Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szóval, ki melyiket ajánlja?
[LINK] Új magyar rekord lett.(Az előzőt is én tartottam 😀 )
az szerentném kérdezni hogy nekem toshiba satellite laptopom van integrált vid kártyával és azt szeretném meg kérdezni hogy azt lehetne-e vagy egyáltalán érdemes egy picit tuningolni
és ha igen akkor valaki segítene mert ebben sajnos tök hülye vagyok előre is köszönöm válaszaitoknak
a másik meg, mekkora a max hőmérséklet amit egy nvidia kártya kibír? 😃 tegnap húztam a kártyán, igaz nem sokat, csak +50MHz.et, és 58 foknál nem ment feljebb, de teljesítményben már észrevettem a különbséget.
[LINK]
Elbírna-e majd 39Mhz tuningot?
Felhoznám egy OC szintjére.. 😀
Később lesz videó a tuningról is 😀
Amint látom a ramjaid különbözöek.2x2Gb 1x4GB.Az is lehet a gond hogy a ramjaid nem ugyanazon a időzítésen tudják az OC-t.Ha emeled a procit,a ramjaidat 1333MHz-n vagy az közelében.Lehet ez is a gond,de nem száz.
igen mert a legutóbb mikor rendeltem úgyan úgy KITez kértek de ezt az egy modult kaptam, visszaküldeni nem akartam, mert az megint plusz 2 nap lett volna 😜
Amint látom a ramjaid különbözöek.2x2Gb 1x4GB.Az is lehet a gond hogy a ramjaid nem ugyanazon a időzítésen tudják az OC-t.Ha emeled a procit,a ramjaidat 1333MHz-n vagy az közelében.Lehet ez is a gond,de nem száz.
az miért van, hogy a 2500K-on ha 200MHz-et húzok kilépve a biosból bootolásnál leáll a gép? ennyit azért szerintem bírni kellene.
lehet hogy rosszul csináltam valamit? feszt nem emeltem, csak a CLCK-t növeltem egy kicsit, alapon 3.3GHzen megy, de 3,5GHZen már leáll a gép
Mi lenne,ha a szorzót emelnéd és nem a Bclk-t cseszegetnéd.Az maradjon 100-on.A szorzót emeld 40-re.Alapon mind viszi.
mert eddig nem csináltam, a bioszban mást nem találtam, azért cseszegettem azt. de kösz a választ
az miért van, hogy a 2500K-on ha 200MHz-et húzok kilépve a biosból bootolásnál leáll a gép? ennyit azért szerintem bírni kellene.
lehet hogy rosszul csináltam valamit? feszt nem emeltem, csak a CLCK-t növeltem egy kicsit, alapon 3.3GHzen megy, de 3,5GHZen már leáll a gép
Mi lenne,ha a szorzót emelnéd és nem a Bclk-t cseszegetnéd.Az maradjon 100-on.A szorzót emeld 40-re.Alapon mind viszi.
Ez döfi laptop, gratulálok!
Lehet hogy a ramjaid nem bírják a tuningot.Vedd visszább őket és úgy emelj a procin.
1600as ramok vannak a gépben amik alapon 1333on mentek azt tettem fel 1600ra, ez lehet a baja?
Lehet hogy a ramjaid nem bírják a tuningot.Vedd visszább őket és úgy emelj a procin.