Gép hiba?

Szerző: suvi, 2009. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
Rammstein32: Olyan, mintha kifogynál a RAM-ból, pedig az 8GB mellett elég valószínűtlen. Azt nézted, hogy minden RAM-ot felismer-e a gép? RAM tesztet futtattál? Lehet, hogy valahol hibás egy RAM modul és akkor jön a probléma, ha azt a részt szeretné használni a gép.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Tehát ha megvan nyitva a böngésző és elinítasz egy játékot ezt a lassulást akkor csinálja ha jól értem. Ha csak a játék fut akkor meg megy minden rendesen. Akkor ott valami szoftveresen akad össze.
0
0
0
0
no avatar
jah de pl a resident evil Hd remekénél is elöfordul, pálya betöltésénél jön elő valamikor load, 5-10 mperc nagyon lassulva jön be a kép, azt beáll.. gépet ujra inditottam vagy kiléptem böngészöböl akkor jó volt.. ilyen sose találkoztam fél éve ilyen kb, de mostanság egyre gyakrabban.. cromnál 2 hétig nem csinált ilyet, csak miota kijött egy ujabb verzió.. nemtom mi ez..
0
0
0
0
Zoli73 avatar
De a játék alatt jól megy?
0
0
0
0
no avatar
alább irtam én is egy problémát arra ötlet valakinek?
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Nincs mit csak egy ötlet.😀
0
0
0
0
BenuGT avatar
Oksa köszi! 😀 Ha végeztem melóval kipróbálom 😃
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Futtass le egy VGA sterss tesztet és kiderül ha táp akkor kikapcsol a gép vagy legalábbis kilép az alkalmazásból enyhébb esetben.
0
0
0
0
BenuGT avatar
Szevasztok,az lenne a problémám hogy játékoknál pixeles a kép,hullámzik és lassan töltődnek a texturák , Vga hiba vagy táp? Memtest nem talált semmi hibát a ramon.Amiket teszteltem : Nfs u2,Skyrim,Gta V,Far cry 3,4 ,Cod 4.,Battlefield 3
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok problámám van, néha belassulnak a game progik elején menü stb .. mikor elinditom őket.. ha kilépek a firefoxbol vagy a chormbol akkor okés, de legvégsőbb esetben csak ujrainditás segíthet, mi ez valami bővitmény a háttérben vagy feladatkezelőben vagy modul nem mükszik vagy fut??
pl Sniper elite 3nál, vagy a v2nél ahogy oldalaz a kamera kezdésnél a menünél, lassuéva szagatottan.. mozog valamikor, nagyon zavaró.. meg sinper v2 csak 75 herzen fut.. az az amit megint nem értem.. pedig 60-on kéne mint a 3...
0
0
0
0
KeXxX avatar
Ja, akkor király. Köszönöm szépen! 😀
0
0
0
0
winrar avatar
6+2pin van rajta: [url]http://www.fsplifestyle.com/product.php?LID=1&PSN=380[/url]
[LINK]
0
0
0
0
KeXxX avatar
És ha egy játékban minden maxra van húzva, a proci és a vga is 95-100% között ugrál, akkor se lesz gond ugye? Nekem amúgy egy 6pin-es csatlakozó is kell a 750 ti-hez. Ezen a tápon amit linkeltél nem írja, csak 4, 8 stb
0
0
0
0
winrar avatar
FSP Raider 550 bőven elég: [LINK]
Nekem Chieftec CTG-500al tökéletesen megy a 750 Ti.
0
0
0
0
KeXxX avatar
Dolgozom, a pénz nem gond. Max 30 ezer.. FSP vagy Chieftec legyen. További gépfejlesztést nem tervezek, csak egy terrás vinyót veszek még bele hamarosan.
Ez? http://www.edigital.hu/Aktiv/FSP-80+-Raider-650W-tapegyseg-p345907.html
0
0
0
0
winrar avatar
Milyen árban? Illetve tervezel gépfejlesztést?
10K alatt nem úszod meg.
0
0
0
0
KeXxX avatar
Rendben, köszi mindkettőtöknek. Akkor táp csere lesz, tudtok valami minőségit ajánlani?
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Valószínű hogy táp lesz a ludas! Futtass le egy Vga stress tesztet és ha ott is kikapcsol akkor tuti.
0
0
0
0
winrar avatar
HKC tápnál örülj, ha csak leáll a gép és nem megy tönkre...
Őszintén szólva egy 350W-os FSP táp is elég lenne a gépednek, de ha a jövőre gondolunk, érdemesebb nagyobb, de minőségi tápot venni.
0
0
0
0
KeXxX avatar
Sziasztok! Az mitől van, hogy néha játék közben csakúgy leáll a gép? Kevés neki a táp, vagy mi lehet? A régi videókártyánál nem volt ilyen gond, szóval a tápra gyanakszom. Egy 600-as elég lenne neki? (Chieftech)
0
0
0
0
no avatar
majd kiderül ha ujabb gubanc akkor totál törlés.. de eddig sose csinált ilyet az avast.. lehet hogy windows updatbe kötött bele azt azért volt összeomlás.. utánna 1 update felsem került a gépre.. hiába irta hogy felkell tenni...
0
0
0
0
csuz-li avatar
Nekem nem kellett, de én a meglévő futása mellett indítottam az új telepítését és az szedte le a régit, szóval úgy, hogy leszedem kézzel a régit és felrakom az újat, még nem próbálkoztam.
0
0
0
0
no avatar
az jelez ha frissül.. de több opcio van javitás. törlés stb.. modositás.. na de ha ujrarakom nem kell ujra regizni?? stb szerzödéssel kutyulni??
0
0
0
0
csuz-li avatar
Kexmester: Hát akkor nem tudom mi lehet a baja, nekem nem volt ilyen.

Rammstein32: Én azért újra raknám az avastot biztos, ami biztos alapon. Ártani mindenesetre nem árthat. Amúgy is kijött az új verzió a napokban.
0
0
0
0
Puffin avatar
Rammstein32: majd kiderül. Neten azt írták hogy eltávolítás majd újratelepítés az a biztos.
0
0
0
0
no avatar
A VRAM nem telítődik be , mind a 8gb-ot látja a gép és a modulok a helyükön vannak.
Játék közben kb 5gb memóráit fogyaszt.
Háttérben nem futott semmi olyan ami zabálta volna a memóriát.
A napokban lett újra telepítve a Win 10 és a játék is újra lett telepítve.
0
0
0
0
no avatar
frisitettem, de nem töröltem le ugy is jó?? beállitások alapértékre álltak.. ( online setup)
0
0
0
0
csuz-li avatar
Rammstein32: Ahhoz, hogy egy gép megfertőződjön - kivéve, ha direkt támadják - a felhasználó aktív közreműködése is kell. Fertőzött oldalak - beleértve a reklámokat is - látogatása, vagy fertőzött fájlok letöltése, fertőzött e-mailek megnyitása. Egy gép a net felől még a windows tűzfala mellett is láthatatlan, amíg nem kezdeményez aktív kapcsolatot.

Kexmester: Melyik memória? A VRAM előbb ki kéne, hogy fogyjon. A 8GB bőven elég a GTAV-höz (minden máshoz is jelenleg). Mi megy a háttérben? Nem lehet, hogy az egyik RAM modul kimozdult, látja a gép mind a 8-at? Nincs vírusod?
0
0
0
0
no avatar
Helo, egy olyan problémám akadt, hogy win 10en 64bit GTA 5 közben kiírja a rendszer, hogy kevés a memória. (2x4gb kingston hyper beast 2400mhz). Mi lehet a gond ?
Köszi a segítséget.
0
0
0
0
no avatar
azért gondoltam hogy közben nehogy valami virus bemásszon.. na de ha nem fontos..
0
0
0
0
Puffin avatar
Azt nem kell szerintem. Minek is kellene?
0
0
0
0
csuz-li avatar
Rammstein32: Nem feltétlenül, csak ha attól jobban érzed magad 😀
0
0
0
0
no avatar
vágom avast törlése.. de netet közben huzzam ki amig települ 😀?
0
0
0
0
Puffin avatar
A/az Aswvmm.sys kékképernyős hibákat számos hardver, belső vezérlőprogram, illesztőprogram, vagy szoftver probléma okozhatja. Ezeket avast! Antivirus szoftver, vagy Avast! Software A.S. hardver, vagy bármi más okozhatja.
Pontosabban, ezeket a/az aswvmm.sys hibákat a következők okozhatják:
Helytelenül konfigurált, régi vagy sérült avast! Antivirus eszközillesztők (nagyon általános)
Sérülés a Windows beállításjegyzékben egy nem régi aswvmm.sys-szoftvertársítás módosítása miatt (telepítés vagy eltávolítás).
Vírus, vagy kártevő szoftver okozta azt a fertőzést, mely megrongálta a/az aswvmm.sys fájlt, vagy a kapcsolódó avast! Antivirus program fájlokat.
Hardverütközés az új Avast! Software A.S. hardver telepítése után, vagy a/az aswvmm.sys fájlhoz kapcsolódó hardver.
A/az avast! Antivirus. termékhez társított és telepített szoftver vagy meghajtók telepítése után megsérült vagy eltávolított rendszerfájlok.
aswvmm.sys kék képernyő, amit a megsérült merevlemez okozott.
aswvmm.sys STOP hiba a memória (RAM) sérülése miatt.

Először Avast helyes eltávolítása majd újratelepítése.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Rammstein32: Én leszedném az Avast-ot, ráfrissítenék a win-re az Update-ban kézzel, azután, ha lefutott, újraraknám az Avastot, de ez csak egy ötlet.
0
0
0
0
no avatar
honnan lehet kiszürni melyik windows updatet a ludas?? amit nem tett fel pl az?? mert volt olyan ami nem sikerült...
0
0
0
0
Puffin avatar
Én Eset Smart Security-t használok, az az évi 8ezer Ft nem vág földhöz. De neten az Avastnál írják ezt a hibát win7 alatt.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Nekem is avast-om van és nekem sem volt még ilyen gond, ám ahogy kinéz, lehet hozzá köze, de még sok minden másnak is. Előbb gondolnék a frissítésre és szektorhibára, mi miatt az avast fájl sérült.
0
0
0
0
no avatar
köze lehet neki? windows frisitéseknek nincs köze?? felhasználói pont belépés elött...ma
0
0
0
0
Puffin avatar
Ha még egyszer előfordulna akkor töröld aztán tedd újra.
0
0
0
0
no avatar
az.. de sose panaszkodtam rá.. 10 éve kb
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok megint volt egy ***ott kék halálom de ez most valami más. tegnap feltelepültek a windows frisitések stb.. ma akarom a gépet benyomni stb.. azt a " várjon 100%.ig " utána kifagyott kék halálal egér nem mozgott... utánna elsem akart indulni a windows.. futattam valami vizsgálalatot mert nem töltödött be a windows..
hiba a következő.. csak nem valami mikrofos szar updatje kavart be..

http://www.kepfeltoltes.hu/view/151112/k_k_hal_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kösz segitséget ha valaki tudja mi ez.. am vizsgálat után betöltödöttt, de valamit elküldött a mikrofosnak....
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Lehet hogy meg van szakadva a fólia.
0
0
0
0
Payphoner avatar
Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy a laptopomon rendszeresen nem működik a billentyűzet. Van hogy napokig semmi baja... aztan hirtelen napokig rossz lesz és van h 4-5x kell leütnöm egy billentyűt hogy működjön... Olyan is van hogy 10x lenyomom és még mindig semmi aztan 11. lenyomásra jo... Vagy nyomva tartom rajta az ujjam és 10-15s utan lenyomja egyszer. Utána megint eltik pár óra vagy nap és hibátlanul működik. Egyszer már felszedtem az összeset és aztán vissza raktam de nem változott semmi. Szerintetek?
0
0
0
0
shade0813 avatar
köszönöm 😃

hehe beleraktam egy másik alaplapba és ott ment win7-el is.... én ezt már nem értem srácok 😃
0
0
0
0
shade0813 avatar
olyan verzióm van 😃 na mindegy elmentem egy számítógépeshez ő azt mondta hogy tegyem át másik alaplapba aztán ha úgy sem jó akkor megy vissza
0
0
0
0
shade0813 avatar
feltettem a windows 8.1-et így már nincs hiba de még mindig zavar hogy valami gond volt win 7 alatt mivel elméletileg ott is futnia kéne 😕
0
0
0
0
shade0813 avatar
megnézem 8.1-el és majd jelzek, köszönöm a segítségeket 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
Írtam neki, meg küldtem linket melyik rendszert próbálja 8.1-ből. Ha úgy sem jó akkor a kártyával lesz gond.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció