Videokártya
Videokártya adok-veszek-cserélek téma
Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség
A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség
A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Eladó egy: Apollo Bloody Monster 3 Geforce FX 5200
Valamikor 2003-ban vettem újonnan 3 évet ment aztán a dobozában állt, újítás miatt! Tökéletesen működik, jó állapotú. Passzív hűtéses. Doboza megvan. Driver lemeze nem volt, angol nyelvű leírása megvan.
AGP 8x Videó kártya
RAM típusa: DDR
Memória mérete: 128MB
GPU órajele: 250MHz
Memória órajele: 350MHz
DirectX-verzió: DirectX 9.0c
Pixel shader-verzió: 2.0
Memória bus: 64 Bit
Irányár: 5000Ft
Érdeklődni itt, Privát üzenetben, vagy e-mailben lehet.
(tomy08@windowslive.com)
Hello.
Keresek olcsón AGP-s videokártyát, 128-tól 512-ig.
Érdekel még. ddr1-es ram is 512-1gb.
ha valaki tud, írjon ide: restart091@citromail.hu
Üdv
Én lehet, hogy tudok. A kérdés, hogy mik az elvárásaid, mire szeretnéd használni? Talán még ramot is tudok összeszedni.
1 256os lenne tökéletes játékokra szeretném használni..pl: nfs games (pro street-carbon) de ram is érdekel 1gigás.
Írj árat és h mit h tudsz szerezni! köszi üdv
írj emailt mert azt gyakrabban nézem...
pro street egy X1650el szépen megy, a carbon-nak egy MX440 is elég
az X1650 érdekel, menyiér adod?
Hello.
Üdv
Én lehet, hogy tudok. A kérdés, hogy mik az elvárásaid, mire szeretnéd használni? Talán még ramot is tudok összeszedni.
1 256os lenne tökéletes játékokra szeretném használni..pl: nfs games (pro street-carbon) de ram is érdekel 1gigás.
pro street egy X1650el szépen megy, a carbon-nak egy MX440 is elég
Hello.
Üdv
Hello.
Üdv
Hello.
Üdv
Üdv
SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 eladó
ELADVA
Sziasztok!
Eladó a videokártyám.
ASUS EAH5670 1GB GDDR3 típusú.
2011. Áprilisában vettem az extreme digital-nál. Újszerű állapotban van, tökéletesen működik.
Csendes és hatékony hűtéssel. (a GPU FurMark alatt sem volt melegebb 65°C-nél, alapjáraton 32-34 °C-os)
Még van rá több mint egy év garancia!
Dobozával, driverével, magyar nyelvű leírásával adom.
DVI, VGA és HDMI csatlakozók vannak rajta.
Képeken látható.
Irányár 17.000 HUF
Kérésre további képeket is tudok feltölteni. A VGA-t máshol is meghirdettem, vásárlás előtt kérdezz rá hogy megvan-e még. A termék átvehető Budapest 5. kerületében, személyesen kipróbálható nálam. Kérésre postázom a vevő terhére és felelősségére.
Érdeklődni itt, Privát üzenetben, és e-mailben lehet. (e-mail: vwtouareg59@gmail.com)
Én 25.000-ért vettem dobozostól az összes gyári tartozékával, lejárt garanciával. Ha előbb teszed ki a hírdetést akkor megvettem volna garanciával az általad elképzelt áron. Árgépen legutóbbi keresésnél 34.000 ft volt a legolcsóbb és csak 2 helyen volt. Legjobb tudomásom szerint a DDR5 ram-ja 4800 MHz-en ketyeg. Nem kérsz sokat érte szerintem, max 1-2 ezret hagyj el az árából.
Kösz, hogy támogatod az álláspontomat. És igazad van a frekit elgépeltem. Kijavítva.
Hát igen az eredeti ár fele a reális mert van ujj is és használt is bőven a piacon nehezen megy el ha kitartod de te tudod,😀
Drágáim!
ad 1.: Az "irányár" az irány-ár, tehát alkuképes és az eladó vágyait hivatott demonstrálni 😀
ad 2.: Tényleg van új 5770-es 30 körül, de mint tudjuk egy típuson belül is jelentős eltérések vannak. Ezek a kártyák extrásak és a garancia idő felénél járnak.
ad 3.: A belinkelt Árgép oldalon a 28 ezres kártyák általában 512-es memóriával vannak.
ad 4. Az árgép kidobja az elavult találatokat is! Az, hogy egy webshopban be van árazva egy raktáron nem levő termék az ég világon semmit nem jelent.
ad 5.: Ha belekalkulálom az egészséges alkut, kb. az eredeti ár 65%-rt tud gazdát cserélni.
Ez így reális?
http://www.argep.hu/trend/HD57/HD-5770.html
A kártyák teljesen hibátlanok, újszerűek, játékteljesítményük kiváló. Crossfire-ben használtam őket, amivel rengeteg apró problémám volt, ezért visszatérek az egy VGA-s rendszerhez.
Paraméterek:
Mag: 860 MHz, 800 steam proc, 40nm
Memória: GDDR5, 1024 MB, 128bit, 4800 MHz effektív
Hűtés: Aktív, Vapor-X
Kimenet: HDMI, 2× Dual-link DVI, DP (akár 3 monitor!)
Minden gyári alkatrésszel.
Tolnában, Baranyában néhány helyen személyes átvétel is megoldható, egyébként tudom küldeni futárral vagy postán.
Irányár: 29.500,- /db
Garancia: Beszerelési garanciát vállalok, plusz csatolom az eredeti számlát.
Eladó egy Gigabyte Radeon HD 5670 1 GB DDR3 PCI-E videokártya 15 000 Ft-ért!
DX11, SM5.0, HDMI, DVI, D-SUB!
További info és kedvcsináló privát üzenetben, vagy syl5.android@gmail.com e-mail címen!
-Sapphire ATI Radeon HD 4870 Silent Efficiency 512MB GDDR5 PCI-E
-18000FT
-Kecskeméten vehető át a termék
-A terméket hírdetema Vatera.hu-n: http://www.vatera.hu/sapphire_radeon_hd4870_silent_edition_csere_is_1509699011.html
De ha privát üzenetet ír valaki azon keresztül is le lehet rendezni az adásvételt.
Szerintetek mennyiért tudnám eladni a videókártyám? (GTS 450 1GB) április/május környékén vettem az egész gépet, tehát csak 7 hónapos. Valami erősebbre szeretném lecserélni (valamilyen GTX vagy még nem tudom)
Csak egy tippet szeretnék kérni, hogy a lehető legjobb árért el tudjam adni 😃
Előre is köszönöm mindenkinek aki segít! 😀
Eladó a képen látható MSI - ATI Radeon HD4850 OC 1GB-os videókártya..
Specifikáció
CsatlakozásPCI-E
ChipsetATI HD4850
Memória1GB
Memória BUS256 bit
Memória típusDDR3
D-SUBnincs
DVIvan
HDMInincs
S-Videovan
Display portØ
GPU órajel625 Mhz
Memória órajel1986 MHz
Ár: megegyezés szerint..
Érdeklődni: Privibe !!!
Hy nekem vam egy Ati radeon X1600 Pro 256mb GDDR3
7000 ft az ára ha érdekel akkor priveb írj
X1700FSC ugyan ezzel a maggal GDDR3 256 128 bites olcsóbb 😃 igaz kutya ritka 😃
7000 ft az ára ha érdekel akkor priveb írj
Gigabyte Radeon HD4850 Zalman 512MB 256bit DDR3 PCI-E R485ZL-512H Videokártya eladó akit érdekel írjon
Infók:
Gyártó: GIGABYTE
Busz: PCI-EX16
Chipset gyártó: ATI
DirectX: 11
D-SUB: ADAPTERREL
Dual VGA: IGEN
DVI: IGEN
Kiszerelés: DOBOZOS
Hűtés típusa: AKTÍV
Mag órajel: 870 MHz
Mem. Bus: 256 bit
Mem. órajel: 5000 MHz
Sebesség: DDR5
Memória: 1024 MB
OpenGL: 4.1
SLI/CrossFire támogatás: IGEN
VGA Chipset: HD 6950
TV-out: HDMI + DISPLAYPORT
ÁR: 57 és 60k között.
Eladási ok: a procimmal és az alaplapommal nem kompatibilis. Legainkább amd procihoz és amd chipset-es alaplaphoz ajánlom.
Garancia: mivel egyben vettem a gépet, ezért 1 lapon van minden. Úgy lehet megoldani, hogy felhivsz ha valami probléma van.
Fizetés módja: kp.
Átvétel: Budapesten belül bárhol.
Esetleg csere érdekel GTX560Ti, vagy GTX570-re ráfizetéssel (természetesen csak az utóbbira fizetnék rá😀😉.
Ha éredekel, akkor irj PÜ-t.
nemvagyok kiröhögve ingyen jutottam hozzá
életed makkja
Akkor mos mennyit ér a karim mert én sajna nemértek hozzá van eggy procim szerintetek mennyit ér: Intel Core 2 Duo E8400 3, 00GHz processzor BOX
A proci olyan 15 000Ft-t, más kérdés persze h mennyiért vesztegetik, de többet nem ér.
kivagy röhögve 😀 ugyan csak erős procikó az de újonnan a 35ezres ár érte tényleg sok de olyan 15-20 között alig látok eladót
GeForce 9800GT 512Mb PCIE
12.000ft
Akkor mos mennyit ér a karim mert én sajna nemértek hozzá van eggy procim szerintetek mennyit ér: Intel Core 2 Duo E8400 3, 00GHz processzor BOX
A proci olyan 15 000Ft-t, más kérdés persze h mennyiért vesztegetik, de többet nem ér.
Hát nem hiába adom 15-ért
1. Az agp 8x karik drágák
2. Ez a kártya ritka
3.Az agp karik táján ez a 2. legerősebb kártya
4. Ezt ne hasonlítsátok a pci-os karikhoz főleg árakba
5. nagyon keveset használt fél évet ami ennél a karinál szinte nem számít semmit 😀
azt mondo hogy a 2. leggyorsabb? HD4650, HD4670 HD3850 mindegyik erősebb AGPben. és ezeknek az árát mondtam hogy mindegyik 15 körül van
A hd4650 közel se olyan erős főleg hogy 128bites és a gpu-ja is kevesebb! Anyival jobb hogy 1gb-os minden másba gyengébb!
A hd4670 pedig az is 128bites és annak is kevesebb a gpuja mint az x1950pro-nak! A hd3850 pedig az meg jóval gyengébb mint ez!
Először utána kéne nézni utána belepofázni!
Inkább neked kellene utána nézni, a GPU órajelei nem döntőek, hány db rop, stream processzor, és shader egységek ezek amik számítanak.
HD3850
55 nanométeres RV670 Pro mag
320 darab shader egység
AGP csatolófelület
512 megabájt GDDR3 memória
DirectX 10.1 támogatás
Unified Video Decoder
670 megahertzes mag és 1660 megahertzes memória-órajel
256 bites ring-bus memóriavezérlő
Hát nem hiába adom 15-ért
1. Az agp 8x karik drágák
2. Ez a kártya ritka
3.Az agp karik táján ez a 2. legerősebb kártya
4. Ezt ne hasonlítsátok a pci-os karikhoz főleg árakba
5. nagyon keveset használt fél évet ami ennél a karinál szinte nem számít semmit 😀
azt mondo hogy a 2. leggyorsabb? HD4650, HD4670 HD3850 mindegyik erősebb AGPben. és ezeknek az árát mondtam hogy mindegyik 15 körül van
A hd4650 közel se olyan erős főleg hogy 128bites és a gpu-ja is kevesebb! Anyival jobb hogy 1gb-os minden másba gyengébb!
A hd4670 pedig az is 128bites és annak is kevesebb a gpuja mint az x1950pro-nak! A hd3850 pedig az meg jóval gyengébb mint ez!
Először utána kéne nézni utána belepofázni!
bandi888: a HD4770 dx 10-es.
bocsesz,most nézem elirtam 😀..kösz,az észrevételt
(minden megvan hozzá.sosem volt húzva,shader 4.1,directx10.1)Ajándékba adok egy Gears of Wart.
Ár:16ezer
Helység:Nyiregyházán személyesen tudom átadni