyi hogy ha Akkor megláttam a T-t Szerintem igen is jobb mint az S vagy kem?: S vagy T a jobb? (szerintem az S jobban megérné.) Ja ha tudnál mutatni videot vagy cikket ahol le van irva rendesen hogy kell frisiteni a gyári androidot megköszönném (Samsung meg ZTE-be vagyok othon)
Ja és bocs kegint rendetlenkedik a telefonom bocs hogy ugyi rtam hogy arra válaszoltam.
Pedig de. 😀
Köszi tesóm meg akkor ...... 😀
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/memoriakartya/micro_sd/
8gb_8_gb_microsd_micro_sd_adapter_es_tok_1617_1693844459.html
Samsung galaxy mini van
Jelly Bean(4.1) update lesz neki március után max egy pár héttel.
És igen azt írta a Sony, hogy előfordul néhány darab belőlük, amikor elsárgásodik a képernyő, ha 40 fok fölé emelkedik a hőmérséklete, de azt modnták, hogy ez gyári hiba, és ha ez előfordul, akkor a képernyőt ingyenesen kicsrélik, mert ez a Sony gyári hibája.
Ha esetleg tudsz valamit a frisétésről megköszönném hogy most melyik a legfriseb android rá (gyári) És a híres elszineződik a képernyő ha 40 fok fölé megy efektus létezik?
Kösz mindent. De nagyon 10000 hála
Hát a PowerVR(Optimus) úgy látszik, hogy jobb mint az Adreno 220(Xperia). Mind2 jól teljesít, de kettő közül a PowerVR erősebb.
Kösz de gondolom ez csak pár fps pluszt jelent. Vagy nem? Mert anyira játékra nem kellene Max 1 Mostwanted Vagy valami hasonló játék.
Ja és gondolom sebességbe (az lenne a legfontosab) azért a Sony a nyerő?
Kösz előre is. Várom a választ
Üdv: Alex
Reviewek alapján soha nem laggol a teló, folyékonyan működik. Olyat nem mondott senki, hogy fagyna vagy hasonlók, szal sztem rendben lesz a teló. Nem vagyok egy nagy Sony párti, de ezt én is elfogadnám 😂
Egyetlen dolog amit említettek, hogy hamar merül, de a Smartphoneok világában nem meglepő 😜
Hát a PowerVR(Optimus) úgy látszik, hogy jobb mint az Adreno 220(Xperia). Mind2 jól teljesít, de kettő közül a PowerVR erősebb.
Kösz de gondolom ez csak pár fps pluszt jelent. Vagy nem? Mert anyira játékra nem kellene Max 1 Mostwanted Vagy valami hasonló játék.
Ja és gondolom sebességbe (az lenne a legfontosab) azért a Sony a nyerő?
Kösz előre is. Várom a választ
Üdv: Alex
Kösz előre is.
Itt van egy nagy lista összehasonlítás, nagyon részletes(teljesítmény, hardware stb):
[LINK]
És itt van egy link a specifikáció összehasonlításról:
[url]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4955&idPhone2=4369[/url]
Remélem segítettem!
Apám telefont vesz. enyi
Mit ajánlanátok? Sony Experia S Vagy LG Optimus L9?
És ha nem jön össze a pénz akkor A Sony szeriábol melyiket?
Szerintem az L9 De anyira LG be nem vagyok otthon
Márta minőség hardverileg optimalizáltság téren milyen? (tudom hogy 4 mag meg...) Ja meg valaki tulajdonos véleményét meghalgatnám. És hogy van e rá vagy várhato-e 4.1 vagy 4.2?
Attól függ,hogyan használod.
1-3 nap
Xperia Mini az teljesen jó annyiért, én is olyat szeretnék venni.
Egyébként az akksija kb mennyit bír?
Mennyiért akarsz telót venni? Meg mire akarod használni?
20 ezer, a Galaxy Ace-emet szeretném lecserélni.
Zene, telefonálás, internet. A zene különösen fontos. Illetve az akksi sokat bírjon
ja akkor mini pro vagy live with walkman. Az aksikról nem tudok semmit. 😞
20 ezer, a Galaxy Ace-emet szeretném lecserélni.
Zene, telefonálás, internet. A zene különösen fontos. Illetve az akksi sokat bírjon
Annyiért van használtan a vaterán.
Sziasztok.Telót szeretnék venni.Sony Ericsson Xperia mini pro vagy Sony Ericsson Xperia X10 mini pro.Melyiket??Köszönöm a segítséget.
Szia. Én a heleyedben az Xperia mini pro-t venném, bár már az sem valami új telefon. Mennyit szánsz rá?
Galaxy S Advance, 60 000Ft újan Dominosan, kicsit( tényleg kicsivel) gyengébb mint egy S2, kijelzője ugyanolyan (még a képpontjai is vagy milye van ezeknek 😃😉 procija gyengébb kicsivel, meg 100 - 150 megával kevesebb ram szorult belé..
Aki új telefonon gondolkozik, nézzen utána ennek a jószágnak, mert én nem bántam meg, hogy +10et hozzáraktam az 50e-hez és ezt vettem, profi telefon.. 😃
Én 72-ert ( elöfizu készürékcsere +kapcsolatprogram ) vettem a vodánál annyi a különbség a t-mobile-os tol hogy az enyémben van NFC 😜 de a t-mobile-nál most annyiért tényleg best buy 😀
Aki új telefonon gondolkozik, nézzen utána ennek a jószágnak, mert én nem bántam meg, hogy +10et hozzáraktam az 50e-hez és ezt vettem, profi telefon.. 😃
Szerintetek megéri venni egy Samsung I9100 Galaxy S2, 16GB-ot?
Menyibe is kerül?
Hali. Sony xpria j az egy jó mobil? és egy játekot rá masolok akor hogyan kellene hogy a sd kartyara telepitcse?
Jónak jó. Viszont azt a 70 000 ft ot közel se éri meg. a reális ára 50 000ft nál nem több de még annyiért is drága lenne.
Jó de az mikor volt? 2006 ba? vagy valami hasonlo.
egy kicsit később...az 1.5 2009 áprilisában jelent meg a 2.0 pedig 2009 október 26.án...
Haha. :-)
De ez mekora pofátlansg hogy levan tiltatva.
android 1.5/1.6ban is csak A2DP-re volt használható...2.0tól engedélyezték fájlküldésre...
De ez mekora pofátlansg hogy levan tiltatva.
Ajjj de jó se zenét se képet nem tudok akkor küldeni.. Köszönöm a segítséget 😀
Igen ez a baj a windows phone leg az almával hogy teljesen le van korlátozba.
Nem gondoltam volna hogy nem lehet vele küldeni semmit. Na csak jó hogy megtartottam az öreg X6 os nokiámat azzal nincs ilyen gond 😃
Ajjj de jó se zenét se képet nem tudok akkor küldeni.. Köszönöm a segítséget 😀
Igen ez a baj a windows phone leg az almával hogy teljesen le van korlátozba.