Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pakai93 avatar
KuTYanMajOM írta:
Igazából ZTE blade-n is csak azért vannak szaggatások, mert a proci nem elég erős egy akkora kijelzőhöz. Nem hiába gyorsak azok a kis Xperia-k. 😀

ezzel egyet értek 😀
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Igazából ZTE blade-n is csak azért vannak szaggatások, mert a proci nem elég erős egy akkora kijelzőhöz. Nem hiába gyorsak azok a kis Xperia-k. 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
molfer98 írta:
Kmisi99 írta:
gabesz1024 írta:
Jó telefon

Miért ne lenne jó😃 3 fal mögül is még éppen látja a routert igaz erős az antennám. Kb olyan erős az én baldem wifi vevője mint egy átlag laptopé. Ja és még egy előny a blade nél hogy 2.2 es oprendszeri is elérhető mától hivatalosan rá amitől jóval gyorsabb lesz mint az X8 vacak 2.1 e

de sokan szidják hogy a jobb játékoknál beakad 😞

Az X8 on is ugyan úgy és érdekes hogy a komolyabb játékok jobban mennek. Az angry birdsnek nem egy nagy durranás a grafja de elég szépen szaggat egy durvább pályán
0
0
0
0
Neaton21 avatar
Én is így vagyok vele.Most azért mert iPhone nem sz@rok be tőle!Mindenki el van ájulva,hogy iphone,iphone...
Nagy pénzkidobás az egész aki iPhone-t vesz,csak azért mert ott virít az alma a hátulján.
0
0
0
0
PA2ZZi avatar
Jó persze, azért az internet is jól jön, csak arra akartam kilyukadni hogy az IPhone-nak nem látom hasznát. A 4th az 180e az EDigitál-nál, fölösleges annyit kiadni érte. De nem akarok OFFolni... bocsi...😀
0
0
0
0
Neaton21 avatar
Hát,hogyha csak arra mentél volna hogy telefonálni lehessen akkor valószínűleg nem Xperia-t vettél volna.😀
0
0
0
0
PA2ZZi avatar
Sony Ericsson XPeria X8 600MHz-s processzorral, Android OS-al, mindent tud amit kell, igazából nekem nem is kell ennél több. Sőt még sok is ;D
Nekem nem kell IPhone meg ilyenek. Minek? Ezzel is lehet telefonálni az a lényeg ;D;D;D
0
0
0
0
Neaton21 avatar
Samsung Wave S8500.Rohadt jó telefon.Annyi mindent tud,hogy az beszarás.Nemrég vettem 70k-ért szerintem teljesen megérte.(jó még a 16 gb-os memoriakártya ráadott egy kicsit,de az már nem lényeg.)A Super Amoled kijelzőnek meg olyan rohadt szép képe van.(esküszöm szebb mint a monitorom.)😀
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Előfordul, hogy akad, mivel egy 600 MHz-es proci van benne, az újabb játékokhoz meg már kicsit kevésnek bizonyul, de azért nagyon jó telefon így is.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Kmisi99 írta:
gabesz1024 írta:
Jó telefon

Miért ne lenne jó😃 3 fal mögül is még éppen látja a routert igaz erős az antennám. Kb olyan erős az én baldem wifi vevője mint egy átlag laptopé. Ja és még egy előny a blade nél hogy 2.2 es oprendszeri is elérhető mától hivatalosan rá amitől jóval gyorsabb lesz mint az X8 vacak 2.1 e

de sokan szidják hogy a jobb játékoknál beakad 😞
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
gabesz1024 írta:
Jó telefon

0
0
0
0
molfer98 avatar
Kmisi99 írta:
molfer98 írta:
KuTYanMajOM írta:
Ja és kifelejtettem, hogy az X10 mini kamerájához van egy LED vaku is. 😀

akk sztem x8 lessz 😃 vagy esetleg valami más teló max 40.000FT??

ZTE blade x8 tól sokkal jobb a kijelzője 2x akkora a RAM ja. Ha van rá hajlamod akkor egyedi módosított oprendszereket pakolhatsz fel rá amik jobbak/szebbek mint a gyári

a wifije jó?? 😃
0
0
0
0
Lizard avatar
pakai93 írta:
nem tudom miért kételkedik mindenki a ZTE Blade-ben... talán azért mert magyarországon még kezdő modell, nem olyan ismert mint a többi gyártó?
pedig nagyon jó kis teló... amerikában már nagy tömegeket hóditott Orange San Francisco néven 😉 egyedül a kamerája ellen tudok kétejeket támasztani, de ezt leszámitva ár/értékben ott van a toppon sztem 😉

Azért mert rengeteg a beszűkült látókörű emberek száma, és képtelenek pozitívan fogadni az újat, még csak esélyt sem adni a terméknek h bizonyítson, csak a jól bevált dolgok elégítik ki igényeiket! szerintem ez a fő bibi😃 ZTE Blade +1
0
0
0
0
pakai93 avatar
nem tudom miért kételkedik mindenki a ZTE Blade-ben... talán azért mert magyarországon még kezdő modell, nem olyan ismert mint a többi gyártó?
pedig nagyon jó kis teló... amerikában már nagy tömegeket hóditott Orange San Francisco néven 😉 egyedül a kamerája ellen tudok kétejeket támasztani, de ezt leszámitva ár/értékben ott van a toppon sztem 😉
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
molfer98 írta:
KuTYanMajOM írta:

ZTE blade x8 tól sokkal jobb a kijelzője 2x akkora a RAM ja. Ha van rá hajlamod akkor egyedi módosított oprendszereket pakolhatsz fel rá amik jobbak/szebbek mint a gyári
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
molfer98 írta:
KuTYanMajOM írta:

ZTE Blade! Nagyon jó árban van és szinte mindent tud amit egy alsó-középkategóriás androidos telónak tudnia kell. Nagy felbontású kijelzővel (480x800) amivel már tudod nyomni rajta a "HD"-s játékokat is. Meg egy aránylag erős harder van a cuccban. 😀
0
0
0
0
molfer98 avatar
KuTYanMajOM írta:

0
0
0
0
ryan010 avatar
Samsung S3560 Corby,valaki nem tudja van arra lehetőség hogy valami billentyűzet szerüség legyen a képernyőn ha elfektetem?mert igy most ugyan ugy kell irnom mint ha sima számgombos telón lennék és igy elég sz*r fészbukozni ^^
Esetleg frissités vagy ilyesmi ?
válaszokat pls a profilomhoz ty
0
0
0
0
Killer17 avatar
apetit1989 írta:
Mi a fenének használsz ennyi mobilt?
Nekem egy Sony Ericsson Hazel-em van.

Ebből kettőt használok egyiken munka ügyben hívnak másikon haverok meg ismerősök. A samsung az csak úgy van pót telefonnak ha vmelyik megadná magát.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Mi a fenének használsz ennyi mobilt?
Nekem egy Sony Ericsson Hazel-em van.
0
0
0
0
Killer17 avatar
LG KP502,Sony Ericsson K610i,Samsung SGHE250
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
0
0
0
0
PGabor avatar
molfer98 írta:
az x10 mini ugyanazt tudja mint az x8??

Az X10 mini és az X6 szinte semmitől sem különbözik egymástól. csak annyi hogy az X8 3" (320x480) míg a X10 Mini 2,55"(230x320) de tudásilag ugyan az a 2!
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Igen, ugyanazt, csak az X10 mini-nek jobb a kamerája és kisebb a kijelzője. 😀
0
0
0
0
molfer98 avatar
az x10 mini ugyanazt tudja mint az x8??
0
0
0
0
gery14 avatar
Samsung f480 ,
nokia 5800 navigation edition Black 8GB
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Sony Ericcson W395, iPhone 3GS
0
0
0
0
P Elastik avatar
nekem GT540-em van. Tökéletes szerintem😃 Bár a multitouch az amit hiányolok. De ezt leszámítva olcsó és jó😃
0
0
0
0
PGabor avatar
az X8 jó kis telefon, és nem is "annyira" drága.
0
0
0
0
molfer98 avatar
PGabor írta:
molfer98 írta:
Kmisi99 írta:
zsolty87 írta:
Sziasztok. Tudom nem ez a fórum témája, de segítsetek nekem telefon vásárlás ügyben. Nem tudom eldönteni melyik legyen.
Ezek vannak kinézve:
LG Optimus gt 540
Samsung GT-S7230 Wave 723
Samsung GT-I5800 Galaxy 3
LG P500 Optimus One
LG Km 570
Melyiket érdemes megvenni.
Maximum 40.000 - 45.000 tudok rászánni.
Esetleg ha tudtok ennyi pénzért ezeknél jobbat vagy olcsóbban hasonló minőségűt, akkor azt is írjátok meg. Előre is köszi mindenkinek.
Csak hogy valami kapcsolódjon a fórumhoz, jelenleg egy Sony Ericcson K770i-m van.

Ennyiért ajánlom a ZTE blade-et
800x400!! as felbontású kijelző, Kapacitív azaz multi touchos kijelző 512MB ram
Van 3D gyorsítója így mennek a komolyabb játékok pl
[LINK]
És ha szeretsz hackelni akkor igazán neked való! Rengeteg kiváló módosított oprendszer elérhető rá! Én is pl android 2.3.3 al használom!
Lényegében olyan mint a gt540 csak sokkal jobb a kijelzője és jobban lehet hackelni

az x8-is tud 3D-ben játszani??

Igen

lehet hogy olyat veszek
am most lg kp502-m van 😃
0
0
0
0
PGabor avatar
molfer98 írta:
Kmisi99 írta:
zsolty87 írta:
Sziasztok. Tudom nem ez a fórum témája, de segítsetek nekem telefon vásárlás ügyben. Nem tudom eldönteni melyik legyen.
Ezek vannak kinézve:
LG Optimus gt 540
LG P500 Optimus One
LG Km 570
Esetleg ha tudtok ennyi pénzért ezeknél jobbat vagy olcsóbban hasonló minőségűt, akkor azt is írjátok meg. Előre is köszi mindenkinek.
Csak hogy valami kapcsolódjon a fórumhoz, jelenleg egy Sony Ericcson K770i-m van.

[LINK]
És ha szeretsz hackelni akkor igazán neked való! Rengeteg kiváló módosított oprendszer elérhető rá! Én is pl android 2.3.3 al használom!
Lényegében olyan mint a gt540 csak sokkal jobb a kijelzője és jobban lehet hackelni

Igen
0
0
0
0
molfer98 avatar
Kmisi99 írta:
zsolty87 írta:
Ezek vannak kinézve:
LG Optimus gt 540
LG P500 Optimus One
LG Km 570

[LINK]

0
0
0
0
PGabor avatar
most jelenleg egy Nokia 3410 van. (telefonálásra bőven tökéletes) de hamarosan összejön a pénz egy Sony Ericsson Xperia ARC-ra a pénz.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Nokiák strapabíró telók nekem most N95 8gb és jól szuperál
0
0
0
0
Palex2 avatar
Samsung Omnia 7 és nagyon megvagyok elégedve a wp7 által nyújtotta dolgokkal.😃
0
0
0
0
Szilvexter avatar
nekem egy vezetékes siemensem van
0
0
0
0
Niceboy avatar
Nekem egy Sony Ericsson Elm-em van
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Nekem van 1 Nokia N95 8gb telóm
0
0
0
0
Zorallos93 avatar
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro
0
0
0
0
grafi97 avatar
SE C510. hamarosan újítok majd egy oksotelefonra.😃
0
0
0
0
azbizony avatar
Nokia C6 😃 Nem Androidos de nem is baj 😆
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Az android a legtestreszabhatóbb operációs rendszer ami okostelefonokra van. Most, hogy beindultak az alsó-középkategóriás androidos telók, még nagyobb és még sikeresebb lesz az android. A motorolát is ők tartották életben, most meg az is hozza elő a jobbnál jobb telefonokat.

Egyébként kmisi, nem azért zavar a ZTE felirat mert ismeretlen, hanem azért, mert egyszerűen nem tetszik. Magával a telefonnal semmi gondom nincs, tudom, hogy jó telefon, főleg a maga kategóriájában, sőt...
Egyszerűen én jobban szeretem a nevesebb telefonokat. A samsungot 1-2 évvel ezelőtt rühelltem, akkor még az érintős telókra is azt mondtam, hogy baromság. Most meg van egy Galaxy S-em és ezután is csak érintős telóm lesz.
0
0
0
0
Demoz avatar
Kmisi99 írta:
Hát ez az android halál nem fog egyhamar bekövetkezni!

[LINK]
És mindez Amerikában az apple országában ahol mindenki apple cuccokkal jár
Európában még durvább a helyez ott már kb 50% ot hasított ki az android a mobilpiacon

Jólvan Kmisi,grat az androidnak, hogy büszke arra a nagy semmire amit felmutat.😉
Amúgy elhiszed, hogy nem érdekelnek a telefonok?😀 Egy telefon arra legyen jó, hogy telefonálni lehessen vele.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció