na ez még gyorsabban véget ért mint az előző fejezet 😃 Mindenesetre szép kis slamasztikában vannak. Remélhetőleg lesz egy szép megoldás a mangaka által erre. remélem nem az lesz majd hogy szétverik őket aztán a barátaik miatt legyőzik mind.... Mindenesetre szerintem van egy olyan érzésem hogy befogják vetni majd a lumen historiet...
Na meglepően jó lett ez az új Noragami évad, hű maradt eddig mindenhez ami az első évadban volt.
Azon kivül lesz még 2 anime amit elkezdek, a többi mind ilyen 3 perces, mert nem akarok sokat elkezdeni, inkább majd BD megjelenésekkor nézem meg, jobban megéri ha már szinte mindig ecchi stb jelenik meg csak 😃
Hmm... na arra viszont nem vagyok kíváncsi... amúgy szerintem jót is ki tudnak belőle hozni... csak érjék el az első 14 rész szintjét és nálam már jók 😃 Mondjuk mostanában nem is nézek semmit, ezért nem írtam semmi értelmeset... egyedül a Fairy Tail-t követem, azon kívül mééééééég mindig rá vagyok függve a LoL-ra és a VB miatt meg néhány munka miatt nincs túl sok időm 😆 még fodrászra sem 😜
Igen, ezt mondom... Illetve ezért mondom. Amúgy van Fosonline Live Action..... mondjuk azt megnéztem, csak sajnos Suncus IRL nem nézett ki olyan jól.... meg nagyon magas hangja volt.
Nekem is 😃
Ha már új történet, nagyon nehéz elrontani.
Ja és majdnem elfelejtettem:
Highschool of the Dead
Nos, ritka az az anime amibe minden karaktert utálok, de ennél így van... Nem is hogy utálom, hanem egyáltalán nem szimpatikusak, mondjuk inkább így.
Szóval a történet annyiból áll hogy az iskola kapuhoz kerül egy zombie, amit a tanárok ellenőriznek, egyiküket megharapja, és utána a folyamatosan mindenki zombie lesz. Van pár főszereplő aki ennek az iskolának a tanulója, és az ő háát "menekülésüket" követjük nyomon.
Ez mind szép és jó, csak az a baj hogy ez egy fanservice/ecchi anime is egyben. Lényegében valahogy igy irnám le a történéseket:
duma-->boobs/fanservice-->zombie+akció jelenetek-->more boobs + ecchi--> és kezdődik előlről. (minden rész ilyen kb)
Szóval kb ez lenne a legnagyobb negativum. Szerencsére viszont e mellett az akció jelenetek kiegyenlítik mindezt, ezért megbocsájtható. Ami viszont nem az ugyebár a karakterek. Először is az összes egy nagy nulla, mind jellemileg mind múlt vagy akármi alapján, az ég világon semmi információ nincs egy hangyasz*rnyin kivül... Valamint néhány úgy van beállitva az elején, na ezt majd biztos viszont látjuk és lesz valami nagy dolog vele kapcsolatban, aha meg a nagy ***** (majd kitaláljátok a szavat ami ideillik 😃 ) Pl ilyen a tanár az elején akit megmentenek pár diákjával... Ami igaz hogy megjelenik de inkább ne tette volna 😃
Na jobban nem megyek bele, nem rég letárgyaltuk hogy milyen jelenetek vannak benne 😃
Még annyi fontos hogy félbehagyott. Nagyon ráférne még egy évad...
Szóval a pont, kicsit nehéz volt eldönteni, ezért leirom mi alapján döntöttem
- Zombie harc elég jó, igazából tetszett semmi bajom nincs vele 9/10
- Karakterek 1/10
- történet 4/10
- graf animáció etc 8/10
- zene 9/10
már csak e miatt a szám miatt is 😃
Mosthogy befejeztem a Magi 2 évadát ami nagyon tetszett szintén egyáltalán nem csalódtam sőt pozitívum irányba ment az anime . 😃 !
10/10 😀 Mondjuk nem teljesen van lezárva remélem kap egy folytatást .
Illetve találtam egy ilyet Magi: Sinbad no Bouken ami csak 5 részes így bele se kezdek .
A Hellsing Ultimate-ben is vannak zombik. Méghozzá náci zombik.😆 Igaz kb csak a felétől de akkor is vannak. És ha hallgatsz rám akkor a sok felsorolt közül ezt nézd először...vagy csak ezt. Ez egy mégjobb tipp ha nem akarsz csalódni.
Detective Conan egy jó anime, lenne. Ha: Tudnák profin angolul, vagy lenne magyar felirata. Mivel alapjában egy rejtélymegoldós sorozat, aminek kiválló így elég komplex az angol nyelvezete. A másik meg hogy a jelenlegi Conan-nek több mint a fele szerintem Filler. Mellesleg meglepődnétek ha tudnátok hogy milyen nézettsége van neki folyamatosan, és vicces de feelgood anime.
Én még anno animax-on néztem, és tetszett, de azóta nem kezdtem el újra, szerintem nem rossz, nézz bele az első 10 részbe, és döntsd el te 😃
Amúgy ez a gif mára nagyon betett 😆
Ez a kép mond el a legtöbbet:
[img]http://static1.fjcdn.com/comments/Probably+everyone+has+yes+one+_64a37f3ce1c5d8c4558dd1d1ab1a6746.jpg[/img]
Nincsen zombi világvége kigyúrt sniperes csávóka nélkül, ki két pár csöcsön céloz és zombikat öl. Tényleg mint ha a The Walking Dead péntek esti verziót nézném. :'😉
Van benne, de azért nem pont olyan durván ahogy hangzik... Most kezdtem el nézni nem rég, gakkou gurashi után muszáj volt keresni pár zombisat...
(meg egyébként is háton nem nyakon...)
KissxSis be van nyakon 😆
xymano: Highschool of the Dead, talán. Bár ez 12 részes...
Egyébként zombies anime:
Highschool of the Dead
Kore wa Zombie Desu ka?
Gaskkou gurashi
Red Garden
Tokyo Majin Gakuen Kenpucho: Tou
Biohazard
Kb ennyit tudok, de nem is nagyon van több (sajnos)
hello
egyszer láttam valami zombis gimis animét ha jól emlékszem 6 része volt
annak nem tudja valaki van második évada vagy valami hasonló zombis anime
Young Black Jack. Ez az az anime, amit egyenlőre bátran merek ajánlani. Az első rész nálam egy nagyon jó első benyomást hagyott. Hihetetlenül jó feelingje van nem mint a legtöbb mostani animének, ami kong az ürességtől. 8/10
Kagewani. Erre nem sokat tudok mondani. Eléggé rejtelmes maga az anime és egy
tanárról szól, aki ismeretlen fajok/szörnyek után kutat. Egyszer nézős kategória 5/10.
One Punch Man. Egy kopasz emberkéről szól, aki mindig is szuperhős akart lenni, de mikor ez az álma valóra vált, akkor rájött, hogy nem élheti ki magát, mert nincs olyan ellenfél, aki egy ütésnél többet kibirt volna tőle. Elég nézhető, de semmi különös. Remélem kicsit felpörögnek az események majd. 7/10
Lupin III (2015) . Ez egy eléggé jól ismert cim kell, hogy legyen. A történet annyi, hogy van Lupin a főszereplő és a csapatával eggyütt járja a világot és értékes dolgokat lop. Eléggé élvezhető volt az első rész. 7/10
xoki: Ugye? 😃 Korábban láttam, hogy egyik haverom így oldotta meg 😆 korábban át írtam, de most vissza raktam hátha valaki még nem látta 😃 (Eredetileg amúgy Sassaky lett volna, de a riot nem tolerálja az "ass" szót, mindegy, hogy milyen környezetben van...)
norbli01: nézem ki a fene ez a sasaky, majdnem kitöröltelek, jó hogy odairtad hogy te vagy 😃
dispPaP: mert külön van feltüntetve, hogy hol van az ő fürdője 😆
Egyébként most hogy mondod, pont ez hiányzott belőle, hogy nem lett volna rossz ez az egész, de inkább nem ennyire comedy ként néztem volna ezt az iskola rendszert, mondjuk nem tudom a beelze mennyire az, de az is comedy jellegű asszem'
Pedig azt hittem mindenki ismeri/hallott róla, mondjuk lehet igaz is, csak kicsit pontosabb információt kellett volna irnom... mindegy....
Szóval befejezve a Baka to Test to Shoukanjuu
Vagyis angol címén: The Idiot, the Tests, and the Summoned Creatures
Adott egy iskola. Ebben az iskolában egy érdekes rendszer van. Maga az iskola pedig mindent a tesztek köré épít, MINDENT. Az anime azzal kezdődik hogy a diákok egy besoroló tesztet irnak hogy milyen okosak is valójában. E alapján lesznek meg az osztály tagja, az osztályokat pedig A-F ig rangsorolják. Minél nagyobb egy osztály szintje annál jobb berendezésük is van, és értelemszerűen minél rosszabb annál lerobbantabb. Nos főszereplőink mind az F osztály tagjai, mivel ők a "leghülyébbek", az osztályba pedig nincs szék csak faasztal, később kartonpapir csak... stb... ennek különösebb jelentősége nincs, viszont annyi igen hogy az osztályok csatázhatnak egymás ellen, akár a másik tantermét is megszerezhetik. Nos igen a csata. Csata esetén egy tanár engedélyével, vagyis a tanár felhúz egy hogy is mondjam csata burkot, ami lehetővé teszi a tanulóknak harci lényük/énjük megidézését. Ezeknek a teszteken megszerzett pontszám az életük/erejük. Maga az F osztály többször is harcba száll a többivel, de nem a tanterem lepukkantsága a fő oka ennek, hanem megakarják mutatni hogy egy teszt nem minden, és nem tükrözi a tudást.
Ami igaz is lenne, és igaz is. Viszont először is ott van tényleg az iskola legbutábbja, de ott van az egyik legokosabb is. Másodszor nem mindig a nagyobb pontszám lesz a nyerő a harcok során, hanem a taktika. Ennyi lenne maga a történet meg az anime lényege DE... két évad van, és azt kell mondanom hogy a második jobb lett mégpedig azért mert abban beletekinthettünk két, csak két részben egy kicsit a karakterek múltjába. Ez különösen tetszett, szépen felvezették hogy ki miért és kit szeret. Pontosan romance is van benne. Kicsit harem beütés is.
Maga a harc nem a legjobb, de élvezhető a maga módján. Ez lenne az anime jó oldala.
Konkrétan ez elég jó lenne ha nem lenne az első évadba elkezdett sok trap és b*zi poén............
Szóval lényegében comedyről van szó, és eléggé túlzásba viszi az előbb említettet az első évadban, szerencsére a másodikban ez lecsökken.
Szóval van a férfi, a nő és hideyoshi. Ikertestvérével mindig összekeverik.
Ezen kivül a háttér borzalmas, igy akarták az látszik de attól még szörnyű néhány helyen.... Ilyen kipontozott tapéta szerű valami az árnyék helyén is.... stb...
Ez pedig lenne a sz*r része.
Mást nem nagyon lehet erről irni....
Szóval kap egy jószívű 6/10 es értékelést.
Még pedig azért mert az átlaghoz képest még elviselhető volt benne és mint mondtam a második évad eléggé elhagyja ezeket a negativ dolgokat kivéve a grafikát...
Ja és a karakterek érdekesek voltak nekem a pozitiv részhez. Valamint még a negativ részhez hogy túlzásba vitték naaaaaagyon az orr vérzéses poénokat...
Hát van a fiú Rikitó, a Lány, a transzi, meg a díszprosti nem? Vagy Transzi meg HermaFLorida van? Nem értek én a lovakhoz. Idei? Vagy what? Nyögd ki én nem tippelgetek, egy-kjét animére visszagondolok azt leég az agyam.
fairy tail 😃
Spoiler!
Azon kivül lesz még 2 anime amit elkezdek, a többi mind ilyen 3 perces, mert nem akarok sokat elkezdeni, inkább majd BD megjelenésekkor nézem meg, jobban megéri ha már szinte mindig ecchi stb jelenik meg csak 😃
Ha már új történet, nagyon nehéz elrontani.
Ja és majdnem elfelejtettem:
Highschool of the Dead
Nos, ritka az az anime amibe minden karaktert utálok, de ennél így van... Nem is hogy utálom, hanem egyáltalán nem szimpatikusak, mondjuk inkább így.
Szóval a történet annyiból áll hogy az iskola kapuhoz kerül egy zombie, amit a tanárok ellenőriznek, egyiküket megharapja, és utána a folyamatosan mindenki zombie lesz. Van pár főszereplő aki ennek az iskolának a tanulója, és az ő háát "menekülésüket" követjük nyomon.
Ez mind szép és jó, csak az a baj hogy ez egy fanservice/ecchi anime is egyben. Lényegében valahogy igy irnám le a történéseket:
duma-->boobs/fanservice-->zombie+akció jelenetek-->more boobs + ecchi--> és kezdődik előlről. (minden rész ilyen kb)
Szóval kb ez lenne a legnagyobb negativum. Szerencsére viszont e mellett az akció jelenetek kiegyenlítik mindezt, ezért megbocsájtható. Ami viszont nem az ugyebár a karakterek. Először is az összes egy nagy nulla, mind jellemileg mind múlt vagy akármi alapján, az ég világon semmi információ nincs egy hangyasz*rnyin kivül... Valamint néhány úgy van beállitva az elején, na ezt majd biztos viszont látjuk és lesz valami nagy dolog vele kapcsolatban, aha meg a nagy ***** (majd kitaláljátok a szavat ami ideillik 😃 ) Pl ilyen a tanár az elején akit megmentenek pár diákjával... Ami igaz hogy megjelenik de inkább ne tette volna 😃
Na jobban nem megyek bele, nem rég letárgyaltuk hogy milyen jelenetek vannak benne 😃
Még annyi fontos hogy félbehagyott. Nagyon ráférne még egy évad...
Szóval a pont, kicsit nehéz volt eldönteni, ezért leirom mi alapján döntöttem
- Zombie harc elég jó, igazából tetszett semmi bajom nincs vele 9/10
- Karakterek 1/10
- történet 4/10
- graf animáció etc 8/10
- zene 9/10
már csak e miatt a szám miatt is 😃
és igy kap összesitve 7/10
Valamint
(dispPaP ignore this)
Bejelentettek egy új SAO filmet, ami elvileg egy teljesen új történetet dolgoz majd fel!
Tehát remélhetőleg nem lesz egy recap az egész 95%a....
10/10 😀 Mondjuk nem teljesen van lezárva remélem kap egy folytatást .
Illetve találtam egy ilyet Magi: Sinbad no Bouken ami csak 5 részes így bele se kezdek .
Detective Conan egy jó anime, lenne. Ha: Tudnák profin angolul, vagy lenne magyar felirata. Mivel alapjában egy rejtélymegoldós sorozat, aminek kiválló így elég komplex az angol nyelvezete. A másik meg hogy a jelenlegi Conan-nek több mint a fele szerintem Filler. Mellesleg meglepődnétek ha tudnátok hogy milyen nézettsége van neki folyamatosan, és vicces de feelgood anime.
Amúgy ez a gif mára nagyon betett 😆
[img]http://static.fjcdn.com/gifs/Breast+dodging+bullets+high+school+of+the+dead+saeko+tittytrix_081520_4351450.gif[/img]
Btw ez a Detective Conan milyen? Nézi valaki? Most látom hogy a 793. résznél tart, de még nem hallottam róla O_O
[img]http://static1.fjcdn.com/comments/Probably+everyone+has+yes+one+_64a37f3ce1c5d8c4558dd1d1ab1a6746.jpg[/img]
Nincsen zombi világvége kigyúrt sniperes csávóka nélkül, ki két pár csöcsön céloz és zombikat öl. Tényleg mint ha a The Walking Dead péntek esti verziót nézném. :'😉
(meg egyébként is háton nem nyakon...)
KissxSis be van nyakon 😆
köszi
Egyébként zombies anime:
Highschool of the Dead
Kore wa Zombie Desu ka?
Gaskkou gurashi
Red Garden
Tokyo Majin Gakuen Kenpucho: Tou
Biohazard
Kb ennyit tudok, de nem is nagyon van több (sajnos)
egyszer láttam valami zombis gimis animét ha jól emlékszem 6 része volt
annak nem tudja valaki van második évada vagy valami hasonló zombis anime
Young Black Jack. Ez az az anime, amit egyenlőre bátran merek ajánlani. Az első rész nálam egy nagyon jó első benyomást hagyott. Hihetetlenül jó feelingje van nem mint a legtöbb mostani animének, ami kong az ürességtől. 8/10
Kagewani. Erre nem sokat tudok mondani. Eléggé rejtelmes maga az anime és egy
tanárról szól, aki ismeretlen fajok/szörnyek után kutat. Egyszer nézős kategória 5/10.
One Punch Man. Egy kopasz emberkéről szól, aki mindig is szuperhős akart lenni, de mikor ez az álma valóra vált, akkor rájött, hogy nem élheti ki magát, mert nincs olyan ellenfél, aki egy ütésnél többet kibirt volna tőle. Elég nézhető, de semmi különös. Remélem kicsit felpörögnek az események majd. 7/10
Lupin III (2015) . Ez egy eléggé jól ismert cim kell, hogy legyen. A történet annyi, hogy van Lupin a főszereplő és a csapatával eggyütt járja a világot és értékes dolgokat lop. Eléggé élvezhető volt az első rész. 7/10
Látta már valaki innen? Mert akkor ideje lenne megnézni.
dispPaP: mert külön van feltüntetve, hogy hol van az ő fürdője 😆
Egyébként most hogy mondod, pont ez hiányzott belőle, hogy nem lett volna rossz ez az egész, de inkább nem ennyire comedy ként néztem volna ezt az iskola rendszert, mondjuk nem tudom a beelze mennyire az, de az is comedy jellegű asszem'
Amúgy a Baka test iskolarendszere elég ***a lenne egy huligán iskolába, például ami a Beelzebubban van. 😃
Szóval befejezve a
Baka to Test to Shoukanjuu
Vagyis angol címén: The Idiot, the Tests, and the Summoned Creatures
Adott egy iskola. Ebben az iskolában egy érdekes rendszer van. Maga az iskola pedig mindent a tesztek köré épít, MINDENT. Az anime azzal kezdődik hogy a diákok egy besoroló tesztet irnak hogy milyen okosak is valójában. E alapján lesznek meg az osztály tagja, az osztályokat pedig A-F ig rangsorolják. Minél nagyobb egy osztály szintje annál jobb berendezésük is van, és értelemszerűen minél rosszabb annál lerobbantabb. Nos főszereplőink mind az F osztály tagjai, mivel ők a "leghülyébbek", az osztályba pedig nincs szék csak faasztal, később kartonpapir csak... stb... ennek különösebb jelentősége nincs, viszont annyi igen hogy az osztályok csatázhatnak egymás ellen, akár a másik tantermét is megszerezhetik. Nos igen a csata. Csata esetén egy tanár engedélyével, vagyis a tanár felhúz egy hogy is mondjam csata burkot, ami lehetővé teszi a tanulóknak harci lényük/énjük megidézését. Ezeknek a teszteken megszerzett pontszám az életük/erejük. Maga az F osztály többször is harcba száll a többivel, de nem a tanterem lepukkantsága a fő oka ennek, hanem megakarják mutatni hogy egy teszt nem minden, és nem tükrözi a tudást.
Ami igaz is lenne, és igaz is. Viszont először is ott van tényleg az iskola legbutábbja, de ott van az egyik legokosabb is. Másodszor nem mindig a nagyobb pontszám lesz a nyerő a harcok során, hanem a taktika. Ennyi lenne maga a történet meg az anime lényege DE... két évad van, és azt kell mondanom hogy a második jobb lett mégpedig azért mert abban beletekinthettünk két, csak két részben egy kicsit a karakterek múltjába. Ez különösen tetszett, szépen felvezették hogy ki miért és kit szeret. Pontosan romance is van benne. Kicsit harem beütés is.
Maga a harc nem a legjobb, de élvezhető a maga módján. Ez lenne az anime jó oldala.
Konkrétan ez elég jó lenne ha nem lenne az első évadba elkezdett sok trap és b*zi poén............
Szóval lényegében comedyről van szó, és eléggé túlzásba viszi az előbb említettet az első évadban, szerencsére a másodikban ez lecsökken.
Szóval van a férfi, a nő és hideyoshi. Ikertestvérével mindig összekeverik.
Ezen kivül a háttér borzalmas, igy akarták az látszik de attól még szörnyű néhány helyen.... Ilyen kipontozott tapéta szerű valami az árnyék helyén is.... stb...
Ez pedig lenne a sz*r része.
Mást nem nagyon lehet erről irni....
Szóval kap egy jószívű 6/10 es értékelést.
Még pedig azért mert az átlaghoz képest még elviselhető volt benne és mint mondtam a második évad eléggé elhagyja ezeket a negativ dolgokat kivéve a grafikát...
Ja és a karakterek érdekesek voltak nekem a pozitiv részhez. Valamint még a negativ részhez hogy túlzásba vitték naaaaaagyon az orr vérzéses poénokat...
Ennek a személynek van egy ikertestvére is.
valamint a 3. nemet poénként kell értelmezni.
Kicsit korrigálok: egy személy számit a 3. nemnek.