Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
Norbi1996 írta:
S advance 55-ért jó vétel lenne? újonnan.

igen
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
S advance 55-ért jó vétel lenne? újonnan.
0
0
0
0
no avatar
Hát a T az jobb majdnem mindenben, a képernyőt és az értintőt kivéve, az S kijelzője kobb minőségű, és a multitouch elmegy 10 ujjig, a T-nél csak 4-ig, de ennyi, a kevesebb helyet lehet kompenzálni MicroSD-vel, szal az nem gond, de annyival nem jobb szerintem, hogy megérje a + ~100 euró.
Mien telóra kellene a frissítés? Ha Xperia-ra akkor itt a videó, hogy hogyan kell:

Ugyanez a folyamat újabb verzióknál is.
Jah, és az USB frissítésnél asszem kell a Sony PC Companion progi is.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Norbi777 írta:
Biztos az átalakítót(adapter) nézte :?

Köszi. Még anyi hogy ha Akkor megláttam a T-t Szerintem igen is jobb mint az S vagy kem?: S vagy T a jobb? (szerintem az S jobban megérné.) Ja ha tudnál mutatni videot vagy cikket ahol le van irva rendesen hogy kell frisiteni a gyári androidot megköszönném (Samsung meg ZTE-be vagyok othon)

Ja és bocs kegint rendetlenkedik a telefonom bocs hogy ugyi rtam hogy arra válaszoltam.
0
0
0
0
no avatar
Biztos az átalakítót(adapter) nézte 😂
0
0
0
0
Bukta avatar
Osynho írta:
Pedig de. 😀

Köszi tesóm meg akkor ...... 😀
0
0
0
0
Bukta avatar
Sziasztok én memókártyát szeretnék venni egy 8gb-osat ezt szeretném megvenni de tesóm azt mondja nem ilyen kell bele

http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/memoriakartya/micro_sd/
8gb_8_gb_microsd_micro_sd_adapter_es_tok_1617_1693844459.html

Samsung galaxy mini van
0
0
0
0
no avatar
Na uténanéztem:
Jelly Bean(4.1) update lesz neki március után max egy pár héttel.
És igen azt írta a Sony, hogy előfordul néhány darab belőlük, amikor elsárgásodik a képernyő, ha 40 fok fölé emelkedik a hőmérséklete, de azt modnták, hogy ez gyári hiba, és ha ez előfordul, akkor a képernyőt ingyenesen kicsrélik, mert ez a Sony gyári hibája.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Kösz De 1 olyan 1 napot bírjon ki nem fogja a wifi-t nyomatni egész nap munkába lesz nála. Tehát bemegy melóba beteszi hazajön előveszi. (: De akkor most játék (nem akad fut rendesen a komolyabbak is) És sebesség (internet bekapcsolás .... szokásos) téren semmi baj ha jól értettem.

Ha esetleg tudsz valamit a frisétésről megköszönném hogy most melyik a legfriseb android rá (gyári) És a híres elszineződik a képernyő ha 40 fok fölé megy efektus létezik?

Kösz mindent. De nagyon 10000 hála
0
0
0
0
no avatar
alex1997 írta:
Norbi777 írta:
Hát a PowerVR(Optimus) úgy látszik, hogy jobb mint az Adreno 220(Xperia). Mind2 jól teljesít, de kettő közül a PowerVR erősebb.

Kösz de gondolom ez csak pár fps pluszt jelent. Vagy nem? Mert anyira játékra nem kellene Max 1 Mostwanted Vagy valami hasonló játék.
Ja és gondolom sebességbe (az lenne a legfontosab) azért a Sony a nyerő?

Kösz előre is. Várom a választ

Üdv: Alex

Reviewek alapján soha nem laggol a teló, folyékonyan működik. Olyat nem mondott senki, hogy fagyna vagy hasonlók, szal sztem rendben lesz a teló. Nem vagyok egy nagy Sony párti, de ezt én is elfogadnám 😂
Egyetlen dolog amit említettek, hogy hamar merül, de a Smartphoneok világában nem meglepő 😜
0
0
0
0
M1h4lyk2000 avatar
Samsung Galaxy S2 nekem az van es kurvara jo...S3 nem kellene!
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Norbi777 írta:
Hát a PowerVR(Optimus) úgy látszik, hogy jobb mint az Adreno 220(Xperia). Mind2 jól teljesít, de kettő közül a PowerVR erősebb.

Kösz de gondolom ez csak pár fps pluszt jelent. Vagy nem? Mert anyira játékra nem kellene Max 1 Mostwanted Vagy valami hasonló játék.
Ja és gondolom sebességbe (az lenne a legfontosab) azért a Sony a nyerő?

Kösz előre is. Várom a választ

Üdv: Alex
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Kösz :-) Akkor lesz a sony de most a Grafikus gyorsito melyikbe ujabb,jobb? Mert én le ragadtam az adreno 205 nél. Igaz Jerry Been is jön akkor rá. :-)

Kösz előre is.
0
0
0
0
no avatar
Hát én akárhogy nézem, a Sony a jobb választás. 95%-ban mindenben jobb(az 5% a nem bővíthető memőriának teszem be, bár van 32GB alapból szal mind1).
Itt van egy nagy lista összehasonlítás, nagyon részletes(teljesítmény, hardware stb):
[LINK]
És itt van egy link a specifikáció összehasonlításról:
[url]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4955&idPhone2=4369[/url]

Remélem segítettem!
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Sziasztok! (rögtön bele csapok a lecsoba)
Apám telefont vesz. enyi

Mit ajánlanátok? Sony Experia S Vagy LG Optimus L9?

És ha nem jön össze a pénz akkor A Sony szeriábol melyiket?

Szerintem az L9 De anyira LG be nem vagyok otthon
Márta minőség hardverileg optimalizáltság téren milyen? (tudom hogy 4 mag meg...) Ja meg valaki tulajdonos véleményét meghalgatnám. És hogy van e rá vagy várhato-e 4.1 vagy 4.2?
0
0
0
0
niteforce avatar
hát állandó 3G, napi1-2 óra zene, 10-15 perc internet, és kevés (kb 5 perc telefon)
0
0
0
0
czene avatar
Nekem pont a bill. miatt tetszik.
Attól függ,hogyan használod.
1-3 nap
0
0
0
0
niteforce avatar
a LWW kicsit drága, 25-27 ezer, a pro meg nem tetszik, nem szeretem a kicsúsztatható billentyűzetet. Úgyhogy akkor jó lesz a mini.
0
0
0
0
molfer98 avatar
niteforce írta:
molfer98 írta:
niteforce írta:
Xperia Mini az teljesen jó annyiért, én is olyat szeretnék venni.
Egyébként az akksija kb mennyit bír?

Mennyiért akarsz telót venni? Meg mire akarod használni?

20 ezer, a Galaxy Ace-emet szeretném lecserélni.

Zene, telefonálás, internet. A zene különösen fontos. Illetve az akksi sokat bírjon

ja akkor mini pro vagy live with walkman. Az aksikról nem tudok semmit. 😞
0
0
0
0
niteforce avatar
molfer98 írta:
niteforce írta:

20 ezer, a Galaxy Ace-emet szeretném lecserélni.

Zene, telefonálás, internet. A zene különösen fontos. Illetve az akksi sokat bírjon
0
0
0
0
molfer98 avatar
niteforce írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
czene avatar
20ezer
Annyiért van használtan a vaterán.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
czene írta:
Sziasztok.Telót szeretnék venni.Sony Ericsson Xperia mini pro vagy Sony Ericsson Xperia X10 mini pro.Melyiket??Köszönöm a segítséget.

Szia. Én a heleyedben az Xperia mini pro-t venném, bár már az sem valami új telefon. Mennyit szánsz rá?
0
0
0
0
czene avatar
Sziasztok.Telót szeretnék venni.Sony Ericsson Xperia mini pro vagy Sony Ericsson Xperia X10 mini pro.Melyiket??Köszönöm a segítséget.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Zserintettek milye telóra tudnám cserélni ezt: MSI ATI RADEON HS 4350 512MB SERIES, S.E XPERIA X10 MINI
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Yej írta:
Galaxy S Advance, 60 000Ft újan Dominosan, kicsit( tényleg kicsivel) gyengébb mint egy S2, kijelzője ugyanolyan (még a képpontjai is vagy milye van ezeknek 😃😉 procija gyengébb kicsivel, meg 100 - 150 megával kevesebb ram szorult belé..
Aki új telefonon gondolkozik, nézzen utána ennek a jószágnak, mert én nem bántam meg, hogy +10et hozzáraktam az 50e-hez és ezt vettem, profi telefon.. 😃

Én 72-ert ( elöfizu készürékcsere +kapcsolatprogram ) vettem a vodánál annyi a különbség a t-mobile-os tol hogy az enyémben van NFC 😜 de a t-mobile-nál most annyiért tényleg best buy 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Annyiért tényleg nagyon jó áron van.
0
0
0
0
Yej avatar
Galaxy S Advance, 60 000Ft újan Dominosan, kicsit( tényleg kicsivel) gyengébb mint egy S2, kijelzője ugyanolyan (még a képpontjai is vagy milye van ezeknek 😃😉 procija gyengébb kicsivel, meg 100 - 150 megával kevesebb ram szorult belé..
Aki új telefonon gondolkozik, nézzen utána ennek a jószágnak, mert én nem bántam meg, hogy +10et hozzáraktam az 50e-hez és ezt vettem, profi telefon.. 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Az S2-nek amúgy sokkal szebb a kijelzője.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Végül is az se rossz. Nekem az a bajom hogy a leggagyibból a leg fullosabb xperiaig fullra mind úgy néz ki pár apróságon kívül semmi változatosság amivel csak rápillantasz és mindenki azonnal rávágja hogy az milyen teló.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Akkor egyértelműen az s2.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Fu ha romni akarsz aghor a sony ha anyira nem inkább a samsung (azt nehezebb bonyolultabb.)
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nagyon is megéri de jó állapotban rendes garanciával max 80 000. Rendes gari nélkül -5000 nem túl jó állapotban -5000
0
0
0
0
The Emptiness avatar
K3nzor írta:
Szerintetek megéri venni egy Samsung I9100 Galaxy S2, 16GB-ot?

Menyibe is kerül?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Xperia Sola valakinek nincs véletlenül?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ogre077 írta:
Hali. Sony xpria j az egy jó mobil? és egy játekot rá masolok akor hogyan kellene hogy a sd kartyara telepitcse?

Jónak jó. Viszont azt a 70 000 ft ot közel se éri meg. a reális ára 50 000ft nál nem több de még annyiért is drága lenne.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Na megvan az új teló. A gépeimnél megtaláljátok 😀
0
0
0
0
Feki1991 avatar
alex1997 írta:
Jó de az mikor volt? 2006 ba? vagy valami hasonlo.

egy kicsit később...az 1.5 2009 áprilisában jelent meg a 2.0 pedig 2009 október 26.án...
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Jó de az mikor volt? 2006 ba? vagy valami hasonlo.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
alex1997 írta:
Haha. :-)
De ez mekora pofátlansg hogy levan tiltatva.

android 1.5/1.6ban is csak A2DP-re volt használható...2.0tól engedélyezték fájlküldésre...
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Haha. :-)
De ez mekora pofátlansg hogy levan tiltatva.
0
0
0
0
azbizony avatar
alex1997 írta:
azbizony írta:
Ajjj de jó se zenét se képet nem tudok akkor küldeni.. Köszönöm a segítséget 😀

Igen ez a baj a windows phone leg az almával hogy teljesen le van korlátozba.

Nem gondoltam volna hogy nem lehet vele küldeni semmit. Na csak jó hogy megtartottam az öreg X6 os nokiámat azzal nincs ilyen gond 😃
0
0
0
0
ogre077 avatar
Hali. Sony xpria j az egy jó mobil? és egy játekot rá masolok akor hogyan kellene hogy a sd kartyara telepitcse?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
azbizony írta:

Igen ez a baj a windows phone leg az almával hogy teljesen le van korlátozba.
0
0
0
0
azbizony avatar
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Biztonsági? ez most komoly? Enyi erővel csak hivatalosan megvett zenét lehessen semmi mást (mondjuk az almátol ki is nézném mert anyira szabad a rendszerük és olcsó.)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció