Rammstein32: Olyan, mintha kifogynál a RAM-ból, pedig az 8GB mellett elég valószínűtlen. Azt nézted, hogy minden RAM-ot felismer-e a gép? RAM tesztet futtattál? Lehet, hogy valahol hibás egy RAM modul és akkor jön a probléma, ha azt a részt szeretné használni a gép.
Tehát ha megvan nyitva a böngésző és elinítasz egy játékot ezt a lassulást akkor csinálja ha jól értem. Ha csak a játék fut akkor meg megy minden rendesen. Akkor ott valami szoftveresen akad össze.
jah de pl a resident evil Hd remekénél is elöfordul, pálya betöltésénél jön elő valamikor load, 5-10 mperc nagyon lassulva jön be a kép, azt beáll.. gépet ujra inditottam vagy kiléptem böngészöböl akkor jó volt.. ilyen sose találkoztam fél éve ilyen kb, de mostanság egyre gyakrabban.. cromnál 2 hétig nem csinált ilyet, csak miota kijött egy ujabb verzió.. nemtom mi ez..
Szevasztok,az lenne a problémám hogy játékoknál pixeles a kép,hullámzik és lassan töltődnek a texturák , Vga hiba vagy táp? Memtest nem talált semmi hibát a ramon.Amiket teszteltem : Nfs u2,Skyrim,Gta V,Far cry 3,4 ,Cod 4.,Battlefield 3
Sziasztok problámám van, néha belassulnak a game progik elején menü stb .. mikor elinditom őket.. ha kilépek a firefoxbol vagy a chormbol akkor okés, de legvégsőbb esetben csak ujrainditás segíthet, mi ez valami bővitmény a háttérben vagy feladatkezelőben vagy modul nem mükszik vagy fut??
pl Sniper elite 3nál, vagy a v2nél ahogy oldalaz a kamera kezdésnél a menünél, lassuéva szagatottan.. mozog valamikor, nagyon zavaró.. meg sinper v2 csak 75 herzen fut.. az az amit megint nem értem.. pedig 60-on kéne mint a 3...
És ha egy játékban minden maxra van húzva, a proci és a vga is 95-100% között ugrál, akkor se lesz gond ugye? Nekem amúgy egy 6pin-es csatlakozó is kell a 750 ti-hez. Ezen a tápon amit linkeltél nem írja, csak 4, 8 stb
Dolgozom, a pénz nem gond. Max 30 ezer.. FSP vagy Chieftec legyen. További gépfejlesztést nem tervezek, csak egy terrás vinyót veszek még bele hamarosan.
Ez? http://www.edigital.hu/Aktiv/FSP-80+-Raider-650W-tapegyseg-p345907.html
HKC tápnál örülj, ha csak leáll a gép és nem megy tönkre...
Őszintén szólva egy 350W-os FSP táp is elég lenne a gépednek, de ha a jövőre gondolunk, érdemesebb nagyobb, de minőségi tápot venni.
Sziasztok! Az mitől van, hogy néha játék közben csakúgy leáll a gép? Kevés neki a táp, vagy mi lehet? A régi videókártyánál nem volt ilyen gond, szóval a tápra gyanakszom. Egy 600-as elég lenne neki? (Chieftech)
majd kiderül ha ujabb gubanc akkor totál törlés.. de eddig sose csinált ilyet az avast.. lehet hogy windows updatbe kötött bele azt azért volt összeomlás.. utánna 1 update felsem került a gépre.. hiába irta hogy felkell tenni...
Nekem nem kellett, de én a meglévő futása mellett indítottam az új telepítését és az szedte le a régit, szóval úgy, hogy leszedem kézzel a régit és felrakom az újat, még nem próbálkoztam.
A VRAM nem telítődik be , mind a 8gb-ot látja a gép és a modulok a helyükön vannak.
Játék közben kb 5gb memóráit fogyaszt.
Háttérben nem futott semmi olyan ami zabálta volna a memóriát.
A napokban lett újra telepítve a Win 10 és a játék is újra lett telepítve.
Rammstein32: Ahhoz, hogy egy gép megfertőződjön - kivéve, ha direkt támadják - a felhasználó aktív közreműködése is kell. Fertőzött oldalak - beleértve a reklámokat is - látogatása, vagy fertőzött fájlok letöltése, fertőzött e-mailek megnyitása. Egy gép a net felől még a windows tűzfala mellett is láthatatlan, amíg nem kezdeményez aktív kapcsolatot.
Kexmester: Melyik memória? A VRAM előbb ki kéne, hogy fogyjon. A 8GB bőven elég a GTAV-höz (minden máshoz is jelenleg). Mi megy a háttérben? Nem lehet, hogy az egyik RAM modul kimozdult, látja a gép mind a 8-at? Nincs vírusod?
Helo, egy olyan problémám akadt, hogy win 10en 64bit GTA 5 közben kiírja a rendszer, hogy kevés a memória. (2x4gb kingston hyper beast 2400mhz). Mi lehet a gond ?
Köszi a segítséget.
A/az Aswvmm.sys kékképernyős hibákat számos hardver, belső vezérlőprogram, illesztőprogram, vagy szoftver probléma okozhatja. Ezeket avast! Antivirus szoftver, vagy Avast! Software A.S. hardver, vagy bármi más okozhatja.
Pontosabban, ezeket a/az aswvmm.sys hibákat a következők okozhatják:
Helytelenül konfigurált, régi vagy sérült avast! Antivirus eszközillesztők (nagyon általános)
Sérülés a Windows beállításjegyzékben egy nem régi aswvmm.sys-szoftvertársítás módosítása miatt (telepítés vagy eltávolítás).
Vírus, vagy kártevő szoftver okozta azt a fertőzést, mely megrongálta a/az aswvmm.sys fájlt, vagy a kapcsolódó avast! Antivirus program fájlokat.
Hardverütközés az új Avast! Software A.S. hardver telepítése után, vagy a/az aswvmm.sys fájlhoz kapcsolódó hardver.
A/az avast! Antivirus. termékhez társított és telepített szoftver vagy meghajtók telepítése után megsérült vagy eltávolított rendszerfájlok.
aswvmm.sys kék képernyő, amit a megsérült merevlemez okozott.
aswvmm.sys STOP hiba a memória (RAM) sérülése miatt.
Először Avast helyes eltávolítása majd újratelepítése.
Nekem is avast-om van és nekem sem volt még ilyen gond, ám ahogy kinéz, lehet hozzá köze, de még sok minden másnak is. Előbb gondolnék a frissítésre és szektorhibára, mi miatt az avast fájl sérült.
Sziasztok megint volt egy ***ott kék halálom de ez most valami más. tegnap feltelepültek a windows frisitések stb.. ma akarom a gépet benyomni stb.. azt a " várjon 100%.ig " utána kifagyott kék halálal egér nem mozgott... utánna elsem akart indulni a windows.. futattam valami vizsgálalatot mert nem töltödött be a windows..
hiba a következő.. csak nem valami mikrofos szar updatje kavart be..
Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy a laptopomon rendszeresen nem működik a billentyűzet. Van hogy napokig semmi baja... aztan hirtelen napokig rossz lesz és van h 4-5x kell leütnöm egy billentyűt hogy működjön... Olyan is van hogy 10x lenyomom és még mindig semmi aztan 11. lenyomásra jo... Vagy nyomva tartom rajta az ujjam és 10-15s utan lenyomja egyszer. Utána megint eltik pár óra vagy nap és hibátlanul működik. Egyszer már felszedtem az összeset és aztán vissza raktam de nem változott semmi. Szerintetek?
pl Sniper elite 3nál, vagy a v2nél ahogy oldalaz a kamera kezdésnél a menünél, lassuéva szagatottan.. mozog valamikor, nagyon zavaró.. meg sinper v2 csak 75 herzen fut.. az az amit megint nem értem.. pedig 60-on kéne mint a 3...
[LINK]
Nekem Chieftec CTG-500al tökéletesen megy a 750 Ti.
Ez? http://www.edigital.hu/Aktiv/FSP-80+-Raider-650W-tapegyseg-p345907.html
10K alatt nem úszod meg.
Őszintén szólva egy 350W-os FSP táp is elég lenne a gépednek, de ha a jövőre gondolunk, érdemesebb nagyobb, de minőségi tápot venni.
Rammstein32: Én azért újra raknám az avastot biztos, ami biztos alapon. Ártani mindenesetre nem árthat. Amúgy is kijött az új verzió a napokban.
Játék közben kb 5gb memóráit fogyaszt.
Háttérben nem futott semmi olyan ami zabálta volna a memóriát.
A napokban lett újra telepítve a Win 10 és a játék is újra lett telepítve.
Kexmester: Melyik memória? A VRAM előbb ki kéne, hogy fogyjon. A 8GB bőven elég a GTAV-höz (minden máshoz is jelenleg). Mi megy a háttérben? Nem lehet, hogy az egyik RAM modul kimozdult, látja a gép mind a 8-at? Nincs vírusod?
Köszi a segítséget.
Pontosabban, ezeket a/az aswvmm.sys hibákat a következők okozhatják:
Helytelenül konfigurált, régi vagy sérült avast! Antivirus eszközillesztők (nagyon általános)
Sérülés a Windows beállításjegyzékben egy nem régi aswvmm.sys-szoftvertársítás módosítása miatt (telepítés vagy eltávolítás).
Vírus, vagy kártevő szoftver okozta azt a fertőzést, mely megrongálta a/az aswvmm.sys fájlt, vagy a kapcsolódó avast! Antivirus program fájlokat.
Hardverütközés az új Avast! Software A.S. hardver telepítése után, vagy a/az aswvmm.sys fájlhoz kapcsolódó hardver.
A/az avast! Antivirus. termékhez társított és telepített szoftver vagy meghajtók telepítése után megsérült vagy eltávolított rendszerfájlok.
aswvmm.sys kék képernyő, amit a megsérült merevlemez okozott.
aswvmm.sys STOP hiba a memória (RAM) sérülése miatt.
Először Avast helyes eltávolítása majd újratelepítése.
hiba a következő.. csak nem valami mikrofos szar updatje kavart be..
http://www.kepfeltoltes.hu/view/151112/k_k_hal_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kösz segitséget ha valaki tudja mi ez.. am vizsgálat után betöltödöttt, de valamit elküldött a mikrofosnak....
hehe beleraktam egy másik alaplapba és ott ment win7-el is.... én ezt már nem értem srácok 😃