Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
esetleg probáld majd meg Partition Wizardal ezzel komplett partíciokat lehet át menteni akkár külön systemet is, így nem kell a reinstall
Ha még nem oldottad meg a dolgot, esetleg érdemes Acronis True Image-el próbálkozni, nekem ezzel sikerült már átmásolnom oprendszert úgy ,hogy utána működött is.
én oc nélkül, 3.3 -on futtatom a procimat.. auto beállítás akkor jó, vagy tegyem disabledre ?
megmondanátok mi az hogy: "CPU internal PLL overvoltage"
auto,enabled, disabled lehetőségek vannak, auto-n van alapból, eddig nem nyúltam hozzá.
Itt mindent leírnak! 😀
A ház thermaltake dokker.
Erre gondolok de kicsit kevés a 800fordulat nem?
coolink_swif2_1200
Vagy inkább vegyek egy revoltec 12cm 1200fordulatal de ez viszont 22zajszintes holott a másik 8dba
Melyiket vegyem?
Köszönöm Üdv
az lenne a kérdésem hogy lehet e tuningolni valami féle képpen az intel gma x4500 mhd-t? kerestem de nem találtam semmit..elvileg nem lehet tuningolni, de még reménykedem! gma 900 gma 950hez van már booster de x3100 x4500 höz még nincs.. ha valaki tud segíteni írjon légyszíves!
nyilván nem azt hagyom bent : )
775/950 MHz az alap órajele. jelenleg 845/985 MHz-n üzemel..
a GPU húzással nem hal be, azt vettem észre, de ha a memória 1000 MHz-n van, akkor már előfordul a becsíkozódás, de idegesít.. nemigaz hogy 50 MHz-t se bír pluszba, a GPU-ra meg adhatok majdnem 100at is.. :/
Nekem Asusom volt és 775/1000(4000 )volt az alap órajel.940/1140(4560) volt a vége NEM stabilan,csak benchmarkok erejéig.
Inkább saját kézzel, afterburnerrel csináld, úgy tovább fogja bírni... Az auto tuning eszeveszettül állít be mindent, nem csoda, hogy kifagy 😜
890/ 1140 MHz-re állította be magát ... folyamatos terhelés alatt, max 54 fokos volt a kártya. 1 órát ment a teszt megállás nélkül..
akkor mégis miért lehet az hogy játékban még 990 MHz-vel is kivág, amikor 1140-re állitja be magát ? o.O
ha lefrissitem a biosomat pendrivrol akkor az eddigi OC-m elveszik a frissités során?
segítséget szeretnék kérni.
a vga-m szeretném húzni. az alap órajelei GPU: 775 MHz, memória: 950 MHz.
korábbi alaplapomban is ez volt, annak a pci sínje 1.3 volt. ennek most 3.0. abban van benne a vga.
ez a mostani lap specializálódva van oc-re is. de nem vagyok elégedett a megengedett tuninggal..
jelenleg 825/990 MHz-n működtetem, de ezt keveslem.. viszont nem tehetem fentebb, mert játékokban fogja magát, és becsíkozódik a kép..
a hőmérsékelte pedig NEM haladja meg az 50 fokot .. érthetetlen számomra..
azért is fura, mert a catalyst center automata tuningolója, ami ugye folyamat nyomataj felfele, és teszteli az adott órajeleket, majd hogy nem maxra tuningolja, és nem rogyik össze... ezért nem értem, hogy miért van ez hogy még ezt a szerencsétlen 50 MHz tuningot is kivágja ..
help me !
amúgy a pcie-t ne húzd fölösleges.